עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אפשר לקבל הסבר לגבי כל הגדלים,מה מתאים למה (8\1 הכי גדול?), איך עושים סלייב לכבל שיוצא מהספק ומתחבר ללוח האם?,יש לו את החיבור של הלוח ולא ניתן להוריד אותו,ולא ניתן להכניס את הסלייב, אם אני מתכנן קנייה של סלייבים איזה לקנות,אני צריך לספק,איזה גדלים וכמה "פיט" לקנות.. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ash Binary,

חבר שלי קנה מחשב ב 2008, המחשב עבד תקין עד 2010, ואז התחיל לעשות בעיות כרטיס מסך Inno3D 9600 PCIE לוח Gigabyte GA-945GCM-S2L מחוץ למשחק הכרטיס מסך עובד תקין. אם הלוח המקורי שהיה במחשב הכרטיס מסך עובד תקין גם במשחקים החלפתי לו לוח (ללוח זהה) בגלל בעיה שהלוח לפעמים לא היה מזהה את הכרטיס מסך וממשיך לעבוד אם הכרטיס מסך המובנה (בדקתי אם כרטיס מסך תקין אחר, הבעיה היתה בלוח) בלוח השני הכרטיס מסך עובד תקין מחוץ למשחקים, אבל כשפותחים משחק אז אחריי 5 דקות מקבלים מסך שחור no signal והמחשב נתקע (למשל עושים num lock וה LED לא נדלק) החלפתי בחזרה ללוח המקורי, המחשב עובד תקין גם במשחקים (בנתיים, מהניסיון הקודם אם הלוח הזה - לא להרבה זמן) בכרטיס מסך יש קבל שמתחמם לטמפ' שאי אפשר לגעת בו כש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אם יש מקום בפורוםא הזה או פורום אחר שאתם מכירים שיוכל לענות לי בצורה יותר טובה אני אשמח.. אני רוצה לדעת כמה ואט לוקח מזגן 3.5 טון (כוח) מזגן מרכזי לשעה וכמה לוקחים מכונת כביסה ומייבש כביסה לשעה... איפה אני יכול להשיג את המידע הזה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ביצה,

אהלן אנשים! יש מסך מגע 18"? אם כן, איך אינ מרכיב אותו על גבי המסך? איך אני מחבר אותו (ב-USB?) והאם זה יעבוד טוב על חלונות 7? וכמובן, תג המחיר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yilya,

שלום אני כחובב אלקטרוניקה מחפש כבר כמה זמן אתרים בנושאי אלקטרוניקה שכוליים בין השער שרטוטים ומעגלים וכדומה... כמו שהיה פעם אלקטרוניקה בקלי קלות... אתם מכירים אתרים כאלו??? תעזרו בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הסתכלתי במדריך בתחרות המדריכים ולא הבנתי שם דבר אחד, יש את החיבור של ה9 פינים, יש לי אחד כזה ומתוכו יוצאים 4 כבלים עכשיו איך אני יודע איזה כבל זה איזה ? או שאני צריך להוציא אותם ולהכניס חדשים דרך החורים שמסומן במדריך ואז איך אני אמור להלחים אותם בתוך המחבר הזה של ה9 פינים ? אם לא הבנתם למה אני מתכוון אני אנסה להסביר יותר טוב, תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי, חשבתי שאולי יעניין אתכם כאן לראות את הפוסט האחרון שלי בבלוג, כתבתי הסבר ומדריך קטן איך לבנות רכיב USB. ובניתי ספציפית מטריצה של לדים שאפשר לשלוט עליה דרך USB. זה מסתבר לא קשה ולא יקר. http://www.guysoft.co.il/bumble-b/ אני מקווה שאשכול במקום הנכון בפורום, אני גם חדש כאן

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. באילו כבלים אני יכול להשתמש בכדי לחבר את המחשב לטלוויזיה hdmi -> s-video/rca vga-> s-video/ rca או כל סוג כבל שיכול להתאים לי המחשב: כרטיס מסך: Radeon 5850 HD לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 הטלוויזיה: s-video RCA תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

