עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by MODI,

קודם כל אני ממש מקווה שזה המקום הנכון, חשבתי אולי להשים באוברקלוקינג וקירור, אבל בכל זאת אם זה המקום הלא נכון נא להעביר. יש לי רדיאטור של 120 שבא עם המערכת קירור מים של TT 735. אני רוצה להעביר את כל המערכת למעלה ולהוסיף עוד ראדיאטור של שני 240 שאני יקנה ממשחטת רכב (כנראה של הונדה סיויק 95) באיזה 100 שקל, והכל יעטף בפרספקס. 3 מאווררים של הראדיטורים יכניסו אוויר קר, והמאוורר האחורי יוצא את האוויר שהתחמם. אני יבנה פאן באס, אם אני ירצה שקט אני יכבה את שני המאווררים של הרדיאטור הגדול + המאוור שמוציא אוויר, ואת המאוורר של הרדיאטור הקטן אני ישים על הכי חלש. הצינורות יעברו איפה שהחיבור USB העליון שאני יוציא (ראו תמונה) http://www.pctuning.cz/ilustrace3/kujal/therlmatakeArmorJR/P7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Dror D.,

ברשותי מארז A-top Gladiator הזה: http://www.a-top.com/gladiator/AT878sv_l.jpg. החלון הצדדי של המארז עשוי ממתכת מחוררת ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להחליף את המתכת המחוררת הזאת בזכוכית או פלסטיק, אני עברתי לפני כמה חודשים לחדר שבו ממוקם המחשב עם המארז הזה והרעש דיי מפריע לי. צירפתי תמונה של חלון המארז מהצד הפנימי שלו. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by thedag,

מאיפה משיגים שרינקים? זה הולך בחבילות? כמה כסף עולה בערך חבילת שרינקים? איך הגדלים הולכים? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. יש לי מאוורר של SUNON שמגיע עם יציאה למולוקס, אני רוצה לשלוט על מהירות המאוורר הזה אבל עקב יציאה למולוקס אני לא יכול. המאוורר הזה מגיע עם 2 חוטים, אחד שחור והשני אדום. יש לי מאוורר נוסף עם חיבור ל-CPU ובו יש יציאה של שלושה חוטים: כחול, אדום ושחור שבסופו יש יציאה לחיבור שלושה פינים על לוח האם. האם אני יכול לחתוך את היציאה של השלושה פינים ולשים על ה-SUNON שיש בו רק 2 חוטים? אולי יש לכם עיצה אחרת לסידור המצב. תודה.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  5. Started by IlanF,

יש לי כמה שאלות... איזה ראש חריטה הכי טוב בשביל לחרוט על פרספקס? עם איזה דיסקית הכי טוב לחתוך מתכת? וקצת לא קשור.. כמה עולה חבילה של דיסקיות מחוזקות? אם אפשר תמונות, יהיה נחמד..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by MK007,

יש לי במארז מאורר אחד בצד, אחד מקדימה ואחד מאחורה. ויש לי עוד מאורר ספיר מהמחשב הקודם, עכשיו אני רוצה לשים אותו מאחורה השאלה שלי- יש לי מאחורה מאורר אחד שמוציא אויר, את המאורר הזה שאני רוצה לשים מאחורה לשים אותו שיוציא אויר או שיכניס אויר למארז ?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by eegg,

אני מחפש מקום בארץ או בחול אם הם עושים משלוחים לארץ חוץ מאיביי אני רוצה לקנות פלטייר 12ולט בשביל כמה פרויקטים תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  8. שלום אנשים קוראים לי גיא, וכמו כולם גם אני התחלתי לקרוא ולהתעניין בכל עניין המודינג למחשב, והגיע שלב מסוים שהחלטתי שאני הולך עם זה, ומתחיל לעבוד על המחשב שלי. אז ככה הנה המפרט מחשב שלי: מעבד פנטיום 4, 3GHz סוקט 478 לוח אם Asus P4S800D זיכרון Twinmos 2X256MB דיסק קשיח Samsung 80GB כרטיס מסך ATI Radeon 9600SE כרטיס קול Creative SoundBlaster 5.1 מארז פשוט (אבל לא להרבה זמן >) מה בתכנון: חיתוך חלון+חור למאוורר. קתודות אולטרא ויולט. כבלים עגולים (IDE, Floppy) החלפת ספק. החלפת מחברי המולקס לכאלו שזוהרים בתאורת UV. סליבינג. הוספת מאוורר מאחורה, מקדימה, ולקדוח חור בגג המארז ולשים גם שם מאוורר. החלפת גוף הקירור למעבד. צג LCD צבעוני למארז. טוב הנה תמונה של ה…

• 260 תגובות
    • 31.2k צפיות
  9. סביר למערכת משרדית מבוססת core 2 due

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. מחפש לוח בקרה טמפרטורה ושינוי מהירות עד 200 שקל עם חריגה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מתחיל לתכנן מארז בצורת קוביה. הקוביה תהיה 40 על 40 על 40 השלד יהיה בנוי ממוטות ריבועיים מאלומיניוום של 3x3 או 4x4 בתמונות אין אותם אבל זה ישתנה בשרטוט הבא. הדפנות יהיו בנוי אלומינום כנראה 2ממ שלעתי מספיק ולא יקר מדי. ויש גם את הצד הקדמי שיהיה מפרספקס של 3ממ יהיה כנראה 2 מקומות לדי וי די או משהו בסלוטים גדלום יהיה מקום ל3-4 דיסקים קשיחים למרות שיש לי רק 2 יהיו יותר מ5 מאוורי 120 ממ על שקט כמובן בטח 7 ולט : תנו דעות ועצות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם קניתי דרמל מתוצרת SKIL ובנוסף סט של 160 ראשים לא קיבלתי שום הסבר כתוב מלבד ציורים עילגים לגבי שימוש בכל ראש האם אפשר לקבל תמונות והסבר קצר לגבי הראשים החשובים לחיתוך בפח\פרספקס וחריטה? כמו גם אם אפשר בבקשה הסבר\תמונה של ראשי השיוף מתנצל מראש על הבורות ותודה רבה על ההשקעה T.O.T

