אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
LG P500 הסוללה מקורית, מנופחת ומחזיקה שעתיים בקושי. אני מתלבט בין אלה: http://www.ebay.com/itm/LG-LGIP-400N-Battery-GM750-GD888-GW620-GT540-GW820-GM825v-GX200-GX500-P500-GD880-/300679338924?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4601e29bac http://www.ebay.com/itm/New-2450mAh-Standard-Gold-Battery-for-LG-LS670-P509-US670-MS690-VM670-VM670-P500-/370825211731?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item5656e7af53 http://www.ebay.com/itm/Original-OEM-LGIP-400N-Cell-Phone-Battery-LG-Optimus-One-P500-/221226033503?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item338219615f האם כדאי דווקא לקנות מקורית? האם ה2450 תחזיק יותר זמן? אפילו שהיא לא מקורית?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Hi, I needed to solder a new component because it was broken... I could finally solder the old one... Now this receiver has digital tuner, so LCD screen ) the LCD screen was backlighted by two little (4-5mm) light bulbs (12v). these light bulbs were lighted even when the tuner was off :-\ it created a lot of un-needed heat, especially when the tuner didn't work (because of this crystal). in short, now the tuner is working, I could solder the crystal back in place, also, i changed those !@$%#&@$#% light bulbs, to blue leds ;D so..... here are the pics !!! Avner
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר תקופה ארוכה עם מערכת הSR-2 שלי, בחרתי ללכת גם בפרוייקט הזה על קיצוניות, הפעם? מסוג אחר. הפעם בחרתי לבנות מערכת חזקה אך פשוטה למדי לשימוש של 24/7 , זאת ללא כוונות לשבור שיאים או ללכת על ריבוי מעבדים / כרטיסי מסך. מה שגם, בבילד האחרון שלי, בעקבות השימוש בתצורת לוח אם בגודל HPTX, אשר דרשה ממני מארזים מיוחדים, ולמעשה ציוד כפול הן מהחומרה והן מרכיבי הקירור השונים, החלטתי הפעם לבחור בתצורת ITX. (בעיקר בגלל האישה, היא מעדיפה הפעם מחשב קטן, במקום המפלצות שאיכלסו את החדר העבודה שלנו לאחרונה). ללוח? היו מועמדים רבים וטובים מכלל היצרנים השונים, גיגהבייט סיפקה את התמורה הטובה ביותר לכסף, הEVGA STINGER היה המועמד השני שלי, בכל זאת, יש לי ניסיון מעולה איתם הן מבחינת החומרה ובעי…
-
- 78 תגובות
- 44k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס ATI 550X המאורר משמיע רעשים פתחתי נושא לפני חודש ואמרו לי שאני יכול לקנות מאורר Arctic Cooling 120MM ולחבר אם אזיקונים לכרטיס השאלה אם זה אפשרי ואם החיבורים יתאימו שקע ותקע
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
הבאתי SSD והוא מחובר על ה SATA 2 כי אין לי מן הסתם 3 חשבתי להזמין מאייבי SATA 3 על PCI-E השאלה אם זה אפקטיביב או סתם פלציבו?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בכוונה כאן למרות החיפוש כי אני צריך הרבה גלריות וכמה שיותר מרוכזות אז בבקשה לא לנעול
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש מקום בארץ או בחול אם הם עושים משלוחים לארץ חוץ מאיביי אני רוצה לקנות פלטייר 12ולט בשביל כמה פרויקטים תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן. אני לא מודר גדול, ומעדיף לשלם למישהו לעשות לי מוד קטן לאוזניות Beyer dynamic dt 990 pro, אני רוצה לחבר אותם לכבל balanced . לא חייב כניסה נפרדת לכל אוזניה... אם מישהו יכול לעזור אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש חנות ללדים ושאר האביזרים הנחוצים להרכבת תאורה באיזור ראשל"צ מה שקרוב יותר טוב יותר.. אך אין בעיה עם איזור ת"א.. תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לקנות את הדריוור הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120660704900 בשביל לחבר את הלדים ישירות לחשמל.. לכן רציתי לשאול: כמה לדים של 300mA אחד וואט אני יכול לחבר לזה? ואיך אני מחבר את זה בטור או במקביל? האם יש סכנה שהלדים יתחממו וישרפו? האם אני יכול לחבר לזה לדים של 20 מיליאמפר ביחד עם לדים של 350 מיליאמפר? האם יש סכנה של התחשמלות אם אני אגע בדרייוור בזמן שהוא פועל? ורק כדי להיות בטוח, את האדום והשחור אני מחבר לחשמל ואת שאר החוטים אני מחבר ללדים נכון? המשך יום מקסים..
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את המארז xpider 2. ואני מחפש רעיונות של מודינג בלי לפגוע במארז הרבה. עכשיו ציירתי על הדלת החלקה משהו. עוד מעט מגיעים אלי סליבים ו2 קטודות לבנות. ואני רוצה עוד רעיונות למודינג שאפשר לעשות על המארז הזה... רעיונות יתקבלו בברכה כמובן תודה ליאור .ג.
