עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Psychedelic,

שלום, וחג שמח אני מעונין לקנות קטודה שהיא ריגשה לקול זאת אומרת שאם אני מפעיל את המערכת סטריאו אז הקטודה תהבהב לפי הקצב של המוזיקה יש דבר כזה בכלל? ומאיפה אני יכול לקנות אותה? (עדיפות לצבע ירוק) תודה

2. דיפדפתי לי בעיתון בספש וראיתי את המודעה של הום סנטר אם כל המבצעים שלהם להשבוע... בכל מקרה, המבצע של יום חמישי זה דמוי דרמל של וולף ב110 שקל עם ציר גמיש. כבר הלכתי וסרקתי והכל רק כדי להגלות שלמעשה יש להם אתר באינטרנט עם אותה פרסומת.... לי יש 2 כאלו בבית (אני לא יודע אם אותו דגם, אבל 2 של וולף) לעבודות מזדמנות ומודים לפעמים הם אחלה.... מקווה שעזרתי למישהו...

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by nadav275,

יש לי לוח פרספקס, שהביאו לי ומתאים בדיוק בשביל הפרוייקט הראשון שלי... הבעיה היא שהוא כולו מלא שריטות, ואני לא יודע איך אפשר לנקות אותו מזה. הצעות? אם תתנו לי אני מבטיח לצרף תמונות של הפרוייקט ;D. אני חושב שזה פרוייקט די נחמד יחסית לפרוייקט ראשון (מארז chenbro xspider, כבר יש חורים בדלת ובגג ואני מכין מין תעלת אוורר למעבד , משהו מגניב) כשאקבל את הספק החדש שלי בעוד שבוע יישאר רק לעשות סליבינג לסדר את הקטודות והלדים בתוך המארז, ואז הפרוייקט יהיה מושלם. (וכמובן- ניקוי הלוח, שזה הקטע שלכם)

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  4. טוב נכנסתי לפורום כאן של המודינג והתחלתי לאהוב את זה.נידבתי את אבא שלי שייעזור לי טוב הבאנו את כל המצרכים ונתקענו בלי גומי ומכיוון שלא היה ליידנו דארמל ורק דיסק החיתוך היה יוצא עקום אז החלטנו שחייבים גומי הלכנו למישהו שבונה תריסים וכאלה והוא הביא לנו גומי ממש ממש אגרסיבי חח בטירה לקח שלוש שקל על מטר בקיצור חתכנו את הגומי וזה לא היה גומי h אלה u בקיצור חשבנו איך נדביק בסוף לקחנו דבק ממש ממש חזק שלא נועד לזה ואבא שלי במקרה קנה אותו חתכנו את המארז ייצא אחלה שמנו פרספקס ניקינו הכל ושמנו לבינתיים עוד אין הרבה דברים התכוניות העתידניות שלי הם לדין,פאן באס וצביעה תאחלו לי בהצלחה הנה תמונה למה שעשינו עד עכשיו

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. יש לי מעבד פנום2 720 שהפכתי אותו ל4 ליבות שעובד כרגע על 2800MHZ. הטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 40-42. צירפתי תמונה של CPU-Z אשמח לקבל עזרה לגבי קצת אובר קלוק. האובר קלוק הכי פשוט בינתיים שאני לא אצטרך להגביר מתחים, להבין את העקרון להתחלה. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

6. Started by THE FOX,

עם הזמן ביצעתי לא מעט מודים להשקטת המחשב, בינתיים זה מה שיצא: *כמובן שאשמח לקבל עיצות נוספות -התקנת 2 מאוררי 80 מ"מ שצידהם הוסרו לקירור הכונן הקשיח, פועלים ב 5V. -ציפסט, החלפת מאורר ציפסט מרעיש במאורר 60 מ"מ על מתח 5V. לא הייתה אפשרות להתקנת קירור פסיבי משום שהכרטיס מסך מונע זאת.. -כרטיס מסך 6800GS הותאם HS מעבד אטלון 64 ביט,איגלו 5600 לייט + מאוורר 80 מ"מ שקט. שום קירור קנוי לא התאים לכרטיס בגלל מגשר AGP... המאורר מחובר אל הכרטיס מסך כך שהוא פועל בעוצמה מלאה בזמן עומס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215692.0 -החלפת חלון פרספקס מקורי בו היה חור למאורר 80 מ"מ בלוח פרספרס מלא. הושגה חסימה יותר טובה של הרעש מתוך המארז. -התקנת מאוררי קולרמאסטר שק…

• 37 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by none77,

שלום לאן לחבר את האוסילוסקופ כדי לבדוק ספק כח כמו http://www.bjorn3d.com/2011/10/rosewill-lightning-1300w-gaming-modular-power-supply/