אז ככה אחרי שעבדתי עם הדרמל הכול היה טוב ויפה עד שהוצאתי את התקע מהשקע ובטעות שימשתי כארקה למכשיר והתחשמלתי(החיבור של הדרמל הוא רק 0 ו ~ זאת אומרת שאין הארקה) במילים פשוטות נגעתי בשתי הפינים של המכשיר יכול להיות שבגלל הקבל שיש בפנים הוא נטען ואין לו איפה להתפרק אז הוא התפרק דרכי?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. חשבתי להתחדש ברב מודד חדש, ה-ANENG שברשותי מתחיל להתפרק. אלו המתמודדים הרלוונטים לדעתי: FLUKE 15B+ בעלות של 72.46$ עכשיו ב-AliExpress איכות של Fluke, יקר יותר, כבלים לא משהו. UNI-T UT15B PRO דיי דומה בהגנות שלו לפלוק. פרובים עם ציפוי זהב. עלות 54$ ב-AliExpress. UNI-T UT61E+ רב מודד עם רזולוציה 22,000. יש עליו כמה ביקורות ביוטיוב. נראה דיי High-end ... https://www.aliexpress.com/item/1005001632283855.html גם מגיע עם פרובים טובים. לפי ביקורת של EEVBLOG הגנות פחות טובות. מה אתם חושבים? איזה כדאי?

12. זה המוצר :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Moty_p,

כאשר מחברים פלוס (+) ופלוס זה עובד, הלד נדלק, לא יודע למה אבל זה אכן עובד. לדוגמה חיברתי לפלוס ה - 5V של הספק הכוח את המינוס של הלד וזה עבד, אומנם יותר חלש בטיפה אבל אכן עבד ללא קצר למה? ועוד משהוא, זה מפחיד, אבל נראה כי בגוף האדם יש חשמל מינוס והגוף הוא מוליך! חיברתי לד ביצאת הפלוס שלו לנגד 470 אוהם ול 12V של הספק הכוח ואני נגעתי במינוס (-) של הלד, והלד נדלק! אומנם יותר חלש אבל נדלק, הורדתי את הנגד הוא עדיין נדלק באותו העוצמה אבל חשוב לציין שהיתי יחף ורגלי נגעו בריצפה, מתי שהרמתי את הרגלים שלי מהרצפה אז הלד לא עבד זה מהווה על סכנות כל שהם בחשמל אבל מה, הריצפה זה לא מוליך חשמלי או משהוא, אם אני יחבר את המינוס של הלד לריצפה זה לא יעבוד! ברור שלא אז למה שאני נוגע בריצפה ובמ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בגלל המיקום של החנות אני קונה מנוע קומפ בכל אופן הנה אופציות בבקשה תגידו לי את חוות דעת ובבקשה אל תביאו לי פאן בסים יותר יקרים כי בחרתי את אלו לפי העלות http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2976 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=958 מה יותר טוב ולמה?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אממ אני מחפש חנות באזור חולון בה אוכל לקנות פרספקט פשוט החנות שהייתי קונה ממנה נסגרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אהלן חבר'ה, חבר ואני זקוקים לכמות גדולה יחסית של לדים לפרוייקט קרוב שלנו, וישנה גם חשיבות שהלדים יהיו עם אפשרות FADE ושליטה ידנית ואוטומטית. קיבלו הצעה ממספר מקומות למעין סרט שעל כל כמה סנטימטרים ישנו לד RGB ואתה בעצם חותך את הסרט הזה באיזה נקודה שאתה רוצה, ומחבר שנאי ובקר שליטה לאותה נקודה, כל הלדים מחוברים במקביל מן הסתם, ומקבל בעצם רצועה עם תאורה ופייד לפי צריך. עכשיו, בגלל שההיצע נמוך מאד בתחום הזה, ברמה כזו מתקדמת, הגנבים רוצים בין 180ל200 שקל לפאקינג מטר!!! ועוד 200 לכל שנאי שהוא גם בקר. וזה ממש ממש, ממש, לא נראה לי, עם כל הכבוד, כי יש שם 20 לדים במטר, ועשרה שקלים ללד בשיקלול לא נראה לי הגיוני. בבקשה, מי שיכול להמליץ לי, היכן להשיג דבר דומה, אודה לו מאד. והשאלה השני…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by FeedMe,

