עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Epik_yozhik,

אז ככה סוף סוף גיליתי איפה הבעיה שיש בxbox שגורמת ל RROD. יש שם קירור ספציפי שלא מקבל קירור מספיק. אז אני רוצה להכניס קירור לתוך האקס בוקס מאוורר קטן אני חושב 40מ"מ או 60 מ"מ הבעיה האם יש איזה מתאם מטח שאוכל לחבר לUSB של המכשיר או אפילו לחשמל שאליו אפשר לחבר מאווררים אני יודע שיש מתגי שליטה למאווררים למחשב האם יש משהו לא למחשב אלא לחשמל[br]פורסם בתאריך: 30.01.2009 בשעה 20:47:25 מצאתי!http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23397#details

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ndv,

אין לי בחדר טלפון ואני גם לא רוצה. חשבתי אולי לחבר לשקע טלפון בקיר איזה משהו שכאשר מתקשרים לבית אז נדלקת איזה נורה וככה אני אדע אם מתקשרים. זה בר ביצוע דבר כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by RazorJunior,

(התלבטתי אם זה לפורום הזה, אם לא, תעבירו למקום הנכון) אז ככה: הספק שלי רועש מאוד, עד כדי כך שאני בקושי יכול לישון כשהמחשב דלוק... הספק הוא של THERMALTAKE מדגם W0035 כלומר 410W SILENT PUREPOWER PASSIVE PFC. יש לו מאוורר 120 מ"מ בתחתית שמוציא המון רעש. הדבר הראשון שחשבתי לנסות זה לעטוף את כל הספק בספוג אקוסטי, אבל יש לי 2 חששות: 1. התחממות מוגברת מאוד של הספק שתגרום לשריפתו. 2. התחממות מתונה של הספק שתגרום להאצת מהירות המאוורר(מהירות המאוורר נשלטת ע"י חיישן חום), שתגרום לפליטת רעש נוסף האופציות האחרות שחשבתי שאולי יש לי הן: 1. להחליף את מאוורר הספק למאוורר אולי טיפה שקט יותר. 2. לנסות לחבר את המאוורר על 7V. זה לא יגרום לשריפת הספק?? הבעיה היא שהספק עוד באחריות…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אז כך אני רצה לבנות אורגן אורות בגודל של 20 על 5 בערך משהו קטן וחמוד כזה ויש לי 2 שאלות מישהו מצא לי מדריך איך לעשות שהאורות ידלקו לפי קצב המוזיקה (לא וינאמפ) כי אני ל רוצה שום קשר בין האורגן למחשב. ויש לי עוד שאלה יש דבר כזה לד יותר גדול מ 5 מ"מ? אם כן כמה יותר גדול וכמה הוא עולה בערך

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. פירקתי עכבר אופטי והוצאתי ממנו לד מה אפשר לעשות עם זה? חשבתי לעשות פנס ממש חזק כמו האלה שיש במחזיקי מפתחות רק עם 2 לדים ואז זה יהיה משו מפציץ ומסנוור. יש עוד רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by fefer,

אהלן אנשים חשבתי לקנות את Thermaltake X-RAY PANEL http://www.trigger-point.net/computers/buildYours/fullProd.asp?MKT=1058 עכשיו השאלה שלי היא: מישהו מכיר את האתר הזה שמוכר... אני מעונין לדעת אם זה בטוח לקנות מהם ואם הם אמינים ??? למישהו שאולי הספיק להזמין מיהם מוצר או מישהו שיודע... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FaTB0Y,

אני רוצה לעשות אחד למחשב, לצורך העניין פירקתי מחשבון, ויש בו מעל 20 חוטים, איך אני עושה את זה? במדריך יש רק 16!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eladh16,

שלום אני מעונין להרכיב מעגל חשמלי פשוט המורכב מלד רגיל אחד(צורך 3.2 וולט ו 20 מילי אמפר) מנגד ומשנאי כמקור כח. פרטי השנאי הם: 9וולט ו 300ma. מה אומר בעצם ה 300ma, והאם אני יכול לחבר נגד שיוריד ל 5.8 וולט ממקור הכח? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kosh3,

אני חייב עזרה נאי כבר שבוע מנסה לנשות שעון ב EWB מ 0 עד 23 ולא מצליח!! הצלחתי מ 0 עד 59 אבל את 0 עד 23 אני לא מצליח!! מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קודם כל אם אני אגיד למוכר דרמל הוא יבין? אם לא אני אמור להגיד לו משחזת ציר? הדרמל מגיע עם דיסקיות שנשברות מהר, יש לי כפפות אני צריך גם משקפי מגן? אם כן כמה הם עולים? הדרמל מגיע עם דיסקיות שאמרו לי שנשברות מהר, ואני רוצה לדעת האם יש הבדל בין הדרמל המקורי של דרמל לאחרים והאם יש הבדל בדסקיות שלהם, אם הדסקיות גם המקוריות יישברו איזה לקנות? וכמובן כמה יעלה לי דרמל מקורי וכמה יעלה לי הסט של החיתוך וכל זה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by וזאנה,

שלום קיבלתי מסך שלא נידלק דגם MAG גודל 19 החלפתי כבל ועדין לא עובד איך אני יכול לעלות על התקלה ומה צריך לבדוק ראשון והאם יש סדר מסויים של בדיקות ? אם כן אפשר מדריך תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

שלום כבר פתחתי את הדיון ועדיין לא הבנתי שאלתי 3 אנשים שונים וזה עדיין לא מובן לי.. לתוהים ביניכם, אני לא אוטיסט. מהו מתח? מה ההבדל בין מתח לוואט?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by kikkler,

לכל מי שניסה, התקשה, וקילל בעצבים את הספק שלו, את הסליבים ואת עצמו, הקץ לסבל! FrozenCPU מצאו פתרון שיפתור לכולכם את הבעיה בקלות ובמהירות http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/scroll-01.html

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי, קניתי לוח אם A7N8X-VM400 ומאוורר Thermalright 947U להפתעתי גיליתי שעל לוח-האם הזה מסומנים בצבע כסף הנקודות בהן אמורים לעבור הברגים שמצמידים את גוף הקירור למעבד, אבל אין חורים!. למיטב הבנתי - צריך לקדוח את החורים... (נכון? נכון?) טוב, קדחתי את החורים - והצלחתי להרוס את הלוח.. (חיברתי לספק - וחוץ מאיזה טרנזיסטור שהתפחם לא קורה כלום..) ועכשיו אני עם לוח מס' 2 (מאותו סוג) - שמאד לא בא לי להרוס גם כן.. מישהו יודע: 1. אם אכן מותר לקדוח את הלוח בנקודות הללו? 2. אם התשובה ל-(1) שכן - טיפים על איך לקדוח? יש לי מקדח של דרמל, הוא מומלץ לעבודה כזו? 3. אם פתק בכותל יעזור? תודה מראש.. אסף.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ancient1,

כמו שכאן. http://www.frostytech.com/articleview.cfm?articleid=1556&page=3 עיקר הבעיה שלי היא באלקטרוניקה, דהיינו " The FrostyTech Synthetic Temperature Test Platform consists of an aluminum block heated by up to two 120V 250 Ohm precision resistors. With one resistor engaged, the test platform will output 50W of heat, with both engaged, 100W." או במילים אחרות, ליצר כמות ידועה(קבועה) של חום , או בערך 80W -100W , בתוך נפח קטן יחסית שניתן להובילו עם נחושת לפני שטח שדומים למעבד. אני צריך שתי דרגות חום לפחות, או כמו שעשו לעיל או ע"י שליטה בוולטאז' ?. מישהו הציע לי מנורות הלוגן כי הן קטנות, אבל אני לא בטוח שהן לא תימסנה בחום שהן ייצרו. בקיצור. אני רוצה ליצור שטח חם , בגודל…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lazy-bones,

זה המארז שלי.... על איזה צבעים אתם ממליצים לצבוע אותו? אני חשבתי על את המארז ואיפה שיש אפור - כחול ממש כהה ואיפה שיש לבן שזה כולל גם את הפלופי, ואת הכיסויים של הסידירומים (אני הולך לעשות אותם STEALTH) - בזהב עדין אוד - שילוב של זהב וכסף וכשאתם נותנים רעיון, תייחסו אותו גם לצבע של הפס המבריק (זה שבין האפור ללבן), וללחצנים בצד המארז

