אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בכל כבל USB יש ארבעה חוטים שונים: אדום ושחור - למתח, וירוק ולבן. השאלה שלי היא מה עושים / איך שולטים בלבן והירוק. יותר ספציפית, יש לי איזה צעצוע שעובד על 6 וולט ואפשר להפעיל אותו עם היואסבי, ואני תוהה אם אפשר להשתמש איכשהו בחוטים הירוק והלבן כדי להשתמש ברמקולים והמגבר של המחשב במקום הרמקול של הצעצוע. מה אתם אומרים? תודה, אלון
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך את זה דחוף (לפני הסילבסטר). הכנתי את השלט הזה למסיבה: http://pix.aquacut.co.il/ny2008.jpg כן זה דלת של מארז שחתכנו בווטרג'ט הוא הולך להתלות על הדלת, כשישאר מרווח של בערך 2 ס"מ בינו לבין הדלת. יש לי קתודות אולטרה קטנות שאני רוצה להכניס שם, וחשבתי לצבוע איזה דיקט מאחורי השלט בצבע אולטרה כך שהאותיות יזרחו. יש איפה להשיג בארץ במהרה? רצוי בת"א. אם לא אז אני יארגן קתודות רגילות במקום. אגב, האם יש בעיה לחבר את הקתודות לשנאי 12V?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדיף במצית רגילה zippo או במצית טורבו מבחינת הסיכון ?כי אני יודע שמצית טורבו מוציאה חום אדיר שיכולה להמיס גם את הכבל של הספק דיי מהר, האם מצית zippo תספיק? עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחלתי לעשות מודינג ראשון {HTPC} לקחתי מארז ישן מאוד חתכתי לו חלון וגם חור למאוורר אבל נתקעתי עם הלדים אני לא מצליח להדליק אותם קניתי נגדים קניתי לדים אבל כלום לא מצליח לי להידלק יש לי את כל הכלים כולל דרמל אם אפשר המלצות או תגובות על ההתחלה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני צריך להוציא את הground pin (איך אומרים בעברית?) מאחד הציפים שעל אחד הלוחות שלי(לא, לא לוח אם). ומעניין אותי לדעת איך אני מגלה את הPIN הזה, או שאני חייב לבצע חיפוש של אותו ציפ בדיוק ולקוות שמישהו יודע?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בחנות, מבקשים על כל פין כ-18 אגורות. מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות כמות גדולה? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
קניתי 2 סוגים של נגדים אני צריך עזרה לאן לחבר כל נגד הראשון הוא בצבעים:זהב,חום,ירוק,סגול שזה יוצא 750 ohms והשני הוא בצבעים:זהב,חום,אפור,חום שזה יוצא 180 ohms
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אף שזה נושא המתקשר לאוברקלוק, הוא גם מתקשר למודינג... אני חושב שאעשה וולט מוד לכרטיס המסך שלי (מפרט בצד), למעשה אני חייב וולט מוד כי לקנות כרטיס ב3000 שקל עד שאמכור את הישן זה סרט. אני חושב לעשות זאת בעצמי (כמובן רק לאחר שאצפה בסרטים המדגימים זאת ואקרא על הנושא). הייתי רוצה לדעת אם יש כאן מישהו שכבר ביצע וולט מוד לכרטיס מסך בעבר ואם יוכל לתת לי כמה לינקים (רצוי בעברית) שבהם אוכל לראות איך עושים את זה. ממש חשוב לי! תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
יש לי הגה/פדלים ישנים של DEXXA ( http://www.ciao.co.uk/Logitech_Dexxa_Wheel_and_pedals_set__5434259 ) עכשיו הוא אמור להתחבר עם חיבור DB15 שהיה קיים על לוחות אם ישנים השאלה שלי אם יש איזה מתאם או סרטוט איך לחבר אותו לאיזו יציאה מודרנית בחשב? מצאתי אצלי בבלאגן איזה חלק שזה DB15 שיושב על סלוט של המארז ואמור להתחבר ללוח אם, הקטע אין לי כזה חיבור על הלוח אם זה חיבור של 8 חורים בשורה למעלה ו 7 חורים בשורה למטה יוגב
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שי לי מכשיר SK 1400 כמו בתמונה : http://www.mforum.ru/phones/images/skskyim1400i_415.jpg הבעיה היא שאין לי מטען בשבילו, יש אפשרות לקמבן לו מטען אפילו חד פעמי?
