עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by CyberBot,

אני צריך את הPINOUT של המחבר הבא: http://img.auctiva.com/imgdata/9/8/6/0/1/1/webimg/602852770_o.jpg שמאל/ימין

• 8 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by Clicker7,

אם לא מתאים לפה תעבירו אבל זה הכי מתאים שמצאתי. *כותרת* וגם כמה הוא עולה ?

3. שלום לכולם ליפני כ4 שנים למדתי פיזיקה וחשמל והייתי מיצטיין אך כיום כל הידע כבר ניכח אז יש לי שאלה קטנה אם יש לי מנוע DC עם הנתונים הבאים: 24V 6A 100W 2750RPM אבל אני רוצה לחבר אותו ל12V ואני יודע שהוא יפעל בחצי מהמהירות שלו אז איך אני גורם לו ליפעול בשיא העוצמה ב12V? לפי הנוסח של אום ההיתנגדות של המנוע הוא 4 אום וכדי שיעבור בו זרם של 6A ב12V אני צריך להוריד את את ההיתנגדות נכון? אז איך אני מחשב איזה נגד להוסיף לו בחיבור מקבילי כדי להוריד את ההיתנגדות של המנוע ולהפעיל אותו ב12V?(שכחתי חישוב נגדים במקביל :-\) תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by Zoso,

אני מעוניין לדעת איזה מפרט של רכיבים אלקטרונים לקנות כדי לחבר דיודה רגילה בטור ל"לד" (שהיא גם דיודה) , אזה מתח (Volt) צריך להפעיל מעגל כזה. אני הולך לחבר כ-100 לדים במקביל , אני צריך לדעת אזה כדאי לקנות ואיפה !? המטרה הסופית של העבודה הזאת היא פרוייקט משותף שלי עם בני בן ה-10 בבנית "סימולציה של מסך מחשב בהפעלה בינרית (על ידי מתגים)" אודה לכם מאוד על העזרה. ZOSO ( רק הזקנים יודעים מי זה )

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by outlook,

שלום לחברי הפורום אני מעוניין לבנות שעון ואת הזמן להציג עם תצוגות Nixie הבעיה המחיר של כל אחת הוא סביב 10$ וצפונה השאלה שלי האם יש להשיג כאלו במחירים שפויים יותר ביצעתי חיפוש באיביי לא תוצעות מעודדות האם למישהו יש המלצות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. המכשיר שלי רוצה לתפעול 2 סוללות שמנות וגדולות של 1.5 וולט. איך אני יודע כמה אמפר המכשיר הזא צורך? כי יש לי רק סוללה אחת שמנה והיא גם לא מלאה.

• 8 תגובות
    • 10.6k צפיות
  7. Started by midnight8,

אני רוצה לחבר שתיי לדים של 3 וואט לבטריות שלא יהיו תלויות במקור חשמל קבוע איך אני עושה את זה ? חשבתי על בית של שתיי בטריות אצבע שניראה לי מביא 3 וואט ואז במקביל אבל לא יודע אם זה יהיה מספיק חזק בכל מיקרה תנו פה רעיונות כמה שיותר אני יבחר את האחד שיראה לי הכי הגיוני

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מעוניין לבנות מעל לדים כזה שיופעל רק אם יש רעש בחדר או מוזיקה כמו כן אני רוצה שיפעל באמצעות מיקרופון יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Ori The Man,

יש מסך LCD עם תאורה כחולה למודינג? אני מתכוון כמו בפלאפון של samsung

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  10. יש אפשרות להפעיל אותו מהספק של המחשב? ואם לא איזה אפשרות בכלל יש לי להפעיל אותו? כתוב לי עליו ככה 115V ~ AC 50/60 HZ .21/.19A המאורר הוא NMB 4715FS-12T-B50 עזרה בבקשה...

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  11. השאלה שלי היא איך הפסי לדים לדוגמא שאני מוצא בEBAY אמורים להתחבר בתוך המארז.? כמו אלה לדוגמא : http://www.ebay.com/itm/4x-30cm-Red-15-LED-Car-Trucks-Motor-Grill-Flexible-Waterproof-Light-Strips-/321082416715?pt=US_Car_Lighting&hash=item4ac200de4b נ.ב - יש לכם הצעות למוצרים אחרים בEBAY שאפשר לעשות איתם דברים יותר מעניינים ? יש אפשרות לדוגמא להכין כרטיס PCI( או שיש מוכנים כאלה שנמכרים) כך שבצד האחורי של המארז יהיה כמו מן כפתור הפעלה לפס הלדים פלוס שליטה על העוצמה(בהירות) לדוגמא ? אשמח לעזרתכם, תודה !

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Aviko,

שלום, רציתי לדעת לגבי חומר עיצוב שיש ביכולתו להתקשות על פלסטיק חלק... רציתי לקבל מחירים חנויות ביורשלים, סוגים ותחיליפים לגבי החומר הזה.. תודה, Aviko

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by tehnodrom,

לפני חודש בערך הבאתי פה את המודינג שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album107 עכשיו צבעתי את המארז והוספית חתיכה של זכוכית מקדימה.... הינה תמונות תנו את דעתם(תהיו עדינים) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  14. אוקי הקירור של המעבד שלי יש לו 6 פינים שעולים מעבר לגובה של החלק שסוגר את המארז ככה שאני לא יכול לסגור את המארז חשבתי פשוט לגזור אותם במקום לעשות חורים במארז. מה אתם חושבים שזה ישפיע בצורה קיצונית על הקירור ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי שאלה חדשה, עם אילו ראשים חותכים חלון ? ואפשר לעשות עם זה חור למאוורר ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ratzabi,

אני רוצה לעשות חלון בדלת המארז שלי ולשים בצד שמאל למטה מאוורר עם לד. שאלתי היא אם אני יעשה חורים עם מקדחה בפרספקס זה יספיק למאוורר או שאני צריך לעשות חור אחד גדול? החורים יהיו בגודל כזה בערך (^) תורידו את ה-^ ותשלימו את העיגול וזה בערך גודל החור.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  17. היום השתמשתי בפעם הראשונה בדרמל וחתכתי מקום למאורר 120mm בגג במארז אני רוצה שתגידו לי איך החיתוך יצא לי.. אני יודע שהוא לא יצא כל כך טוב ומה שחשוב לי זה איך אני יכול לתקן אותו מבלי לפגוע בגודל החור שעשיתי (את השבלונה למאורר לקחת מפה מהמדריך לקדיחת חורי איוורור במארז) התמונות: http://www.pbase.com/baluta/case טל.

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  18. Started by icebreak,

http://home.cc.umanitoba.ca/~umparekh/hard_drive_clock.html

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Gilo2005,

טוב אז ככה שלום לכולם רציתי לדעת איך אנשים מצירים ציורים כאלה יפים על המארזים שלהם האם זה שבלונות?? והאם אפשר לקבל מדריך כיצד לעשות את זה?? תמונה למי שלא מבין על איזה ציורים אני מדבר: http://exclaim.de/images/gallery/61_0.jpg

20. Started by et_gershon,

אוקי השאלה שלי היא האם אני יכול לקחת ממעבד ישן את המד טמפ' שלו ולהעביר למקום אחר ועם כן איך?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  21. Started by Asaf.Y,

שלום,יש לי מארז HOME MADE והוא כמעט כולו שקוף,אני מעוניין שהפרספקס יהיה שחור,אבל שיהיה אפשר לראות משהו מבפנים...מה אתם אומרים,כדיי להדביק על הפרספקס טפט שחור שקוף למחצה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by THE FOX,

יש לי רעיון לבנות מארז מקלטות וידאו -יש לי המון קלטות ישנות שאני כבר לא צריך אז אולי ניתך לעשות איתם משהו... מה אתם מציעים? ותנו רעיונות תאורה או דרכים לביצוע הרעיון מעניין אותי איך להדביק אותם אחד לשני?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by PhoenixBoy,

הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  24. Started by electricity86,

תיכננתי את המעגל הבא כך שזרם הבסיס וזרם הקולקטור יהיו כלהלן: (בדקתי ב-datasheet של הטרנזיסטור כי הגבר הזרם ברוויה הוא 10). שאלתי היא, מה קורה לזרם הקולקטור, אם המתח 2.7v בכניסה עולה כך שהזרם בכניסה יגדל ל-3mA? כפי שניתן לראות, לא ייתכן שזרם הקולקטור יגדל ל-30mA (כי זה יגרור שהדיודה תצא ממצב פעיל ותהווה נתק). תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sa_ka,

על הלוח יש את הפינים לחיבור הUSB אבל איזה כבל הולך לאיזה פין? תודה מראש SA_KA

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.