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by yossik17,

הייי שלום אני רוצה לעשות תאורת לדים. איך לחבר את הלדים מבחינת כבלים. כלומר,איזה רגל לחבר לחוט שחור אדום,צהוב..וכנ"ל לגביי נגדים... אם אפשר אז תראו לי תרשים או משהו.... נ.ב. איזה הספק מגיע לכונן דיסקטים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הMicro HDD שלי שאני משתמש בו בתור HD נייד(עם ממיר ATA-USB2) היום שבק את חיו, והייתי צריך להעביר דיי הרבה מידע מהלפטופ וממש לא היה לי כוח לצרוב. אז אמרתי נפרק את הHDD מהלפטופ כיוון שההרדיסקים הם אמורים להיות אותו דבר. אולם כאשר פירקתי את הHDD מהלפטופ שלי גיליתי חיבורים מוזרים, לאחר מספר שניות הבנתי שאלה הם חיבורי SATA רגילים, גם DATA וגם POWER כמו שיש בכל HD רגיל. המחיר של ההרדיסק הזה הוא כ400 שקל לגרסאות של 80-120GB לפחות לסדרה הספציפית שיש בנייד שלי Scorpio של WD. מי שמכיר הרדיסקים של ניידים יודע עד כמה קטנים הם, נראה שפרוייקטים של מחשבים לרכב או סתם "גאדג'טים" מגניבים תוצרת בית מעולם לא היו קלים כלכך. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. ברשותי מחשב כף יד Palm Zire 72 עם סוללת ליתיום מתה בפנים... וחבל לי עליו, הוא כמו משקולת נייר כבר איזה שנה :s05: חשבתי לחבר סוללה של מכשיר סלולרי... אבל שמתי לב שיש בהם 3-4 הדקים כשבסוללה המקורית שלו יש רק 2. אחרי יותר מדי חיפושים מצאו לי סוללה כזו, ונדהמתי במחיר... 250 ש"ח... זו כולה סוללה, לא שווה את הכסף הזה. לכן הגעתי למסקנה שצריך לעשות Mod ופשוט לחבר סוללה רעננה במקבל לישנה והדביק אותה על גב המכשיר. למזלי, הדרישה שלו זהה, 3.7 וולט. לכן סוללה עם 1000mAh פלוס מינוס תספיק לי (המקורית 960mAh) הנה דוגמה ל-3 פינים: וזו דוגמה ל-4 פינים: הבעיה שאני לא יודע מה לעשות עם החיבורים הנוספים, בסוללה של 3 חיבורים, שמתי לב שבין פין הראשון ולשני היה 3.7 וגם בין הראשון לשלי…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by wrecker,

נתקלתי בכתבה וראיתי שם מארז פשוט מדהים! - בקיצור אני רוצה כזה! אם מישהו יודע אולי של איזו חברה או איפה אפשר לקנות כזה? אחרת אני הולך לבנות אותו בעצמי.. http://www.guru3d.com/article/guru3d-rig-of-the-month--july-2008/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.headwize.com/projects/noise_prj.htm

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני לא מבין בחשמל/אלקטרוניקה כניסת USB מספקת 5V . אבל 0.5A מקסימום , לכן משתמשים ב כבל Y כדי לקבל 1A שדרוש לSPIN-UP של הדיסק. דיסק 2.5" לא זקוק ל12V כמו דיסק 3.5" ... ראה מארזים בחיבור USB : ניתן להפעילם ע"י כבל Y USB . השאלה היא האם חייבים מעגל מתח כמו שיש במארז כזה , עם בקר USB בו , או שאפשר לספק מתח , דרך חיבור ה SATA ישירות מהUSB . http://www.smpspowersupply.com/Serial-ata-connector.GIF http://www.allpinouts.org/index.php/Serial_ATA_(SATA,_Serial_Advanced_Technology_Attachment)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by VanGuard,

ברצוני להזין לוח FPGA הזקוק לאספקה של 5VDC עם זרם של לפחות 750mA אך לא הרבה יותר מזה. ברשותי ספק הנותן מתח הניתן לשליטה בערכים 47-60VDC. מה תהיה הדרך הכי פשוטה לבצע את ההזנה של ה-FPGA בעזרת הספק? הספק ונצילות אינם קריטיים. אני מחפש פתרונות פשוטים יותר מפתרונות בסגנון הזה: http://www.ti.com/product/LM5010A-Q1 כיוון שהם מסבכים לי את המימוש. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Ash Binary,

אני מנסה לתקן טלויזיית LCD גדולה שלא נדלקת (יש מתח באיזה שהוא מעגל בקרה פנימי של הספק, אין מתח באף אחת מהמסילות העיקריות) פתחתי - יש Active PFC, המתח למעגל בקרה שעובד מגיע לפניוץ ביציאה של ה PFC יש פיוז F3.15A (שרוף), קבל אלקטרוליטי גדול של 400V (נוזל), ומעגל המיתוג הראשי שכולל את השנאי של הספק ו 2 מוספטים החלפתי את הקבל והפיוז של 3.15A, חיברתי לחמל, נשמע "תק" והפיוז נשרף שוב (הפיוז הראשי בכניסת המתח לא נשרף) מדדתי את המוספטים, הם מקוצרים לגמרי בין כל 3 הרגליים 1. האם הם הבעיה הנוספת היחידה ? כלומר אם אני מחלי אותם זה יעבוד ? 2. אני רוצה לנסות לחבר את המעגל לחשמל כשהמוספטים בחוץ (לא מחוברים למעגל) כדיי לראות אם הוא יקצר בצב כזה - האם אני יכול לדפוק ככה משהוא ? 3. המוספטים…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.