עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ובנוסף האם זה אפשרי גם לגבי נגד? אז אלו השאלות ולכל אלו שיש להם תשובות ת'נקס

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by eegg,

אני רוצה לשלוט על משהו דרך הusb אז רציתי לדעת אם יש דרך לשלוט על משהו (לד) (לא החשמל אלא כמפסק דרך תוכנה או משהו)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Avi Levin,

האם ניתן להפוך אותו למחשב מזערי? מי שלא מכיר: יש בו מסך 2.0" מובנה, ניתן לעשות איתו משהו? ולמי ששואל, הוא של אחי הקטן, והוא שוכב על המדף שלו כבר שנה בלי תזוזה.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by oren99,

קניתי מחשב חדש עכשיו. בקודם הייתי כל חודש צריך לפתוח ולנקות אבק עד שהוא שבק חיים. מישהו עשה מארז אטום לאבק? יש אפשרות לדבר כזה בכלל? אם אני אקח פילטרים של מזגן למשל, ואאטום את כל הפתחים של המחשב, לא יהיה טוב? יהיה חם מדי בפנים? עניין האבק פשוט מטריף אותי. תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. איפה אני יכול לקנות את הלוח הזה שמחובר אליו USB (כפול כזה, אחד על השני), יציאה למיקרופון ואוזניות ויציאת FIREWIRE (מחובר מקדימה של המחשב) שאלתי בכמה חנויות אלקטרוניקה ואין להם. אז איפה אני משיג כזה דבר? מצטער על האיכות הגרועה (במיוחד בתמונה השנייה...) ותודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avidan28,

שלום אני מעוניין לדעת כיצד ניתן לדחוס לוח אם ATX מלא ספק כח וכרטיס מסך LOW PROFILE לתןך מארז של וידאו סוני שחור 4 ראשים. מכיוון שאין תמונות של וידאו ברשת אני לא יכול להראות פה מה זה אני אתאר את המכשיר...מדובר בודיאו עם ה JOG המפורסם שניראה כמו ווליום. יש לו מסך תצוגה נחמד.אני בטוח שכל אחד מכיר את הדגם הנ"ל. ולשאלתי - האם ניתן להכניס לתוך המארז שלו אחרי שאני מעיף הכל החוצה מחשב כולל ספק??

7. במידה וכן רשימה של חנויות באיזור הדרום תעזור מאוד ותודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלומצ'יק ... אתמול הגעתי לחנות אלקטרוניקה (חלקים) וכאשר ביקשתי את הרשימה הבאה הסתקלו אליי כמו על אדיוט. כנראה העתקתי או אמרתי משהוא לא נכון אבל הנה הרשימה : http://ronja.twibright.com/twister2/material.php מישהוא מכיר היכן ניתן לקנות את החלקים האלה ?

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום . הצטרפתי סוף סוף לפורום לאחר כשנה של שיטוט בנושאים השונים כאן. התחלתי פרויקט של בניית מטען לפלאפון על בסיס 4 סוללות AA לאחר שראיתי סרטון על זה באתר METACAFE . המעגל בנוי בסך הכל מ 4 סוללות ונגד של 2 OHM. רציתי לדעת מה הוא תפקידו של הנגד באופן כללי ומה הוא נותן במקרה הזה. כמו כן לפני התקנת הנגד ניסיתי את המטען על מכשיר MP3 ישן שיש לי והוא מראה לי טעינה .אבל כשניסיתי אותו על הפלאפון זה לא מראה כלום. אז השאלה היא ממה זה נובע. ?? אני שוב חוזר זה עדיין לפני הוספת הנגד למעגל. תודה

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  10. Started by carock,

יש פה אתר שאומר איך לעשות מודינג לTONIQ וInfinity.. מישהו יכול לקרוא את זה ולהסביר לי איך עושים את זה.. וגם לפי המאמר מה יותר טוב Infinity או TONIQ? הנה האתר.. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=6&artpage=2508&articID=567

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by bad boy,

היתי רוצה שתתנו לי מעגל של 555 שמתחבר ל12 וולט עם קצב היבהוב משתנה על ידי נגד משתנה ו4 לדים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. איך אני יכול לחבר 4 לדים רגילים (לא UB) למאוורר 80 מ"מ? אני רוצה לקדוח בפינות ולשים שם את הלדים אבל אני צריך עזרה בחיבור שלהם לספק ורציתי לדעת אם זה אפשרי שמהמאוורר והלדים יצאו רק שני חוטים למולקס ולא חוטים ללדים ובנוסף גם למאוורר לפי מה שהבנתי אם אני מחבר 4 לדים אין צורך בנגדים או שאני טועה? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by eyal91,

אז ככה במחשב אחד כבר הלך לי כרטיס מסך בגלל אבק... במחשב החדש אני לא יתן לזה שזה יקרה.. כבר ניקיתי אותו פעם אחת והקמות של האבק הייתה יפה מאוד חח... ובאותה הזדמנות גיליתי שכשהרכיבו את המחשב שמו מאורר אחד במקום בלי משמעות. יעני לא בחור או משהוא במבוי סתום סתם על קיר.. אז השאלות שלי הם כאלה: מה אני עושה עם האבק? האם להעביר את המאורר ולהן?. אייל.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by naba,

אני רוצה את המלחם הכי זול שאפשר למצוא, באיזור ירושלים. מישהו מכיר ?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום בסוכות אני מתכוון לעשות את המודינג הראשון שלי,חלון במארז, יש לי שאלה מכיוון שיש לי בעיה,אני אל יודע באיזו צורה לעשות את החלון הבאתי צילום של המארז שלי,אולי תסמנו בצייר איפה לחתוך.... מאוורר עם לדים+קתודות,איפה אני יכול להשיג באיזור המרכז כי ממה שהבנתי יש רק תחנות הזו PCCOOL בחיפה וזה נורא רחוק ולא מסכימים לי להזמין,אז אם אפשר עזרה תודה. שאלה אחרונה,מישהו יכול להביא תמונה של קליפסים שאיתם ניתן לחבר את הפרספקס לדלת המארז,ועוד משהו שאלה קצת מטומטמת חחח איך אני מסמן את הציור של החלון על דלת המארז,היא שחורה ?.....

