עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אז ככה נכון שבכל מחשב יש שתי מנורות אחת אדומה ואחד ירוקה שהאדומה מעבבת מתי שהמחשה חושב והירוקה מתי שמפעילים ועושים ריסט נכון עכשיו אצלי הם לא עבדו מאז שקניתי את המחשב ועכשו ניכנסתי קצט לתחום של המחשבים יותר אז אני יותר שם לב לזה ביגלל שאני תמיד פותח את הקונן ואני רואה את הכבלים שמובילים לזה וזה לא עובד אני מסה לשחק אם הפינים איך זה לא ניקרא ומתחיל להחליף לשחורים האלה שניכנסים שלם מקמות וזה עדין לא עובד עכשיו עוזזתי א הכבל שמדליקים מימנו ואז ניסתי להדליק וזה לא נידלק היחלפתי לו מקם וזה עדין לא עובד היחזרתי אותו למקם שבו הוא היה וזה עבד אז זה אומר לי שכל אחד צריך להיותת במקום שלו עכשיו או שזה לא במקום שלהם מהתחלה או שהמנורות סרופות מהתחלה עכשיו אני רוצה עזרה והסבר לשתי המנו…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by zxor,

יש לי בעיה ברכב, לא שומעים ברמקולים מאחורה, לא באלו שבדלתות ולא באלו שבבגאז'.כשבדקתי האם הם מקבלים זרם, התגלה לי שלא, הם לא מקבלים בכלל זרם, הלכתי לרדיו, הוצאתי אותו קצת ובדקתי האם הוא שולח להם בכלל זרם, מסתבר שלא! ב"הגדרות" ברדיו, הרדיו אמור לתת סאונד למאחורה.האם אתם מכירים בעיות כאלה ואולי יודעים לאן ללכת להסתכל, מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by a-v-i,

http://www.stormeren.dk/article_view.php?id=59 פשוט מדהים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. לפרויקט שאני עושה אני צריך שליטה כלשהיא לממשק ובמקום כפתורים רגילים חשבתי לשים רכיב כמו שיש בסטריאו ברכב גלגלת (כזאת שמסתובבת בלי סוף) עם אפשרות לחיצה החיפוש של איך קוראים לזה הרג אותי ... כל פעם זה נותן לי נגד משתנה ומחזיר לי מוצרים של גיטרות איך קוראים לזה? באנגלית תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום הראשון נקרא MCP41100 http://www.taydaelectronics.com/mcp41100-mcp41100-i-p-digital-potentiometer-100k-ohm-ic.html השני נקרא MCP4131 https://www.sparkfun.com/products/10613 שניהם של Microchip כפי שהתחילית של הדגם מרמזת, יש בינהם הבדל בהתנגדות: הראשון 100K והשני 10K, אבל נתעלם מזה לרגע. האם יש בינהם הבדלים אחרים מעניינים שכדאי להיות מודע אליהם לפני שבוחרים? הם מסדרות שונות, לכן אני שואל.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by id3232,

אהלן, אנחנו כרגע בתחילת פרוייקט שמצריך שימוש בArduino Uno/Galileo. 1) ברשותנו WIFI Shield וכרטיס WIFI לGalileo,אך אנו מתקשים בהפעלתו.ניסינו לעקוב אחר מספר מדריכים ברשת אך אנו עדיין מקבלים שגיאות כגון שלא כתוב כלום בSerial monitor או שכתוב WIFI shield not present כשאנו מריצים קטעי קוד מה wifi examples. האם יש למישהו מדריך פשוט-עדיפות לעבודה עם הגלילאו. 2)לאחר שנעקוף את בעייה 1,נרצה לדעת באיזו דרך נוכל ע״י קוד שכתבנו לגלאי IR לשלוח את הנתונים מהארדואינו לאתר שמתעדכן ע״ב נתונים אלו באינטרנט (מספיק אפילו לשלוח 0 או 1 במקרה של זיהוי בגלאי)? האם יש מישהו שמבין בעניין ויכול לעזור? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן חברה, אני מחפש פתרון יצירתי להפעלת נורת לד על ידי לחיצה על מקש במקלדת או בקר אחר. אני מעוניין לחבר אורות בלם לעמדת הנהיגה שבניתי כל שבעת לחיצה על דוושת הבלם האורות ידלקו. הדרך הקלה לבצע זאת היא פשוט לפתוח את מערך הדוושות ולהתקין שם מיקרו סוויץ אך אני לא רוצה להתעסק עם זה, אלא למצוא פתרון יצירתי אחר שייתן לי גמישות בהמשך. אשמח לכיוונים. תודה שמוליק

9. Started by Nati2018,

אני חדש כאן.. מקווה שאני במקום הנכון אני צריך שנאי עם המפרט שמצורף בתמונה, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג?

10. בעיקון כבר יש דבר כזה ואפילו מדריך להכנתו (יחסית קל) אלא שאני רוצה לעשות תחכום בעיקרון, אני רוצה לקחת פעמון דלת אלחוטי שזה בעקרון ממסר אל חוטי שנסגר ברגע שאני לוחץ על הכפתור שלו אני רוצה להרכיב שם עוד ממסר בשביל שברגע שאני לוחץ הוא סוגר את המעגל של הלוח אם, ומפעיל את המחשב עד כאן זה יחסית קליל ובלי בעיות אבל!!! אני רוצה להוסיף עוד ממסר שיקצר את הDVD שלי, ויגרום לו להיפתח, בלחיצה על אותו כפתור של הפעמון דלת אבל הפעם הוא לא יכבה את המחשב, אלא בגלל שהמחשב כבר דלוק ויש כבר זרם של 12 או 5 וולט, הוא יסגור במקום זה את המעגל של הDVD ויגרום לו להיפתח. בגלל שהידע שלי באלקטרוניקה יחסית נמוך הייתי רוצה עזרה בנושא

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Athlete,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS שהפסיק להטעין. לאחר שפתחתי את המחשב רואים שבלוח האם החיבור של הטעינה (שמולחם ללוח האם) נשבר. הזמנתי את שקע הטעינה אבל ההלחמות נראות לי מעל היכולות שלי (יכול לנסות אבל חבל לי להרוס). יש למישהו רעיון למי אפשר לפנות על מנת שילחים את שקע הטעינה ? אני נמצא באיזור חיפה אשמח לרעיונות ועלויות צפויות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אוקי שלום לכולם קוראים לי יוני . אני רוצה לעשות את הכונן שלי שיכנסו אליו דיסקים כמו במערכת של אוטו שזה כזה ניבלע לבפנים אני זוכר בערב מישהו עשה פה דבר כזה אז אם הוא קורא תהודעה הזאת שיסביר לי איך עושים את זה תודה לעוזרים .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by SHAKED286,

שלום לכולם יש לי בטלויזיה חיבור אחד של אוזניות שאני משתמש בו ויש לי שלוש דברים שאני מחבר לשם ואני מחפש בורר ולא מצאתי אם מישהו מכיר מקום שמוכר משהו קטן אני ישמח לשמוע (אין בעיה להזמין מEBAY) תוגנה רבה ושבוע טוב שקד

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך פשוט משהו שיעשה צליל כזה כי אני רוצה לפרק לו את המעגל הזה ולשים במארז שלי שיהיה כאילו כמו רכב ויעשה רעש כמו רכב

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by EITAN4,

יש מדריכים באנגלית אבל לא הבנתי אותם מישהו היתנסה בזה? ויכול להסביר בפשטות כיצד

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nomagr,

למישהו יש מושג איך אפשר להמיר וידאו מרספברי פיי ל"שפורפרת אינטרקום" אנלוגי ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הוספתי סידירום נסתר למחשב תראו ותגידו לי מה דעתכם! הסידירום סגור- http://www.pbase.com/image/31725039 הסידירום פתוח- http://www.pbase.com/image/31725095

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MasterDK,

שלום מאצתי היום זוג רמקולים של SANYO טובים עובדים לא רע לא היה להם חיבור אז עשיתי אחד משלי. הבעיה היא שאני מפחד עש מצב שכרטיס קול יתחמם וישרף. יש בהם 40 וואט והם ללא מגבר או סבוופר. האם יש ממה לדאוג?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mironbre,

שלום רב לכולם! זמן רב שלא העליתי תרגומים,עקב לימודים אינטנסיביים ועבודות מודינג שהיו לי... מקווה שעכשיו אני אצליח לפצות על כך! מצלמה עדיין אין לי,לצערי , כי האתר שהזמנתי ממנו מצלמת אולימפוס מקצועית פשט את הרגל,ואני כבר גורר אותם למשפט ... ובכן,במהלך מוד שביצעתי בשבוע שעבר , בא אליי בחור רציני שרצה מארז עם תאורה איכותית , והוא אמר לי שהוא יישמח אם אני אצליח לספק לו מוד שיאיר לו גם את כל המולקסים שיש לו במארז... חשבתי,חיפשתי,ולהלן מדריך מתורגם מאתר metku mods : (הערה - כל מה שרשום ה"מ אלה הערות מתרגם/מודר) ;D מדריך - מולקסים מוארים מה צריך? - לביצוע מוד על מולקס אחד 1. לד בעובי של 3 מ"מ . (ה"מ : כאן יש שתי אופציות - או לקחת לד של 3.5V ו-20mA (ואז צריך נגד),…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by fuck off,

אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי הים ישבתי ותיכננתי מודינג חדש. המודינג יהיה: קומה חדשה למארז (קומה נוספת) הקומה תכלול שתי כוננים חדשים (משהו מיוחד, הסבר בזמן הכנת הפרוייקט) מאוורר 80 בצד האחורי (מוציא) דגם של מכונית (עדיין לא בחרתי איזה מכונית) והגג הקיים קיום ישאר (הוא לא יחתך הוא משהו) אבל יהיה בו מאוורר 120 שיותיא אוויר לתוך הקומה החדשה, והמאוורר 80 שיהיה בקומה החדשה, יוציא את האוויר. לגג הקיים יהיה גם חלונות. דלת המארז (מקדימה) יהיה שקופה. וכל המארז יצבע לכחול. לתמונות של התיכנון כנסו ללינק: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=B343E6083FEA402CB5BBAEFCFFC7B181&alid=67960 או זה : http://eitvrdt.pic.co.il (תחת התיקייה "מודינג שני" אז מה אתם חושבים על התכנון? ובהצלחה לעצמי, אהה ויש להגיד שמו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ggg456,

לחבר שלי נקרע הפלאג שהתחבר לכבל דק כמו של אוזניות (במקרה הזה כבל שהולך לרמקול אבל זה לא משנה) אני לא יכול להחליף את הכבל ואני נתקל בבעיה מסויימת: יש בחוט שני זוגות של כבלים דקים כחול ואדום ברור שכל זוג זה צד אחד בסטריאו אני לא יודע מה הפלוס ( האדום?) ומה המינוס חוץ מזה אני יודע להלחים את זה בעדינות ולסדר\ תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Sunshade,

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.4101586429230.2155568.1570038979&type=1&l=456b658dbd

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Xstyle,

אני ראיתי לפני כמה ימים בפורום מדבקות למארז ואני הורדתי אותם ובטעות מחקתי עכשיו שאני מחפש שוב אני לא מוצא עולי מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה (אני יודע שזה לא קשור אבל בכול זהות) תודה מראש Xstyle

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by LaHaV1,

שלום! רציתי לדעת מה זה הספריי UV ?ראיתי בכמה מקומות ואני מעוניין לקנות אותו ראיתי שהוא ספריי שזוהר אז רציתי לדעת עם צריך מנורה או שהוא זוהר בחושך בלי שום דבר? היכן קונים ספריי כזה? ומה עלויות שלו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.