עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. במדריך הוא כתב שהוא השתמש בשלט ישן של וידאו, אבל לכל שלט יש אות שונה איך הוא כיוון שהמקלט יקלוט דווקא את השלט הזה??? והכותב של המדריך גם ציין שהוא פרסם את זה במודינג בשעה - 6, איפה מוצאים את כל הסדרה חח?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by shey1,

איפה כדי לשים אותו כשה יש לי מארז פול טוור למעלה או למטה? וכמה חורים צריך לעשות? דרך אגב מישהו פה יודע לכוונן vapochill?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. שלום, חברים. בחיאת, תפתרו לי את הדילמה הזו פעם אחת ולתמיד. יש לי סמארטפון של מוטורולה, שהגיע עם מטען בעל הספציפיקציה הזו: 5.1V ו- 850Mah. שמעתי ממישהו שממש לא מומלץ להטעין את המכשיר שלך עם מטען בעל טעינה אחרת\גבוהה יותר [לדוגמא, במקרה שלי- 1A ומעלה], -כי זה ממש מקצר את חיי הסוללה. וואלה? נשמע לי הגיוני, [באמת שמטענים שהם 1A-2A טוענים במהירות מטורפת, שזה לא מרגיש כזה טוב למכשיר...] ..אבל ישנן כמה סיבות שבגללן אני לא יודע עד כמה העצה שלו פרקטית: 1. הבנתי שממש לא משנה באיזה מטען תשתמש- הסמארטפון הוא זה שמכתיב ת'עניינים, וגם אם יהיה לי מטען של 2.1A - הטלפון עדיין יצרוך 850MaH. 2. כאשר אתה משתמש במטען USB לרכב, ואתה מפעיל GPS + בלותות' + גלישה סלולרית ביחד--> אז …

4. Started by J0n1,

יש לי מחשב נייד של Emachines והלך לו הלוח אם. הטכנאי אמר שלוח חדש יעלה 340$ ואני לא הולך להשקיע כזה סכום על מחשב בן 3.5 . קיצר חשבתי אולי אני יכול לחבר את המסך שלו למחשב ולתפקד כמסך נוסף? יש לו מסך WS מעולה, וזה יהיה גדול. זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

שלום, הזמנתי מלחם גז מאייבי לפני יותר מ-3 שבועות,ועדיין לא קיבלתי אותו... זה המלחם: http://www.ebay.com/itm/400336898857?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 יכול להיות שהוא נתקע במכס? תודה.

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by J0n1,

לא הסברתי את עצמי. אני מחפש מפסק לחשמל של הבית (אור לדוגמא) שמחברים אותו לCOM במחשב ואז אפשר לשלוט על האור מהמחשב דרך תוכנה. רציתי לדעת איפה מוכרים מפסק כזה ומה המחיר המשוער שלו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NETANELKOREN,

שלום. הסתכלתי בגלריית המודינג וראיתי פאנל שאני לא ראיתי בחיים שלי זה היה אצל הגלרייה של גיורא והשאלה שלי אתם יכולים להגיד לי איך קוראים לפאנל.ומה המחיר של הפאנל. תודה נתנאל קורן הנה הקישור http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-40-9.html זה הפנל הזוהר הוורוד

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  8. Started by bombax,

שלום לכולם ,אז לגבי הרכיב דיבור הזה ISD4004 לדוגמא אני מקליט : " אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת " אז רציתי לשאול איזו פקודה אני אמור לרשום לדוגמא כדי שהוא יתחיל להשמיע לי את זה מ "ל" או מ "צ" יש לי את קטעי התוכנית להקלטה והשמעה הינה הם: קטע תוכנית שמבצע הקלטה ברכיב הדיבור למשך 2 שניות ואז עוצר: כאשר מקליטים ברכיב הדיבור, כל שניה של הקלטה תופסת 5 שורות בזיכרון הרכיב. Message("recording"); recaddr=0xa000+starta ;// starta is the start address to record isd_write16(0x2000); /* power up */ Delay(50); isd_write16(0x2000); /* power up */ Delay(100); isd_write16(recaddr); …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by idanrm,

קניתי רכיבים למחשב ואני הולך להרכיב אותו. קראתי כמה מאמרים באינטרנט שיש צורך בשימוש ברצועה אנטי-סטטית כשנוגעים ברכיבים על מנת למנוע פגיעה בהם מהחשמל הסטטי שמועבר דרך כף היד. בחוברת ההפעלה של לוח-האם היה כתוב שלחלופין ניתן לגעת במתכת כדי להעביר אליה את החשמל הסטטי ורק לאחר מכן לגעת ברכיבים. מה אתם אומרים? האם יש צורך בדבר כזה? באנגלית זה נקרא Antistatic wrist strap: אם אני לא שואל בפורום הנכון אנא הפנו אותי לאן שצריך.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. Started by ModChiP,

יש לי שני מסכי LCD 22 אינץ מקולקלים 1. התצוגה מרצדת בשני החיבורים שיש לו. 2. מראה רק מסך לבן את הראשון יש מולי כרגע- איך ניתן לתקן אותו? ניסיתי לעשות לו כיול דרך ההגדרות של המסך- זה לא עבד. התצוגה קצת קופצת ולפעמים היא בסדר לכמה שניות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by adam levy,

מאיפה אפשר להסיג תמכשיר שהוא מחזיר ביד אם זה לחיתוך וכמה הוא יעלה בערץ ומה שמו של המכשיר

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ranyr,

לד 3500 mcd איך אני יודע כמה וולט וכמה אמפר??? ומה זאת היחידה הזאת בכלל "mcd"???

