עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. באופן טבעי המחשבה שכדאי לעבוד בפרוטוקול מוכר כמו בלוטוס, ואז צריך לקנות מודול מתאים. (בהנחה שזה נכון, איזה מודול כדאי?) אני מודע לזה שיתכן שRF פשוט יותר, אך אני מניח שזה יפגע בתאימות למכשירים סלולארים. מה אומרים המומחים?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Odedb52,

שלום לכם... קראתי את המדריך שבאריהב (http://www.arihav.com/products/display/LCDInstallation.pdf, ראיתי שם שאני צריך מחבר 25 פין זכר... עכשיו, לפי מה שאני מבין, (תקנו אותי אם אני טועה) צריך לחבר אותו מאחורה (לחיבור המדפסת).... איך אני בדיוק מביא את המסך לתוך המחשב?!? הרי זה מתחבר מאחורה בחוץ... אני צריך כבל מאריך לתוך המארז או משהו??? תודה מראש, עודד ב.

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  3. אני עובד עם מיקרו בקר אשר לא מוציא מספיק זרם לMOC ולכן אני צריך להשתמש עם טרנזיסטור שיגביר לי את הזרם.. עכשיו השאלת מיליון הדולר היא באיזה טרנזיסטור אני צריך להשתמש שיעשה את הפעולה הזו בצורה ההכי איכותית וטובה? איזה טרנזיסטורים מגברי זרם טובים אפשר להמליץ עליהם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tamos2006,

בשביל איזה פרוייקטון, יש לי סטריפ לדים רגיל(שקונים באייבי) שעובד על 12V. כאשר אני מחבר אותו מן הסתם, ישר הוא נדלק. אני רוצה שברגע שהוא יופעל, הוא יאיר לאט לאט. יש לי גם סטריפ לדים רגיל וגם RGB אם זה משנה משהו. אם אפשר כיוון מהמוחים כיצד לבנות כזה מעגל, אני אשמח!!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by midnight8,

דוד שלי הביא לי סנטר 100W בלי הגברה בכלל לסנטר עצמו יש רק כניסה אחת לחוטים פלוס ומינוס ולידה כתוב INPUT איך אני יכול להפעיל את זה עם המחשב לפי מה שהבנתי אני צריך מגבר אבל איזה ואיפה קונים כזה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eegg,

בניתי את המקלט לפי המדריך באתר קבלו תמונות: הפתח למקלט: העכבר פתוח: השתמשתי בקו טלפון כדי שאני יוכל לנתק את הכבר בלי להוציא את הכבל מהמחשב: המקלט לצד העכבר שלי:

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  7. לפני איזה שבוע הייתה קפיצת מתח בבית וקפץ הפקק ומאז הTV מסרבת לעבוד , חיפשתי פיוז כי חשבתי שבטח הוא נשרף אבל לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dany_tab,

אפשר לקחת מקדחה רגילה ולחבר לה ראש של דרמל? ולעשות מודינג איתה: כגון חימתוך המארז יישור פינות שנחתכו לא ישר וכו' ? תודה על העזרה, דני

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  10. ראיתי את הציור הנ"ל של ZALMAN ותהיתי אם ניתן לעשות זאת עם כל בקר מאווררים וכבל מתאים ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aviran_n,

יש אחד באתר של אריהב.. התקשתי כדי להזמין ואמרו שאין אותו ולא יהיה... איפה אוכל למצוא סכמה + רשימת רכיבים של המגבר הזה / אחד דומה? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום,יש לי מארז סגור והייתי רוצה לעשות לו חלון בצד,וציך מכשיר חיתוך ומקדחה בשביל הברגים(לא חייבים ,אפשר גם את ה-U או H אבל אני רוצה עם ברגים..) ורציתי לדעת אם המכשיר הזה מסוגל לבצע את העבודה: http://www.21.tv/arutz/prod.aspx?channel_id=17540&channel=1 אם תוכלו לראות את הסרטון הדגמה זה מאוד יעזור,זה מכשיר שגם קודח אבל יש לי מקדחה יותר טוב מזה,יש לו גם כמו "דיסק" חיתוך .. אז תראו באמצע מראים איך הוא חותך,אם נראה לכם שהוא טוב תגיבו ,זה יעזור לי מאוד. בברכה,מושיקו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי. החלטתי לעשות דלת שיש בה 2 מאווררי 80mm,במארז הנוכחי יש רק 1. למארז יש ברזלים המגבילים אותו במאוררים, התכנון היה 2,אבל הבית של הדיסקים הקשיחים מפריע, אז בכל זאת,אני עושה פשוט חורי אוורור. (סליחה על ההסבר ה...,פשוט לא ידעתי מה כבר אפשר לומר על הפרוייקט הזה) לצערי המאריך של הדרמל נקרע לי מהחום,אז עכשיו הוא ידני,ולא נראה לי שאצליך לגמור את זה היום) תמונת: (מה שבכחול הולך להיחתך [כולל העיגול המרכזי]) http://www.siz.co.il/up.php?file=zo0imjzyqdmz.jpg עדכון בהמשך,הפרוייקט בתהליך עכשיו

