אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני בקרוב מזמין סליבינג ואיזי גריפ של ונטק וראיתי בחלק מהאתרים שאומרים "Connect the yellow cable to the left of the molex " אבל איך בעצם אני אמור לדעת מה צד שמאל ? :\ כאילו אם אני יהפוך אותו צד שמאל יהיה בדיוק הפוך אז קיצר השאלה שלי אם זה משנה לאיזה צד אני יחבר תצהוב ואיזה צד תאדום ? (את הסדר אני יודע, צהוב שחור שחור אדום) ואם זה משנה , שוב איך אני אמור לדעת מזה צד שמאל :s05: תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מחשבים שעברו מודינג מטורף, ראיתי את הגלריה שיש כאן, זה לא הספיק לי. חשבתי אם יש אתר שמרכז תמונות של פרוייקטים מקצועיים כאלה. תודה שי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת מה זה הספריי UV ?ראיתי בכמה מקומות ואני מעוניין לקנות אותו ראיתי שהוא ספריי שזוהר אז רציתי לדעת עם צריך מנורה או שהוא זוהר בחושך בלי שום דבר? היכן קונים ספריי כזה? ומה עלויות שלו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר למארז שלי שני מחזיקים כאלה מלמעלה לנשיאה, כאילו שאני רוצה נגיד לקחת את המארז איתי לאנשהו אז אני תופס בזה... עכשיו השאלה היא איך אני מוודא שהמחזיקים האלה יהיו חזקים מספיק לעמוד בכובד של המחשב והמארז ? יש לי צ'יפטק טאור...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני וחבר שלי הולכים לבנות מארז פרספקס. התוכנית היא לעגל כלפי מעלה את הצדדים של הרצפה, וכלפי מטה את הגג, ובתוך הרצפה ישבו 6-10 לדים full spectrum שהאור מהם יגיע לכל המארז. בטח חלק פה ראו ב twistedmods (האתר לא עובד כרגע, נגמר להם רוחב הפס החודשי) את השמונה לדים שמתחברים ליציאה הפרללית, ונדלקים לפי עוצמת המוזיקה. אני רוצה לעשות משהו דומה רק עם 4 צבעים, ויותר מלד אחד לכל צבע. הבעיה שכתוב שם שלא כדאי לקחת יותר מ 30 מיליאמפר ללד אחרת היציאה תישרף. הרעיון הוא שלפי אותו עיקרון זה יעבור מכחול לירוק לצהוב ובסוף אדום, לא אכפת לי ממש איך זה יעבוד, העיקר שיעבוד. מצאתי שתי דרכים אפשריות: 1)יציאה הפרללית, אני מנחש שאני אצטרך טרנזיטורים כדי שרק צבע אחד יפעל כל פעם, וטרנזיסטורים בשביל…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבל שימיר לי יציאת ג'וייסטיק של פלייסטיישן 2 לחיבור USB כדי להשתמש בשלטים שיש לי כג'וייסטיקים למחשב... ראיתי תמדריך שאפשר להמיר תחיבור לחיבור פרללי, אבל אני צריך לחיבור USB וגם שלא יזדקק לתוכנות או דרייברים... קיצר יש דברים כאלה למכירה? תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להכין משהו מפרספקט ומאוד חשוב לי שזה יחתך ישר ולא ישאיר סימנים, שמעתי על סכין שחותכת את הפרספקט בלי סימנים , יש דבר כזה? לגבי דרמל וכל שאר כלי העבודה הם משאירים סימן כזה מגעיל ואני רוצה להימנע מזה ושיצא ממש חלק.. האם סכין שחותכת זכוכית תהיה טובה לפרספקט? עוד רעיונות והצעות יתקבלו בשימחה תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי אנשים יבינו פה שלא כל מולטי-טול זה דרמל?!?!?!? צריך לעשות סדר בדברים: הייתה חברה שקראו לה דרמל, שהמציאה מכשיר שעובד במהירות גבוהה וזה היתרון שלו. החברה הזו נרכשה ע"י BOSCH וזו החליטה לשמור על השם. גם למוצרים של דרמל עצמם יש דגמים, ואין "דרמל" אחת. אפילו הם קוראים להם MultiTool עוד יצרנים סינים ולא סינים כמו היונדאי וWOLF החליטו לייצר מכשירים דומים. עכשיו נעשה סדר: לכל המכשירים, גם של חברת דרמל וגם שלא, קוראים להם MULTITOOLS מה שמוייצר ע"י דרמל גם נקראה MULTITOOLS ויש מספר דגמים עם השם MULTI PRO. עכשיו אנשים צריכים להבין: זה שאתם קונים MULTI TOOL של WOLF לא אמר שקניתם דרמל!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לחברה בהקמה שרוצה להקים מעבדת פיתוח אלקטרונית דרוש לקנות כמה מכשירים יש חברה שסוגרת את הסניף שלה באיזור וחשבנו לקפוץ על המציאה הבעיה שחלק מהציוד לא נמכר יותר ובכלל לא יודעים איך לקבוע את טיבו אז אפרסם כאן את הציוד שנמצא בקטגוריה שחשבנו עליו, ואשמח אם תכתבו מה מהם כדאי (נראה לי מספיק אחד בכל קטגוריה) ומה המחיר אותו כדאי לדרוש עבורו (תזכרו שהציוד הוא מחברה בסגירה אז המיקוח הוא לטובת הלקוח: [TABLE=width: 680] [TR] [TD=width: 64]35[/TD] [TD=width: 178]DC PS[/TD] [TD=width: 142] [/TD] [TD=width: 104]EP613[/TD] [TD=width: 104]5[/TD] [TD=width: 88]IT Room[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 680] [TR] [TD=width: 64]40 [/TD] [TD=width: 178] DC Power Supply[/T…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לבנות מעגל של 6 לדים, 3 מקבילים ל3 (או שעדיף את כולם מקבילים?), לדים כחולים מARIHAV.... רציתי לדעת איזה נגד אני צריך לכל טור?, אני מחבר אותם ל12V (ספק). אמרו לי 30OHM לכל טור, אבל משום מה זה נשמע לי לא נכון.... אז איזה נגד אני צריך לכל טור אם אני שם בכל טור 3 לדים, ואם אני שם 6 טורים של לד אחד... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי בוסטר לרכב ואחרי משחקים לצערי הלוח נשרף כרגע נשארה לי הבטריה שלו (עם חיבורים לתניני רכב ) שזו הסיבה לרכישה שלו בגדול אשמח לדעת איך להטעין את הסוללה הזו ללא החיבור ללוח השרוף אלא ישירות מהחוטים מצרף תמונות של הסוללה המון תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה. ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק. לאיפה לחבר אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. [ואם אפשר בלי התעסקויות עם נגדים אני אשמח] ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מנסה לטעון תוכנית בסיסית לכרטיס arduino duemilanove ( סיני) ומקבל את ההודעה - avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 2. עובד עם מערכת הפעלה XP, סביבת ארדואינו 1.5.5, נבחר כרטיס arduino duemilanove or diecimilia , נבחר COM1 3. עם החיבור לכרטיס נורית אדומה מהבהבת כל הזמן. מישהו יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כשהברגתי את הלוח בשביל להוציא אותו בטעות כנראה הבאתי מכה לצ'יפ פיצפון והוא נפל אני מחפש מישהו שיכול לחבר אותו ויש לו נסיון בדברים האלה. אני ישלם לו 200 ש"ח אם הכל יעבור בהצלחה. אני מירושלים... מישהו מעוניין? וזה דיי דחוף... רשמתי את זה כאן כי זה המקום היחיד שאני מכיר שאני חושב שאנשים יכולים לתקן דבר כזה מס הפלא שלי 0508421615
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חלון בגג ואני לא רוצה להוציא את כל הלוח M... :-\ :-\
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד aspire one d150 חבר פנה אלי ואמר שהוא מקבל את העיוותים המופיעים בתמונה כנראה בזוויות שונות של המסך (ככה הבנתי) מה התקלה? כבל שהתנתק? כבל שנדפק? האם ניתן להשיג כבל חלופי בEBAY? עוד לא העליתי את המחשב על שולחן הניתוחים, רק רציתי לדעת למה לצפות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דרמל, אבא שלי טכנאי שיינים יש לי ראשים אליו, יש לי פרפקס, זמן ... מבקש הצעות למודינג שיתאים למארז שלי בתודה, גיל
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן ! ברשותי מגבר : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180673254720&ssPageName=STRK:MEWNX:IT וברצוני לחברו לסוללה 12v : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260810083936&ssPageName=STRK:MEWAX:IT האם יש איזהשהו חוסר חפיפות במתח או משהו כזה ? כלומר האם המגבר בסכנת חיים בעקבות מתח/זרם לא יציב ? אם כן מה ניתן לעשות ? ד"א, מה הסיכונים בסוללת ליון ? האם יש באמת סיכוי גבוה שהיא תתפוצץ בעוצמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש חומר שהוא סוג של ספוג/קצף לבן שמגיע בבלוקים וניתן לחתוך אותו בקלות עם סכין ולעצב אותו. בדרך כלל משתמשים בו ליצור תבנית ועליו שמים פיברגלס. יש למישהו מושג איך קוראים לחומר ואיפה ניתן לקנות ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-