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: הוא של המצלמה הדיגיטלית הישנה שלי שנשברה. אפשר איכשהו לחבר אותו למחשב? או כדי שיציג את מה שהמסך הרגיל של המחשב מציג או טמפרטורה? הנה ה DATA: ftp://ftp.prosoft.ru/pub/Hardware/SHARP/Displays/lcd_line_up.pdf המסך הזה נקרא sharp ls018a8gs04
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לבנות את המחשב שלי בקרוב ושל חבר שלי (הכוונה היא במו ידיי ;D ) ואני לא רוצה לקחת שום סיכונים לכן החלטתי לקנות רצועת הארקה הבעיה היא שאין לי משג איפה אני משיג אחת מישהוא יכול להפנות אותי לחנות מסוימת או אתר ברשת בבקשה? אודה לכם מראש, יוני.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, חיפשתי באינטרנט מעגלים של משדרים ומקלטים של אינפרא-רד המשולבים עם ריליי, הכוונה שלי היא ליצור שני מעגלים: האחד שלט (מעגל קטן ולא מסובך אני חושב) והשני הוא מקלט אינפרא המשולב עם ריליי ככה שנגיד אני יכול לחבר אותו ל-220V בבית ולהפעיל בשלט את המנורה על השולחן או דברים אחרים.... אז ככה מצאתי את השרטוט הזה שכולל את שני השרטוטים שאני מחפש, יש פה את כל המידע על השרטוט והערות: Infa-Red Remote Control I have received a number of emails requesting schematics for infa-red remotes. So here is one. This remote transmits a tone using an infa-red LED. This tone is decoded by the receiver. Since the receiver only switches when it "hears" the tone, there are no accide…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי סט של כוסות חיתוך ואני רוצה לעשות חור למאוור 80 MM אבל הכוסות באים רק 76.89.102 איזה גודל כדאי שיהיה טוב
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הארכה הזאת ב300 שקל שווה {חדש} [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
פרויקט זה יבנה בתקציב של 300+- ש"ח. זהו פרויקט מהבית ספר פרויקט גמר בעיצוב. מודיעין , עירוני א. נשתמש כאן בכלים ביתיים. בפרויקט התבקשנו להמציא מוצר\אירגון\חברה. אנחנו בחרנו לעשות חברת מודינג ע"פ הזמנה אישית. החברה מציעה ללקוחות לבחור כמה קריטריונים של המארז: גודל , צבע , צורה , מיקום מאוררים , מספר לדים ומיקומם ושאר תוספות האפשריות למודינג. התבקשנו לעשות לחברה מספר דברים: לוגו של החברה , מספר פרויקטים על המחשב , פרויקט אחד מוחשי , פרוספקט של החברה ופוסטר גדול שייצג את החברה (כמו פירסומת). בפרויקט המוחשי שלנו אנחנו נשתמש בפרספקס , פח , מאוררים , לדים (נגדים ללדים כמובן) , פוטנציומטרים (לפאן באס) , צבע ובונדו. את הפרויקט אני עושה עם חבר. אחרי סקיצות שעשינו בכמה שיעו…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יודע עם הסברתי טוב בכותרת אל תנעלו.. אז ככה עשיתי מייון בגג והפעם החלטתי שאני מפרק תמחשבים שם עד הבורג האחרון. פירקתי שם מחשב פנטיום 1 486 אם אני לא טועה ומצאתי מסכון כזה קטן שמציג מספרים באור ירוק יפה כזה... עכשיו בא לי לעשות איתו איזה מוד חמוד ויפה שיציג את הטמפ' שיש לי ב CPU השאלה איך עושים את זה מה שיש לי זה: 1) מלחם ובדיל.. 2) חוטים כמה שצריך 3) מחברים (לא יודע איך אומרים את זה חח) חופשי וזהו. הנה תמונות של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשר לחבר מאוורר עם יציאת MOLEX של 4 פינים, ללוח אם - לחיבור 3 פינים הקטן של המאוררים ( כמו מאורר מעבד ) ואם כן אז האם אני אוכל לשלוט על ה RPM של המאורר? יוגב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה 1 מערכת מיזוג פועלת כאשר הטמפרטורה בחדר מגיעה מעל לטמפרטורה מסוימת וגם מתח ההפעלה מורם ושני החלונות סגורים . א.מלא טבלת אמת למערכת המיזוג ב.כתוב פונקציה למערת זו ג.ממש את המערכת באמצעות שערים ד.ממש את המערכת בעזרת מתגים שאלה 2 מנהל בנק מתכנן כספת שתעמוד בתנאים הבאים :לכספת 5 מפתחות אחד אצל המנהל ,אחד אצל הסגן,ושלושה מנהלי מחלוקות. הסגן יכול לפתוח את הכספת רק בנוכחות אחד ממנהלי המחלוקות.מנהלי המחלוקות יכולים לפתוח את הכספת רק אם שלושתם נמצאים,המנהל יכול לפתוח את הכספת לבד. א.כתוב פונקציה לוגית לפתיחת הכספת ב.שרטט מערכת למימוש פונקציה זו אני לא כזה טוב בחומר הזה אז אני חייב עזרה למה זה עבודה להגשה תודה לכל מי שיעזור .
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן שחבר הביא לי. אני צריך לקנות HARD DISK ואני רוצה כרטיס מסך עם TVOUT אני מבקש את הדברים הכי זולים לא רוצה משהו מפוצץ המטרה היא לשים בסלון שיהיה לי לראות סרטים מהHTPC לטלוויזיה תמונות מחשב מדיה HTPC אתם יודעים. עכשיו אין לי כל כך רעינות שבתוכו אני יבנה את הHTPC שלי כאילו את הפרוייקט יש אקווריום מגבר מטוס D: אני רוצה משהו מיוחד תקפיצו ת'מוח שלכם תנו לי רעיון אני יבנה ויעשה לי גלרייה ויעדכן אותכם בהכל זה החלום שלי לעשות פרוייקט כזה . תודה,אביאל.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המטען של מוטורולה ישנה למחשב, המצלמה לא אצלי אז אין לי תמונה, אבל המטען הוא SPN4604A http://www.bigkey.com/pic/motorola/19025_spn4604a_cellphone_charger.jpg המידע שכתוב עליו: AC Power Supply Input: 100V-240VAC 50-60HZ 0.2A Output: 4.4 VDC 1.1A יש אפשרות? זה יכול להזיק לספק?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-