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  16. אני מדבר על "נורה של סורק = קטודה קרה?" מישהו יכול להסביר לי מה רע בזה שהוא הקפיץ את הנושא? כאילו, היה עדיף שהוא יפתח תראד חדש? לבן אדם יש שאלה איך להפעיל משהו, כנראה עם החיפוש הוא מצא תראד שעוסק במה שהוא שאל, אז הוא שאל בו את השאלה שלו. מה רע בזה? ועוד לתת אזהרה?

• 5 תגובות
    • 765 צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 3 עם לוח אם לא גדול ואני כבר מלא זמן רוצה לעשות לו איזה מארז אני מחפש רעיון למשהו יפה ולא יקר, אולי משהו מעץ, הקטע הוא שאני צריך רק את הצורה... בואו תפתחו תמוח היצירתי שלכם ותעזרו לחבר חשבתי על איזו קוביה מעץ שחור עם רשת וקטודה ירוקה, או מן משולש כזה, אולי אני אצייר בהמשך קיצור תעשו טובה תביאו לי רעיונות תודה עריכה: איך זה? מעץ שחור, קטודה ירוקה ומאוורר לדים ירוק מקדימה CD נסתר וכמו פה ממתכת מבריקה שיש לי, זה ישמש כידית להרמת הדלת (ראה ציר) יש לי גם רשת מגניבה ממתכת צפופה קצת, אפשר לשים אותה איפשהו וזה גם מאוורר וגם האור שיצא משם... פצצה ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחשב בנוני לחלוטין קרור ספק ומארז ז'אנרים פועל 24/6 אינטרנט אופיס סרטים ופוטושופ לא מיועד למשחקים האם מספיק להשאיר את דלת המארז פתוחה או שעדיף ליצור בה פתחי אוורור ולהוסיף מאוורר?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by eladhor7,

כמה זרם מראה האופציה שבמודד זרם -20m dca. אם האופציה הזאת קיבלתי 3.40 זרם במכשיר חשמלי מסוים, והשאלה שלי היא, האם זה 3.40 אמפר או מילי אמפר,? אשמח לתשובה , פשוט אני מתבלבל קצת

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by OR22,

אהלן ! יש לי שאלות בקשר לדרמל (ולפי חיפוש עושה רושם שפה זה פורום דרמל ) אז ככה אני רוצה לקנות דרמל (לא משנה כרגע חברה ) השאלה שלי האם אפשר להרכיב תפסנית 1/4 לדרמל גם לזיופים למינהם ? אני יודע שהכלי שהכי יתאים לי זה המשחזת ציר פנאטומית אז קניתי כזאת אבל רבאק יש לה צריכת אוויר של 300+ ליטר לדקה לכל השואלים למינהם למה דרוש לי תפסנית יחסית גדולה , אז אני ממש רחוק מכל מה שקשור למודינג ככה שדיסקים קטנים מאוד ונירות לטש בגודל אצבע זה לא זה . תודה לעוזרים . אור

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by oded6188,

המחשב הנייד הישן שלי הלך לעולמו.... אז פירקתי ממנו את המסך, ואני רוצה להשתמש בו בתור מסך רגיל יש איזשהו מדריך שמסביר איך לחבר את החוטים?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  22. יש לי מכשיר שאני רוצה לחבר אותו למחשב אבל אני לא יודע איזה נגד לשים. ואני לא כל כך בטוח כמה אמפר המכשיר הזא צורך.במד זרם שלי אני מכוון את האופציה ל - 20m dca והוא נתן לי 3.40. אז כמה זה באמפר? וכן המכשיר עצמו לוקח 3 וולט אני רוצה לחבר אותו ליציאת ה usb של ה 5 וולט. איזה נגד בדיוק לשים? תודה רבה לעוזרים :אחלה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  23. יש לי שני מסכי CRT 17" ישנים שאין לי מושג מה לעשות איתם.. למישהו פה יש רעיון יצירתי לעשות משהו מגניב ויפה ?

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  24. יש לי מחשב עם פנטיום 3, שהורס כל HD שמחברים אליו, אז אין ממש מה לעשות איתו. הבנתי שאפשר להפוך את המעבד למחמם ספלים? איך עושים זאת? או איזה עוד דברים אפשר לעשות עם המחשב? תודה...

• 33 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. זה המוד השני שלי ,יש לי קופסת סאב שאני לא משתמש בה, חשבתי למה שלא יהיה לה תועלת החלטתי לעשות אותה קופסה למחשב, אני רוצה לסיים את המוד בשלושה ימים. הנה קיצור למוד הראשון שלי : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233995.130 התחלתי לשרטט ולחתוך את העץ: אחרי זה בא לי רעיון להוסיף דלת מלמעלה: הספקתי גם כן לסים גלגלים ולסדר את הכפתורים: אלו החומרה שלי: זהו עד היום מה דעתכם?

• 33 תגובות
    • 7.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים