עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הבקר של הסאונד התקלקל לא שומעים טוב ויש רעשים ואני רוצה להחליף את הבקר של הסאונד במערכת של קרייטיב אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החלק הזה ואם אי אפשר להשיג את החלק אז אולי אפשר לתקן את זה עדיף להחליף לבקר סאונד חדש התמונות של המערכת קרייטיב 2.1 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by monya2007,

שלום לכולם, אני מתכוון לבנות את המחשב שלי בקרוב ושל חבר שלי (הכוונה היא במו ידיי ;D ) ואני לא רוצה לקחת שום סיכונים לכן החלטתי לקנות רצועת הארקה הבעיה היא שאין לי משג איפה אני משיג אחת מישהוא יכול להפנות אותי לחנות מסוימת או אתר ברשת בבקשה? אודה לכם מראש, יוני.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by J0n1,

אני צריך להפעיל ממסר חד יציב 555 (הבנתי שהוא פועל לשניה) הבעיה שהמתח שיש לי הוא 0.5V כמה צריך כדי שהממסר יעבוד? ואיך אפשר להמיר? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by VOLCANO.,

שלום יש לי מחשב ישן שחבר הביא לי. אני צריך לקנות HARD DISK ואני רוצה כרטיס מסך עם TVOUT אני מבקש את הדברים הכי זולים לא רוצה משהו מפוצץ המטרה היא לשים בסלון שיהיה לי לראות סרטים מהHTPC לטלוויזיה תמונות מחשב מדיה HTPC אתם יודעים. עכשיו אין לי כל כך רעינות שבתוכו אני יבנה את הHTPC שלי כאילו את הפרוייקט יש אקווריום מגבר מטוס D: אני רוצה משהו מיוחד תקפיצו ת'מוח שלכם תנו לי רעיון אני יבנה ויעשה לי גלרייה ויעדכן אותכם בהכל זה החלום שלי לעשות פרוייקט כזה . תודה,אביאל.

5. Started by VOLCANO.,

שלום, קיבלתי מחבר שלי מחשב ישן ויש לנו בבית DVD שכבר לא פועל של LG עכשיו אני רוצה לדעת. את חלקי המחשב אני יודע להכניס ולחבר בפנים אבל איך אני יכול אחרי זה לחבר אותו לטלוויזיה הרי אין לי כרטיס טלוויזיה. צפיתי בגלריות מודינג ולא הבנתי. אני רוצה לדעת איך אני יחבר את הHTPC לטלוויזיה ויוכל לראות את כל מה שיש לי במחשב ולצפות בסרטים שאני מקרין מהמחשב בטלוויזיה D:

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. Started by GetRich,

שלום, אני מחפש מפסק כזה: אם למשהוא ידוע איפה אני יכול לקנות כזה באיזור הצפון, אני אודה לו מאוד!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  7. שי לי מכשיר SK 1400 כמו בתמונה : http://www.mforum.ru/phones/images/skskyim1400i_415.jpg הבעיה היא שאין לי מטען בשבילו, יש אפשרות לקמבן לו מטען אפילו חד פעמי?

• 10 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. האם אפשר לחבר מאוורר עם יציאת MOLEX של 4 פינים, ללוח אם - לחיבור 3 פינים הקטן של המאוררים ( כמו מאורר מעבד ) ואם כן אז האם אני אוכל לשלוט על ה RPM של המאורר? יוגב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by artyom,

אהלן, סוף סוף אני וחבר קנינו דרמל והחלטתי להתעלל קצת בSAMURAI שלי... קודם כל צבעתי את הספק בשחורת עשיתי בו חור ושמתי פלסטיק שקוף בגוון כחול, יצא נחמד (פרספקט כנראה היה עבה מדי אז השתמשתי בפלסטיק דק). העפתי את הכוורת (גריל) מדקימה ושמתי פילטר HOME-MADE (אין תמונות לצערי). התקנתי מגנט בדלת + כירסמתי את הפלסטיק שמחזיק אותה במקום כך שהיא נסגרת ונפתחת בקלות (גם אין תמונות) בעתיד מתכנן לקנות מאוורר EXHAUST + לעשות חור מעלמעלה ולשין מאוורר + גריל נחמד. נ.ב ותתעלמו מהפילטר על הביג טייפון, שמתי אותו כי הוא עושה את העבודה, בינתיים. נ.ב2 הזלמן NBF47 נראה סקסי למדיי + עושה את העבודה.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by Moty_p,

שלום לכולם, מהספק כוח של המחשב יוצאים בדרך כלל 4 חוטים 1 צהוב שהוא מספק 12V 2 שחורים שהם מינוס ועוד 1 בצבע אדום שהוא מספק 5V לאחרונה אני רואה ספקי כוח שמתחברים להרדיסק מסוג SATA ש-להם יש גם את המטחים שציינתי מקודם (4 חוטים) ובנוסף לזה יש עוד חוט אחד שהוא בצבע כתום כמה מטח זה מביא? ובישביל מה זה טוב?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. Started by --Adidas,

שאלה 1 מערכת מיזוג פועלת כאשר הטמפרטורה בחדר מגיעה מעל לטמפרטורה מסוימת וגם מתח ההפעלה מורם ושני החלונות סגורים . א.מלא טבלת אמת למערכת המיזוג ב.כתוב פונקציה למערת זו ג.ממש את המערכת באמצעות שערים ד.ממש את המערכת בעזרת מתגים שאלה 2 מנהל בנק מתכנן כספת שתעמוד בתנאים הבאים :לכספת 5 מפתחות אחד אצל המנהל ,אחד אצל הסגן,ושלושה מנהלי מחלוקות. הסגן יכול לפתוח את הכספת רק בנוכחות אחד ממנהלי המחלוקות.מנהלי המחלוקות יכולים לפתוח את הכספת רק אם שלושתם נמצאים,המנהל יכול לפתוח את הכספת לבד. א.כתוב פונקציה לוגית לפתיחת הכספת ב.שרטט מערכת למימוש פונקציה זו אני לא כזה טוב בחומר הזה אז אני חייב עזרה למה זה עבודה להגשה תודה לכל מי שיעזור .

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  12. Started by shai11,

לא יודע עם הסברתי טוב בכותרת אל תנעלו.. אז ככה עשיתי מייון בגג והפעם החלטתי שאני מפרק תמחשבים שם עד הבורג האחרון. פירקתי שם מחשב פנטיום 1 486 אם אני לא טועה ומצאתי מסכון כזה קטן שמציג מספרים באור ירוק יפה כזה... עכשיו בא לי לעשות איתו איזה מוד חמוד ויפה שיציג את הטמפ' שיש לי ב CPU השאלה איך עושים את זה מה שיש לי זה: 1) מלחם ובדיל.. 2) חוטים כמה שצריך 3) מחברים (לא יודע איך אומרים את זה חח) חופשי וזהו. הנה תמונות של המסך [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני מדגיש לא אני כתבתי את הקובץ הנ"ל זה העתק של איזה אתר בענייני אלקטרוניקה שנסגר ואני הורדתי את המידע שבו לקובץ הנ"ל הלינק http://rapidshare.com/files/81901912/AKEKTRONIKA.doc

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. אני רוצה לחבר את המטען של מוטורולה ישנה למחשב, המצלמה לא אצלי אז אין לי תמונה, אבל המטען הוא SPN4604A http://www.bigkey.com/pic/motorola/19025_spn4604a_cellphone_charger.jpg המידע שכתוב עליו: AC Power Supply Input: 100V-240VAC 50-60HZ 0.2A Output: 4.4 VDC 1.1A יש אפשרות? זה יכול להזיק לספק?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by Arik.G,

הגיעה לסופו פרוייקט המודינג ההכי יפה בעולם (לדעתי) של המודר G69T (אני יודע שהוא נגמר מזמן אבל היתי חייב להעלות את זה) במידת ההשקעה הוא עומד מול ה ORAC3 האגדי. הפרוייקט התחיל הדצמבר 2004 וכעת הוא הסתיים. אז מי שלא ראה חייב לראות ומי שרוצה להגיד שזה ישן שיראה שוב. הלוג מכיל כ 103 עמודים ובעל מספר מדהים של צפיות: מעל 2 מיליון קישור: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=76374&page=103

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום יש לי רכיב מספק כוח של מדפסתHP משולבת המדפסת כבר לא מיוצרת עי HP וחבל עלייה על הרכיב רשום 04n70bf חפרתי כבר חצי מה אינטרנט ואים כלום פשוט שיט :-X :'( תודה

