אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי, זה מופנה מישהו שמתעסק פה באלקטרוניקה. אי פעם יצא לכם להזמין סמפלים בחינם (כולל משלוח) מחברה גדולה, נגיד Texas Instruments? אני רוצה להזמין כמה רכיבי RF משם, והם אומרים שיש אופציה להזמין סמפלים בחינם כולל משלוח נשמע לי הזוי לגמרי. אבל אולי למישהו פה יש ניסיון... http://www.ti.com/sc/docs/sampfaq.htm
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ראיתי לפני מלא זמן את המדריך הזה והחלטתי עכשיו שאני רוצה לבנות אותו. אבל אין לי את הסלולארי המסויים הזה ולא ממש הבנתי מה עושים שם. יש לי סתם מוטורולה ישנה וחשבתי לפרק אותה ובזמן ההפעלה לבדוק עם מולטי מטר איפה עוברים הפולסים של החשמל כאשר המכשיר מקבל SMS ואז אני אחליט אם להתעמק במעגל של הפתיחה או שאני אצור מעגל אחר עם תפקיד אחר. רציתי לדעת אם באמת ככה אפשר לעשות, לחפש את המקום שבו עובר החשמל (אולי אפילו לקחת את החוטים שמגיעים לרמקול או למנוע שרוטט?) ולחבר את זה למעגל. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוציא מהמחשב (ולא משנה באיזה יציאה) ממתח של 5V (או פחות) ולשלוט עליו (on/off) ???? תודה רועי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש בארץ חנויות מיוחדות שעושות מודינג למחשב שלך כמו לצבוע ת'מקלדת, הדפסה על מארז וכל מיניי כאלה? אני פשוט יודע שבחו''ל יש כזה דבר אז אני רוצה לדעת אם יש כזה דבר בארץ, חנות או אתר....... תודה מראש למי שיעזור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מניח שחלק מכם שמעו על הפרוייקט שרץ בארה"ב בשם The Mod Nation. המפתחים Bill "mnpctech" Owen ו Stuart "kikboxes" King שלוקחים את כל נושא המודינג בתור מקצוע החליטו לשתף פעולה ולפתוח סדנת מודינג מקצועית בארה"ב. הפרוייקט החל כיוזמה אישית והתפתח לרעיון לפתוח קהילה שתבוא לעזרתם של מודרים ברחבי העולם ותכלול בתוכה את מיטב המודרים בעולם שיבואו כדי לשתף את הקהילה בשיטות עבודה, מדריכים וסודות מקצועיים שרכשו במהלך הקריירה שלהם בתחום. לא מזמן קיבלתי הודעה פרטית בפורומים של wizdforums.co.uk והופתעתי לגלות כי נבחרתי ע"י mnpctech עצמו להכין את הבסיס לקהילה שתבוא בפתיחה הרשמית. סה"כ הוזמנו כ 20 אנשים, כולם מודרים בדם והקריטריון היחיד חוץ ממקצועיות כמובן היה רצון וידע לתרום למודרים ברחב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם:) הפעם האחרונה שהתעסקתי באלקטרוניקה היה לפני עשור... כרגע אני עובד על פרויקט - מטבח לילדים. ואני זקוק לעזרה הרכב הפרוייקט הוא 6 מעגלים פשוטים כשהרכב כל מעגל: 2 לד לבן עם מתג "קליק" (כמו של מקרר) 2 לד לבן עם פוטציומטר חד סיבובי - 2 יח' 5 לד כחול עם פוטנציומטר רב סיבובי - 2 יח' 6 לד אדום עם פוטנציומטר רב סיבובי מנוע עם פוטנציוצטר הזזה ( המנוע קיים עובד על AA) שיתחבר למעגל ע"י שקע/תקע טיימר דיגיטלי למטבח שהייתי רוצה להוסיף אותו למעגל. עובד על AA שכל המעגלים יתחברו למקור מתח אחד - סוללה נטענת קבועה אינני זוכר איזה רכיבים נלווים אני זקוק להם כגון נגדים, זנר, פיוזים וכו" וכן המתח הדרוש לכל מעגל (לדעתי) 1.5…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פאלם פילוט M505 ישן ותקין. אני רוצה להציג בו את מה שיש על המסך מחשב ולעשות את זה עם כניסה קואקסילית, או RCA פשוט. מישהו יודע איך? בתודה מראש . . .
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מערכת שברגע שאני יחייג אליה (לכרטיס הסים שימצא במערכת ) המערכת תשלח ליציאה שלי מתח שיפעיל את המפסק וברגע שאני שוב יתקשר היא תכבה את המפסק. איזה רכיב אני צריך לקנות שיבצע את הפעולה של קליטת השיחה מהטלפון שלי והוצאת מתח (פעם "0" פעם "1"). תודה לעוזרים אני חדש בפורום ואני צעיר אני לומד את נושא האלקטרוניקה בתיכון..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי קבלו תתמונה של החלון שעשיתי צריך לשייף עוד הרבה ויש לי שאלה קטנה ניראה לי שאני קצת הגזמתי עם הדיסקיות (הכמות) כיאילו ניראה לי איזה 6 או 7 דיסקיות בשביל זה כניראה שאני לוחץ חזק מידיי
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי איזה מדריך להזעקה עם אינפרה אדום לחדר והיה שם תרכיב הזה(רכיב 555) ורציתי לדעת מה זה כאילו מה הוא עושה ושאני הולך לקנות אותו מה אני מבקש? כי בטח יש לו שם אחר.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי את המעגל האלקטרוני לפי הצורך עשתי הכל לפי ההוראות יצא טוב עד שנוצרה לי בעיה עם החיבור של המדפסת לי יש מדפסת שאני צריך ומה לעשות היא עם חיבור רגיל למדפסת ולא USB אז ככה שאני צריך את המדפסת כמעט תמיד אבל מצד שני אני צריך לחבר את המסך למחשב למישו יש רעיון הצעה עזרה הכל יתקבל בברכה..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט נתונים של מנוע צעד מסוג : teac p.no.14769070-90. מי שיוכל לתת לי קישור או לחילופין את המפרט פה אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שנאי שמספק 7.5 וולט דיסי וזרם של 1.5 אמפר,והפין הפנימי הוא ה+ וה'פין' החיצוני הוא מינוס, השנאי הזה מתאים לארדואינו הזה? http://dx.com/p/arduino-uno-rev3-development-board-120464?rt=1&p=2&m=2&r=3&k=1&t=1&s=132738&u=120464 תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את MultiSim 2001? אפילו את הדמו. אבל שלפני שמביאים שיבדקו את הקישור. תודה לעזורים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשים למחשב קתודה כחולה שתפיץ יותר אור מהחלון צד.. כרגע עשיתי חיפוש ולא מצאתי הרבה אתרים בארץ שמוכרים את זה חוץ מפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=946_947_3118&products_id=25756 המוצר נראה סבבה אבל הבעיה שהסתכלתי בסרטונים ביוטיוב והם מחברים את הקתודה למין קופסא כחולה כזאת ואז לספק או משהו כזה.. אשמח לקבל טיפה יותר פרטים על העסק.. בלינק שהבאתי הקופסא הזו מגיעה גם? יש עוד חנויות שיש בהם בארץ? הום סנטר וכאלה? המחשה לקופסא: תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שכן שלי הביא אלי את הגלקסי S3 שלו שסבל מבעיית ריסטים חמורה, כשהוכנסה סוללה הוא הדליק את עצמו, הראה את סמל סמסונג והפעיל מחדש, כשחובר למטען, הראה סמל של חיבור למחשב, סוללה, ושוב הופעל מחדש כנ"ל בריקוברי. התסמינים האלו שונים מSDS כך ששללתי זאת, חשדתי שכפתור הPOWER נדפק והוא מקצר כל הזמן, בדיקה פשוטה במולטימטר איששה את הטענה הזו. הוא הזמין מאיביי מפסק חדש כזה, השאלה היא איך כדאי להלחים את המפסק חזרה, מנסיון שיש לי עם נגן MP3, זה מאוד מסוכן לעשות את זה עם מלחם, כי המפסק יכול להנמס, וגם חשוב שהוא יהיה מקובע, כי הוא נדחף מכיוון שיכול להוריד אותו מהלוח, באינטרנט ראיתי מישהו שממליץ לעשות את זה עם בלואר. השאלה שלי זה איך לעשות את זה נכון, מלחם (ואם כן, איזו טמפ' לכוון) או בלואר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המוכר אמר שזה ספריי שמיתבש מהר אז סבבה נתתי לו שעה וחצי להתיבש בחוץ (זה פאנל פלסטיק של המארז, פלסטיק חלקלק שכזה) בקיצור הרכבתי אותו חזרה במארז וכל פעם שאני טיפה נוגע בו אז נשארים סימני אצבעות, ופשוט הוא כבר לא מבריק כמו קודם כולו נראה מטונף מה אתם מציעים לעשות, לא רק שזה ממש מכוער זה גם לא נעים למגע..