אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קבלווו http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm חחח אני עדיין בהלם בטח איזה רעש פיי חח ותראו את הטמפרטורה
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב חבר'ה, אמא שלי קנתה לי משהו שדומה למאוורר רגיל של מארז אבל אני לא בטוח שזה באמת מאוורר רגיל למארז הנה תמונה של זה http://www.cfuz.net/zalman אבקש עזרה בזיהוי ה"מוצר", לאיפה הוא מתאים? וכיצד מרכיבים אותו. הדגם הינו של zalman ZM-0P1. בלי תגובות מיותרות בבקשה תודה רבה שי.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך להכין מבוא לאלקטרוניקה, אז אני רוצה להוסיף את החלקים הללו למין מילון קטן אני צריך לדית איך קוראים להם, ומה תפקידם העיקרי... תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שאלה ראשונה: באיזה גדלים מגיעים מסכי LCD? שאלה שנייה: כמה בערך עולה כל גודל? שאלה שלישית: מה צריך בשביל לחבר מסך LCD למחשב?תוכנה?צ'יפ?קבלים?כבלים? שאלה רביעית: יש לכם אולי שרטוט לאיך לחבר? שאלה חמישית: בתור אחד חסר בסיס בנושא אני אוכל להסתדר?
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום נתקלתי פה במשהו מעניין: http://imall.iteadstudio.com/open-pcb/pcb-prototyping/im120418001.html 10 יחידות, גודל לוח 5x5cm, ב-10$.. כל כך זול לייצר Custom PCB משל עצמי?
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קראתי את המדריך להתקין מסך נומרי עם בקר HD44780 ואני רוצה לעשות את זה כחלק מהמודינג שאני עושה למחשב שלי... עכשיו במדריך כתוב שהמסך אמור לעלות בסביבות ה 50-70 שקל וכשבדקתי בחנות אלקטרוניקה בעיר שלי הם רוצים 99 שקל על המסך של ה 4 שורות.. האם המחיר הזה בסדר? או כמו שכתוב במדריך המסך אמור לעלות 50-70? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך RTC ובקר טמפרטורה כולל מפענח. ה 8051 כולל מסך ולוח מקשים. איזה מודלים הכי יתאימו? בנוסף לכך אני צריך פיקוד טלפוני לפרויקט, לא משהו מסובך, רק כשמתקשרים אליו שיפעיל משהו, בלי רשימה מותרת וכאלו. אולי טלפון ישן ולהחבר לרמקול שלו? אשמח לעזרה, תודה!\ בנוסף לכל, האם מודלים של ארדואינו ייתאימו ל 8051?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחשב נייד ישן 12" ללא שימוש... אני רוצה לפרק ממנו את המסך, להרכיב עליו מסך מגע (הבנתי שזה מין כמו מדבקה שקופה ששמים על המסך ואז מחברים ב-USB והמסך הופך למסך מגע). נתקלתי בכמה בעיות ראשוניות: 1) איפה אני משיג את התוספת שהופכת את המסך למסך מגע? 2) החיבור של המסך כרגע הוא חיבור מיוחד ללוח אם של המחשב הנייד, איך אני מחבר אליו מחשב אחר או מקור וידאו אחר? כי אני לא רוצה להשתמש במחשב נייד. תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
לפרוייקט המודינג שאני בתחילתו כרגע אני מתכנן צביעה רבה יחסית את הצביעה הקבועה אין לי בעיה ויש לי צביעה חינם הבעיה היא עם צביעת ה"צורות" איפה אני יכול לקבל גישה לאייר בראש בעלות מינימלית על מנת לצבוע? נ.ב. אני מראשון לציון אך גם ת"א נגישה לי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.modmag.net/video/Black_and_Blood_video.rar זה סרטון עם ההדגמה.. בסרטון זה החלק הזה : תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמונות : רעיונות ותגובות התקבלו בברכה !! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בחול שמוכרת מארזים אחרי שעשו להם מודינג? או חנות בחול שמוכרת דברים למודינג ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מארז של ציידנית שהוא מקרר ומקרר טוב! אני רוצה לפרק אתו מהמארז שלו ולחבר אותו לשלי , הצריכה של המערכת קירור שלה היא 12V על 4A . השאלה אם אני יכל לחבר אותו למולקס? או ליציאה אחרת מהספק?