אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מאווררים (מתוך 4 במארז לא כולל זה של המעבד) שאני רוצה לעשות להם מתג כך שאני אוכל לשלוט על הפעולה שלהם בלי לפתוח את המארז וכאלה... השאלה שלי היא מה דעתכם על הרעיון של לקחת 2 חיבורי מולקס כמו של מאוורר (כשיש אחד זכר ואחד נקבה) ולחבר את הזכר למתג ומהנקבה למשוך את החשמל למאוורר הראשון ומהמאוורר הראשון למשוך לשני... ? או שיש לכם דרך אחרת יותר טובה לחיבור מתג יחיד לשני מאווררים ? נ.ב זה מתג עם נורה בפנים ככה שאני לא צריך לד ונגד וכל מיני שטויות פשוט חיבור ישיר...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המממ אין לי יותר מקום במחשב למיקרו פון יש לי מערכת 5.1 אז אין מקום ואני רוצה להפוך את המיקרופון שלי לאחד שמתחבר לUSB
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחר יום גדול בשבילי מחר אני עושה חלון, צובע את המארז, מחורר את המארז לעוד פתחים של איוורור ומאווררים ועוד כמה דברים בקיצור אני צריך לפרק היום בלילה את כל המחשב עכשיו השאלה שלי מאיפה אני משיג משטח שלא מעביר חשמל סטטי כדי שאני אוכל לשים את הלוח אמא עליו למשך היום ? זה ממש חשוב תודה מראש נ.ב אני חושב שזה מתאים לפורום הזה כי זה מודינג
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ל-IR LED שקניתי יש רק 2 פינים בניגוד למדריך שמראה IR LED בעל 3 פינים איך אני מחבר אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש בתחום המודינג ורציתי לדעת אם הפלטה הצדדית השקופה אם היא מפלסטיק ואני יתן דוגמא
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הכי מתאים לשאול זה אבל אני אנסה בכל מקרה. מה אני צריך בשביל להכניס למחשב מידע שמתקבל מחיישן דרך פתח USB. לדוגמא: אני רוצה שחיישן טמפרטורה יעביר את הקריאה שלו למחשב דרך כבל USB, איזה רכיבים אלקטרונים מינימאלים אני צריך כדי שאני אוכל בסופו של דבר לקבל את קריאת הטמפרטורה על הצג (לא מבחינת תוכנה). תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אפשרי להעביר את הSidewinder הישן שלי מgameport לusb ולקבל זיהוי בWin 7? מצאתי פוסט שאומר שצריך לבנות מעגלים שעולים יותר מג'ויסטיק חדש ולאחסן אותם בקופסה בגודל של עוד שלושה ג'ויסטיקים. הכוונה לגיימפד הזה: תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי פרויקט וריציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לחשוב על צורה של חלון למארז תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון שאם אני קונה איזה מטען למכשיר שלי מחו"ל ששם הכול מותאם למתחי השקעים שלהם 110V +- אני חושב. ובארץ זה 210V בערך אז אם אני יחבר תמטען שקניתי שם בארץ אז יכול ליהיות שזה ישרוף משהוא לא?? אוו שצריך לקנות איזה שנאי.? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] זו השאלה הראשונה: http://sizmedia.com/my.php?i=mmzv2hjfyijm.png וזו השניה: נתון מצבר של מכונית בעל 60Ah. שני פנסי הדרך צורכים זרם של 8A ו -4 אורות חניה 2A. בהנחה שהמצבר מלא והנהג שכח את האורות דלוקים לאחר החניה, תוך כמה זמן יתרוקן המצבר? אם יש למישהו כיוון אני צריך להגיש את זה מחר. תודה רבה![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי להתחדש ברב מודד חדש, ה-ANENG שברשותי מתחיל להתפרק. אלו המתמודדים הרלוונטים לדעתי: FLUKE 15B+ בעלות של 72.46$ עכשיו ב-AliExpress איכות של Fluke, יקר יותר, כבלים לא משהו. UNI-T UT15B PRO דיי דומה בהגנות שלו לפלוק. פרובים עם ציפוי זהב. עלות 54$ ב-AliExpress. UNI-T UT61E+ רב מודד עם רזולוציה 22,000. יש עליו כמה ביקורות ביוטיוב. נראה דיי High-end ... https://www.aliexpress.com/item/1005001632283855.html גם מגיע עם פרובים טובים. לפי ביקורת של EEVBLOG הגנות פחות טובות. מה אתם חושבים? איזה כדאי?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לעשות חלון למארז אבל הפרספקט שיש לי הוא גדול מידי ואני צריך לחתוך ממנו כמה סנטים הבעיה היא שאין לי דרמל ואין לי כסף לקנות אחד ואני לא יודע איך לחתוך את הסנטים האלה מהפרספקט וגם איך לעשות חלון יפה וסינתתי אגב יש לי עוד שאלה בניתי מערכת אפקט תאורה על ידיד לדים אולטרה בריט ונגדים אם מפסק אני פוחד לחבר את זה למחשב שלי שלא יהיה לי חס וחלילה קצר במחשב וילך לי שם חלקים האם זה בטוח להשתמש בזה ולהפעיל דרך מפסק של הלדים מבלי שהיה לי בעיות כל שהם?