אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, השאלה הזאת במידה מסויימת קצת תוכנה\ציוד היקפי, אבל אולי הראש היצירתי כאן יוכל לתת פתרון לפני איזה 4 שנים כשגם הייתי מודר מגניב שכזה בניתי מקלט אינפרא לפי הוראות באינטרנט ובעזרת תוכנות כמו WINLIRC וIRASSITANT יכולתי להשתמש בשלט של HOT כדי לשלוט על הווינאמפ ועוד תוכנות. זה לא תפקד חלק כמו שתוכנן ודי נזנח עם הזמן. במשך כמה זמן יש לי מקלט IR קנוי ששימש אותי כדי להעביר לפלאפון נוקיה 6100 קבצי מדיה. והייתי רוצה להשמיש אותו כדי לקלוט גם נתונים משלט HOT אותו אתכנת לשלוט על תוכנות מחשב. אממה... התוכנות שאיתן השתמשתי אז לא כ"כ התקדמו עם העולם המודרני. אין גרסאות שלהן מהשנים האחרונות וגם WINLIRC תמכה במקלט העובד דרך COM ולא USB. האם מישהו מכיר פרוצדורה דומה, תוכנה דומה או משה…
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
וסתם עוד שאלה: כמה עולה בערך נגד 470 אוהם?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל! הסתכלתי בנעוץ אין שם, מישהו מכיר חנויות כאלה? ביום שלישי אני יהיה בת"א אני רוצה לקנות כמה דברים. עריכה: גם באיזור חיפה זה טוב לי.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה מטרונום לגיטרה שלי עכשיו קניתי את הרכיבים והביאו לי קבלים של 2.2uf במקום 22uf יש מצב שאני מחליף במקום 22 ל 2.2 או לאחד מהקבלים הבאים: 47uf , 100uf ,220uf , 2.2uf הנה הסכמה: http://www.ovelha.org/pasteler0/2007/11/01/howto-make-your-own-metronome/
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לעבודת מודינג למגבר אוזניות אני זקוק לאיש מקצועי שיש לו את הכלים ואת היכולת להלחים שני דברים: Opamp מתצורת SOIC למחבר DIP וקבל קטן ללוח מיניאטורי. העבודה להלחמת הקבל כוללת גם הוצאת קבל קיים ובעלת סיכון להריסה של המגבר וזאת הסיבה למה אני דורש איש מקצועי שעשה הלחמות מיניאטוריות בעבר ומספיק מיומן. העבודה בתשלום כמובן, ועדיפות לאיזור חיפה או באר שבע. יום טוב לכולם
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
תראו מה קיבלתי במייל- הכניסו את כל החלקים החיוניים לתוך אקווריום ומילאו אותו בנוזל מיוחד?! והוא עבד מעולה!! http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=12031 מישהו יכול להסביר לי איך הוא עבד למרות שהיה נוזלים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון להעביר את המחשב הישן שלי לסבא שלי. הכל טוב חוץ ממאוורר אחד (80 מ"מ) שרועש מאוד. אפשר השתמש בשמן רגיל לשימון (שמן זית?קנולה? תירס? סויה?) יכול להיות שזו שאלה דבילית אבל אני ממש לא מבין בתחום... תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פאנל שליטה עם מפסק לראשי ל4 מאוררים: רציתי לשאול למקרה שאני יעשה את הפאנל עם הלדים איזה נגד אני צריך?כמה אוהם?מה סדר הצבעים שלו אם אתה יודע? ורציתי לשאול כמה בערך עולה אחד?וכמה עולה מפסק אחד 3 ראשים בערך? ואם בבקשה מישהו יכול לעשות לי עוד תרשים לפאנל שליטה ל-4 מאוורים עם פוטנציומטר לכל מאורר ומפסק ראשי?צריך מפסק לכל מאורר עם יש פוטנציומטר? ועוד שאלה איך אני בודק כמה צורך המאורר שלי כדי שיתחיל לעבוד כדי שאני יקנה פוטנציומטר מתאים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי WD40 אבל אני רוצה שמן שיחזיק במאוורר הרבה זמן אז חשבתי שאולי יש משהו עדיף מהWD40 כי המאוור מרעיש כל הפעלה של המחשב ואז מפסיק תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה הוא עושה? מתי משתמשים בו? האם איתו צריך להשתמש במקום הדרמל עצמו? תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות macro ring למצלמה שלי. צריך לדים לבנים חזקים שמאירים בעוצמה למרחק של לפחות 30cm . האם למישהו יצא פעם לעבוד עם משהו דומה או יודע איפה אפשר לקנות כאלו?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