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ערב טוב ושלום לכולם, יש בידי ספק מתח 4.5 וולט 800 מילי-אמפר (בפועל נותן 7.6 וולט בדקתי עם רב-מודד) ואני רוצה להפעיל שתי לדים באמצעותו. כמובן שלא ניתן להפעיל לד ב7.6 וולט כי הוא יישרף מייד ואני יודע שהוולט שעליו הלד צריך לעבוד היא בערך 3.6-3.0 וולט. לכן ניסיתי לחבר כמה נגדים שונים בטור כדי להגיע למתח יציאה של 3.9-4.0 וולט מה שיהיה אידיאלי כדי שהלד יעבוד חזק כמו שאני רוצה (אני מודע שדבר זה מקצר את חייו של הלד). אחרי כמה נסיונות של חיבור בטור של נגדים שונים, הגעתי לחיבור של 330K+330K+330K מדדתי את המתח יציאה (אחרי הנגדים) והגעתי ל-3.8 וולט. הבעייה הייתה שכאשר חיברתי את המנורות הם פשוט לא פעלו. :-\ לפני כן ניסיתי להדליק אותן בעזרת בטריות והן עבדו מצויין... כך שאני לא יודע מ…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי קתודה ורציתי לדעת עם אפשר שהיא תהבהב לפי המוזיקה שאני שם במחשב..לפי באס או משהו... ???
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נגיד אני מוריד SPEEDFAN ואני מכוון שם את הזרם שמאורר יקבל...עכשיו איך הלוח מכוון את הזרם מוריד/מעלה אותו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדריכים איך לבנות תאורה למקלדת ..... מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום כבר פתחתי את הדיון ועדיין לא הבנתי שאלתי 3 אנשים שונים וזה עדיין לא מובן לי.. לתוהים ביניכם, אני לא אוטיסט. מהו מתח? מה ההבדל בין מתח לוואט?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"עקצתי" לוח תצוגה מוידאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב בתור בקר על טמפ' של גורמים (הארד דיסק.כרטיס גרפי.מעבד) איך אני עושה את זה ואיך אני ידע מה לחבר למה :nixweiss:
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל מזה שאני ישלוט על האור בחדר שלי עם הקול זה חלק א קודם אני רוצה לעשות את זה עכשיו אני יודע שאני צריך את הארדוינו חיישן קול אני לא יודע מה אני עוד צריך עכשיו כמה שאלה 1.מה אני עוד צריך? 2.זה אפשרי? 3.כמה זה קשה 1-10? 4.מישהו כבר עשה את זה? 5.כדאי קודם שהוא ידליק את המחשב ואז לעבוד על האורות? תודה לעזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות מצב שאני יכול לשלוט במאוורר ע"י פוטנציומטר. לפי החישובים שלי כניסה 12V ומתח התחלתי של פעולת המאוורר 3.5 וצריכת הזרם של המאוורר 0.12A יוצא לי (8.5/0.12) שאני צריך פוטנציומטר 70.833333OHM זה חישוב נכון..? אלעד..
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
-
-
משהו בנה צורב .. ומשהו תיכנת בו ..במה ..
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... **אחרי חיפוש.
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום,סוף סוף אני מתחיל את הפרויקט שעליו אני מדבר כבר יותר מחצי שנה . הפרויקט הוא בניית מארז שיווקי עם כל מיני פטנטים שמקלים את ההתקנה והשימוש במארז שאני אומר מארז שיווקי אני מתכוון שאני בונה את המארז הזה אני חושב על שוק המחשבים ועל כל המשתמשים ז"א הוא לא מתאים רק לספק אחד ולסוג לוח אחד הוא מתאים לכמה שיותר , שאם המארז יהיה מוצלח אולי אני ימכור את הרעיון לאיזה חברה אבל בנתיים בגדר תחביב. בגלל היותו מארז שיווקי בפוטנציאל אני מגביל את התקציב ל 800. לפרויקט קוראים submarine (=צוללת) כי הוא יהיה מכיל קירור מים. אבא שלי מסגר כך שיש לי גישה למתכת וכל הכלים שאני צריך רק חבל שאבא שלי עובד רק עם ברזל ולא עם אלומיניום,היה יכול לחסוך לי הרבה כאב ראש. בגלל שאבא שלי עובד עם ברזל וה…
-
- 16 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מחפש כמה חלקים למודינג, סתכלו תמונה... אני מעוניין לדעת איפה לקנות באיזור נתניה תודות מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ונגמר לי ה30 יום שלה ואני לא יכול להיכנס אליה יותר... אני עכשיו מפרמט את המחשב .. ואחר כך שאני יתקין אותה אני רוצה כבר את הקראק או הסריאל נמבר שפותחים את התוכנה... איך אתם פתחתם אותה?? אני חייב את העזרה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן, כבר שנה ששוכבים אצלי רמקולי Z623 (למי שלא מכיר: http://hwzone.co.il/reviews/sound/mx6021_z623) שאספתי מחבר אחרי ש"שרף" אותם, ואיבד אחריות בגלל שניסה לתקן זאת בעצמו.החלטתי שהגיע הזמן לנסות ולתקן אותם. הבעיה די ידועה, והיא זהה למה שקורה בסרטון הבא: בדיון הזה אעדכן את התקדמותי בפרוייקט. 15.11.12 - פתחתי את הסאב שבתוכו נמצא המגבר, הוצאתי ממנו (בקושי) את מערך הכרטיסים (שהיה מודבק היטב לתיבת העץ) ווידאתי שעובד היטב גם אחרי ההתעללות הפיזית שחטף בעת ההוצאה.אותר כנראה המקור לבעיה, מדובר במגבר TDA7265 שכנראה הולך ל-2 הסטליטים, למרות שיש 2 מגברי זרם בנוסף (ועוד 4 שהולכים לסאב) אבל זה השבב הראשי ככל הנראה, לצערי אין לי זמן לבצע לו בדיקות אז אני מתכוון להחליף אותו באופן עי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-