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by kozimus,

האם יש צורך במאווררים שמראש בנויים לשליטה (3 חוטים) או שניתן להשתמש גם במאוורר ג'נרי (2 חוטים) תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. שלום! אני לומד בכיתה יב' ויש לי עבודת גמר להכין באלקטרוניקה. נשוא העבודה הוא תחומי התנגדות. אני צריך עזרה במציאת חומר בנושאים שונים ואלו הם: 1. הסבר סוגים שונים של מעגלים המשמשים לבדיקת התנגדות ברמה העקרונית. 2. הסבר עיקרון הפעולה של מקור זרם אידיאלי. 3. הסבר כיצד פועל מקור זרם המבוסס על טרנזיסטור דו נושאי. 4. דיודת זנר - ההבדלים בין דיודת צומת (צורן) לבין דיודת זנר, היכן משתמשים בדיודת צומת והיכן בדיודת זנר, מייצב מתח הכולל דיודת זנר. 5. מבנה ועיקרון פעולה של מגבר 741, הסבר סוגים שונים של מעגלים שונים המבוססים על מגבר שרת 741 בחוג סגור, הסבר ועיקרון פעולה ומאפיינים של מגברת שרת כמגבר עוקב. 6. הסבר ועיקרון פעולה של משווה ל10 רמות דגם 2113914. 7. הסבר כיצד ניתן לתכנן את המ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ggg456,

שלום לכולם, יש ברשותי איזהו שנאי/מייצב מתח או כל מה שזה לא יהיה, ואני פשוט לא מבין מה השימוש בו (הוא הגיע לידי לפני כמה ימים חשבתי שוכל לנצל אותו) מכיוון שהחיבור UOTPUT שלו הוא בעצם חיבור מקלדת (משו מוזר) אז עשיתי רגע חושבים לפני שחיברתי אותו למשהו והנה אני שואל אתכם של מה לעזעזל השנאי הזה תמונות: מבפנים (אולי החלקים יכולים לעזור בזיהוי( עוד מבפנים: ועכשיו עם המכסה: החיבור המוזר של ה-UOTPUT ולבסוף כל הכיתוביות שעל השנאי (שזה מה שאמור הכי לעזור) אם מישהו מבין בשנאים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה אני יכול לעשות אם זה ואני רואה שזה שנאי רציני

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yaniv_sosner,

איך אני יכול לדעת כמה מתח צורך המחשב שלי...?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by Lirux,

יש אפשרות לבנות מקלט IR למחשב שיעבוד עם שלט של HOT (האדום החדש, אם זה חשוב) ? אין לי חיבור com אבל יש לי parallel.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by The Modder,

אני רוצה לבנות כזה דבר. http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg אבל שיהיו בו 6 נורות. מה אמורים להיות הנגדים? איך אני קובע את זה? אתם יכולים להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. אני חדש בכל העניין הזה של מודינג. ראיתי מישהו שרצה לעשות שהנורות זזות לפי המוזיקה - אני לא ממש מבין ברכיבי האלקטרוניקה. אני רוצה להכין אחד כזה, מישהו יכול להסביר לי איך מכינים את זה? ואיזה חלקים צריך? דבר שני, כדאי לי לקנות דרמל? מה הדרמל עושה בעצם? משייף? חותך? מה בדיוק? תודה רבה על העזרה. ואם עברתי על איזה חוק אני ממש מצטער. זאת ההודעה הראשונה שלי.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  24. מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. ראיתי הרבה עושים את זה ואני רוצה גם.. מחשב מקורר בשמן. יש לי מחשב שסתם יושב בבית כבר כמה חודשים שרציתי להפוך אותו לhtpc, בצורה הזאת הוא יהיה גם דקורטיבי וגם פונקציונלי. התוכנית היא להטביע את הלוח אם בלבד בתוך אקווריום של שמן מינרלי, את הסידי למקם מעל האקוריום בתוך המכסה (שאותו אבנה) ואת הספק לתלות מאחורי האקוריום (אני אסביר על זה בהמשך. ניסיתי לתכנן את זה בגוגל סקצ'אפ אבל הסתבכתי אז עשיתי סרטוט קטן כדי להסביר מה אני רוצה לעשות: התוכנית די פשוטה, עוד לא החלטתי מה אני רוצה לעשות למעלה, אולי לצייר איזה ציור באיירבראש או לעשות חלון קטן באיזה צורה מדליקה, נראה בהמשך. מה שיש לי כרגע זה לוח פלקסי שאיתו אני אבנה את כל המכסה על המכסה הקיים, כי המכסה הקיים הוא די קשיח אז תהי…

• 28 תגובות
    • 6.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.