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אין לי עד ניסיון בארדואינו, אבל כן יש לי ניסיון בתכנות, ואני יודע c++ שזה דומה לc. אממ יש מכשיר שרציתי להכין, התקציב שלי זה עד 500 שקל. ראיתי את זה: http://store.arduino.cc/ww/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=185 שזה היה נראלי טיפה יקר מדי, ואני אפילו לא בטוח אם זה כולל משלוח או לא. ועד שאלה, לגבי wifei זה מכשיר שמצאתי: https://www.sparkfun.com/products/11400 הנה המדריך שלו: http://www.sparkfun.com/tutorials/397 אממ זה אחד שמצאתי בsparkfun, הנה השאלות: 1. למה הם אמרו שאני צריך אייפון או אנדרואיד, אי אפשר דרך המחשב? 2. מספיק רק הElectric Imp Breakout ואדרואינו, זה יוכל להתחבר לכל אינטרנט רגיל נכון? או שצריך עד משהו? אם זה התשובה לשת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב ל - LCD שלי דרך המפתח המקבילי ואני ניתקל בבעיה שהתווים (ב - LCD) קופצים משורה ראשונה לשלישית , אח"כ לשנייה ולבסוף לרביעית. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון, אשמח לקבל עצות, תודה מראש, BigT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתשחררתי מהצבא (לפני חצי שנה) וקניית מחשב חדש הגיע הזמן להמשיך את המודינג שעשיתי לפני 4-5 שנים http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-150.html אז עשיתי חלון במארז (chifetec ax01sld) וצביעה קטנה שאף פעם לא הושלמה עכשיו בשבועות האחרונים עשיתי : צביעה מחדש של כל המארז מבפנים כחול , מבחוץ צבע כחול ים מטאלי של טמבור החלפה של 2 מאוררי 120 רועשים (45DB) בscythe jyuni 4 (איזה כיף שקט) החלפה של הפרספקס הישן (שנשבר) והתקנה של 2 קתודות כחולות על הדלת בתמונות : המארז "הישן" המארז בלי הדלתות החיצוניות צבוע בכחול הדלתות בצבע יסוד והמארז עם הקתודות מותקנות על הדלת הקתודות גם מחוברות לrehbus ככה שאפשר לשלוט על העוצמה ולכבות בקלות מה שנשאר לי זה לתקן את הפ…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האם יכולים לחבר למחשב שני ספקי כוח??
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הפכתי את המצלמה הישנה שלי למצלמת אינפרה אדום עם איזה מדריך http://homepage.ntlworld.com/geoff.johnson2/IR/ http://digitalcameras.hackaday.com/ עכשיו אני רוצה לבנות מעגל מלא מנורות לד אינפרא על בטריות בשביל שאני יוכל לראות ולהיראות מגניב בחושך חחחחחחח ;D הבעיה אין לי מושג איך לעשות את זה אני יקנה לדים (איפה כדאי לי גם לקנות ) אינפרא + את הלוח המעגל אבל איך אני אלחים את שניהם ופלוס את הבית לבטריות שיעבוד טוב.......................
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי יש ברשותי שתי רמקולים ישנים אך טובים שהייתי רוצה לחבר למחשב. הבעיה שאין להן חיבור בננה כמו שנכנס לכרטיס קול אלא פשוט שתי חוטים שאלתי חהנה האם אני אוכל להלחים לחוט הרמקול חיבור בננה כמו של אוזניות והכל יעבוד טוב ? האם יש דיכונים בכך למחשב עצמו או לרמקול ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי תשמעו, אני שמח מאוד על זה שחבר שלי הראה לי את המקום זה מקום חלומות.. אחרי שראיתי מה אתם יכולים לעשות אמתי לעצמי למה נאי גם לא יכול והתלהבתי וגם אני רוצה לשפץ את המארז שמשעמם שלי ואני רוצה לעשות לו חלון... הבעיה שאני רוצה חלון מסויים ואני לא יודע מה בידיוק לחתוך... יש לי את הל החומרים הנדרשים. אבל אני רוצה שרטיוטים.. זה מן חלון שיש בו איקס.. ובאמצע של האיקס יש מאוורר ואני רוצה שכשאני יחתוך יהיה מקום למאוורר... אז אני רוצה מדריך לכזה דבר.. [זאת פעם ראשונה שלי בכאלה דברים אז בגלל זה אני רוצה מדיך ]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-