• 18 תגובות
    • 5.1k צפיות
  8. Started by 114508534,

אז לפני כמה ימים החלטתי לבנות לעצמי HTPC כי ....למה לא ! אז היום היה לי חופש ולכן החלטתי לנתחיל לבנות , המחשב יורכב במארז נירוסטה שיוכן על ידי אנוכי . בעיקרון מערכת מחשב קלה של סלרון 450 בקלוק , כרטיס מסך וודו 3 ישן עם יציאת טלויזיה , כרטיס קול פשוט של קריאטיב , כרטיס רשת , כרטיס קידוד גיפוג +עריכת וידיאו עם כניסת וידיאו , הארד של 40 גיגה מאקסטור , הארד WD גיגה אחד להתקנת מערכת הפעלה , 256 ראם . זה הכל בעיקרון . אולי יוכנסו שינויים בחומרה קצת בהמשך . אין לי תמונות ממשיות של העבודה עדיין כי לא צילמתי ואני לא רוצה להמשיףך לצלם עם החרא מצלמת רשת שיש לי ולכן אני אחכה לשכן והוא יצלם לי הכל . בינתיים אתם יכולים להנות מן התכנון שלי של הפאנל הקידמי ולראות איך הכל יסתדר ב…

• 31 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. כיצד מתחבר מסך כזה או כל אחד אחר http://www.arihav.com/products/sales/SNP.asp?id=46&DataBaseTable=Sales למחשב? תביאו בבקשה דוגמאות לאיך החיבור נראה או תמונות כי אני לא ממש מבין בשמות.. אולי בשביל לקצר את החפירות : ;D 1. זה מתחבר לכ. מסך? או שזה לא קשור..? 2. ללוח אם ישן (P3) זה יתאים?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. Started by yossik17,

הייי רציתי לבנות מין מאריך usb מצאתי אצלי זרוק חח תקע usb האלו שיש בפאנל המארז מקדימה ועוד כבל usb זכר עכשיו פירוט החוטים: זכר:אדום,כחול,חום,צהוב תקע נקבה :אדום,שחור,כחול,לבן מישהו יכול לי לעזור להתאים את הצבעים?

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  11. אני מחפש לבנות מד שיאפשר לי למדוד 2 דברים ועדיף גם להציג אותם 1. מד אמפר שיציג לי כמות A נתונה שתוזן לו 2. מד אמפר/שעה או בשם אחר קיבולת של סוללה במתח נתון (3.7 סוללות של מכשירי סלולר) שתראה לי אחרי X זמן מה הנפח שלהם ראיתי פה ושם פרויקטים, מישהו יכול לעזור בנושא?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by gabik,

יש לי לד קטן אני חושב של 3MM כחול אני רוצה לחבר אותו למולקסים (אם אני זוכר נכון,החיבור של מאוררים ישר לספק) איזה נגד אני צריך(צבעים) לאן אני מחבר רגל ואת הרגל של נגד?(נגיד שחור אדום ) ואם אפשר ציור קטן בציר להבנה .... תודה!

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... יש ברשותי SE T630 מושבת אך המסך תקין לחלוטין.... האם יש אפשרות להנציל אותו למוד של מסך מידע על המארז? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני עושה למשהו פרויקט עם תצוגת 7 SEG גדול עכשיו אני רוצה לבנות לו את זה עם אפשרות שהוא יוכל לקבוע את אורך הכבל ככה שהוא רק צריך לקנות כבל מתאים/כבל +מחברים מתאימים ויוכל לקבוע לאיזה אורך שהוא רק רוצה... האם אתם מכירים משהו בסגנון של מחברים של 10 פינים? מקווה שאני מובן אם לא אני יוסף סרטוט תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nimrodim,

שאלות לגבי לדים. ביקרתי באתר הבא לגבי לדים שונים: http://www.lsdiodes.com/ רציתי לדעת מספר דברים. 1. מה ה MCD "הנורמלי" לשימוש לתצוגה במחשבים לדוגמא POWER ON ופעילות ההרדיסק. 2. האם כאשר מריצים לד מלוח האם - למשל POWER ON וכדומה - עדיין צריך נגד ביניהם? 3. כמה מתח מספקים בד"כ החיבורים על לוח האם ללדים ולסויטצים. 4. אשמח לקבל מידע על כיצד להכין SWITCH ל POWERON ו RESET 5. בכמה נמכרים לדים וסויטצים בארץ? 6. "בתים" לסויטצים ולדים - היכן למצוא? עברתי על ה- MANUAL של לוח האם שלי - אבל לא רשום מתחים. יש רק את הדיאגרמה הבאה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  16. אהלן... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מסך מחשב נייד ישן (LCD TFT)... גודל 12-13"... אי אפשר להשתמש בו בתור מסך נתונים קדמי כי הוא גדול מדיי... יש אפשרות אולי לחבר אותו כמסך על צד המחשב? איך אפשר לחבר לו חוט ל DVI או VGA?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום יש לי מכשיר שמודד קבלים הוספתי תמונה מי שיכול שיראה אותה השאלה שלי כזאת: יש לי ברב מודד כל מיני אופציות (בחירה) אני סך הכל רוצה לדעת ממש בפשטות איך אני בודק קבל אם למשל לצורך העניין יש לי בבית קבל מסוג 10V 2200UF איך לפי הרב מודד שיש לי בבית אני יכול לדעת אם הקבל תקין? תודה לכל העוזרים ואנא מימכם מי שלא רוצה או לא יודע להסביר שלא יתן הערות למה אני מחפש בגוגול ובפורם הזה מידע קרוב לחודש ימים ולא מוצא!אני דיי מייואש!!!אז תעזרו לי! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שעת לילה מאוחרת גשם זלעפות וקר, אנוכי תקוע ללא עומס דמי בעל תקע BNC לבדיקת משדר של 2 וואט שנמצא בתהליכי בנייה, מה עושים ? הוצאתי את המגירה של הג'אנק ומצאתי מחבר BNC זכר מחובר לכבל RG58 וכמה נגדים של 100 אוהם וחיש קל ניגשתי לעבודת ההלחמה.מכיוון שהייתי זקוק לעומס דמי של 2 וואט החלטתי להלחים 2 נגדים של 100 אוהם בעלי הספק של 2 וואט במקביל בכדי לקבל הספק מקסימלי של 4 וואט ב-50 אוהם והספק רצוף של 2 וואט ללא התחממות של הנגדים בצורה משמעותית. עלות החלקים -0 שקלים. זמן עבודה -10 דקות. התמונות מדברות בעד עצמן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by liram21,

שלום לכולם, אני ראיתי את הפרויקט הזה באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520931.0 ואני רוצה לעשות גם דבר כזה, אבל יש כמה דברים שאני לא מבין .. יש לי טלוויזיה של 32' ואני רוצה לעשות את זה עלייה, אני רוצה שזה יהיה 4 נקודות בטלוויזיה (צד שמאלי, ימני , עליון ותחתון). כמה שאלות: STRIP LED: 1. אני צריך לקנות 4 חתיכות של מטר כדי לעשות את זה ? או שאפשר פשוט לקנות חתיכה אחת של 4 מטר ? 2. אם צריך לקנות 4 חתיכות של מטר וכל אחת תתחבר "אישית" ללוח - זה טוב: DX - 1 Meter LED ? המסך עצמו: - יש איזה קיט מסויים שיפעיל את זה על הממיר ולא על המחשב ? כלומר, אני רוצה שזה יהיה אפקטיבי גם בסדרות מסויימות .. אז איך אני מחבר את זה לטלוויזיה ? Ambolone - התוכנה: לא …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by amadey,

בנייה חדשה – ARC MIDI R2 בזמן האחרון אני מרכיב מערכת חדשה, ובגלל שיש מספיק בסיס – החלטתי לפרסם קצת תמונות. מפרט: I7 4770K Asus Gryphon Z97 + Asus Armor Kit Corsair Vengeance pro 32GB 1600MHZ eVGA 980GTX SC Samsung 840PRO 265GB Seagate Barracuda 3TB Seasonic X-760 AEC MIDI R2 + Corsair AF140 קירור מים: Monsoon Series Two Premium + 35X 240GTS + 280GTX Corsair SP120 2200RPM X2 + Noctua NF-A14 3000RPM PWM X2 EK-Supremacy EVO – Acetal + Nickel EK-FC980 GTX –Acetal + Nickel EK-FC980 GTX Backplate Bitspower Primochill LRT Advanced EK-Ekoolant EVO CLEAR בנוסף השתמשתי בסליב של MDPC לכבלים של המאווררים\משאבה, ובכבלים של ALPHA 18AWG …

• 8 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. Started by drago,

שלום לכולם . ברצוני לדווח לכם על פרוייקט חדש שאני מתכוון להתחיל . הזמנתי מחול את המוצרים הבאים : גומי U מאוורר אלומניום אני מחפש לקנות מארז חלק מכול הצדדים הכי גדול שיש . ( רעיונות יתקלבו בברכה )

• 326 תגובות
    • 37.6k צפיות
  22. שלום לכולם פירקתי מסך ממחשב נייד ישן מאוד (300 מגהרץ מעבד וזיכרון SD-RAM) ואת שאר המחשב זרקתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם המסך (למשל משהו כמו המסגרות האלה עם תמונות מתחלפות) ואיך לעשות את זה מבחינת החיבורים? צירפתי תמונות של החוטים שיוצאים מהמסך והחיבורים שלהם, תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך usb אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by drago,

שלום לכולם מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות פרספקט שחור ?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  25. Started by CyberBot,

אני רוצה לעשות סויץ' טאץ לזה: http://img.dxcdn.com/productimages/sku_230867_1.jpg שיפעיל לדים המתח זה יהיה חיבור מולקס מספק העניין שאני רוצה לשתמש בו ללא ארדואינו כי זה מיותר או להשתמש בattiny84 שאני יתכנת דרך הארדואינו אבל העדיפות ללא מוח כלומר אנאלוגי ושיהיה TOGGLE תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.