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף את הבד שמכסה את הכיסה מחשב. הכיסה מעור, והעור התחיל להתקלף וזה מתפזר בכל הבית. כבר פירקתי את הכיסה. והידיות של הכיסה עשויות מפלסטיק. רציתי לשאול עם איזה צבע אני יכול לצבוע אותם? כמו כן כמה בערך עולה אקדח סיכות בשביל שאני אאדק את הבד החדש על הכיסה? כמו כן עדיף להוציא את העור ואז לשים את הבד החדש או שאפשר להשאיר את העור?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אז כך מה קורה קודם כול?? דבר שני אני רוצה לשלוט מתי הלוח יקבל חשמל מה20 פינים ומתי לא! (על תשאלו למה חח אין כוח להסביר!! ) בקיצור חשבתי על רעיון ורציתי לדעת עם זה אפשרי דרכם.. עם אני יחתוך את כול החוטים השחורים!! (חוטי אדמה בצמה של הספק ) מתוך ה20 פינים! ויחבר אותם ביחד! לחוט אחד! ומשם יחבר למפסק פשוט ומהמפסק אני יחבר שוב לחוט בודד שאליו אני יחבר את כול החוטים השחורים אל הלוח!! כאילו זה משנה עם כול החוטי אדמה מחוברים לחוט אחד? או שצריך שכול חוט יהיה לו את החוט שלו? חברה עזרה.. עם הרעיון הזה לא טוב איך אני שולט מתי הלוח יקבל חשמל ומתי לא? פשוט אני רוצה לחבר כמה דברים לספק אחד! ומתי שהספק ידלק אני רוצה שרק משהו אחד ידלק ולא גם הלוח! מקווה שהנבתם.. יחיאל
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר לעשות כפתור לפתיחת ה- CD ממקום אחר במארז זאת אומרת לא מהכפתור שנמצא על הסידירום ?!?! ???
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ושיהיה בו חומר : דיודות , טרנסיסטורים , מגברי הפרש , מגברי שרת , הגברת אודיו תודה לעונים .
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
צריך שהלדים יהיו שקועים בתוך הפלאקסיגלאס, שיהיה צמודים לפלקסיגלאס במקביל אליו, או שזה לא משנה?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקתודה עם כבל באורך מטר+-/כבל מאריך בשביל שאני אוכל לתלות אותה בחדר. המחיר לא רלוונטי אני רק רוצה לדעת אם קיים כזה דבר. תודה.
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מאוורר פשוט שמתחבר לחיבור מולקס סטנדרטי לספק. ברצוני לשלוט עליו באמצעות התוכנה SPEED FAN, כדי לשלוט עליו אני צריך לחבר אותו ללוח, השאלה שלי היא האם ישנה אפשרות לאלתר משהו או לקנות איזה מתאם שיאפשר לי לחבר אותו ללוח ולשלוט עליו דרך התוכנה SPEED FAN, האם זה אפשרי או שצריך בשביל זה מאורר מיוחד? ???
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התחדשתי בספק CROSAIR vx550w וכרטיס מסך HD5770 עכשיו ראיתי שלספק יש מאוורר 120 שחור מה שאני רוצה לעשות להחליף את המאוורר הזה לאחד עם לדים אדומים(120ממ) למישהו יש מושג את המאוורר מתחבר לספק בהלחמה או במחבר 2 פין קטן? ואם זה יהיה בכלל אפשרי להחליף הכוונה הספק לא ימות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בחודש הבא נוסע לטיול ארצות הברית. ויש לי גלאסי 4S. קניתי תקע מיוחד לחשמל בבתי מלון. השאלה: בטעינה בגלאסי 4S רגיל חשמל בישראל. אבל האם חשמל בארצות הברית מתאים לגלאסי 4S? בתודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - עוד שאלה: מה עם חשמל טעינה במכוניות זה מתאים לגלאסי 4S? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני דיי בור בנושא אנטנות. שאלה : האם שימוש באנטנה 3dBi המיועדת לתדר 433Mhz תספק גם תוצאה דומה (או קרובה) לתדר 315Mhz ? האנטנה המדוברת : http://www.ebay.com/itm/433Mhz-3dbi-antenna-SMA-Plug-connector-with-Magnetic-base-1-5m-cable-/160910922142?pt=US_Radio_Comm_Antennas&hash=item257709d19e
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי טיפה על הנושא ולפי מה שהבנתי צריך: 1.לוח נחושת 2.מדפסת לייזר ודפים של תמונות 3.איזה משהו כלורי כחול כזה השאלה שלי היא איכן ניתן להשיג בישראל את הדברים האלה,ואשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריכים עבור זה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-