אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכם היום קניתי משחזת ציר חדשה מהום סנטר מזוודה נחמדה 40 חלקים+ציר גמיש 150 שקלים קיבלתי אם המשחזה 2 סוגי דיסקיות אחת שממש לא צריך לעפיל כוח בשביל כאילו לשבור אותה והשנייה גם דיי חלשה אמרו לי שאפשר לחתוך איתה פח איך בדיוק ועוד שאלה אני לא יודע אילו ראשים משמשים למה ניסיתי לחתוך פרספקס בעובי 5 מ''מ עם הדיסקית שקבילתי בערכה החזרה מבניהם והיא נישברה אחרי דקה של עבודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרויקט זה יבנה בתקציב של 300+- ש"ח. זהו פרויקט מהבית ספר פרויקט גמר בעיצוב. מודיעין , עירוני א. נשתמש כאן בכלים ביתיים. בפרויקט התבקשנו להמציא מוצר\אירגון\חברה. אנחנו בחרנו לעשות חברת מודינג ע"פ הזמנה אישית. החברה מציעה ללקוחות לבחור כמה קריטריונים של המארז: גודל , צבע , צורה , מיקום מאוררים , מספר לדים ומיקומם ושאר תוספות האפשריות למודינג. התבקשנו לעשות לחברה מספר דברים: לוגו של החברה , מספר פרויקטים על המחשב , פרויקט אחד מוחשי , פרוספקט של החברה ופוסטר גדול שייצג את החברה (כמו פירסומת). בפרויקט המוחשי שלנו אנחנו נשתמש בפרספקס , פח , מאוררים , לדים (נגדים ללדים כמובן) , פוטנציומטרים (לפאן באס) , צבע ובונדו. את הפרויקט אני עושה עם חבר. אחרי סקיצות שעשינו בכמה שיעו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תמונות כאן: http://mygallerybox.com/gallery.php?&user=blinkybill תמיד רציתי לעשות משהו עם המחשב שלי, אבל תמיד דחיתי את זה. שבוע שעבר היה לי חופש מהעבודה ובמקרה גם קניתי מערכת קירור מים אז החלטתי ללכת על זה. רציתי לעשות משהו מיוחד שישתלב לי בחדר, אני נורא אוהב גוונים טבעיים של עץ אז הלכתי על מארז מעץ. ידעתי שזה יהיה מאתגר כי ממה שקראתי באינטרנט די קשה לקרר מארז מעץ, כי עץ לא מפזר כלכך טוב חום. התכנון שלי היה לשים את הרדיאטור מקדימה בתוך הכלוב של הסידי שיעזור בהכנסת אויר ולהשאיר מארז נקי וריק ככל האפשר. ככה המחשב שלי נראה בזמן הפרוייקט: לצערי לא התחלתי לקחת תמונות מתחילת העבודה אז אני אנסה להסביר. קודם כל צבעתי את המארז באדום: השתמשתי בשני פלטות מעץ שקוני…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם ניתן לחבר מסך LCD קטן בעל 14 פינים ליציאת היו אס בי ולשלוט עליו כמו החיבור הפרללי שבמדריך?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
צריך את זה דחוף (לפני הסילבסטר). הכנתי את השלט הזה למסיבה: http://pix.aquacut.co.il/ny2008.jpg כן זה דלת של מארז שחתכנו בווטרג'ט הוא הולך להתלות על הדלת, כשישאר מרווח של בערך 2 ס"מ בינו לבין הדלת. יש לי קתודות אולטרה קטנות שאני רוצה להכניס שם, וחשבתי לצבוע איזה דיקט מאחורי השלט בצבע אולטרה כך שהאותיות יזרחו. יש איפה להשיג בארץ במהרה? רצוי בת"א. אם לא אז אני יארגן קתודות רגילות במקום. אגב, האם יש בעיה לחבר את הקתודות לשנאי 12V?