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, מצ"ב תמונה. קניתי אותם בארה"ב מ-B&H Photo ואחריות נגמרה. אני יודע שיש 2-סוללות בכל צד ולדעתי הייתה סוללה אחת שפועלת כי משך נגינה קצר פי 2 ממה שמבטיח יצרן וגם טעינה מתחילה מ-50% ולא מ-0% כשאני מרוקן סוללה. האם למישהו יש כאלה? מישהו יודע איך מחליפים סוללות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה במארז(יש לי חלון) חשבתי על לקחת חתיכת פרספקס לחרוט עליה לשים אותה מאחורי החלון ולהאיר כמובן עם לדים פשוט אני לא רוצה לחרוט על החלון של המארז כדי שאם יברח לי הדרמל או משהו כזה שלא יהרס כל החלון(מבחינת היופי) האם הצמדת משטח פרספקס קטן מאחורי החלון יתן אפקט אור יפה או שעדיף לחרוט כבר בחלון עצמו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי באינטרט פיתרון זול לחבר את הממיר למסך מחשב שאין לו כניסה של SCART הנה התרשים החשמלי: עכשיו השאלות שלי,אם למישהו יש מושג האם זה עובד ושאלה שנייה האם כדאי לי לבנות את זה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים... יש לי מאוורר למארז שהוא די רועש בקיצור, רציתי להשתיק אותו קצת ע"י מוד ל-7V האם המוד הזה יכול לגרום נזק למחשב (לא אכפת לי אם המאוורר ימות כתוצאה מהמוד)?? יש סיכון נוסף ממוד שכזה? אולי חוסר יציבות בספק? תודה אנשים...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוט על שני מנועי DC בעזרת ארדואינו , הם עובדים על 4.5 וולט. כמה שאלות : אפשר לספק לארדואינו מ9V ולהם חיצוני של 4.5 או לספק הם איכשהו דרך הארדואינו ? ו ואיך אני שולט על המהירו שלהם ועל הכיוון שלהם ? אם אני בונה ארדואינו ללא צורב {הatmega ומתנד מייצב מתח ושני קבלים} לאיפה אני מחבר את אלה : http://www.ebay.com/itm/433Mhz-RF-transmitter-and-receiver-link-kit-for-Arduino-ARM-MCU-WL- תודה לכם /140719918135?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20c38f8c37
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם תוכלו להמליץ לי על מארז למחשב, לא משנה איך הוא נראה, העיקר שיהיה שקט ויקרר טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא מדבקות וינליות כמו סרטון הבא? לא חייב להיות בדוגמה של הCARBON FIBER רק שיהיה מדבקה כזאת אני רוצה לכסות בזה את העכבר שלי כי אני לא אוהב את איך שהG5 נראה (רק הציור הזה לא נראה לי משהו) +/- אולי אני גם יעשה את זה למקלדת(G15 =P) אבל אולי בלי להוציא את המקשים אני יקמבן משהו בלי לפגוע באחריות למרות שהיא נראת דיי טוב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה..... למי שמכיר את ה-Thermaltake Shark, צד שמאל שלו פתוח (מין כוורת שכזו שפתוחה לאוויר מבחוץ). מסתבר שזה מקור דיי רציני לאבק, שהורג לאט לאט את הרכיבים בפנים.... אני דיי רוצה לסגור את הפתח הזה באיזושהי צורה. האם מישהו ביצע את זה עד היום? רעיונות? תמונות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה הוא עולה בערך ופשוט משתמשים בו כמו בספריי רגיל? או שצריך כמה שכבות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי 3 קתודות ואני רוצה לחבר אותן ישירות לחשמל בלי שום קשר למחשב. קניתי שנאי שמוציא 12v וחיברתי אותן והכל עובד..הבעיה היא שכאשר אני מדליק את שלושתן ביחד אז העוצמה של כל אחת נחלשת. נראה לי שאפשר ליצור מצב שכולן תהיינה מחוברות לאותו שנאי בלי שעוצמתן תחלש אך כנראה החיבור שלי לא היה טוב :-\ אני אצרף תמונה של המעגל שעשיתי, תגידו לי בבקשה מה לא טוב ואיך לעשות את זה אחרת כך שהכל יעבוד כמו שצריך ובעוצמה המירבית. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הינה: תגידו אם משהו לא נכון שאני ישנה: http://www.siz.co.il/up.php?file=n2jlzwkrzolt.bmp כל לד צורך 3V וזרם של 0.02mA כל נגד משתנה יצא לי 225Ohm 300mW
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-