עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. איך אפשר להשיג מנורות זוהרות כאלה בישביל המחשב ואיך אני יכול להשיג כמו שבלונה כזאת של alinwar משהו כזה סמל של חייזר כזה ואיך אני יכול לעשות שמהמתח של המחשב זה ידליק את המנורה הזוהרת הזאת תודה מראש

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by nice,

אני מעוניין לעשות חור בצורה מקורית (קווים ישרים בלבד) בצד המארז שלי ולבסוף למלא אותם בחלון פרספקס (שכן זאת הדרך הכי נוחה וטובה לפי כפתור החיפוש) הבעיה שלי היא כזאת- אני לא יכול לשים ברגים כדי להחזיק את החלון, זאת לא אפשרות בכלל אז חשבתי על שתי דרכים: 1)לחתוך את הפרספקס בצורה הרצויה ואיך שהוא להדביק בקצוות מבלי שיראו (שזה די בעיה כי דופן המארז מאוד דקה) 2) לחתוך חלון מרובע גדול במקצת מגודל הצורה הרצויה, ואז לחצוב את הצורה הרצויה כך שהיא תבלוט מריבוע הפרספקס וכך אוכל להצמיד מפנים את הפרספקס. הדרך השניה מאוד מסובכת בגלל שאצטרך לשמור על גובה אחיד לאורך כל הפרספקס (חוץ מהחלק הבולט בצורה הרצויה כמובן) והדרך הראשונה מסובכת לא פחות בגלל שצריך לשמור שהדבק גם יצליח להחזיק את הצור…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לחבר את ה ARDUINO NANO שלי על המטריצה, אבל הפוך (עם חיבורי ה ICSP נעוצים במטריצה). אם אני אחבר את זה כך, אני יכול לחבר באופן שבו יהיה קצר בשורות של ה2, או בטורים של ה 3 (לשים את הארדואינו לאורך/לרוחב) השאלה אם יכול להיגרם נזק אם מקצרים את החיבורים האלה, או שאין בעיה עם זה?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by iyehuda,

יפה לא ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  5. אחד המסכים שלי התחיל הגיע למצב שהוא מהבהב ללא הפסקה לאחר קריאה באינטרנט הבנתי שזאת בעיה ידועה עם המסך לאחר מספר שנים מצאתי שני קישורים שמסבירים לי מה לעשות : http://blog.biernacki.ca/2011/09/repairing-your-samsung-syncmaster-226bw-bad-capacitors-and-flickering/ אז רציתי לדעת האם להלחים ולנתק את שלושת הקבלים אמור להיות משהו בעייתי במיוחד (יש לי מלחם ובדיל) למישהו שבחיים לא הלחים משהו? והאם יש באיזור הרצליה חנות שתמכור לי שלושה קבלים ואם לא איפה אני יכול להזמין ברשת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כותרת ^^ הסיבה היא בגלל שיוצא לפעמים להטעין את הסללות ימים שלמים ורק להשתמש בהם פחות משעה/כמה צילומים במצלמה הדיגיטלית (samsung s760) אז רציתי לבדוק אם יש בעיה בסוללות או במטען את המטען והסללות אבא שלי הביא מהעבודה חדשות מהאריזה

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  7. מהאתר wide screen gaming forum 3 מסכי 20" סה"כ 4800x1200 ביצוע מדהים לרעיון פשוט תכנון: http://www.wsgf.org/article/zero-bezel-mirror-box-eyefinitysurround התוצאה הסופית: http://www.wsgf.org/article/zero-bezel-mirror-box-eyefinitysurround-setup סרטוני הדגמה: http://www.wsgf.org/article/zero-bezel-mirror-box-eyefinitysurround-youtube-conclusions המסך האמצעי נמצא במאונך ל2 האחרים האור שלו משתקף על זכוכית מיוחדת וככה מסתיר את כל המסגרות הוא מציג תמונת מראה וככה אחרי ההתשקפות זה נראה רגיל

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by J0n1,

לא הסברתי את עצמי. אני מחפש מפסק לחשמל של הבית (אור לדוגמא) שמחברים אותו לCOM במחשב ואז אפשר לשלוט על האור מהמחשב דרך תוכנה. רציתי לדעת איפה מוכרים מפסק כזה ומה המחיר המשוער שלו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.gutterslide.com/boomboxpc/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by frog007,

יש לי רעיון לאיזה פרוייקט כלשהו הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה אפשרי. אני מעוניין לקחת Gps ולנצל את המסך שלו ואת יכולת הטאצ' שלו כדי להתמש בו כמסך נוסף למחשב. ככה שאני יוכל לשלוט על המחשב מרחוק (עם חוט או בלי חוט) על ידי ה - Gps עצמו. תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by amor,

ב LED FTF איך אפשר לשנות את הגופן ???

12. Started by itzikm,

שלום רב המסך כובה לאחר כ 2 דקות עבודה.יש לי טיפה יידע בעניין . פירקתי את המסך וגיליתי כי 3 כבלים מנופחים.החלפתי אותם(uf680 25v).בדקתי הלחמות קרות. התקלה ממשיכה. מה יכול להיות התקלה? תודה למשיבים

13. Started by guy124,

תגידו יש אפשרות להעביר לגיים בוי תוכנה בעזרת קבל מהמחשב כדי שיהיה אפשר לשים בו שירים ???

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by gor84,

ניסיתי לשלוף אחד מלוח אם ישן.... שלפתי ציפורן במקום... איפה ניתן לקנות? תמונה: או או תודה! וגמר חתימה טובה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. במקום לעשות את כל העבודה (הרי חלק מכם עושים את זה רק כדי להשוויץ מול החברים והכל) אז במקום להכין את כל הפאן קונטרול תכינו כמו פאן קונטרול אבל שלא ישלוט במאווררים תעשות את זה עם נורות LED (כרגיל כמו שבונים פאן באס) אבל אל תחברו את המאווררים חברים שלכם לא ידעו שזה באמת לא פוע הם יחשבו שזה כן פועל ויתלהבו אני אישית מעדיף עם מאווררים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מחפש את המדריך חיבור לדים למאוורר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  17. Started by ranc80,

יש לי פלאפון (telitX110, ד"א) ואני משתמש בשירות ה gps שמציעה חברת פלאפון. הבעיה היא שאני נוהג במכונית צרפתית שבה, כמו ברוב המכוניות הצרפתיות החדשות, יש בעיה של מיסוך בשימשה הקדמית, כלומר: כדי למנוע סינוור מהשמש, השימשה הקידמית חוסמת חלק מהאור ומאחר שגם האותות שמגיעים לפלאפון הם גלים אלקטרומגנטיים היא חוסמת גם אותם והקליטה נשברת. חשוב רק לציין שאנטנט הדיבורית לא פותרת את הבעיה, כי אנטנט ה gps היא אנטנה נפרדת ולא קשורה ל gps (בזה אני בטוח) וגם חשוב לציין שלאנטנט ה gps אין חיבור מיוחד לאנטנה. עכשיו, אני יודע ומכיר את הפיתרונות של מגברים ואנטנות חיצוניות (מתחברת לחלק האחורי של הרכב ומשדרת פנימה), אבל אני גם לא רוצה להוציא את הכסף וגם לא איכפת לי לעשות פרוייקט קטן (מי יודע, …

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני מקווה שאני שואל במקום הנכון, כי זה מתאים לכמה פורומים. הקדמה: קיבלתי מחשב ישן של DELL. היה איטי והתקלקל הספק אז לא טרחו לתקן. חשבתי לנסות להחליף ספק כוח ולבדוק אם ניקוי המחשב יחזירו לחיים... מסתבר שב DELL המארז בנוי כך שספקי כוח רגילים לא מתאימים, אין גישה להכניס את כבל החשמל. החור של השקע נמצא במקום אחר, ורק הספק שהיה מתאים. עריכה: שימו לב, בתמונה ספק רגיל והספק מהמחשב דל בצמוד. מצאו את ההבדל במיקום השקע... ועכשיו לשאלות: 1. חשבתי לנסר ולהגדיל את החור במארז כך שיחשף המיקום של השקע של ספק הכוח. האם זו מחשבה נכונה או שיש עוד דברים שגורמים לזה שספק כוח רגיל לא יתאים? כל מיני הגדרות במחשב, או חיבורים לא סטנדרטיים אחרים? אם האפשרות לחתוך ולהגדיל הפתח זה הפתרון: 2. אני יכו…

19. Started by avimor5,

אני מחפש חומר על פרוייקיטי AVR אם מישהו מכם בנה מקרן לייזר AVR ויכול לסייע לי בתרשימים שירטוטים תרשים מלבנים או רשימת רכיבים אודה לכם מאוד. בתודה מראש אבי .

20. Started by Sarlula,

אהלן! טוב, יש לי שאלה טיפה מוזרה: קניתי ערכת סליבינג, ויש כמה כבלים שאני רוצה להסליב. הבעיה היא שאין לי כלי להסרת המולקסים. אם יש מישהו מהמרכז, ויש לו את הכלי הזה, (ומוכן לארח אותי לכמה דקות), שיכתוב. אני בן 15 ולא פוגע.. זה למען הפרוייקט שלי שאותו ניתן לראות בפורום הפרוייקטים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ab14,

במקום כל הזמן לצבוע את המארז ולעשות אותו מגעיל (עם זה לא צבע של רכב או משהו כזה) אפשר לשים טפט על המארז רק הבעיה שצריך טפט מיוחד לא כמו שיש בטמבור טפטים של עץ כי זה לא יראה טוב על מארז מישהו יודע איפה אפשר לקנות טפטים טובים? או איזה טפטים יש שיתאימו למארז?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by n.L,

יש לי כמה שאלות.. אני הולך לבנות אלמנט תאורה לפי המדריך באתר ורציתי לדעת: האם יש כמה סוגים שונים של לדים UB? האם יש עוצמות שונות ואם כן איזה עוצמה מומלצת להשתמש בשביל להאיר חזק את המארז?(באיזה עוצמת לדים השתמשו במדריך) קיימים לדים UB בצבעים צהוב וכתום?

• 7 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by aviram20,

היי כולם אני צריך מאורר מיוחד למחשב בקוטר של 80 רגיל אבל שהעובי שלו לא יעלה על 12 מ''מ זאת אומרת סנטים וקצת וזאת מאחר שבין הלוח לדלת אין הרבה מקום ממש 13-12 מ'ממ הנה התמונה אני רוצה מאורר רגיל שחור שקט וחזק יש מישהו שיודע איפה אוכל למצוא כזה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by electricity86,

היי. מישהו יכול בבקשה להסביר את הרעיון מאחורי 2 המושגים האלה? קראתי בויקי, ואיני מצליח להבין מה זה אומר ש- pull-up resistor שומר את מתח הקו להיות ב-High (בד"כ 5V). הנה למשל תמונה R1 - pull down resistor, R2 - pull up resistor.

• 5 תגובות
    • 13.8k צפיות
  25. קבלו הייתי אצל חבר שלי והרכבנו ת'מחשב שלו ופתאום עלה לי רעיון בראש... אולי אם נמתח ברחבי המארז כמה רצועות צלוטייפ\ מאסקינג טייפ\ דאקט טייפ ונשתדל לא לעצור או זרימת האוויר יותר מידי הוא "יתפוס" את האבק? ??? צריך להחליף אותו כל כמה זמן אבל לדעתי זה יעבוד לא רע... ועכשיו עלה לי רעיון נוסף!! מלכודות עכברים דביקות!!! מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.