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. את הארז שלי אתם יכולים לראות בצד... למי שרוצה עוד נתונים : http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm בכל מקרה..הטמפ' בסדר..אבל אני רוצה לשפר..חשבתי לקדוח חורים בחלק העליון של המארז כי כידוע חום עולה למעלה.. איך הכי מומלץ לקדוח? שמעתי על הדרמל הזה..אבל אין לי אותו ואין לי מאיפה להשיג..יש ברשותי ג'גסו ומקדחה+כוסות.. איך הכי מומלץ לקדוח? עם מקדח רגיל ופשוט לעשות הרבה חורים בישביל האיורר? איך אני יכול לחבר את המאורר למעלה? אתם חושבים שיהיה מקום? אני צריך מקדח מיוחד בישביל זה? יהיה מספיק מקום? המלצות/הערות יתקבלו בברכה נ.ב. התכנון הוא לשים מאורר 120מ"מ של AC

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by eladhor7,

אני יכול לחבר למכשיר שצורך 3 ,v מטען של פלאפון שמספק 3.7 v עד אמפר של 350?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Big_Guy7,

קראתי נושאים קודמים על העטים שרגישים לאור UV. אמרו שהם של חברת BIC ורשום שהם רגישים ומשהו כזה.. הייתי באופיס דיפו ולא מצאתי את זה, אבל מצאתי עטים של חברה בשם Pentel. באריזה היו 5 עטים בצבעים: כתום,ירוק,כחול,סגול,צהוב. על האריזה היה רשום שאלו עטי ג'ל רגישים, ומחירם היה 30ש"ח. מישהו אולי מכיר את זה ויכול להגיד לי אם אלו עטים שבאמת זוהרים בתאורת UV??? (דרך אגב, לא קניתי את החבילה עדיין..)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zombie,

יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by נור,

איך אני חותך חלון במארז שלי עם הדרמל? ז"א אני יודע עם איזה סכין והכל פשוט רציתי לדעת אם יש איזה שיטות מיוחדות לחתוך. אם זה משנה אני רוצה לעשות חלון. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by doker,

לפני כמה זמן בניתי מסך עם המדריך של האתר עכשיו יש לי בעיה פירקתי את הזכוכית ועכשיו אני לא מצליח לחזק את זה אם זה לא ממ חזק לא רואים טוב מה אני יכול לעשות תודה

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  20. Started by alfred133,

שלום לכולם אני לומד הנדסה ובאחד המעבדות שלי קיבלתי לעשות פרוייקט . הפרוייקט : צריך שיהיו 9 לדים כאשר שלוש מהם אדומים שלוש ירוקים ושלוש צהובים. מה שצריך ש בהתחלה הם ידלקו כולם בו זמנית ואחרי זה כול פעם שלישיה אחרת ניחבת מה שאמור לצאת זה מין צל כזאת רצה. בבקשה תעזרו לי איך לבנות את המעגל הזה? יש לי עד יום חמישי להגיש את הפרוייקט תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by bneli,

אני צריך שירטוט של הפינים של הספק מודולי החדש שלי את רוב החיבורים שהייתי צריך לשנות בחוטים המוסלבים חיברתי (עברתי חוט חוט עם רב מודד מהצמה מקורית והעתקתי לצמה המקוסטמת אבל יש 2 חוטים שאני לא בטוח לגביהם.. עדי אולי אתה ? ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by OmEr.il,

שלום. מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. מה אני צריך לדעת כדי להתחיל בבנייה, אם יש מישהו שיכול להסביר לי, או להפנות אותי למדריכים אז תודה

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  24. אני צריך דיסקיות חיתוך, ועוד כמה ראשים שונים לדרמל. איפה קונים אותם ? כמה הם אמורים לעלות ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by assafz,

קראתי את המדריך על בניית מקלט לשלט רחוק ומצאתי reciver שהיה לי בבית, אבל הוא עם שלוש רגליים והמדריך מדבר על רכיב בעל שלוש רגליים. רציתי לדעת עם אפשר לעבוד גם עם רכיב בעל 2 רגליים ואם כן אז איך לתקן את המעגל שנמצא במדריך? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.