אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם..! לדוד שלי היה שרת מפורק של ibm והוא איביא לי אותו אם המארז ובפנים המארז יש לוח אם,2 דסקים קשיחים,כרטיס Adaptec 29160, השאלה לי היא שראיתי את הAdaptec 29160 ואני לא יודע מה זה הכרטיס הזה למה הוא משמש וגם לדיסקים הקשיחים יש אותו חיבור כמו של ה- Adaptec 29160 מה זה..? ראיתי בזאפ שהוא עולה בסביבות ה800 ש"ח..? תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] זו השאלה הראשונה: http://sizmedia.com/my.php?i=mmzv2hjfyijm.png וזו השניה: נתון מצבר של מכונית בעל 60Ah. שני פנסי הדרך צורכים זרם של 8A ו -4 אורות חניה 2A. בהנחה שהמצבר מלא והנהג שכח את האורות דלוקים לאחר החניה, תוך כמה זמן יתרוקן המצבר? אם יש למישהו כיוון אני צריך להגיש את זה מחר. תודה רבה![/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כשמפרקים את המחשב, אז המחברי Female Dupont בפנים מכילים כיתוב של מה כל אחד מהם, למשל: יש לי מחברי Female Dupont שלא כתוב עליהם כלום, ואני מחפש משהו שמאפשר לכתוב.. האם אתם מכירים משהו כזה? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת בשביל פרויקט קטן האם ניתן לחבר כ 5 או 10 מאוורים 80ממ לחיבור חשמל צריך לקנות משהו מיוחד או צריך לעשות מודינג לספק פשוט עזרה בבקשה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דרמל בארה"ב שמותאם למתח 110V ולהפעיל אותו בארץ עם שנאי 220-110. הבעייה היא שאין לי מושג מה ההספק המקסימלי של הדרמל. http://www.dremel.com/en-us/tools/tool-detail.htm?H=188091&G=66981&I=69673 Specifications Voltage120 AC, 50-60 Hz Tool Weight18.8 oz. Amperage2.0 Amps Cord Length (ft.)6' SpeedsVariable (5,000 - 35,000 rpm) מה תאכלס המתח שהוא צורך? :s05: יש לי שנאי 220-110 אבל בהספק של 26W. זה יספיק בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שנאי של 12 וולט.. אני יכול לחבר אותו לקתודה? לאחת... או לשתיים...? אם לא אז אפשר לחבר את זה למולקס לא?? 12v=12v זה יהיה טוב לא... לדעתי קצת מופקע הקיטט עם השנאי
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע קצת מודינג למחשב בן 3 שהולך לשמש אותי בתור מחשב אישי לעבודה משרדית ואינטרנט. אני רוצה שהפרוייקט יהיה במינימום הוצאות כספיות, מכיוון שאני לא רוצה לזרוק מאות שקלים שבהם אני כבר יכול לקנות מארז מוכן ולא פחות טוב. הפרוייקט ממש לא מסובך אבל אין לי ממש את הכלים כדי לבצע אותו. קודם אני יסביר מה אני מתכנן לעשות אני רוצה להוסיף שני מאווררי 80MM מקדימה, איפה שהרקע הכחול, והזזת כפתורי ההדלקה, מיקומים חדשים מסומנים בירוק ואדום. בנוסף אני רוצה להוסיף מאוורר 92 או 120 מלמעלה. זהו סך הכול די פשוט, השאלה שלי איך אפשר לבצע את העבודה הזאת בלי לקנות דרמל? איך אני יכול לחבר את מאווררי ה80 הקדמיים לפלסטיק הקידמי של המארז?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנני עובד לפי המדריך הזה: http://www.instructables.com/id/Music-LED-Light-Box/step1/Preparing-the-circuit/ במדריך משתמשים בטרנזיסטור TP31, ובמתח הזנה של 12 וולט. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות את מתח ההזנה ל230V (מתח שקע), ושהטרנזיסטור ימשיך בפעולתו התקינה? הסיבה לכך היא שאני רוצה להשתמש בלדים הפועלים במתח זה. במידה ומתח זה ישרוף אותו, יש טרנזיסטור אחר שאוכל לשים במקומו ויוכל לספק לי את אותו אופן פעולה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מגן ל microSD. הוא חלק לגמרי. האם ניתן לקנות מחברים שיחברו אותו לארדואינו? אם כן, איזה ואיפה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. http://img147.imageshack.us/img147/708/0146sg1.jpg 2. http://img147.imageshack.us/img147/8618/0159lo.jpg 3. http://img355.imageshack.us/img355/9839/0169ss.jpg 4. http://img355.imageshack.us/img355/9539/0170wq.jpg אישית אהבתי 8)
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצבוע מחשב נייד מדגם thinkpad של IBM, הכיוון שלי הוא לבן מבריק (סגנון מקינטושים) מי שמכיר את הלפטופים של IBM יודע כי הגימור של החלק האחורי של המסך (הכיסוי עצמו) הוא לא בדיוק חלק ולא בדיוק מרגיש כמו פלסטיק ולכן אין לי מושג באיזה סוג צבע הכי כדאי להשתמש ובאיזה טכניקה. אם יש למישהו המלצות, אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך הדבר הזה עובד? אפשר לבנות את זה? אני צריך כל מידע שבידכם על הברקוד.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ובבקשה אל תפנו אותי ל D כי חיפשתי ואל תכתבו צריך להיות ב X Y Z רק מי שיודע בטוח שיכתוב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, לא מזמן קניתי לוח אם חדש ובמקום 3 חיבורים למאווררי מארז יש לי רק 1. אבל יותר ממאוורר 1 מן הסתם . להבנתי ישנם כבלים המחברים בין הספק כוח ישירות למאווררים. אז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כבל מולקס 4פינים זכר ל3פינים זכר? או אפילו יותר טוב כבל מולקס 4פינים זכר שמתפצל לפעמיים 3פינים זכר? אני יודע שניתן להזמין את הכבלים האלה מחנויות בחול. אני שןאל לגבי הארץ. אם ישנה אפשרות פשוטה יותר של עשה זאת בעצמך, משמע לחבר את חוטי החשמל בעצמי, אשמח לדעת כמה היא קשה לביצוע וכיצד ניתן לבצע אותה. בכללי אם ישנה אופציה נוספת לחיבור 2 מאווררים למחשב אשמח לדעת. תודה מראש, יונתן.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נגיד יש לי אוזניות, ואני רוצה לחבר אותן לשני מקורות, כדי שישמעו בזה שפועל בלי לנתק את הכבל כל הזמן, ואם שניהם יפעלו אז ישמעו בשניהם (לא חובה) האם כבל של נקבה (לשם יתחברו האוזניות) שהופכת לשני זכרים (אותם אני אחבר לשני המקורות) יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ל-IR LED שקניתי יש רק 2 פינים בניגוד למדריך שמראה IR LED בעל 3 פינים איך אני מחבר אותו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מהתחום, אבל ראיתי שעלתה הרצאה של אחד הממציאים של ארדואינו בTED, מניח שזה יעניין את חלקכם/רובכם: http://www.ted.com/talks/lang/en/massimo_banzi_how_arduino_is_open_sourcing_imagination.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום !!! החלטתי שאני רוצה לבנות מודינג הכולל תצוגת LCD לפי המדריך באתר... עכשיו הבנתי שמתייחסים שם לצג מסויים בעל בקר מסויים... אני רוצה להשתמש בצג כמו שבתמונה...או כל צג אחר שיוכל להציג תמונות כמו הצג בתמונה... עכשיו רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג אותו, מחיר, האם יש משהו שווה יותר באותו מחיר והאם בשבילו צריכים יותר רכיבים מהמפורט במדריך... אשמח לכל עזרה אפשרית!