אהלן! אחרי שראיתי את הצביעה האולטרה מקצועית שנעשתה באמצעות איירבראש בפרוייקט של SSR, הייתי רוצה להתנסות בנושא גם. לא מדובר על "קעקועים" דקדקניים כמו שנראה בפרוייקטים גדולים אלא בעיקר צביעת משטחים בלי צורך להסתבך עם הספריי- צביעה שלא תמיד מצליחה. כיוון שאחנו מבצעים הזמנה גדולה מ-amazon.com (בלי שום קשר), הייתי שמח לשמוע על מדריכים (ספרים) המסבירים לנושא ועל קיט (הם מוכרים שם קיטים ) מתאים למתחילים, אולי, והסבר כללי על הנושא מפי המבינים הגדולים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by gggil,

בעיקרון שמתי המון מאווררים מספקים וממחשבים קודמים. בעקרון הכל התחיל שהמחשב שלי היה כל כך חם שאיזה רכיב אחד נפתח כזה והמחשב כל הזמן היה קורס בגלל שהמעבד היה מגיע לטמפרטורת קריסה בקיצור, הנה תמונות: עוד מעט אני יעלה סרטון.. אגב אני יודע שבתמונה האחרונה רואים שהמאורר שבקדמת המארז הפוך, טעות שלי עריכה: הנה סרטון http://img532.imageshack.us/my.php?image=p8140361td4.flv

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לקראת החופש הגדול אני קונה מחשב חדש. עכשיו אני רוצה לקנות קטודות וכו'... שיהיו לי למחשב החדש. אני רוצה לקנות היום כי עם אני יקנה עם המחשב זה יוריד לי מהתקציב. אני מוכן להשקיע 100-200 שקל גג לא יותר מיזה. אני רוצה תאורה יפה למחשב בכמה צבאים אפילו. רוב הסיכוים שזה המארז שאני יקנה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5508 אז איזה יתאים? קטודות? לדים? הצעות תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by roeesnir,

קיבלתי נדנדה לתינוק, והיא עובדת עם 4 סוללות 1.5V גודל C. אני רוצה לחבר ספק, ולחסוך החלפה של סוללות כל יומיים. מצאתי בeBay ספק 6V, אבל אני לא כ"כ מבין באמפרים. 1 יספיק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום אנשים יקרים. שמי זיו ואני סטודנט שנה ב' בתואר עיצוב תעשייתי בhit מכון טכנולוגי חולון. יש לי פרויקט ואני מעצב פנסי תיחום לאופניים. חיפשתי בדף הנושאים בהתחלה אך לא מצאתי תשובה ולכן אני כותב כאן. אני מעוניין למקד תאורת לדים (או סוג אחר אני לא מבין בתחום.) לפס של אור על הריצפה. אני לא מעוניין להשתמש בלייזר. אשמח להבין איך אני ממקד אור לכדי הלומה חזקה ומה אני צריךבשביל לבנות דבר כזה. ואיפה. אם תוכלו להפנות אותי למעבדה המתאימה או להאיש המדהים שיוכל ללמד אותי את הידע הדרוש ובעצם להציל אותי אני יותר מאשמח. תודה מראש! זיו שפר

24. אז זאת השאלה שלי העם אני יכול להכין לבד כפתורים כאלו? ועם כן יש איזה אתר שמסביר את זה? או מישהו יכול להסביר לי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by overload,

מה שונה במבנה של הלד הכחול שעושה אותו מיוחד? אני יודע שהוא לא בנוי כמו לד רגיל כי: http://www.pcarena.org/index.asp?subject=viewNews&sg=main&id=519

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים