עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Iko89,

האם אפשרי לחבר בדרך כלשהי צלחת לווין למחשב ולקלוט אותות כמו רדיו, טלוזיה, שיחות טלפון / פלאפון, מכשירי קשר וכד' ? טלוזיה ורדיו אני מאמין שכן השאלה היא האם אפשר גם לקלוט עוד דברים כמו שיחות טלפון או מסרים מהחלל החיצון

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by eegg,

אני מתחיל מודינג במחשב די מעפן שלי ואני צריך רעיונות וקצת עזרה תגידו לי מה דעתכם. עד עכשיו זה הרשימה של כל הדברים שאני צריך לעשות: כבלים מעוגלים סליבינג לספק קירור חדש כללי חור לשני מאווררי 120 בחלק העליון שינוי הגרילים הקיימים צביעה של כל המארז הנה תמונות של המחשב:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מישהו פה מכיר אתר\אתרים בעברית שיש בו\בהם מעגלים לבנייה עמצית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by the_skull,

חיפשתי הוראות לבניית מעגל שידליק לי נורה לפי הבאסים של המוזיקה מהמחשב, מעין אורגן אורות עם ערוץ אחד. מצאתי את האתר הבא: http://www.aaroncake.net/circuits/corgan.htm והנה השרטוט מתוכו: ויש לי כמה שאלות לגבי המעגל... 1. המעגל יעבוד גם ב220 וולט ולא רק ב117 נכון? 2. איזה נגד משתנה כדאי לי לשים כדי שאני יוכל להפעיל את הנורה לפי הבאסים ולא בצלילים גבוהים יותר? 3. כמה אמורים לעלות לי בערך כל הרכיבים מהשרטוט? 4. אם אני רוצה להכין מפסק למעגל אפשר לשים אותו בין השנאי לנגד? תודה רבה למי שיעזור....

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Guy950,

שלום לכולם, הרכב ברשותי (שברולט אופטרה 2008) הגיע יחד עם GPS "מובנה" שחדל לתפקד עוד ב2010 וגם כשתיפקד היה מכשיר איטי ועלוב למדי. חדי העין מבניכם יבחינו שכתבתי - "מובנה" והסיבה לכך שהמכשיר לא באמת מובנה בדשבורד, אלא מונח בהתאמה מלאה על תושבת שהיא כן מוצמדת לדשבורד. המכשיר עצמו נשלף ולכן ניסיתי להמיר את התושבת לזרוע אחיזה לסמארטפון אך נושא זה נכשל וכמעט הביא לתאונה רצינית. (המכשיר החליק עליי בזמן הנסיעה) התושבת אגב עשויה מברזל ואלומיניום, אי אפשר לשנות את הצורה שלה מבלי לפרק את הדשבורד. באופן כללי אני סולד מזרוע אחיזה לסמארטפון מכיוון שזה מסתיר לי על הדשבורד, וגם כל זרוע שקניתי תמיד נשברת בסופו של דבר. מכיוון שאני נוסע כמה פעמים בשבוע …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by itaysp,

זה יחסוך הרבה כסף כי קבל כזה עולה בערך 270 שקל... חשבתי על זה.. בגדול לוקחים חיבור כמו של המטען וחיבור יו אס בי מלחימים וזהו.... אבל יש את כל הדברים שאני לא יודע.. ובטח זה יותר מסובך ממה שאמרתי... אז אולי מישהו יכול להביא מדריך או להסביר פה איך עשים את זה? יש לי סמסונג 540. ככה זה יחסוף לי להוריד צילצולים בחינם וגם משחקים...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by a2-power,

שלום אני צריך ייעוץ או עזרה אני מכנן פרוייקט אשר ישצטרך בעזרת מצלמה\חיישן מרחק\חיישן תנועה לראות ולקלוט גוף זז ולהתבייט על הגוף כלומר: זה רובוט עם מצלמה שנגיד יראה מברחב גוף זז שהמצלמה \חיישן יקלוט את הגוף ולאחר מכן יעקוב אחר אותו גוף... אם יש למישהו רעיון או דרך ושיטה לעשות זאת אז בבקשה ספרו לי כאן, אם מישהו עשה דבר כזה בעבר או עושה זאת עכשיו יכול לעזור לי מאוד, כעקרון מי שיודע על פרוייקט רובוטיקה "פירסט" יודע שאכן כבר קיימת ערכה שלהם כזאת אבל אני רוצה לעשות זאת מבלי להשתמש בערכה המוכנה של פירסט. תודה מראש ת אלכס..

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Falcon4g3,

כפי שאתם רואים בתמונה, מה שאמור לקבל 12V במחשב, מקבל קצת פחות , והוא גם לא מקבל את זה בצורה יציבה כל כך הייתי אומר... מה מקבל 12V במחשב ומה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה שיהיה יציב? פרטים: אני עובד עם 2 ספקים משורשרים, חלשים, אני חושב 300W כל אחד. וזאת משום שיש לי 7 התקנים הדורשים מתח. תודה לכם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Ave,

טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Xstyle,

אני ראיתי לפני כמה ימים בפורום מדבקות למארז ואני הורדתי אותם ובטעות מחקתי עכשיו שאני מחפש שוב אני לא מוצא עולי מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה (אני יודע שזה לא קשור אבל בכול זהות) תודה מראש Xstyle

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Dr@gon,

אז ככה קניתי לפני שנתיים +/- את המארז הנל: http://www.thermaltake.com/xaserCase/xaser3/v1000d.htm אחרי שנתיים +/- ממש נמאס לי ואני רוצה לעשות בו שינויי (הגיע הזמן באמת) הדבר הראשון שאני רוצה לשנות זה את הצבע הכחול המציק שלו, הצבע שאני רוצה זה צבע שחור (בגלל שהמקלדת המסך והעכבר הם בצבע שחור) אז הייתי רוצה לדעת איך אני צובע את המארז שלי בצבע שחור אם הפקת המראה (כמו במארז Antec Sonata) אם יש גם מדריך כיצד לעשות את זה אני ישמח מאוד בתודה Dragon

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Vortex,

היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מחשבים שעברו מודינג מטורף, ראיתי את הגלריה שיש כאן, זה לא הספיק לי. חשבתי אם יש אתר שמרכז תמונות של פרוייקטים מקצועיים כאלה. תודה שי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4203545,00.html

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by JonyPony,

טוב, אז למרות שאני יודע את התשובה, מעניין אותי לראות מה הרוב חושב\יודע! בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by free_me_0,

-

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Gonk,

ערכתי ביקור קצר ב bit-tech לראות מה חדש באיזור המודינג שלהם: Temple of Nod http://www.bit-tech.net/modding/2006/09/18/Temple_of_Nod/1.html KNS-01 http://www.bit-tech.net/modding/2006/09/25/Project_Logs_update_5/4.html BOSS: FX-57 http://www.bit-tech.net/modding/2006/08/14/boss_fx57_techdaddy/1.html

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. חוץ ממיקום ההתקנה עצמו כמובן... תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אהלן, יש לי ראוטר WR740N של TP-Link, הראוטר יושב בחדר הממד ולא ממש פרקטי להזיז אותו כתוצאה מכך הקליטה בבית די גרועה. לצערי האנטנה של הראוטר לא נשלפת ולא ניתן להחליפה (למיטב ידיעתי, תקנו אותי אם אני טועה). אני רוצה להסיר את האנטנה מהראוטר, להלחים במקומה כבל של כמה מטרים לראוטר ולצידו השני את האנטנה כך שהאנטנה תהיה פיזית מחוץ לחדר הממד. האם הדבר פרקטי בכלל ? האם יהיה שיפור ? (בהנחה שהאנטנה תהיה מחוץ לממד). האם הכבל "שיאריך" את האנטנה צריך להיות קואקסיאלי ? יש דגשים מיוחדים לחיבורו ? כמה הוא צפוי לעלות ואיפה אפשר לקנות אותו ? (אין בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם).

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הפרוקייט שאני רוצה להכין הוא כזה : רק שאני יפעיל את הלדים דרך הארדואינו . אז : 1.יש אפשרות להפוך יציאה דיגיטלית לאדמה ? 2.מצאתי את הלוח הזה http://www.dealextreme.com/p/arduino-mega2560-atmega2560-16au-usb-board-118047?item=8 אבל הוא זול בצורה מחשידה (בערך חצי מחיר יחסית לאיביי) אז יש בעיה כל שהיא עם הלוח הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kkffiirr,

שוב קיבלתי מסך תקול, הפעם התקלה היא שונה, כל כמה שניות רואים תצוגה (יש בה "רעש" אבל באופן כללי זה נראה טוב) ואז זה נכבה לכמה שניות, וחוזר חלילה. פתחתי את המסך ושני הPCB, הן של הספק והן של יחידת התצוגה, היו נראים בסדר, אין קבלים נפוחים והכל נראה טוב. לבדוק במולטימטר אם הספק מבצע את תפקידו, אני מפחד, כי המרחק בין הפינים קטן ואני יכול לקצר. השאלה האם בטוח יש בעיה באחד מהקבלים, או סתם ביחידת הספק למרות שזה לא נראה לעין? (במידה ויש מד ESR אצלנו במעבדה אנסה לבדוק את הקבלים, איזו קריאה אני אמור לקבל? מעולם לא עבדתי עם מכשיר כזה?)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. ואז אני נתקל במשהו כזה:

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 1nstall,

היי יש לי ספק ג'נרי ( להגיד לו ג'נרי זו מחמאה אפילו ג'נרי יותר יציב ממנו ) ואני זקוק לספק חדש חשבתי הוא על antec או על thermaltake וכיוון שיש לי חלון במארז שינצל את כל יופיו של הbuttrfly אז חשבתי עליו כאופציה ראשונה( לא מוכן לוותר עליו ) אז אמרתי שאני יחכה עד ליום הולדת שלי ( 2004\2\20 ) כדי לקנות אותו ( כדי שיהיה לי מספיק כסף לקנות אותו ) אז פתאום ניכנסתי לאתר להזמין ןגילית שהמלאי אזל ( הייתי בשוק ) אז אני מחכה לאספקה הבאה ואני לא יודע מתי תיהיה אז אולי משהו מכם יודע מתי תגיע או מקום אחר שאפשר לקנות בו ( אם זה בחו"ל רק במיאמי ) תודה מראש לעזרים Install

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן, אני עובד על פרוייקט של תצוגה מסתובבת (Persistence of vision display) כבר כמה חודשים. מישהו מעוניין שאפרסם יומן פרוייקט ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי hp pavilion zt3447ea. אני קולט ליד הבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט מהירות של 400mbps. ככל שאני מתרחק לכיוון הבית הקליטה והמהירות יורדים ויוצא שעד שאני מגיע לאמצע חדר המדרגות אני לא קולט יותר. איפה אני יכול למצוא מדריך לאיזה מוד או קומבינה אחרת לשיפור הקליטה ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by emordohwe,

שלום חברים, רכשתי את המוצר הזה מאמזון בחצי מהמחיר שלו עכשיו ואז אמרו לי שצריך לקנות בשבילו שנאי מוריד מתח כדי שיתאים למתח 220V שבארץ. https://www.amazon.com/Greenworks-Brushless-Cordless-Batteries-Charger/dp/B09J1WTS7M/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&th=1 הבעיה היא שאין לו מושג איזה הספק צריך להיות השנאי- לפי מה מחשבים. הזמנתי שנאי עד 65watt, אבל באתר שקניתי אמרו לי שאני צריך את הגדול של עד 205watt. לפי מה מחשבים את ההספק?, על פי הסוללות או על פי המטען? בבקשה עזרה. המון תודה.

דיונים חדשים בפורומים