שלום שמי עמית קניתי מחשב חדש אני רוצה לשאול אם אפשר לעשוצת מודינג על המארז אבל לא עם מאווררים וחיתוך אני רוצה לקחחת שבלונה של דרקון ולקחת ספריי ולעשות את זה על המארז בצד המארז טיפה שחור וטיפה כסוף זה יפגע בחשב?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הפאנלים הנ"ל לשליטה על המאווררים אבל חשוב לי לבחור את הפאנל הנכון מכיון שאני רוצה שמאוורר ספיציפי אחד SUNON KD1212PMB1-6A יופעל על ידם. המאוורר מספק 6.8WAT, הפאנל של זלמן מספק 7WAT PER CHANNEL סה"כ 4 ערוצים. מצד שני ישנם ביקורות טובות על ה-KAMA-METER אבל לא מצאתי מה ההספק שלו לכל ערוץ. למי שמבין ויודע, האם ה-KAMA-METER יכול לעבוד עם המאווררים הנ"ל או שהזלמן יהיה עדיף במקרה זה? הצעות נוספות לפאנלים יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תגידו אנשים איך עושים כזה דבר ? אם מישהו יוכל להסביר לי אני יודה לו מאוד תודה חבר'ה! http://youtube.com/watch?v=QYQDYBmY-ak
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש קבל ענקי שיספק לי ללד 3 וולט השאלה היא כמה זמן לוקח לקבל לפרוק את כל המתחים שהוא צוור? האם אני יכול להשתמש בקבל כמו שני בטרייות אצבע?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
תמיד רציתם אוזניות סראונד אבל לא היה לכם את התקציב לקנות כאלה? עכשיו אשפר להכין זוג אוזניות כזה במחיר נמוך בהרבה מזוג אוזניות סראונד חדשות. http://www.instructables.com/id/DIY-5.1-Surround-Sound-Headphones!/
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר בבקשה מדריך טוב אבל באמת לפאן באן/פאנל שליטה על מאוררים עם תמונות ואם אפשר כמה גם מאתרים באנגלית כמו:BIT-TECH דבר שני: הבנתי שצריך נגד. עכשיו איזה נגד כמה אוהם?לכל מאורר?(ל4 מאוררים)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רכב יחסית ישן, לאונה פשע 92... ואני רוצה לבנות דיימר , עמם, לתאורת פנים... יש למישהו איזה תרשים של כזה דבר? או שיכול לבנות לי כזה דבר..? תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אתמול קניתי דרמל של HYUNDAI... והיום ניסיתי לחתוך ריבוע במארז של 3X3 ס"מ בערך וזה בזבז לי משהו כמו 10 דיסקיות... וגם היו פעמים שזה פשוט נשבר בחיתוך... מה הבעיה פה? גם החיתוך לא נחתך יפה בכלל וזה ממש לא קל לחתוך איתו אולי אני לא יודע לחתוך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
אני צריך להפעיל לד זוהר פשוט ע"י מתח רשת (220v). מישהו מכיר איזה מעגל (כמה שיותר קטן ופשוט) שיודע להמיר AC ל DC ? שוב, זה צריך להיות כמה שיותר קטן ושנאי שמחברים לחשמל לא טוב במקרה הזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ושוב שלום לכולם ! הפעם החלטתי לעבוד על המארז שלא מזמן קניתי...טאוור של סופר טאלנט... הכפתורים שלו היו כלכך מציקים , אז החלטתי לבנות מן קונסולה כזאתי שחוץ מכפתורי הפעלה וריסט , ייתווספו לשם כפתורי פאן באס לשליטה על המאווררים , מסך LCD קטן וזהו לבנתיים (: תחילת העבודה , חיתוך של גרילים מובנים במארז, בעזרת דרמל : משם , עקירת בתי הכפתורים של הפעלה וריסט , שיוף לקבלת סוג של משטח נורמלי שיהיה אפשר לעבוד עליו , חיתוך פרספקס שיתאים , על מנת לכסות את החורים שנוצרו בעת השיוף + דבק אפוקסי משפתי הפרספקס.. קצת סיליקון שחור, שיעזור לשמור על תצורה נורמלית... תחילת עבודה עם בונדו , בונדו מתייבש , שטיפה באמצעות מים והרבה סבון , על מנת להוריד חלקיקים מיותרים …
-
- 25 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הכוונה לבן אדם פשוט שלא מבין הרבה באלקטרוניקה? בכלל שווה להתחיל להעתסק עם RFIDים? כי זה נראה לי יהיה קצת יקר...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-