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אוקיי אז השלב הראשון מאוד פשוט למי שמבין באלק' אבל אני לא מבין כלום אז אני שואל פה... אני רוצה להדליק מנורת LED בודדת ע"י בטריה קטנה ודקה (בסגנון של הבטריות שיש בשעון) מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לקנות איזה סוג של LED איזה חוטים איזה נגדים (אני שואל כי אני לא מבין בזה) אחרי שתהיה לי מנורה פשוטה דולקת, אני מעוניין לעשות את זה משוכלל יותר ולחבר אותה ל"מתג מגנטי" בעיקרון אני רוצה לשים מגנט אחד על המשקוף של הדלת כניסה בבית ומגנט נוסף על הדלת עצמה וברגע שהם מתרחקים אחד מהשני שידלק האור יש למישהו דרך לעזור לי לתכנן את הפרויקט הנ"ל (אם לא את כולו, אז אני בטוח שכולם פה ידעו לעזור לי עם החלק הראשון שלו: פשוט להדליק לד)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה אפשר לעשות עם חיישנים של עכבר? 2. אם תוכלו לתת לי את הקישור באתר של אריהב לגבי מקלט האינפרה אדום? 3. אם אני רוצה לד פנס האם אני חייב את ה8מילימטר? 4. הצעה של רב מודד שלא יעלה יותר ממאה שקל אבל טוב ואמין תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש למשפחה שלי חברת אוטובוסים ואם שמתם לב באוטובוסים הבין עירוניים והפרטיים יש מין מנורות שברגע שהאוטובוס עוצר ופותח דלתות המנורות מהבהבות מצד לצד...למי שלא הבין - פעם צד ימין נדלק ופעם צד שמאל נדלק. אני צריך שמישהו יעשה לי סרטוט של המעגל הזה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטר על מטר בעובי של 3 מ"מ לא נשמע לי הגיוני...
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
יש יציאות מתאימות בלוח אם והכנה במארז אבל אני לא יודע מה לקנות. אני צריך פנל קטן עם 2 USB וחיבור לאוזניות ומיקרופון. אני יודע שזה מגיע ברוב המארזים מובנה אבל לא נתנו לי את זה. בקיצור, מה לחפש? איך זה נקרא?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אם אני יבנה את המסגרות של המארז מפרספקס 3 ס"מ X אורך\רוחב\עובי המארז X ס"מ 1 ועל זה אני מכסה הכל בפח. יחזיק? לא יחזיק? זה דיי קריטי כי בזמן הקרוב לא תיהיה לי גישה לרתח מתכות בשביל הבסיס.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש ברשותי SE T630 מושבת אך המסך תקין לחלוטין.... האם יש אפשרות להנציל אותו למוד של מסך מידע על המארז? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. ראיתי לפני מלא זמן את המדריך הזה והחלטתי עכשיו שאני רוצה לבנות אותו. אבל אין לי את הסלולארי המסויים הזה ולא ממש הבנתי מה עושים שם. יש לי סתם מוטורולה ישנה וחשבתי לפרק אותה ובזמן ההפעלה לבדוק עם מולטי מטר איפה עוברים הפולסים של החשמל כאשר המכשיר מקבל SMS ואז אני אחליט אם להתעמק במעגל של הפתיחה או שאני אצור מעגל אחר עם תפקיד אחר. רציתי לדעת אם באמת ככה אפשר לעשות, לחפש את המקום שבו עובר החשמל (אולי אפילו לקחת את החוטים שמגיעים לרמקול או למנוע שרוטט?) ולחבר את זה למעגל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך? תודה רבה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם, חשבתי לאיזה פורום להצמיד את התמונות האלה והכללי לא ממש נראה לי מתאים. אז הנה זה פה כי הרבה פעמים אני שומע כמה קשה לכם להשיג כל מיני מאווררים, גרילים, כבלים וקירורים למינהם. אז הכרטיס אמנם קצת יקר אבל, למי שמזדמן לטוקיו יש חנות ענקית (8 קומות גדולות) של אלקטרוניקה. חצי קומה בערך למחשבים. העושר על המדפים בלתי נתפס ותחשבו על כמות המלאי. פשוט לקחת ולשלם. יש שם כמות אדירה של ציוד, צילמתי רק כמה מדפים שפשוט אין אפשרות לראות בשום מקום בארץ עושר ומגוון כזה. החנות Yodobashi Akiba נקראת רשמית חנות האלקטרוניקה הגדולה בטוקיו. ככה נראים המעברים. אזניות. כבלי מתח ומתאמים כבלים לציוד היקפי מחלקת קירור ספקים עוד ספקים מארזים כרטיסי מסך לוחות אם …
