עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. בגלריית המודינג ישנו פרוייקט שנקרא "ה-HTPC של רן" ובתיאור שלו מתוארת בעייה כמו שאני נתקלתי בה. הפיתרון שמוצע שם הוא "אדמה משותפת לכל המכשירים". האם הכוונה להארקה משותפת למחשב ולטלוויזיה? איך עושים את זה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אממ אני מחפש חנות באזור חולון בה אוכל לקנות פרספקט פשוט החנות שהייתי קונה ממנה נסגרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by roeesnir,

קיבלתי נדנדה לתינוק, והיא עובדת עם 4 סוללות 1.5V גודל C. אני רוצה לחבר ספק, ולחסוך החלפה של סוללות כל יומיים. מצאתי בeBay ספק 6V, אבל אני לא כ"כ מבין באמפרים. 1 יספיק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avielsh3,

תמיד לרכבי ביטחון יש את האורות המהבהבים. רציתי לדעת איך קוראים לרכיב/משהו דומה. תודה לעוזרים! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

שלום,יש לי מאוורר פשוט שאני רוצה לחבר אליו פונטציומטר. מה שכתוב על המאוורר זה: DC FAN D80SM-12A ----- DC 12V 0.14A 2 1 5 --- תודה לכל מי שיעזור לי! אסף.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by eladj05,

אני עכשיו בכיתה יד' הנדסאי אלקטרוניקה ואני עובד עכשיו על פרוייקט גמר. הפרוייקט הוא מכונה להברשת נעליים אוטומטית, הכוונה ברגע שאני מכניס את הרגל למקום של ההברשה היא מתחילה להבריש לבד ושיהיה אפשר לשלוט במהירות של המנוע עם שלט. החלטתי להשתמש בצמד אופטי שיזהה שהנעל נכנסה ושמנוע יפעל. חברתי את הצמד האופטי והוא עובד ומפה אין לי מושג איך להמשיך. המנוע שאני החלטי לקחת זה מנוע של המאורר כי לא מצאתי מנוע אחר מספיר חזק ואני אשלוט בו באמצעות ממסרים (החליף את הכפתורים של המאורר בממסרים שידמו לחיצה על הכפתור). עכשיו איך אני מעביר את "הפקודה" של להפעיל את המאוורר דרך הצמד האופטי? אמרו לי פעם משהו לגביי ULN שישמש כדוחף לממסרים(תקנו אותי אם הבנתי לא נכון) תודה מראש לעוזרים ובאמת אני מת…

7. Started by FaTB0Y,

אני רוצה לעשות אחד למחשב, לצורך העניין פירקתי מחשבון, ויש בו מעל 20 חוטים, איך אני עושה את זה? במדריך יש רק 16!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. כאמור אני רוצה להכין לעצמי קצת כבלים מעוגלים. יש לי את הכבלים ואת כל הציוד, ואני יודע איך להכין אותם השאלה היא באיזה צינור להשתמש? אני מתכוון לקוטר פנימי במ"מ/ס"מ מה העובי של הIDE133 כאשר הוא מגולגל ומהוא הקוטר של הפלופי כאשר הוא מגולגל. ועוד דבר אחד, אני גם מכניס כמה מהכבלי חשמל גם לצינורות סיליקון כמו הכבלים עצמם, איזה קוטר לבחור להם? זה יהיה הראשון מבין מודי הגטו שלי (מעביר את הזמן עד פרויקט הקיץ הענק) אחרי הכל אני חייב להוריד את הטמפ' במחשב שלי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום למישהו יש מדריך או יודע איך אני בונה שנאי מ 220 AC ל 12v Dc - 5A? אני רוצה משהו קטן לבנות כמו מטען לפלאפון אפילו עם טרייאק . תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ביצה,

אהלן אנשים! יש מסך מגע 18"? אם כן, איך אינ מרכיב אותו על גבי המסך? איך אני מחבר אותו (ב-USB?) והאם זה יעבוד טוב על חלונות 7? וכמובן, תג המחיר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום, ראיתי לאחרונה את הסרטונים הבאים: http://www.cs.cmu.edu/~johnny/projects/wii/ הסיני\יפני הגאון הזה , עשה בעצם פינקר טראקינג בעזרת שלט Wii וכמה לדים. השאלה שלי- למה צריך את השלט wii ? יש אפשרות לעשות את אותו הדבר בלי השלט? זאת אומרת-לפי מה שהבנתי השלט עובד על נורות אינפרא,בדומה לשלט רגיל לא? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by שורטי,

ראיתי שבתחרות מדריכים יש מדריך לאיך להכניס לדים לעכבר והיה רשום שהעכבר מתחמם אז החלטתי לשים את הנורות בצדדים כאילו לא בכיסוי אלא בדפנות. אבל חוץ מזה יש איזה שהו חומר שאני יכול להכניס פנימה שימנע התחממות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Iko89,

