עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום אני מחפש לצורך פרויקט אישי מסך מגע שאני יוכל לתחנת אותו בעזרת מיקרו בקר 8051 ושהגודל שלו יהיה בגודל של חריץ כונן DVD(מקסימום 2 חריצים). אם אפשר דגם או מקום לקנות דבר כזה... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. יש לי מאוורר 80 ממ חמוד עם לדים אבל התושבת הקדמית (חור איוורור מקדימה) היא בגודל שמתאים ל 120 ממ. האם יש אפשרות לחבר אותו בכל זאת?? אולי לקמבן איזה מיסגרת 120 שתחזיק אותו טוב בפנים?? תודה וחג סוכות שמח

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  3. זה מה שאני צריך: זה הלינק של זה באיביי http://cgi.ebay.com/2-Pin-4-Pin-Fan-Power-Adapter-Cable-Pass-Thru-MolexDuo_W0QQitemZ220311458496QQihZ012QQcategoryZ41993QQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting השאלה: יש כזה בארץ? איפה? כמה יעלה בערך? כי באיביי זה יוצא יקר...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dor-eli,

אני רוצה לבנות פאנל עם לדים הבעיה היא שאני לא יודע להגיד למוחר איזה סוג לדים אני צריך החוטים אצלי במולקס מחובר לחוט הצהוב ולחוט השחור אז שאני הולך לחנות אלקטרוניקה מה אני צריך להגיד להם? עכשיו אני יודע שצריך גם נגדים איז מה אני צריך להגיד למוחר שיביא לי לדים_____ ונגד_____ תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by rock-night,

מה שנאמר בכותרת תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Nils_ Holgerson,

אהלן חבר'ה. יש לי מארז ללא יציאות USB קדמיות, ואפשר לומר שלא הייתי מתנגד לכמה יש למישהו רעיון איך אפשר ליצור כאלו? חשבתי על לקנות מפצל USB פשוט, למקם אותו יפה באחד הפאנלים הקידמיים ואיכשהוא גם לחבר אותו שיפעל. (אין לי מושג איך, חוץ מכמובן לחבר אותו לאחת יציאות הUSB האחרויות ) למישהו יש רעיון? תודה ולילה טוב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by simonldj,

שלום, לפני כמה ימים התחיל לעלות ריח שרוף מהמסך שלי כשהוא פועל, והחלק התחתון שלו הפך לכהה יותר. בעיקרון אפשר להשתמש במסך אבל הריח הייתה הבעיה האמיתית. פתחתי אותו, לא ראיתי שום דבר מיוחד על הלוח חשמל אבל כן שמתי לב שהריח השרוף מגיע מרכיב ספציפי בו. מצאתי את הרכיב ב ebay, זה Inverter Transformer TMS92920CT for SAMSUNG 17",19" http://www.ebay.com/itm/260737051394 על החלק שלי אכן כתוב בשורה הראשונה TMS92920CT והשנייה B 08TM37 T A, באייבי בשורה השנייה כתוב משהו אחר השאלה שלי האם זה קריטי? אין לי ידע או ניסיון באלקטרוניקה, ואין לי תכלס מושג מה זה החלק הזה, אני יכול להיות בטוח שזה יתאים? בנוסף אני לא בטוח עד כמה בעייתי להחליף את הרכיב הזה. ראיתי סרטון שבו החליפו חלק אחר על לוח דו…

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by tamos,

הי, אני צריך להדליק את הספק שלי ללא מחשב. קיצרתי חוט ירוק עם חוט שחור אך ללא הצלחה, הוא עובד אבל בצורה חלשה ומשמיע צפצופים מוזרים. שאני מחבר את הכבל ATX ללוצ אם ולוחץ על המתג הכל עובד כמו שצריך. מה אני עושה לא נכון?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by matanb159,

האם השנאי הבא https://docs.google.com/file/d/0B1i6anpmT3YEb2VHc1VFUURYR0E/edit?usp=sharing יתאים לשימוש עם ארדואינו UNO בחיבור USB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dinsh,

היי! יש לי leptop ישן שמתו לו הזכרון ולוח האם כך שהוא טוטאלוס אבל המסך שלו תקין לחלוטין ואני רוצה לעשות ממנו משהו.... למישהו יש רעיונות? למשל אולי טלויזיה LCD 14" קטנה?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by do-d,

שלום לכולם אז ככה אני צריך דבר כזה כמו לחצן ההדלקה והכיבוי של המחשב ז"א השנאי תמיד בחשמל ,כשאני לוחץ לחיצה רגעית על הלחצן נדלק הצרכן ברגע שמוציאים מהשקע ומחזירים בחזרה את השקע הצרכן לא נדלק עד הלחיצה על הכפתור נשמע פשוט... גם אני חשבתי ככה בהתחלה ,הסתובבתי קצת בשד' הר ציון בחנויות האלקטרוניקה ולאף אחד שם לא היה מושג מה אני רוצה או איזה רכיב אני צריך ... אז היום ישבתי חשבתי וחיפשתי והגעתי לבסוף למקנה שמה שאני צריך זה "ממסר לאצ' ". אבל הבנתי שיש גם אפשרות ליצור ממסר כזה משני ממסרים רגילים מישהו יודע אולי היכן אני יכול להשיג ממסר לאצ' או איך לקמבן שני ממסרים בשביל לקבל את אותה תוצאה ??? ממתין בציפיה לתשובתכם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אוקיי זהו השרטוט. אם אני מבין נכון אני צריך לעשות דבר כזה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני אישית חושב שלדים אדומים\ירוקים\לבנים יפים בדיוק כמו לדים כחולים, אבל הרבה אנשים מתעקשים להחליף את כולם לכחולים. זה קשור לצריכת כוח או משהו? ???