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כחלק מפרוייקט שלי אני צריך לקדוח בלוח אם. איך עושים את זה? איזה גודל ראש להשתמש (אין לי דרמר, רק מקדחה). יש סיכונים? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל מזה שאני ישלוט על האור בחדר שלי עם הקול זה חלק א קודם אני רוצה לעשות את זה עכשיו אני יודע שאני צריך את הארדוינו חיישן קול אני לא יודע מה אני עוד צריך עכשיו כמה שאלה 1.מה אני עוד צריך? 2.זה אפשרי? 3.כמה זה קשה 1-10? 4.מישהו כבר עשה את זה? 5.כדאי קודם שהוא ידליק את המחשב ואז לעבוד על האורות? תודה לעזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יעיל לחבר חלון בעזרת דבק חם או סיליקון?, אנחנו נשתמש רק בסוג כזה של חיבור לא ברגים וזה... איזה דבק הכי מומלץ לעזות ת'עבודה הזאת?? חג שמח, Aviko
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי לנכון לפרסם את זה בפורום של אלקטרוניקה ומודינג לאור הרעיונות והכישרונות הנמצאים כאן אם אחד המנהלים רואה לנכון להזיז זאת אקבל בהבנה. ניגש לעניין... לפני קצת יותר מחצי שנה נולד אצלי הרעיון לשים מחשב מדיה בחדר השינה לטובת משיכת סרטים/סדרות/מוסיקה וכו'. המטרה היתה לעשות זאת בכמה שפחות כסף ובמכשיר כמה שיותר קטן. הפיתרון האולטימטיבי היה לקנות סטרימר ולפתור את הבעיה - אבל משום מה לא נמשכתי לרעיון הזה. ידוע לכולנו שרוב הכסף במדיה סנטר הולך על המארז המעוצב ועל האיוורור שלו = אז למה לא לבנות מחשב בשידה שנמצאת בחדר?? נעזרתי בחברי הפורום שפה על מנת שיבנו לי מפרט למחשב לפי הדרישות שציינתי ללא המארז. הסתכם באיזור ה- 1,500 שקל לפניכם כמה תמונות של הפרוייקט שכלל גם חציבה בקי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אפשרי להעביר את הSidewinder הישן שלי מgameport לusb ולקבל זיהוי בWin 7? מצאתי פוסט שאומר שצריך לבנות מעגלים שעולים יותר מג'ויסטיק חדש ולאחסן אותם בקופסה בגודל של עוד שלושה ג'ויסטיקים. הכוונה לגיימפד הזה: תודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אחרי שהחלטתי בצער רב לנסות לעבור לווינאפ, עד עכשיו השתמשתי במיוזיק מאצ', שלפי דעתי תוכנה הרבה יותר טובה, אבל בכל זאת, רציתי אקולייזר בLCD, אז לקחתי את ה"אומץ" לתכנת את הפקודות לתצוגה שלי בתוכנה JalCDs, היא די "מסובכת" אני יותר רגיל לקלות של LCDsmartie, פה לא הבנתי איך אני יכול לבדוק איך זה נראה על המסך מה שעשיתי בלי לשמור ואז להלחיף קובץ של התצוגה ואז להחזיר לקובץ ששמרתי ואז לראות איך זה, בLCDsmartie פשוט לחצתי על apply (אם ככה רושמים..), ואז זה הראה לי מה עשיתי.. אז למי שיש תשובה איך אני פותר את הבעיה הזאתי אני גם אשמח. אבל הבעיה הכללית היא האקולייזר, עשייתי שברגע שהווינאפ ינגן זה יקפוץ למסך של הווינאפ, אז ה"פאק" הקטן הוא שמסך עשיתי אותו ל5 שניות, אז כל 5 שנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי באינטרט פיתרון זול לחבר את הממיר למסך מחשב שאין לו כניסה של SCART הנה התרשים החשמלי: עכשיו השאלות שלי,אם למישהו יש מושג האם זה עובד ושאלה שנייה האם כדאי לי לבנות את זה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-