-
- 44 תגובות
- 13k צפיות
-
-
אני צריך 200-400-600-800 ואם אפשר גם 1500 ו2000 (GRIT) תודה רבה. אני גם מחפש מין מאורר כזה שהוא מעין צינור שעליו יש "סנפירים" והוא נח במין תיבה כזאת, דומה מאוד למין קיר אוויר כזה,כמו שיש בשווארמות אם אפשר לתת לינק לקניה בארץ,מאוד יעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את המולקס אני יודע איך להוציא, אבל אני צריך להוציא את החוטים של ה24 פינים שיוצא מהספק אל הלוח M, איך אני מוציא אותם? אני צריך בשביל לעשות סליבינג ובשביל להחליף את החיבורים לחיבורים כחולים זוהרים.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
-
חבר'ה קניתי את כל החלקים חיברתי את זה כמו התרשים ( למרות שהסתבכתי הרבה כי בניתי את זה עם מתריצה אם יש לכם על הדרך איזה מאמר איך להשתמש עם הדבר המסובך הזה אני אשמח) ו.... 1. חייב לד פנס כדי שזה יעבוד לפי המוזיקה כי חברתי לד רגיל והוא מידי פעם נדלק לא תמיד ואין שום הבהוב או דולק או כבוי? 2. בתרשים אני חייב לחבר בין C2 Q1 וR3 או שאני יכול לחבר ישירות את C2 וR3 בלי לחבר את Q1 ? 3. איך אני מחבר את המינוס של האודיו ושל הזרם בתרשים המינוס יוצא משני מקומות Q1 וQ2 הם מתחברים ומתוך שנייהם יוצא מינוס לזרם ומינוס לאודיו איך אני עושה זאת? זה התרשים שאני מדבר עליו http://www.siz.co.il/my.php?file=kv2mlg2ifm2n.jpg אם לא עובד http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg תודה רבה …
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האמנם קצת באיחור אבל מגיע לו. ssR- המודר שבהחלט העלה את הרמה של המודינג בארץ ואת רמת הפורום בפרט, עכשיו הופך להיות מומחה של הפורום. בואו כולנו נאחל לו בהצלחה בתפקיד החדש. אז בבקשה חברים, מחיאות כפיים, מגיע לו! :yelclap: Aviko
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כחלק ממוד גדול יותר לפאלפון שלי אני מתכנן לשנות את הפורט של הכרטיס זיכרון, חיפשתי את הפינים של MMC ושל MINI/MICRO SD וזה נראה אפשרי. http://www.planetmobile.it/jumpjack/adattatore/pinout-eng.html מצאתי את כל הפינים פה,ל mini SD נראה שיש 3 פינים של מידע לעומת 1 של MMC. יש הצעות למישהו? דרך אגב אני יעלה פה אשכול של המוד המלא שלי בקרוב,זה משהו ייחודי והפלאפון שלי זה Nokia 6680 או שנגיד N95 : למי שהבין את הרמז למוד. סרטוט ראשוני וכמה שאלות מקרא: שחור-DAT3 כחול-CMD אדום-VDD ירוק-CLK אפור-VSS צהוב-DAT0 ולקטע של השאלות, בשניהם חיברתי את DAT0 ביחד,האם צריך לחבר את DAT1 או DAT2 במקום? לגבי ה VSS,לMMC יש 2 ,האם זה אפשרי לחבר בין שניהם כי זה במילא Ground? והאם א…
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דרמל בארה"ב שמותאם למתח 110V ולהפעיל אותו בארץ עם שנאי 220-110. הבעייה היא שאין לי מושג מה ההספק המקסימלי של הדרמל. http://www.dremel.com/en-us/tools/tool-detail.htm?H=188091&G=66981&I=69673 Specifications Voltage120 AC, 50-60 Hz Tool Weight18.8 oz. Amperage2.0 Amps Cord Length (ft.)6' SpeedsVariable (5,000 - 35,000 rpm) מה תאכלס המתח שהוא צורך? :s05: יש לי שנאי 220-110 אבל בהספק של 26W. זה יספיק בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-