ידועה לי שיש אפשרות לחבר מסך LCD למחשב השאלה שלי היא כיצד .. במסכי LCD שברשותי יש חיבור כתום דק מאד .. אין אפשרות להלחים או לחסוף את החוטים אז איך מחברים ? תמונה : 1- מסך של סאניו 2- מסך של גיים בוי אדוונס 3- מסך של סוני 4- מסך של נוקיה 5- מסך של מילונית כולם צבעוניים+ back lite חוץ מ-5 במסך מס' 5 יש מאחורה מין פינים כאלה .. שניראה כאילו מצמידים את המסך לפאנל הם מימתכת וניראה לי שזה גם מעביר מידע למסך .. תמונה: האם יש דרך לחבר אותו או LCD אחר ? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by midnight8,

בניתי את המעגל (מי שצריך קישורhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/) עכשיו אחרי שסיימתי לבנות הלחמתי הכל חיברתי למחשב במצב הראשון של המפסק זה פעל קבוע אחרי שהעברתי למצב השני ושמתי מוזיקה זה פעם אבל בערך פי 5 פחות חזק זה היה ממש ממש חלש בקושי ראו אור מה אני יכול לעשות? לפי ההשערה שלי זה הTIP31 לוקח את רוב המתח כי שמפעילים את המפסק זה כאילו מקצר רק אותו אז רוב הסיכויים שזה הוא אם יש לכם רעיונות בבקשה תשימו אותם כאן כי בא לי כבר לסיים את זה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MacGyver,

אני מתכנן לבנו ראק (מין קופסא עם חיבורי USB המסך LCD וחיבורי מתח...-באנגלית זה נשמע יותר טוב...) אני רוצה שיהיולחבר שם גם USB...והבעיה היא שאין לי מושג איך לחבר את זה?? כמו שהיה במודינג בשעה -2 אותו דבר הבעיה היא שלא הראית איך הUSB מתחבר.... קיצר -מה לעשות? איתן

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מחפש מאריך לכבל שמגיע מהספק ללוח אם. איפה אפשר להשיג כזה ומה המחיר?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by blackman10,

יש לי מקדח כוס עם כוסות בגדלים 75 ו-85. והם, לפי מה שהבנתי, מתאימים רק למאווררים בגדלים 80 ו-92 מ"מ. אבל אני מעוניין לעשות חור בגודל של 120 מ"מ ו-60 מ"מ. אז תגידו לי בבקשה כמה עולות הכוסות לגדלים כאלה? שוב, כבר יש לי את המקדח, אני מעוניין בכוס עצמה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אם כן אתם יכולים להביא ואם אפשר עדיף בצורה הראשונה שיש בתמונה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guy124,

המחשב שלי לאחר שיפוץ קל מה דעתכם http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=51o119586&pw=053968578

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by overload,

מה שונה במבנה של הלד הכחול שעושה אותו מיוחד? אני יודע שהוא לא בנוי כמו לד רגיל כי: http://www.pcarena.org/index.asp?subject=viewNews&sg=main&id=519

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by GUY16,

רבה מדברים על זה אפשר לדעת מה זה ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Alex89,

אני צריך שיכלול בעיקר כניסה למיקרופון יותר מזה אני לא צריך. אם זה משנה יש לי את החלקים של הכניסה של מיקרופון ורמקול (לקחתי מאיזה מודם ישן) יש לי גם USB ממחשב ישן משם אני יכול לקחת את הצמה/כבלים. איך אני מחבר את כל זה?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. פתרתי את הבעיה הקודמת אז כבר ערכתי לשאלה חדשה =) קיצר, קניתי דרמל של סקיל ואני משתמש בראשי חיתוך שקיבלתי, הם נגמרים בטיל!!!! זה אשכרה מטורף כמה מהר שהם נגמרים, בערך כל 10 ס"מ של חיתוך במארז אני צריך להחליף ראש. אני חותך לא טוב? אלה ראשים מסריחים? דרך אגב, אני חותך על מהירות 5 בגרסאת ה 125 W כפי שמומלץ בהוראות לחיתוך ברזל.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by FeedMe,

אהלן! אחרי שראיתי את הצביעה האולטרה מקצועית שנעשתה באמצעות איירבראש בפרוייקט של SSR, הייתי רוצה להתנסות בנושא גם. לא מדובר על "קעקועים" דקדקניים כמו שנראה בפרוייקטים גדולים אלא בעיקר צביעת משטחים בלי צורך להסתבך עם הספריי- צביעה שלא תמיד מצליחה. כיוון שאחנו מבצעים הזמנה גדולה מ-amazon.com (בלי שום קשר), הייתי שמח לשמוע על מדריכים (ספרים) המסבירים לנושא ועל קיט (הם מוכרים שם קיטים ) מתאים למתחילים, אולי, והסבר כללי על הנושא מפי המבינים הגדולים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.