עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nighthawk_ok,

יש לי שאלה אני רוצה להפעיל לד, כל המדריכים מדברים על הפעלת לד למחשב, והכוונה שלי שהוא היה מחובר לבטרייה, כמה בטריות השאלה היא אם כן, במדריכים למחשב רשום שמחברים להארקה, צריך את זה גם במעגל אחר?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  2. שלום לכם תודה רבה קודם כל וסליחה אם אני שואל לא במקום.. (אני מנסה לסדר מעגל של מדפסת בחיפוש מצאתי עליה במקרה דיודה אחת שרופה לחלוטין ומעבירה לכל צד ב0 התנגדות. הפרדתי את החלק מהמעגל כדי להיות בטוח ובאמת זה מקצר כנ''ל.) רציתי לשאול אם מישהו יכול לומר לי עם איזה דיודה אני יכול להחליף אותה, (עם סדרה/שם /מספר/תמונה וכדו' או עוד פרט שיראה לי את הדרך..). המידות של הדיודה הם 4.5mm x 2mm העליתי תמונות על מה מדובר אבל הפורום לא נותן לי לשים את הלינקים.. . תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by [NOS],

זה משהו של "יעקובי" שיש שני חומרים שמערבבים אותם ביחד ושזה מתייבש זה הופך לפלדה כמו ריתוך מישהו מכיר? זה יכול להחליד? אם זה מתייבש אני יכול להפריד את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. שלום כמו שכמה מפה יודעים יש לי ג'יפ קטן ומסכן שאני מתעלל בו. עכשיו המתח של הסוללה זה 4.8V , הסוללה מתחברת למקלט רדיו,המשדר רדיו משדר אות וזה מפעיל את המנוע, רוב הסיכויים שהמנוע גם כן מקבל 4.8V אז מה שאני רוצה זה לבנות סט סוללות שיכלול 3 יציאות: 1. (עם נגד מתאים)4.8V -----למקלט 2. 6V------למנוע 3. GND-----למקלט ו/או לשניהם(המקלט הרי חייב את ההארקה) אני חושב שאפשר איכשהו לחבר את ה6 וולט למנוע ואז שמקלט רק ישדר לו אות ולא יספק לו מתח יעני אולי מין מחסום מתח או משהו כזה... למי שלא הבין איך אני בידיוק רוצה לחבר אז מה אני רוצה אני יסביר שוב בתרשים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שנים שאני מחפש , שנים!!! אם תוכלו לעדכן אותי איפה יש את הדבר המדהים הזה, מחירים מבצעים, המלצות וכו... תודה, אבי

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. אני עומד לרכוש מארז Thermaltake Sviking VA4000BWS שבא עם חלון. שמתי לב שהוא לא מגיע עם תאורה כלשהי ורציתי לדעת מה הדרך הכי פשוטה להוסיף תאורה כלשהי. שימו לב שאין לי כוח להתעסק יותר מידי בהלחמות, התקנות וכדומה אז אני מעדיף משהו קנוי ופשוט לחיבור. כמו כן, הייתי רוצה שתהיה לי שליטה על התאורה )אפשרות הדלקה / כיבוי( כדי שזה לא יפריע לי לישון. אפשרי? רעיונות?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by N0mad,

ת'אמת, אני לא ממש יודע אייך לקרוא לזה, אז אסביר. יש לי מארז TT Tsunami Dream הלדים שבחזית היו נדלקים יופי טופי עם הספק של TT, כי הוא הגיע עם כבל שהיה מיוחד ללדים. לפני חודשיים הספק הלך, אז עברתי לספק של "הק" זפיר, ואין לו כבל כמו שהיה בTT, אז ללא שום הבנה(אין לי שמץ באלקטרוניקה), חיברתי אותו לקבל מולקס 12W, הלדים נשרפו, ולקח לי יומיים לשים להבחין בזה, לא הבנתי מה גרם לזה, אז קניתי לדים חדשים, הלחמתי וחיברתי אותם לאותו מולקס, שוב נשרפו, פה הבנתי שהחיבור לא נכון. ראיתי אצל חבר מין קבל מולקס 12W עם כמו רכיב אלקטרוני שמווסת את הכוח, איפה אני יכול להשיג כזה אחד? אייך קוראים לזה? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  8. Started by 111111,

הוא של American tele communication דגם: xk- 500 יצרן: xinkewei electronic factory ארץ יצור: סין תודה

9. בעצם מה שאני מבקש נמצא בכותרת .. איך אני מחבר מאוורר 24 וולט למחשב ? ספק ? לוח אם ? יש יציאה שמספקת 24 וולט ? חשבתי גם ע ללחבר למאוורר שנאי של 24 וולט ואז לחשמל (בבית ) וזה יהיה נחמד ... אבל איזה שנאים בכלל מספקים 24 וולט ? של אילו מכשירים אלקטרונים ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Shane McMahon,

שלום. יש לי מארז של פלייסטיישן 2 העבה(הישן יותר..) אפשר להכניס בתוכו Mini-ITX ? ואיזה נכנס?אפשר דגמים שנכנסים,בבקשה?

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  12. חבר שלי הביא לי מעגל חשמלי להרכבה שהוא לא ידע איך להרכיב אותו! והבעיה היא שאני גם לא יודע איך להרכיב אותו ואין לו את ההוראות שלו העלתי לפה את התמונות של החלקים אולי תוכלו לעזור לי!! (מצטער על האיכות צולם בפלאפון) אני מקווה שתעזרו לי לגלות מה המעגל הזה אמור לעשות?! ואיך מרכיבים אותו?! ואם יש לכם אתרים או מדריכים שונים בנושא אני ישמח לקבל אותם ואם תרצו אני יוכל לכתוב לכם את הרשימה המפורטת של כל החלקים!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. השאלה בכותרת חברים תעזרו לי בזה זה חשוב לי

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by keisyjons,

שלום לכולם! אני מעוניין לבנות מסוק על שלט. הדבר היחידי שאני מסתבך איתו הוא השידור והקליטה, כלומר השלט והמקלט. אני מעוניין לקנות לוח משדר מקלט FM עם 4 או 6 או 8 ערוצים. אבל בפי שאלה והיא: איך כל הטיסנים למיניהם בעלי מנועי סרוו על הטיסן זזים בצורה סינכרונית לשלט? אני אסביר את עצמי- אם אני מזיז את הג'ויסטיק בשלט מעט קדימה הסרוו ינוע לדוגמא 20 מעלות, אם אוזיז את הג'ויסטיק בשלט יותר קדימה הסרוו יזוז עוד 20 מעלות, כלומר סה"כ 40 מעלות ועל כן הדרך. אז איך זה מתבצע- והרי אני יודע שעל ערוץ אחד ניתן לשדר או 1 לוגי או 0 לוגי. תודה לכול העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ab14,

ראיתי באתר אחד את החלק הזה שהם עושים ממנו משהו יפה למחשב אבל אני לא יודע איפה להשיג כזה דבר http://modding.ru/view.php?cat=articles&item=blowhole תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by aviram20,

כמו כול חובב מודינג מושבע גם אני רציתי דרמל ושאר כלים אז אתמול בשעה טוב היתחדשתי באחד היום בבוקר התחלתי לפרק את המארז ולהכין אותו לקראת חלון עשיתי גם סידור חוטים טוב כך שזה יראה יפה אני ממליץ בחום לקנות חיבלת אזיקונים ופשוט לסדראיתה את המארז זה נותן מענה טוב לבלאגן שהולך עקב כמות החוטים שמה הנה המארז שלי אחרי הסידור http://img225.imageshack.us/my.php?image=0812081315xb9.jpg חיברתי כמובן את הציר הגמיש לדרמל והתחלתי לעבוד העבודה עם הדרמל מצריכה יד יציבה ודיוק מירבי נגד זה כמובן עמדתי בהצלחה ואת זה תיראו בתמונות הבאות אז אחרי הסימונים כולל החלק העגול התחלתי לחתוך זהו כמובן תחילת החיתוך http://img379.imageshack.us/my.php?image=0812080712xt4.jpg וזה כבר לקראת סופו מה שנשאר הוא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. השנאי של המסך LCD מת. האם ניתן להשתמש בצמת מתח מ ספק ש בתוך המחשב כדי לספק למתח ל LCD נתונים של השנאי המת : ביציאה 12V 4A או לחילופין , איפה ניתן לרכוש באיזור מרכז שנאי ש ביציא שלו 4A עד 5A 12V (בפחות מ100 ש"ח) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש מלחם לעבודות DIY מזדמנות וסטאף.. אין לי בעיה להזמין מחול ואין לי בעיה לקנות בארץ.. הכל עניין של מחיר, אני לא ממש יודע מה התקציב הדרוש לכלי כזה (לא רוצה זבל סיני חד פעמי וימצד שני גם לא מחפש תחנת הלחמה ב 600 דולר) אז באתי להתייעץ. כמה לדעתכם רצוי להוציא על זה, מה לחפש (weller? hakko?) ואיזה דגם יתאים למלחים מאד מאד קז'ואלי? ת'נקס.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by TALKATZ,

אני מעוניין להתקין 2 רמקולים במארז עצמו האם יש פה גורם סיכון כל שהו?

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  20. חיברתי את המאוורר והוא פשוט לא עובד.... בהתחלה ראיתי שמשהו מפריע שם ואז הוצאתי ואין שום סיבה שהז לא עיבוד וניסיתי בשני מחשבים והוא לא עובד... בדקתי את החיבורים והם מחובירם מה יכול לגרום לזה?? מאוורר 80MM שקיבלתי בבאנדל עובד מצוין וגם הספק עובד חיה... מולץ מאוד דרך אגב זה הPOLO12... תדוה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by fuck off,

יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  22. אהלן, בקרוב אני מתכנן להתחיל מנגינה על המארז ויש לי מספר שאלות לפני שאני מתחיל: יש ברשותי דרמל מקורי עם החוט המאריך הזה. חריטה: איזה ראש מתאים לחריטה על פרספקס? מה העובי הרצוי של הפרספקס להכנת חלון במארז? חיתוך: אם אני רוצה לעשות חור למאורר על גבי המארז, עם מה עדיף ? הדרמל ? מסור חשמלי ? לחורר עם מקדחה ולעבור עם הדרמל? יש ברשותי כוס למקדחה. חיתוך החלון במארז עם מה לעשות ? דרמל / מסור? ואם דרמל - איזה ראש / דיסקית? צביעה: אני רוצה לצבוע את הפנים / בחוץ של המארז (לעבור עליו בשחור - הוא כבר שחור מבחוץ), עם איזה ספריי כדאי ? כדאי להוריד את הצבע השחור החיצוני לפני שאני צובע מחדש ? כמה שכבות של צבע? אלקטרוניקה: לדים: אני רוצה לחבר איזה 12 לדים ביחד, עכשיו איך אני ידע איזה נגדים…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by EC,

אני לא יודע אם דובר פה על זה או מישהו הציע וגם לא יצא לי לראות פה שמישהו הסיר לחלוטין את הצבע מהמארז אבל בכל מקרה החלטתי לספר על החומר הזה יש חומר שקוראים לו דלסול 436 החומר מיועד להסיר צבעי שמן,פוליאורטן,אפוקסי,אטמים,צבעי לטקס וקליה בתנור ממשטחי עץ,מתכת וזכוכית ראיתי את החומר הזה באינטרסול(אבא שלי כנראה לא רצה לספר לי עליו ) מריחת החומר ותוצאה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MuchMore,

שלום כולם, אני רוצה להאריך את החיבורי אודיו שיש מאחורה במארז לקדמת המארז. מצאתי לוח כזה שעליו יש חיבור אודיו וחיבור למיקרופון והוא מתחבר ללוח אם. השאלה איך אני מחבר אותו ללוח אם? הלוח אם שלי הוא MSI 945PL מקווה שהבנתם אם לא אני אעלה תמונה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

קניתי מטען בשביל הMP3 שלי. אותו חרא כמו שהייתי קונה בארץ ב50 שקל. איך אני יכול לאמת שזה באמת 500MA? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2382

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.