עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by super-MC,

קניתי לידים של 2.5 v אני רוצה לחברק אותם לחיבור של 12v איזה נגדים אני צריך ? :nixweiss:

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  2. בקר שליטה באיורור - פאנל קידמי זול פשוט אמין. Enermax Front Panel UC-A3FATR2 - Black Retail ¤91 קישור: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=197_199&products_id=4307 מישו יכול לעזור לי בקצת פרטים עליו.. בכמה מאוורים הוא שולט והאם הוא שווה תכסף? יש משו אחר שמומלץ במחיר דומה ?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. Started by Pure-Gold,

אני מתכנן מערכת קרור מים שבקרוב מאוד אני אתחיל לייצר אותה. נפתח בכמה תמונות הדמיה למה שאמור להיות התוצאה הסופית של חלק מהפרוייקט. תמונות "פיצוץ" (מראה את החלקים בנפרד וכך ניתן להבין לאן כל חלק מתחבר): מה אנחנו רואים כאן ? ובכן: מיכל מים מאלומיניום המורכב משני חלקים. החלק הקדמי מכיל את המים והחלק האחורי מקרר אותם. המים יעברו בתוך צינור נחושת ויחזרו חזרה למיכל. מאחורי החלק האחורי יהיה מאוורר 90 מ"מ שיזרוק או יוציא אוויר. הפתחים מסביב לחלק האחורי (הקרובים להברגה) נועדו לזרימת אוויר במיכל. שתי המחיצות מופרדות ע"י פרספקס ואטם מתאים למניעת מעבר מים. מקדימה המיכל אטום אם פרספקס ובו שני מחברי צינור, אחד כניסה והשני ליציאה. מעל חלקו האחורי ניתן לראות אובייקט שחור שמ…

• 32 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by arkadur,

אני מציג בפניכם את הפרוייקט החדש שלי , הפרוייקט הקודם, למי שזוכר, או לא יודע, הסתיים, ומכיוון שלא עמד בדרישות שלי , הוא נמכר, לאחר שעבר עוד כמה שינויים, כדי להתאים אותו לבעליו החדשים.. לכן, רוב הציוד, אצלי (יש לי מחסן לא מבוטל של ציוד, אני אוהב שיש לי הכל ב"מלאי" ואין צורך לרוץ ולחפש, יש כמעט הכל מאלקטרוניקה, ועד צבעים.. הפרוייקט החדש, יתבסס על מארז של TT, דגם SHARK, צבע אלומיניום טבעי. הפרוייקט יכלול בניית המשך של הפנל הקדמי, ע"י אלומיניום, והמשך הקווים הטבעיים של המארז (גם דלת הצד.. כנראה) הבסיס, יהיה מלבני במימדי המארז, או יתחיל במימדי המארז, ויקבל צורה טרפזית , כלומר יתרחב.. בנוסף, בניית בלוקים מותאמים אישית ע"י "הציוד" אני רוצה להודות שוב לאבירן (KETCHUP), על…

• 232 תגובות
    • 35.3k צפיות
  5. Started by danm,

שלום, רציתי להוסיף מאוורר הבעיה היא שהלוח אם החיבור של FAN הוא ל4 פינים והמאוורר שלי הוא ל2 לכן לקחתי חיבור של 4 הפשלתי לו את החוטים אותו דבר למאוורר לפיפתי את החוטי נחושת האלה. הבעיה היא שהמאוורר לא מקבל חשמל מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שלא לפיפתי את החוטים נכון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם לפני מספר שעות קיבלתי מחברי שנחת מחו"ל 2 כרטיסי קול יקרים<בשווי 1500$ >.למען האמת הייתי די בהלם כי קיוותי שהוא שם את הכרטיסי קול בתיק היד שלו.למרבה צערי הוא שם את 2 כרטיסי הקול במזוודה,אבל היותר גרוע שהכרטיסים היו חשופים ולא היו בתוך קרטון או אריזת קלקר.\ הם היו עטופים נטו בבגדים וסדינים. :'( בקיצור: כאשר חברי נחת ,ופתח את מזוודתו נחרדתי לראות את 2 כרטיסי הקול מתגוללים להם ככה ללא שום אריזה.מבחינה חיצונית לא נראה שום מכה או שריטה כל שהיא,אבל ופה אני צריך את עזרתכם הרבה,2 כרטיסי הקול היו קרים להחריד.ממש קרים עם סימני לחות,ואף מעט רטיבות.חשוב לציין שהקור הגיע מתא המטען בבטן המטוס.לא היו מוצרים קפואים או קרים במזוודתו של חברי. זהו,אני פה בבית עדיין לא ה…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Liquid_StorM,

שלום לכולם. אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל הנאישם שכאן נראים מבינים באלקטרוניקה לשמה ולא מצאתי פורום אחר שיתאים לנושא ויהיה פעיל בצורה יעילה מספיק כדי לספק לי תשובה. מצטער אם טעיתי. אז ככה, יש לי טלוויזיית AKAI ישנה שקיבלתי במתנה מחבר של אבא שלי, את הטלוויזיה קיבלתי ללא שלט, ומצב הקונטראסט\בהירות בה הוא לא לשביעות רצוני. על הטלוויזיה אני שולט בעזרת שלט הYES שברשותי, ובעזרתו (עד כמה שמצאתי והצלחתי) אני יכול לבצע פעולות בסיסיות בלבד כגון להעביר ערוץ, לשנות ווליום ולהגיע למצב AV\TV. רציתי לדעת אם ישנם דרכים לשנות את הקונטראסט\בהירות בטלוויזיה שלי בעזרת שלט הYES או בלעדיו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by nizans,

אני רוצה לקנות קטודה ויש לי כמה שאלות זה מתחבר לספק? צריך לקנות כבלים מיוחדים או משהו?? מה האורך של זה? זה מתחמם? איפה אפשר לקנות את זה? תודה..

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by RoNeR,

יש לי שלט של הכרטיס טלוויזיה winfast 200 xp leadtek לא הכרטיס וכרטיס טלוויזיה של lifeview היציאה לשלט של הכרטיס טלווייזה היא קטנה כזאת הבננה של הir של השלט בגודל 3.5 השאלה עם עם אפשר לחבר בניהם איך שהוא ועם זה ביכלל יעבוד... על ידי מתאם או משו והשאלה השנייה שלי היא כזאת.. ביצעתי תמדריך הזה או מה שזה לא יהיה http://slycontrol.ru/sce/plugins/sndremote.htm חיברתי תשלט ליציאה של המיקרופון הוא קולט באמת זה עבד אבל זה לא ממש עזר לי כי זה רק מטווח 0 שהם צמודים השאלה היא כזאת עם מישהו מצליח להבין שם משו או למצוא דרך להגדיל את הטווח.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  10. הודעה נפתחה בטעות בפורום הלא מתאים ..

11. Started by splify,

http://soldering.tehskeen.com/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. 1- האם זה אפשרי להוסיף לד לחוטים שיוצאים מיציאת חיבור נורית ה-HDD ? ??? 2- במידה וכן יש שם מספיק כוח כדי לגרום לשני הלדים (פשוטים ורגילים לא OB) להבהב/להדלק באותה רמה כמו לד יחיד שמחובר לשם? ??? 3- יש צורך להוסיף משהו כשמחברים לד נוסף? ??? 4- ושאלה אחרונה לסיום ידוע לי שיש לדים OB שמחוברים ליציאת ה-HDD שעל הלוח יש מצב ששני לדים OB יאירו טוב ביחד? ??? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by AFIK10000,

שלום ראיתי שכמעט כולכם קונים את המיוד של המודינג לא מארץ אני יכול לקבל לינק לאתר של הציוד למשל arkadur יש לו פרויקטים מאוד יפים והוא לא כונה את הציוד מארץ מאיפה אתם קונים

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by AmL1,

ראיתי פעם איפשהו אני לא זוכר איפה מישהו שהעביר את המחשב שלו לתוך וידאו ממ מישהו שמע על זה? יש לו לינק אולי? תודה=]

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  15. למי ששם לב, צורף השבת לעיתון מוסף של הום סנטר בין השאר, שמתי את העין שלי על המקדחת עמוד שבמבצע הכלי הנ"ל הוא מאוד שימושי, אך עד כה היה מחוץ לטווח מגעתם של מודרים רבים עקב מחירו היקר המוצר הנ"ל עולה ממש זול, אומנם עדיין לא יצא לי לראות את הכלי, ולבחון מה טיבו אך במחיר שלו - שווה לבדוק אותו (350 ש"ח) אני אשתדל ללכת לבחון את הכלי, ולתת עליו מידע שימושי, בנוסף ליתרונות ולחסרונות. בלי קשר לת'ארד עצמו, אני אשתדל לפרסם מבצעים שונים כדי שהמודרים שביננו יוכלו להשיג כלים במחירים טובים יותר. וכמובן לתת חוו"ד לגבי המוצר אשמח לשמוע תגובות על היוזמה הנ"ל (מעוניינים או לא?) וכמובן - תצביעו בסקר..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by taimor,

מאיפה אפשר להשיג כבר IDE רגיל של ארדיסקים של זכר לזכר ? או איך אפשר להפוך נקבה לזכר או להכין כזה לבד ? יש מדריך לזה ? או מישהו שיכול לעזור ? מצאתי את מה שאני צריך באיזה אתר בחו"ל אבל הוא לא ממש עוזר לי : http://www.stonewallcable.com/product.asp?dept_id=122&pf_id=IDEMM מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ משהו כזה ? עריכה : טוב עליתי על משהו, תגידו מאיפה אני יכול להשיג פינים של נחושת ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ofeky1,

שקעי ה USB שלי במארז (דגם במפרט) לא עובדים כבר הרבה זמן והיום נמאס לי מזה בגלל שהם מחוברים ללוח טוב אז הבנתי שהבעיה היא לא בלוח אלה בשקעים אחרי שפירקתי את המארז ובדקתי את הכבלים ואת השקע גיליתי שנדפק לי החלק הזה: עכשיו מאיפה אני יכול להשיג\לקנות אחד כזה תקין? כי לא נראה לי שאפשר לתקן את החלק הזה תודה מראש לכולם!!

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  18. אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?

• 8 תגובות
    • 967 צפיות
  19. Started by dbzu,

שלום! אני רוצה לחבר 8 לדים ub ליציאת usb איזה נגדים אני צריך בשביל זה? ואם אפשר גם תרשים קטן תודה מראש, אילון!

20. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור

21. לקחתי 2 לדים ממחשב ישן: ברצוני לחבר אחד מהם או שניהם למחשב שלי, השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר אותם כמו שהם ללוח האם או שאני אצטרך לחתוך את החוטים ולחבר אותם ישירות לספק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  22. Started by danm,

שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Netanel o_0,

בכמה כסף אפשר למצוא דרמל זול? איך של בוש/סקיל/וולף? מה אפשר לעשות עם דרמל? הוא יכול לשמש גם כמקדחה/מברגה? מה זה הצינור הקטן שיש בכמה מהדרמלים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by bezangeloo,

יש לי מארז שבפנאל שלו יש 5 לדים (שקופים, עושים אור כחול. אין לי מושג אם רגילים או UB), כשהמינוסים ופלוסים שלהם מחוברים בשתי קבוצות (כל ה+ לאחת, וכל ה- לאחת. אני כל הזמן מתבלבל בין חיבור טורי למקבילי). על הכבל ה"ראשי" החיובי (אחרי שכל הלדים מגיעים אליו) יש נגד אדום, ירוק, חום, זהב. כשחיברתי ל12V בספק (צהוב ושחור) הנגד התחמם נורא (בצורה שכבר א"א לגעת בו) ופחדתי שהוא ישרף. מצד שני, כשהוא מחובר ל5V (אדום ושחור) הוא עושה אור קצת חלש לטעמי. השאלה היא האם זה בסדר לחבר ל12V, ואם לא, איזה נגד אני צריך? ניצול קטן של התראד, שאלה קצת לא קשורה- יש במארז הזה כפתור לחיצה קטן (באחורי המארז, אם זה משנה) שכתוב על המחבר פלסטיק שלו chassis. מישהו יודע מה תפקידו ולאן הוא מתחבר? תודה רבה, בז'נ…

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by e-d-a,

היי אני קונה עכשיו מארז שמגיע ללא ידית ואני רוצה לעשות לו ידית.. לקדוח שתי חורים בתקרה של המארז זה שטויות, יש למישהו רעיון איך לעשות ידית? או עדיפות גדולה איפה אפשר להשיג אחת מוכנה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים