עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by zxor,

יש לי בעיה ברכב, לא שומעים ברמקולים מאחורה, לא באלו שבדלתות ולא באלו שבבגאז'.כשבדקתי האם הם מקבלים זרם, התגלה לי שלא, הם לא מקבלים בכלל זרם, הלכתי לרדיו, הוצאתי אותו קצת ובדקתי האם הוא שולח להם בכלל זרם, מסתבר שלא! ב"הגדרות" ברדיו, הרדיו אמור לתת סאונד למאחורה.האם אתם מכירים בעיות כאלה ואולי יודעים לאן ללכת להסתכל, מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SHAKED286,

שלום לכולם יש לי בטלויזיה חיבור אחד של אוזניות שאני משתמש בו ויש לי שלוש דברים שאני מחבר לשם ואני מחפש בורר ולא מצאתי אם מישהו מכיר מקום שמוכר משהו קטן אני ישמח לשמוע (אין בעיה להזמין מEBAY) תוגנה רבה ושבוע טוב שקד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. האם יש כאן מהנדס מכונות / מישהו עם ידע בחומרים ועומסים שיוכל לעזור לי עם חישובים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום יש לי חיישן טמפרטורה פשוט: http://media.digikey.com/photos/Analog%20Devices%20Photos/505-T0-92-3.jpg ורציתי לדעת עם בהשקעה כספית מינימלית אפשר לגרום לחיישן לשלוט על מאוורר(אם חם אז מסתובב מהר ואם קר אז פחות) ואם זה הרבה הלחמה ורכיבים אז אולי יותר קל לבנות מעגל שיראה את הטמפ של החיישן על גבי מסך 7SEG

5. Started by CrashZone,

שלום, יש לי כמה נגדים קבלים לקטורנים ונגדים קרמים ממערכת אלקטורוניקה ישנה ורציתי לדעת מה כל אחד עושה והאם אני יכול להשתמש בהם. הנה התמונות: http://planet.nana.co.il/matan626/lalala.jpg http://planet.nana.co.il/matan626/lalala1.jpg אם יש בעיה תשאלו אותי אני אגיד לכם את הצבעים שלהם או את מה שרשום עליהם אני פחות או יותר יודע מזה כל דבר מבחינת מראה אבל אני לא יודע מה אני יכול לעשות איתם, האם אני יכול להשתמש בהם עם לדים? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ScreameR,

אני רוצה לחבר למארז שלי שני מחזיקים כאלה מלמעלה לנשיאה, כאילו שאני רוצה נגיד לקחת את המארז איתי לאנשהו אז אני תופס בזה... עכשיו השאלה היא איך אני מוודא שהמחזיקים האלה יהיו חזקים מספיק לעמוד בכובד של המחשב והמארז ? יש לי צ'יפטק טאור...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לי יש את המארז הזה: http://www.pclabs.gen.tr/reviews/kasa/tt/sviking/image002.jpg חמוד ביותר אני רוצה לשים לו כל מיני אורות יפים קטודות וכו... (לא מאוררים) ולעשות אותו בכללי הרבה יותר יפה. כמו שאמרתי יש לי 200 שקל להוציא על זה עם חריגות. עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר. תודה =]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Xstyle,

אני ראיתי לפני כמה ימים בפורום מדבקות למארז ואני הורדתי אותם ובטעות מחקתי עכשיו שאני מחפש שוב אני לא מוצא עולי מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה (אני יודע שזה לא קשור אבל בכול זהות) תודה מראש Xstyle

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי הים ישבתי ותיכננתי מודינג חדש. המודינג יהיה: קומה חדשה למארז (קומה נוספת) הקומה תכלול שתי כוננים חדשים (משהו מיוחד, הסבר בזמן הכנת הפרוייקט) מאוורר 80 בצד האחורי (מוציא) דגם של מכונית (עדיין לא בחרתי איזה מכונית) והגג הקיים קיום ישאר (הוא לא יחתך הוא משהו) אבל יהיה בו מאוורר 120 שיותיא אוויר לתוך הקומה החדשה, והמאוורר 80 שיהיה בקומה החדשה, יוציא את האוויר. לגג הקיים יהיה גם חלונות. דלת המארז (מקדימה) יהיה שקופה. וכל המארז יצבע לכחול. לתמונות של התיכנון כנסו ללינק: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=B343E6083FEA402CB5BBAEFCFFC7B181&alid=67960 או זה : http://eitvrdt.pic.co.il (תחת התיקייה "מודינג שני" אז מה אתם חושבים על התכנון? ובהצלחה לעצמי, אהה ויש להגיד שמו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני צריך פשוט משהו שיעשה צליל כזה כי אני רוצה לפרק לו את המעגל הזה ולשים במארז שלי שיהיה כאילו כמו רכב ויעשה רעש כמו רכב

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Psychedelic,

החלק שמוקף באדום,הלך לי לאיבוד אחד כזה..איפה אני יכול להשיג עוד אחד? http://img389.imageshack.us/my.php?image=aai7tk.jpg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by mironbre,

שלום רב לכולם! זמן רב שלא העליתי תרגומים,עקב לימודים אינטנסיביים ועבודות מודינג שהיו לי... מקווה שעכשיו אני אצליח לפצות על כך! מצלמה עדיין אין לי,לצערי , כי האתר שהזמנתי ממנו מצלמת אולימפוס מקצועית פשט את הרגל,ואני כבר גורר אותם למשפט ... ובכן,במהלך מוד שביצעתי בשבוע שעבר , בא אליי בחור רציני שרצה מארז עם תאורה איכותית , והוא אמר לי שהוא יישמח אם אני אצליח לספק לו מוד שיאיר לו גם את כל המולקסים שיש לו במארז... חשבתי,חיפשתי,ולהלן מדריך מתורגם מאתר metku mods : (הערה - כל מה שרשום ה"מ אלה הערות מתרגם/מודר) ;D מדריך - מולקסים מוארים מה צריך? - לביצוע מוד על מולקס אחד 1. לד בעובי של 3 מ"מ . (ה"מ : כאן יש שתי אופציות - או לקחת לד של 3.5V ו-20mA (ואז צריך נגד),…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by PSdesign,

אני הולך לבנות מעגל של 6 לדים, 3 מקבילים ל3 (או שעדיף את כולם מקבילים?), לדים כחולים מARIHAV.... רציתי לדעת איזה נגד אני צריך לכל טור?, אני מחבר אותם ל12V (ספק). אמרו לי 30OHM לכל טור, אבל משום מה זה נשמע לי לא נכון.... אז איזה נגד אני צריך לכל טור אם אני שם בכל טור 3 לדים, ואם אני שם 6 טורים של לד אחד... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Master-Chipsets,

יש לי דרמל, אבא שלי טכנאי שיינים יש לי ראשים אליו, יש לי פרפקס, זמן ... מבקש הצעות למודינג שיתאים למארז שלי בתודה, גיל

15. Started by Sunshade,

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4101586429230.2155568.1570038979&type=1&l=456b658dbd

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by WhiteLen,

היי, פעם אחרונה שהלחמתי משהו היה בביה"ס לפני כמה שנים. עכשיו יש לי בעיה בשלט רכב, המגע בין הכפתור ללוח נשבר ואני רוצה להלחים את זה. כמו שאתם מבינים אני לא מחפש מלחם איכותי מכיוון שהוא לא יעבוד אצלי אז חשבתי על משהו כזה ב 15$: https://www.aliexpress.com/item/32931206794.html?spm=2114.search0104.3.163.42e3197bKKvWsf&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_53%2CppcSwitch_0&algo_expid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba-24&algo_pvid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba השאלה אם מלחם פשוט כזה יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני וחבר שלי הולכים לבנות מארז פרספקס. התוכנית היא לעגל כלפי מעלה את הצדדים של הרצפה, וכלפי מטה את הגג, ובתוך הרצפה ישבו 6-10 לדים full spectrum שהאור מהם יגיע לכל המארז. בטח חלק פה ראו ב twistedmods (האתר לא עובד כרגע, נגמר להם רוחב הפס החודשי) את השמונה לדים שמתחברים ליציאה הפרללית, ונדלקים לפי עוצמת המוזיקה. אני רוצה לעשות משהו דומה רק עם 4 צבעים, ויותר מלד אחד לכל צבע. הבעיה שכתוב שם שלא כדאי לקחת יותר מ 30 מיליאמפר ללד אחרת היציאה תישרף. הרעיון הוא שלפי אותו עיקרון זה יעבור מכחול לירוק לצהוב ובסוף אדום, לא אכפת לי ממש איך זה יעבוד, העיקר שיעבוד. מצאתי שתי דרכים אפשריות: 1)יציאה הפרללית, אני מנחש שאני אצטרך טרנזיטורים כדי שרק צבע אחד יפעל כל פעם, וטרנזיסטורים בשביל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלפני המון שנים הייתי מאד פעיל פה , היום אני לא מעניין אותי איפה נעלמו כל יומניי הפרוייקטים.. בהם היו יומני מודינג מטורפים חלק מהם גם שלי..

20. Started by Vortex,

היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מחשבים שעברו מודינג מטורף, ראיתי את הגלריה שיש כאן, זה לא הספיק לי. חשבתי אם יש אתר שמרכז תמונות של פרוייקטים מקצועיים כאלה. תודה שי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום. אני בקרוב מזמין סליבינג ואיזי גריפ של ונטק וראיתי בחלק מהאתרים שאומרים "Connect the yellow cable to the left of the molex " אבל איך בעצם אני אמור לדעת מה צד שמאל ? :\ כאילו אם אני יהפוך אותו צד שמאל יהיה בדיוק הפוך אז קיצר השאלה שלי אם זה משנה לאיזה צד אני יחבר תצהוב ואיזה צד תאדום ? (את הסדר אני יודע, צהוב שחור שחור אדום) ואם זה משנה , שוב איך אני אמור לדעת מזה צד שמאל :s05: תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ggg456,

לחבר שלי נקרע הפלאג שהתחבר לכבל דק כמו של אוזניות (במקרה הזה כבל שהולך לרמקול אבל זה לא משנה) אני לא יכול להחליף את הכבל ואני נתקל בבעיה מסויימת: יש בחוט שני זוגות של כבלים דקים כחול ואדום ברור שכל זוג זה צד אחד בסטריאו אני לא יודע מה הפלוס ( האדום?) ומה המינוס חוץ מזה אני יודע להלחים את זה בעדינות ולסדר\ תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Aviko,

מחר אני עומד לחתוך דלת מארז ראשונה (רק ניסיון), ואני צריך הצעות: 1. איך לחתוך פינות עגולות וחלקים קשים לחיתוך? 2. כל כמה סמל לתת לו להתקרר (לדראמל)? 3. לחתוך עם הדרמל או עם הציר גמיש?? 4.מה לעשות כדי להמנע מפציעות ואבידות בנפש?? על איזה משטח מומלץ לעבוד\? תודה לעוזרים החמודים!! אבי'קו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת מה זה הספריי UV ?ראיתי בכמה מקומות ואני מעוניין לקנות אותו ראיתי שהוא ספריי שזוהר אז רציתי לדעת עם צריך מנורה או שהוא זוהר בחושך בלי שום דבר? היכן קונים ספריי כזה? ומה עלויות שלו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה לחבר מין מנוע רטט כזה לCAPS או לNUMLOCK או SCROLLOCK, אבל הוא במין מתקן כזה שמחוברות אליו כבר שתי סוללות וזה מין דוושה כזאתי שכשלוחצים עליה זה מפעיל ת'מנוע, אז איך ולאן אני מחבר את הדוושה הזן כך שזה יסגור את המעגל כל פעם שאני לוחץ על הCAPS NUM או SCROLL בלי לחיצה על הדוושה שמפעילה ת'מנוע? תודה מראש, גיל

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.