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by aviram20,

אריהב הקוקסינלים האלו שלחו לי לדים ארג'יבי חלק מהם מחליפים אוטומטי אורות הם עם אנודה אחת וקתודה אחת וגם שלחו לי כמה שהם עם 3 אנודות וקתודה אחת ... בישביל לחבר כזה דבר ממה שהבנתי אני צריך ג'וק מתנדנד.... אני נימצא בבעיה ולא יודע איפה לחפש.. אני רוצה מאוד לחבר אותו לעכבר השקוף שברשותי ... אך כמו שאמרתי .. אין לי בקר שיחליף לו צבעים הלד עם 4 רגליים שזה אומר מחליף 3 צבעים.. אם למישהו יש רעיון או יוכל לעזור לי קצת הנושא הזה אני ישמח מאוד תודה לעוזרים ..

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by wollmann,

עברתי היום בחנות החשמל בשכונה ושאלתי כמה עולה לד כחול חזק... עולה 5 ש"ח... יקר או זול? כמה בערך צריך לעלות? לא מצאתי פה מישהו שדיבר על מחירים...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by lior12,

היי , אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה. ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק. לאיפה לחבר אותו ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by mzlbat,

היי אני אוהב לשחק בחושך אבל תמיד מתקשה לראות את האותיות של המקלדת , וחשבתי להחליף את הנורה הצהובה בלד פנס ולעשות לו הגבהה ( אני חושב לסדר את זה כמו באנטנה של הרדיו -לא טלסקופית אלה לשים מאחורי המקלדת וכשאני ישתמש יעשה לזה סיבוב שיהיה כלפי מעלה ) השאלה היא אם המתח יחזיק לד פנס ? אם עשו את זה אפשר לינק -מדריך

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bneli,

שלום לכולם אני רוצה לשים לד אחר לחשיבה של המחשב רציתי לדעת כמה וולט החיבור בלוח של הקנקטור של הHD מוציא? כי הזמנתי מאייבי לד שהוא כבר בא מולחם עם חוטים ושמו לו גם נגד מולחם כדי שיעבוד ב12V(זה בא ככה עם חוטים מולחם קומפלט) ורציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו ? או שזה יכול לפגוע או לקלקל? (כי בלד המקורי של המחשב אין נגד) ולא רוצה לעשות נזק ללוח

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Wood-Elf,

אם אני משנה לד לעכבר - זה יכול להרוס אותו? (בהנחה שאני יודע להחליף לד, כמובן) כאילו, אני אני שם לד יותר חזק, בצבע כחול, לדוגמא (כרגע זה אדום) - זה יכול להשפיע על הקליטה של החיישן?

• 13 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by alto,

שלום, אני צריך לבנות מעגל קטן שמתריע על סגירת מעגל חשמלי. לצורך כך אני רוצה שלד יתחיל להבהב + התראה קולית כלשהי. הדרישה שקצת מסבכת את העניין, המעגל צריך להיות ממש קטן עם צריכת זרם קטנה ומתח נמוך יחסית כיון שלצורך המזעור אני אשתמש בסוללות כפתור קטנות. הבנתי שיש לדים מהבהבים, דבר שיכול לחסוך כמה רכיבים. אשמח לכל עזרה/ הפניה. תודה, ארנון

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by mTn,

שלום! אני חדש פה ואני מעוניין לחבר 6 לדים 3 מקביל ל3 שפועלים על ידי נגד משתנה שישנה את הזרם ויתחבר למפסק ולמתח שיוצא מהספק כוח. חיפשתי בחונויות [ב-2] לדים כאלה, חנות אחת לא הכירה שיש דבר כזה והחנות השניה הציעה לי לד שמשנה צבע מאדום לכחול [רק שתי צבעים!!!] ב6 שקל ללד!!! מה לעזאזל@#!@?# אני חיפשתי לד שמשנה לפחות ל5 צבעים , ראיתי לדים כאלה פעם לא יודע איפה מישהו יכול לעזור לי?!@#?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by ido-nava,

האם זה אפשרי ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by PhoenixBoy,

שלום, יש לי במארז במחשב לד שמחליף את הצבעים של באפקט דהיה.... ויש בו המון צבעים... כחול סגול תכלת ירוק אדום צהוב ועד ביניים... איפה קונים דדבר כזה וכמה עולה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by gofilord,

שלום לכם חברים, שמעתי שאם מחברים לד הפוך הוא הופך למזהה אור או משהו כזה, יש אמת בדברים?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

שלום אפשר בבבקשה לינקים לאתרים של חנויות אלקטרוניקה בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ירוןzzz,

עזרה יש לי מכשיר שיש בו לד אחד מהבהב שניזון ממתח של סוללה של שעון 1.5 וולט אני רוצה לחבר במקום הלד המהבהב סרט לד באורך מטר וחצי שיש בו 22 לדים שהוא יהבהב כמו הלד תודה ירון

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים