עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם, Datasheet לפי הנתונים: IF=20mA, האם IF הוא הזרם של כל לד ? או זרם של כל סגמנט ? הרי VF הוא בוודאי מתח על כל סגמנט. אם זה באמת כך, משמע כל סגמנט עד 40mA, נניח שאפעיל רק 7 מהם (ללא הנקודה). הזרם הכולל יהיה 280mA וההספק יהיה 3.36w , האם אני צודק ? בהנחה שאני מזין את זה בעזרת טרנזיסטור, האם יהיה צורך בגוף קירור וכו' ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום יש לי חיישן טמפרטורה פשוט: http://media.digikey.com/photos/Analog%20Devices%20Photos/505-T0-92-3.jpg ורציתי לדעת עם בהשקעה כספית מינימלית אפשר לגרום לחיישן לשלוט על מאוורר(אם חם אז מסתובב מהר ואם קר אז פחות) ואם זה הרבה הלחמה ורכיבים אז אולי יותר קל לבנות מעגל שיראה את הטמפ של החיישן על גבי מסך 7SEG

3. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אחרי הסתכלות פסיבית על פרוייקטי מודינג של אחרים החלטתי להיות יותר אקטיבי ובגלל זה אני חושב על לקנות ציוד התחלתי. אז מה אני צריך לקנות בתור התחלה ומאיפה (אזור ירושלים) ? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by whylikethis,

שלום לכולם קניתי טבלט סיני (onda v10 pro) שהגיע עם מטען dc.. לא בא לי לחזיק עוד מטען בבית, אם אני אקנה כבל שבצד אחד הואusb ובצד השני יציאת dc שמתאימה בגודל לטבלט ואטעין אותו עם מטען קיר שתומך קוויק ג'ארג' 3 האם הטבלט יטען בצורה ''בריאה''? או שאני עלול להרוס את הטבלט? מהן ההשלכות של החלפת כבל? ועוד שאלת תם, האם הטעינה תהיה מהירה או איטית יותר? תודה

5. Started by Aviko,

מחר אני עומד לחתוך דלת מארז ראשונה (רק ניסיון), ואני צריך הצעות: 1. איך לחתוך פינות עגולות וחלקים קשים לחיתוך? 2. כל כמה סמל לתת לו להתקרר (לדראמל)? 3. לחתוך עם הדרמל או עם הציר גמיש?? 4.מה לעשות כדי להמנע מפציעות ואבידות בנפש?? על איזה משטח מומלץ לעבוד\? תודה לעוזרים החמודים!! אבי'קו

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי בעיה מעצבנת עם שתי הנקודות האלו , ככול הנראה הם ריקות ואני רוצה למלא אותם בבדיל כדי שהייה לי נוח להלחים אליהם כבלים של כבל תקשורות , בכול פעם שאני מנסה להכניס ולשים שמה קצת בדיל זה אף פעם לא נתפס ( לפי איך שזה נראה זה ריק מבפנים ויש שמה רק פלסטיק וממה שאני יודע הבדיל לא יתפס סתם ככה לפלסטיק ) . אני משתמש עם מלחם 30W ובדיל דק למישהוא יש הצעות שיעזרו לי לסדר את זה אני צריך שזו תהייה נקודה כמו כול שאר הנקודות על הלוח כמו למשל התמונה השלישית http://img268.imageshack.us/i/img2482v.jpg/ http://img130.imageshack.us/i/img2481u.jpg/ http://img191.imageshack.us/i/img2485s.jpg/

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי hp pavilion zt3447ea. אני קולט ליד הבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט מהירות של 400mbps. ככל שאני מתרחק לכיוון הבית הקליטה והמהירות יורדים ויוצא שעד שאני מגיע לאמצע חדר המדרגות אני לא קולט יותר. איפה אני יכול למצוא מדריך לאיזה מוד או קומבינה אחרת לשיפור הקליטה ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. מכיר ארדואינו? נושם ארדואינו? חי ארדואינו? חברת חינוך והדרכה מחפשת חובב ארדואינו מוכשר אחד, לפיתוח מערכי למידה בעברית המבוססים על ציוד ארדואינו. אז אם אתה מכיר היטב את החומרה של ארדואינו ויודע איך להרכיב מוצרים שונים, דבר אתנו. jobs@toknow.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by arkadur,

לאחר תקופה לא קצרה באתר, אני מודיע על סיום תפקידי באתר במנהל פורום, וכמנהל מדור אלקטרוניקה ומודינג. אני עושה זאת בצער רב, אך ההחלטה נובעת מאילוצים אישיים, לכן אני מקווה שתגלו הבנה אני מקווה שהחכמתם ולמדתם כמה דברים, בין אם מדובר בפרוייקטים שלי ובעיקר בפרוייקטים של משתמשים אחרים באתר. כל עוד זה תלוי בי - אני אחזור בעתיד לנהל את הפורום, אך קשה לי לאמוד את פרק הזמן הדרוש. תמשיכו להיות גולשים טובים כמו שאתם, נהנתי מאוד לענות לשאלות שלכם, ולתת טיפים הדרושים להצלחת הפרוייקטים שלכם במשך כל השנים האלה לא נתתי ולו אזהרה אחת, וזה לא בגללי, אלא בעיקר שאתם שאפתם ללמוד ולא להתעסק במשמעת. שלא תטעו, אני לא זנחתי את התחום, להיפך, היצר שבי גדל והפך לרעב יותר לתחום הזה, אני עדיין יהיה פעיל…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by alfa100,

מישהו יכול להביא לי ארדינו זול וטוב מebay

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Vortex,

היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מחשבים שעברו מודינג מטורף, ראיתי את הגלריה שיש כאן, זה לא הספיק לי. חשבתי אם יש אתר שמרכז תמונות של פרוייקטים מקצועיים כאלה. תודה שי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by JonyPony,

טוב, אז למרות שאני יודע את התשובה, מעניין אותי לראות מה הרוב חושב\יודע! בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Mike-,

אהלן, אני מנסה להבין איך פועל מעגל הJoule Thief, אך ניראה לי שחסר לי קצת ידע תיאורתי על סלילים\שנאים. מה בעצם קורה כשהשדה המגנטי נכנס לרוויה ? איך בדיוק זה גורם להפסקת הזרם לבסיס ? האם הרוויה מושפעת ממספר הליפופים או רק מסוג החומר של ליבת השנאי ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז כמו שציינתי כבר בכותרת! (ראו תמונות) רציתי לדעת אם אני יוכל להשתמש בו כצג טמפרטורות של כל מיני חלקים במחשב שלי, ושיציג עוד דברים (חוץ מטמפ') שאני יעשה דרך תוכנה כלשהי. תודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by sharkk,

קודם כל האיכות חרא כי המצלמה חרא השחור הזה זה "בית כזה לאינפרא. לא רואים כל כך אבל יש לו פתח כדי שיהיה קשר בין השלט לאינפרא... זהו...

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Srulz,

יש לנו להגיש פורייקט בגרות השנה קיצור אני צריך לשרטט מעגל שמעתי על התוכנה ewb 5 אבל לא מצאתי אותה בשום אתר מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ksn1981,

שלום לכולם, יש לי מארז P183 עם פילטרי אבק.. אבל אוויר נכנס דרך חריצי ההרחבה (מחוררים).. האם ישנה דרך מסודרת לחסום חריצים אלה? ערכה מסודרת? פילטר מזגנים? רשת של חלון? מה אתם מציעים? והאם זה המקום לשאול גם על הפיכת כיווני מאווררים או הוספת אחרים על מינת לקבל צירקולצייה טובה וללא אבק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by 1nstall,

היי יש לי ספק ג'נרי ( להגיד לו ג'נרי זו מחמאה אפילו ג'נרי יותר יציב ממנו ) ואני זקוק לספק חדש חשבתי הוא על antec או על thermaltake וכיוון שיש לי חלון במארז שינצל את כל יופיו של הbuttrfly אז חשבתי עליו כאופציה ראשונה( לא מוכן לוותר עליו ) אז אמרתי שאני יחכה עד ליום הולדת שלי ( 2004\2\20 ) כדי לקנות אותו ( כדי שיהיה לי מספיק כסף לקנות אותו ) אז פתאום ניכנסתי לאתר להזמין ןגילית שהמלאי אזל ( הייתי בשוק ) אז אני מחכה לאספקה הבאה ואני לא יודע מתי תיהיה אז אולי משהו מכם יודע מתי תגיע או מקום אחר שאפשר לקנות בו ( אם זה בחו"ל רק במיאמי ) תודה מראש לעזרים Install

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shloosh,

סתם קטודה סגולה, או קטודת uv. אולי שתיהן ביחד? ממש יפה.... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בבקשה תענו לי על השאלה שבכותרת .......

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by FireStar,

שלום לכולם ברשותי הארדקנו 5, והוא כולל מסך LCD, שבעזרת חיישן טמפרטורה מציג את הטמפרטורה של המעבד. מסך ה- LCD הזה, מופעל ע"י סוללה (כמו של לוח אם), ולכן כל כמה חודשים צריך להחליף סוללה כזו...פעולה די מעיקה. האם אפשר באיזו צורה לחבר מולקס רגיל, שימנע ממני את הצורך לשים סוללה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by SHAKED286,

שלום לכולם יש לי בטלויזיה חיבור אחד של אוזניות שאני משתמש בו ויש לי שלוש דברים שאני מחבר לשם ואני מחפש בורר ולא מצאתי אם מישהו מכיר מקום שמוכר משהו קטן אני ישמח לשמוע (אין בעיה להזמין מEBAY) תוגנה רבה ושבוע טוב שקד

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Yap,

http://www.mnpctech.com/mnpctechblowhole.html רצוי ביותר זול ממה שעולה שם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. מנסה לטעון תוכנית בסיסית לכרטיס arduino duemilanove ( סיני) ומקבל את ההודעה - avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 2. עובד עם מערכת הפעלה XP, סביבת ארדואינו 1.5.5, נבחר כרטיס arduino duemilanove or diecimilia , נבחר COM1 3. עם החיבור לכרטיס נורית אדומה מהבהבת כל הזמן. מישהו יכול לעזור ???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. במדריך לתאורה פשוטה איפה הלדים ממוקמים? לאן מתחברים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.