אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני גר בין חיפה לחדרה. אתמול הייתי בחנות אלקטרוניקה בחיפה וביקשתי לדים אולטראברייט ובכלל לא הבינו מה אני רוצה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות באיזור שמוכרת לדים במחירים סבירים. תודה, נדב
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות מודינג וקרור(מאווררים שקטים) באיזור השרון (כפר סבא רעננה הרצליה נתניה).
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
מחפש חנות מחו"ל באינטרנט כדי לקנות ציוד למודינג ושהיא שולחת לארץ ועדיף חנות עם ניסיון אישי ומקבלת פייפל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חנות מחשבים שמוכרת חלקים למודינג בירושלים??????
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, אתמול בלילה חזרתי דרך רחוב החשמונאים 51 בת"א, בדרכי נתקלתי בחנות שבחלון הראווה שלה היו מוצגים שני מארזים שנראה כאילו עברו מודינג רציני ביותר (יכול להיות שהם סתם היו מגניבים- לא היה לי זמן לבחון אותם יותר מידי). מישהו מכיר / שמע על המקום?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב לעשות פרוייקט מסויים שדורש קבלים ומגברים (ג'וקים) מסויימים. באתר של אריהב לא מצאתי את הרכיבים האלה (בכלל לא מצאתי את הקטלוג של הקבלים ושאר רכיבים אלקטרוניים ). אני צריך קישור לאיזה חנות זולה עם רכיבים איכותיים שאפשר להזמין ממנה את החלקים תודה
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אנשים תראו מזה יש להם פשוט הכול אולי במחירים לא הכי טובים אבל ממש ממש הכול פשוט תענוג http://www.xoxide.com עריכה : מעניין אם הם שולחים גם לארץ ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרבה מוצרים חדשים שאני רוצה להיפטר מהם מאווררים משחות להורדת שריטות כבלים וכו ואין לי כוח להתעסק עם יד שתיים וכאלא אז יש לי שתי שאלות 1. מדור היד שניה פה באתר באמת טוב ובאתר מוכר מוצרים מהר? 2.יש איזה חנות שקונה מוצרים חדשים\יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, האם יש לכם המלצות לחניות מודינג בחוץ לארץ? עם כן אשמח לקבל לינקים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה הרבה אבל עשיתי חיפוש ולא מצאתי את מבוקשי. הבעיה שלי כמו הבחור בתרד פהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=62501.0 אבל אני התקנתי את התוכנה והיא לא פתחה לי שום פורטים. אני צריך להפעיל מעגל דרך הדוס שמשמה אני נגש לדיסק עם אסמבלר. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה או רעיון איפה אני יכול לקנות כזה ? ראיתי אחד ב NEWEGG אבל הם לא עושים משלוחים לארץ , יש מישהו שמכיר אתר שכן עושה משלוחים לארץ ? אני בגדול מחפש VANTEC NXP-205-BK Black Fan Controller Panel - Retail לא אכפת לי גם משהו דומה תודה גם תרשים לבניית אחד כזה לבד יהיה משמח ... לא הצלחתי למצוא משהו ברור וטוב לבדי
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי קצת רעש לבן באוזניות שמחוברות לdac וקראתי קצת על חרוז פרייט (ferrite bead) שמסנן רעשים. האם זה יהיה טוב למטרה זו? לחבר לכבל של האוזניות. והאם זה יכול להרוס את האוזניות? תודה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי היום היה לי משעמם והחלטתי לחרוט על הפרספקט, אבל לא רציתי להרוס את הפרספק אז התחלתי להתאמן על קופסאות דיסקים, אבל גם אין לי דרמל אז השתמשתי במלחם, לפני זמן מה מישהו חרט פה בעזרת סיכה המחוברת למלחם, ניסיתי אבל הסיכה לא התחממה, אז החלטתי לחרות עם ראש המלחם (!!!) בהתחלה לא הלך הכי טוב (חורים) אבל אחר כך הלך מצויין!!! תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מארז של ריידמקס מסוג 868 שכפי שידוע הוא מגיע premodding בדלתו הימנית אך ריק מתוכן בשמאלית אני רוצה לחרוט על הדלת השמאלית לוגו של משהו מסוים (פרטים בהמשך) ולהאיר את החריטה באמצעות קטודה (יש לזה אותו אפקט כמו ללדים,נכון?) משהו יודע אם החריטה תצא יפה כמו בדלת הימנית (שדרכה רואים את תוכן המחשב לפחות) או שוות ערך לפחות? משהו נסה? ואם לא,למה?
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש באיזור ירושלים מעבדה שיכולה לחרוט על מקלדת מחשב נייד שהוזמן מחו"ל. ניסיתי לחפש אבל אני לא מוצא מעבדה באיזור שעושה שירות כזה. אשמח אם תפנו אותי למעבדה שעושה עבודה מקצועית. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני רוצה לעשות חלון ולשים שם פרספקס אם חריטה חשבתי לקנות פרספרס שחור (יד מאיפה לקנות זאת לא הבעיה) אבל אני חיפשתי שחור חצי שקוף והמוכר אמר לי שיש להם רק פרספקס שחור לגמרי אז הששאלה שלי היא כזאת : אם אני קונה פרספקס שחור לגמרי ואני חוקט עליו משהו ומאיר את זה אם לדים אז יראו את מה שחרטטתי ? תודה ושוב שבת שלום שקד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים, איפה אפשר לעשות חריטה בפרספקס, על פי ציור מוכן ? האם זה נעשה דרך המחשב או ידני ? תודה על העזרה .
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבא שלי הכין אותה והיום סיימתי להרכיב את הלדים (10 לדים , 5 מלמעלה ו 5 מלמטה) זה חרוט על חתיכת פרספקס בגודל מטר*מטר ומסביב יש מסגרת אלומיניום מצופה בבד שחור שבתוכה מותקנים הלדים.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חרטתי עכשיו על חתיכה של פרספקס וזה הלך ממש יפה חריטה יפה מאוד עכשיו זה יצא הפוך ידעתי שזה יצא הפוך פשות סתם רציתי לראות מה שאני צריך לחריטה הרצינית זה תוכנה שאני יהפוך את התמונה שלא יצא הפוך מישו מכיר?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מארז SUPRANO של tt ויש לי כמה שאלות(של מתחיל) אני חורט בעזרת מה?עם זה עם דרמל איזה ראש+תמונה אם אפשר איך אני מאיר?(אני יודע היכן למקם את הלדים אך לאן אני אמור לחבר אותם ואיך)ואין לי שום מושג באלקטרוניקה רק בסיסית מה עוד????.... אההה אולי יש לכם הצעה למשהו לחרוט אני חשבתי לחרוט את השם(amd + הסמל) מעבד -?Athlon64 3200+ S-939 שרפתי את המחשב שלי ואני על המחשב של אחותי כרגע אז אני ינסה לענות כמה שיותר מהר (יהיה קשה)
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה במארז(יש לי חלון) חשבתי על לקחת חתיכת פרספקס לחרוט עליה לשים אותה מאחורי החלון ולהאיר כמובן עם לדים פשוט אני לא רוצה לחרוט על החלון של המארז כדי שאם יברח לי הדרמל או משהו כזה שלא יהרס כל החלון(מבחינת היופי) האם הצמדת משטח פרספקס קטן מאחורי החלון יתן אפקט אור יפה או שעדיף לחרוט כבר בחלון עצמו?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים, איזה ראש הכי טוב לפי דעתכם לחריטה על פרספקס.. תודה לעונים...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-