אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות רצועת הארקה בראשון לציון או איפה יש חנות אלקטרוניקה בראשון לציון אני צריך כתובת מדויקת איפה לא " אתה יכול לקנות בראשון יש מלא חנויות" אני לא יודע איפה יש חנויות אלקטרוניקה אז בבקשה תשובה מדויקת (גם אתר אינטרנט זה טוב [אפילו עדיף])
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוורר בתקרה של המארז, עכשיו מה השיטה הממולצת ביותר לחתיכה? עם מקדח כוס?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו, אני מנסה לחבר מעגל חשמלי פשוט, אבל זה פשוט לא עובד. יש לי סוללה, 2 חוטים ונורה. הלחמתי את החוטים לנורה, ואז אני מחבר את החוטים ל+ ו- של הסוללה. הבעיה היא שהנורה לא נדלקת :s05: אני מרגיש שהחוטים חמים-ז"א שעובר זרם במעגל ז"א שהמעגל סגור. הבעיה היא שהמנורה פשוט לא נדלקת לא משנה כמה סוללות אני שם. ניסיתי את זה על כמה נורות שהמתח המקסימלי עליהם הוא 2.4V והזרם 0.5A.. הסוללות שלי הם 1.5V.. החלפתי חוטים, נורות, וסוללות..כלום לא עובד. יש הסבר? ???
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות משייפת, לא ידוע לי איך קוראים לזה בלועזית חח.. אני רוצה משהו פשוט וטוב שיעשה את העבודה לא משהו עם מחיר בשמיים.
-
- 13 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
טוב אחרי שהתשחררתי מהצבא (לפני חצי שנה) וקניית מחשב חדש הגיע הזמן להמשיך את המודינג שעשיתי לפני 4-5 שנים http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-150.html אז עשיתי חלון במארז (chifetec ax01sld) וצביעה קטנה שאף פעם לא הושלמה עכשיו בשבועות האחרונים עשיתי : צביעה מחדש של כל המארז מבפנים כחול , מבחוץ צבע כחול ים מטאלי של טמבור החלפה של 2 מאוררי 120 רועשים (45DB) בscythe jyuni 4 (איזה כיף שקט) החלפה של הפרספקס הישן (שנשבר) והתקנה של 2 קתודות כחולות על הדלת בתמונות : המארז "הישן" המארז בלי הדלתות החיצוניות צבוע בכחול הדלתות בצבע יסוד והמארז עם הקתודות מותקנות על הדלת הקתודות גם מחוברות לrehbus ככה שאפשר לשלוט על העוצמה ולכבות בקלות מה שנשאר לי זה לתקן את הפ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לדעתי זה ימצא חן בעינייכם. יש פה איזה אוסטרלי שמכין PINBALL תוצרת בית:
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מעונין בסליב (הרשת ששמים על החוטים) אבל שיזהר בחושך (לא אולטרה, בחושך), למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג דבר כזה? תודה
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ניסיתי להכין תרשים שמתאר בקר מאווררים - 5 מאוורים, העיגול זה יענו מאוורר, המתח זה 12V. האם זה נכון ? אמרו לי שאת הלד ומהאוורר צריך לחבר במקביל לנגד, יענו חיבור במקביל בתוך חיבור במקביל... אז עשיתי נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מדריך איך לחבר לדים למחשב את המצרכים במידה ואין לי אני אקנה אבל זה לא חשוב החשוב הוא איך אני מחבר המדריך שבלינקיה סבבה (המדריך הראשון הפשוט) רק שלא מראים איפה מחברים את הלדים אשמח שתענו לי במהרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה או מכיר את ההשלכות של חיבור שני ספקי כח האחד לשני? תאורטית אני מניח שאם אני "מאחה" את כבלי הכניסה/יציאה שלהם הם יחלקו עומס. מישהו יכול לאשר? המטרה היא חיבור של שני ספקים גנריים שסתם שוכבים אצלי (300W+350W) ליצירת ספק כח אחד חזק. במידה והתאוריה נכונה- מהם לדעתכם הקשיים בתחיבת שני הגופים לתוך מארז ספק אחד צפוף? אשמח לכל סיוע של חברי הפורום
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
להלן החלקים: Swiftech Plastic Snap Tubing Clamps X 10 Swiftech Hydrx Extreme Duty CoolantX 1 Swiftech Apogee GT Extreme Performence CPU Water Block X 1 Swiftech MCP655 12VDC Pump X 1 Swiftech MCR-220 Quiet Power Series Radiator X 1 Swiftech MCRES-Micro Reservior X 1 PVC Tubing 5m 1/2 X 1 Nocuta 120MM Case Fan NF-P12- 130RPM X 2 המערכת כבר הוזמנה נחכה להגעתה , נרכיב אותה ונפרסם תוצאות
-
- 74 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול לקנות את הדבר הזה שמסומן בצהוב? את השרוול המתכווץ הזה...(התמונה נלקחה מהאתר פה) תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דרמל של חברת דרמל ורציתי לדעת איזה דיסקית מתאימה לחיתוך במארז יש לי את דיסקית מספר 409 האם היא תספיק? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקר מאוורר בנוי, אם אני רוצה שיהיה לי לד שהאוצמה שלו זה לפי האוצמה של המאוורר (יענו כמה שאני מנמיך את המאוורר האור ניהיה חלש וכמה שאני מגביר האור ניהיה חזק) אז אני פשוט מחבר גם את המאוורר וגם את הלד לנגד המשתנה ככה שהנגד שולט גם על הלד, נכון ? וזה משנה איך אני מחבר (טור/מקביל) שלא יהיה מצב שאחד יקח מהכוח של השני ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש ברשותי שני כונני HD בתוך מארז CM690.. ראיתי קירורי HS רבים ברשת במחירים סבירים.. מה שכן אני מעדיף לבנות לבד אני הרבה יותר מסופק מזה חחח.. גם מה שכן חשבתי על זה ובגלל שאני משתמש בשני HD המאורר מוציא החום של התחתון יחמם את העליון במידה מסוימת.. וגם אני בכלל לא בטוח שהקירור יכנס עם הפטנט של ה TOOLESS למישו יש ניסיון עם קירור HD במארז CM690? בכל מקרה אני אשמח לשמוע המלצות בעיקר מכאלה שכבר ניסו לגבי בנית קירור לHD..
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני זקוק לרב מודד שיהיה לו דיוק לפחות של 1mV ולפחות 1mA וכמובן שיהיה מסוגל למדוד גם מתחים הרבה יותר גדולים עכשיו הדיוק מאוד מאוד חשוב אני חייב רב מודד שיהיה מאוד מדויק תודה , אפשר להזמין גם מחו"ל .
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
-
משהו ניסה לעביר PCB מ HD ל HD כדי לשחזר את הכונן ...בגלל תקלה ב PCB או שצריך לעשות יותר דברים ..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחפש פאנבאס או בקר מאוררים איך שתרצו לקרוא לזה במחיר של עד 200 שקלים (כמובן שאם זה 220 אז זה בסדר) עכשיו העדפות שלי הן כאלו. 1)אני מעדיף שיהיה לפאנבאס מדי טמפרטורה דבר שכמובן מוביל להעדפה הבאה 2)מסך LCD המציג את המהירת והטמרפטורה 3)אפשרות לחיבור של לפחות 3 מאוררים שונים (דהיינו: אפשרות לשליטה ב3 מערכות איוורור) 4)העדפה שולית אבל רצויה: יכולת של חיבור של יותר ממאוורר אחד לכל בקר (דהיינו: הספק מספיק גבוהה שיכול לתמוך בשני מאוררים באותו חיבור- יכולת לחבר שני מאוררים באותו סלוט) 5)אין צורך בחיבורי USB ורשת יש לי מספיק. 6)אין העדפה לחברה מסוימת. 7)אני מעונין בבקר שמתחבר לספק הכוח ומספק את החמשל למאוררים בעצמו. ואינו מהווה תחנת בין המאורר לחיבור ה3PIN בלוח האם. (כי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לאור העובדה שהמחשב יושב בחדר השינה ואין סיכוי שהוא ממשיך להרעיש כמו שהוא מרעיש כרגע חשבתי על קניה של פאנבאס. אם יש למישהו חוות דעת לגבי אחד מהפאנבאסים האלו ויודע מה עדיף אשמח לשמוע: (ואם למישהו יש הצעות כמו לבנות בעצמי אז אני באמת מוותר על זה, עברתי גם את השלב הזה וכמובן שאני לא אשתווה לרמת ייצור של מפעל הראשון שחשבתי עליו ונראה הכי מוצא חן בעיני: http://tms.co.il/product/4353 השני: http://tms.co.il/product/4308 והשלישי: http://tms.co.il/product/4309 תודה לנותני חוות הדעת
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
סימתי עכשיו להכין את זה: http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ לא עובד בכלל (בשתי המצבים) כמה שאלות שאולי זאת הבעיה: כתוב במדריך - So you have to decide to get the left or right channel and connect with the left pin from the Tip31 ואחרי זה - You have to connect the ground from P2 connector to the right pin of the Tip31 - מה הם דפוקים ??? איזה מהם הוא הנכון ? לחבר את אחד הקטנים לשמאלי של TIP או את הגדול לימני של TIP ? שאלה שניה: איך אני יודע מה הוא הימני ב TIP31 ? אני חברתי כך: כשמה שכתוב אליו מופנה אלי אז חברתי אל הימני. אבל לפי זה זה מחובר לשמאלי, אז ה TIP31 בתמונה הפוך או מה ? ואז את הימני של ה P2 (שד"א גם פה אני לא יודע מה הימני והשמאלי …
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-