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  14. הכרטיס נקנה כיד שנייה מאחד חברי הפורום ונשלח אליי בדואר, שהגיע אליי הכרטיס בצהריים אספתי אותו מהדואר והגעתי הביתה והתקנתי אותו על לוח מחוץ למארז. והוא סירב להפעיל את הכרטיס, בהסתכלות דרך זכוכית מגדלת זה מה שמצאתי. 3 קבלים נתלשו מהתושבת שלהם ביחד עם התושבת בדיל שנמצאת בתוך ה PCB. הקבלים האלה זאת לא בעיה הם זהים בכל הכרטיסים, והתפקיד שלהם לסנן רעשים וקפיצות מתח כאלה ואחרות... הם 1 מיקרו פאראד. מילא הרכיב עצמו היה נתלש והקצות נשארים... חצי נחמה, 10 דקות ריקודים עם מלחם וכרטיס מסך ששוכב בארון והכל בסדר, אבל הבעיה שלא נשאר מקום לאן להלחים... התקשרתי לבחור שממנו קניתי, הוא אמר שבשבוע הקרוב צריך להגיע עליו עוד כרטיס מסך כזה והוא ישלח לי אחד תקין ואני יחזיר לו את זה,מכיבן שזה …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. באילו כבלים אני יכול להשתמש בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה hdmi -> s-video/rca vga-> s-video/ rca או כל סוג כבל שיכול להתאים לי המחשב: כרטיס מסך: Radeon 5850 HD לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 הטלוויזיה: s-video RCA תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שאלה איך אפשר שמנוע חשמלי קטן יסתובב לאט ?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by stingeR-,

זה מה שיש ברשותי כרגע : כמעט כל כלי שצריך לעבודה(דרמל וכ"ו) נמצא בהישג ידי. יש לי מארז ג'נרי(מידי) עם חלון שחתכתי ושעדיין לא שמתי עליו פרספקס , מארז צבוע שחור ופאנל בצבע כסף(לאלו שראו את המארז שלי , הצביעה - תוקנה) קטודה כחולה של סאנבים שני מאוררי Thunderblade ירוקים של TT , מאורר אחד ג'נרי 4 לדים צבעוני ומנוע קטן כזה שמונע על ידי סוללות(כרגע לא בשימוש , פועל , יכול להיות מאוד שימושי , אני רק צריך עזרה ממכם למצוא לו שימוש) וגם יש לי הארדקנו 2 לא בשימוש עם מד טמפרטורה אחד מתוך השתיים שעובד...(לכל אלו שלא יודעים , המד טמפרטורה ניתן לשליפה(LCD+חיישן) , ככה שזה יציג את מעלות המעבד שלי גם כשהמחשב לא דלוק כי זה עובד על בטריה... , וגם רציתי לשאול מאיפה אפשר להשיג בטריה חדשה לצג …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by supercars,

ניקיתי היום את המחשב מבפנים ובמהלך הניקוי פגעתי בטעות (ובעדינות) בצלעות הקירור של הלוח האם, ושמתי לב שכמה מהם זזו במ"מ אחד או שניים. יש ממה לחשוש? תודה מראש, וכן אני יודע שאני פדנט. נ.ב הלוח-אם הוא DG35EC של אינטל אם זה משנה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, לאיפה אני מחבר את הלדים? לספק או ללוח אם ובאיזה צורה צריך לחבר אותם ? מאיפה אני יכול לקנות פלסטיק שקוף בשביל לשים במארז ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Ancient1,

אני צריך מד טמפ' עם חיישן עם חוט . חיישן קשיח כמו מסמר לא מתאים. צריך למדוד טמפ' של צנרת נחושת, של מעבד , מים .. טמפ' מדויקות מאד לא חשובות ובאיזור חיפה אם ניתן. יש לי תרמיסטור על כבל , האם אפשר להשתמש בזה איכשהוא ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by MacGyver,

יש לי לדים 3MM UB ואני מעוניין להחליף את אלה שבמקלדת ... האם אני צריך להתעסק עם נגדים או שפשוט להוציא את הישנים ולהלחים את החדשים? איתן

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by TiSHu,

זה עדיין לא בטוח אבל תקשיבו אני הולך לקחת לחבר שלי את המחשב הכי ישן שיש לו (פנטיום 1) אני הולך לשים לו יציאות USB2 אני אשים לו כרטיס מסך עם TVOUT אני אחבר לו מקלדת ואחבר אותו לטלוויזיה ואז אני אראה בו סרטים אני אשים של הארד דיסק של איזה גיגה רק בשביל המערכת הפעלה וBSPLAYER זה יכול להיות כל כך מגניב יש לי מאוורר שאין לי מה לעשות איתו אז אני אשים אותו במחשב הזה והוא יהיה בחדר לסרטים נכון רעיון גדול עם הזמן אני עוד אקנה לו כרטיס קול עם 5.1 ואז אני אקנה גם רמקולים 5.1 נכון שזה אחלה רעיון? יש למישהו הצעות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by LazyCat,

תאורת לד למקלדת שמתחברת ל- USB, יש המלצות (או שגם המוצר הזול ביותר יעשה את העבודה)? אגב, מדובר בנייד. תודה ☺

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by jeyjey,

שלום זה הפורום הכי מתאים לשאלה שלי לדעתי בכל מקרה, אני רוצה לקנות משאבה לקירור מים מחו"ל: http://www.dangerdenstore.com/product.php?productid=40 שימו לב שהיא צריכה מתח 110V ובארץ משתמשים ב220V מה אני עושה כדי להתאים אותה לארץ? באריהב מצאתי כמה דברים: http://www.arihav.com/indexheb.asp (תכתבו בחיפוש "110V") יש שם משהו שיכול לעזור לי? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.