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

חברי הפורום שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים האם אתם חושבים כי המארז שלי יתאים להשתתפות בתחרות? להלן התמונות:

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by omrishalev,

באיזור ירושלים איפה אני קונה? בהום סנטר וכל החנויות האלה יש? אם כן אני פשוט אומר למוכר דיסקיות חיתוך לדרמל?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. נכון יש את הכלים לחריטה בעץ וכדומה סכינים כאלה ניראה לי משהו כזה http://www.nagaroot.com/gallery2/d/572-2/a.jpg אז האם אפשר לחרוט אם זה? כמובן שאני יצטרך לעבור על אותו הדבר מספר פעמים אין לי דרמל ואין לי אפשרות כספית כרגע ליקנות זה מיועד לפרוייקט חד פעמי הפרספקט בא ברוחב מטר וגובה 42 ס''מ ועובי 0.4 או 0.5 מ''מ ועוד שאלה כדאי ליקנות 8 לדים אולטרה לייט ולחבר אותם לבטרייה 9 ואט כול 2 לדים בכול צד וכול לד מחובר ל בטרייה של 9 וואט פרוייקט זה אינו מודינג למחשב אבל זהו מודינג והוא מתאים לפה ואם אפשר לחרוט אם הכלי שאמרתי אז צריך פלוס לעבור עליו אם מקדחה שכמובן היא לא תקדח בתוך הפרספקס אלה תשפשף אותו תודה למי שיענה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  17. שלום אני יציג את עצמי: שמי עוז אני מודר מתחיל התחלתי עם דברים קטנים כמו מאוורר לדים... עכשיו אני רוצה לעשות שינוי למארז ג'נרי פשוט למארז שחור עם חלון צד מפרספקס + מאורר לדים ונראה מה יתפתח עוד בהמשך. [glow=red,2,300]תמונות של המארז- (ישן ומכוער):[/glow] [glow=red,2,300]הכלים שאני ישתמש איתם:[/glow] דרמל -HYUNDAI (עולה בהום סנטר ב-134שח) משייפת BOSCH: זהו לבנתיים

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by SloOmPer,

אבא שלי יכול להשיג לי מהעבודה מאוורר בגודל 20CM (בערך כמו מאוורר חדר). אני מתכנן לחתוך תצד של המארז ולשים אותו מבחוץ למארז ולשים רשת (ככה שהמנוע שלו יהיה בחוץ למרות שהוא ממש קטן). והוא יהיה מחובר לחשמל.. יש למישהו דרך שאפשר לחבר למארז או לספק?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  19. אני חושב על לעשות משו מגניב במארז שלי.. אז השאלה היא אם יש את כל הכלים בהום סנטר..?? משו כמו למשל במדריך הזה. http://hwzone.co.il/guides/casedoor_mod/ בתודה מתן... ועוד שאלה.. איפה אני יכול לקנות תאורה למארז?? ומישהו יכול להביא לי מדריך איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by efergan7,

שלום יש לי מסך LCD של נוקיה 3310 ומצאתי המון מדריכים איך לחבר אותו בחרתי במדריך הזה בגלל שהוא לא מסובך ואין הרבה חלקים http://www.mods4you.de/index.php?action=modds&zeige=4&code=Tm9raWEgMzMxMCBMQ0QgYW4gTFBU אני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את הלדים ואיזה קבל צריך? קרמי? אם אני אחבר קבל אלקטרוליטי שהמינוס יהיה בחיבור 18 -25 זה בסדר? רשום 1,0 uF ויש לי 1uF 50V יש הבדל? סליחה על החפירה אבל שאלה אחרונה האם להלחים את החבורים 18-25? או לחבר לאן שאני רוצה את המינוס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bad boy,

תראו יש לי רמקול 8 אוהם ואני רוצה לעשות לו מגבר קטן שאפשר לקנות את הרכיבים בכל חנות אלקטרוניקה נורמאלית ולהרכיב האם זה אפשרי

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by thedag,

תיראו את הסידור שלי במארז ג'נרי: תגובות...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. במכשירי קשר בצבא יש חיבור שנקרא "5 נקודות" לפחות ככה אני הבנתי שזה השם שלו, זה חיבור עגול שיש לו פשוט 5 פינים, האוזניות הגדולים של הצבא מתחברים לזה ואני רוצה להביא פשוט אוזניות רגילות מהבית, השאלה שלי היא איך אני יכול להמיר את החיבור של ה5 נק' לחיבור רגיל שאני יכול לחבר את האוזניות הרגילות שלי, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by -AKEL-,

אני רוצה לבדוק את הספק כח בשעת מאמץ אחרי שהמסך קורס אם אני יחבר את החוטים בזמן שהמחשב דולק, לא יהיה קצר או משהו? (לא לכוון רק לחבר)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  25. שלום אשמח אם מישהו שמכיר אפישהוא באיזור קריית שמונה ולא חיפה כי זה ממש רחוק לי

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים