עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Athlete,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS שהפסיק להטעין. לאחר שפתחתי את המחשב רואים שבלוח האם החיבור של הטעינה (שמולחם ללוח האם) נשבר. הזמנתי את שקע הטעינה אבל ההלחמות נראות לי מעל היכולות שלי (יכול לנסות אבל חבל לי להרוס). יש למישהו רעיון למי אפשר לפנות על מנת שילחים את שקע הטעינה ? אני נמצא באיזור חיפה אשמח לרעיונות ועלויות צפויות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Srulz,

יש לנו להגיש פורייקט בגרות השנה קיצור אני צריך לשרטט מעגל שמעתי על התוכנה ewb 5 אבל לא מצאתי אותה בשום אתר מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by iSpike,

שלום לכולם, אני מקווה שרשמתי את השאלה בקטגוריה הנכונה... אני מעוניין לקנות מודול לבנייה עצמית של קורא RFID לטווחים ארוכים יחסית אבל לא מצליח למצוא מקום שמוכר שום דבר שדומה לזה. המודול צריך להיות מופעל ע"י בטריות ולא ע"י USB. למישהו יש מושג ? כמו כן, אם מישהו מבין יותר בנושא RFID אשמח להתייעץ בנושא של בניית האנטנה ותכנות בסיסי... תודה !

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אהלן חברה, אני מחפש פתרון יצירתי להפעלת נורת לד על ידי לחיצה על מקש במקלדת או בקר אחר. אני מעוניין לחבר אורות בלם לעמדת הנהיגה שבניתי כל שבעת לחיצה על דוושת הבלם האורות ידלקו. הדרך הקלה לבצע זאת היא פשוט לפתוח את מערך הדוושות ולהתקין שם מיקרו סוויץ אך אני לא רוצה להתעסק עם זה, אלא למצוא פתרון יצירתי אחר שייתן לי גמישות בהמשך. אשמח לכיוונים. תודה שמוליק

6. לפרויקט שאני עושה אני צריך שליטה כלשהיא לממשק ובמקום כפתורים רגילים חשבתי לשים רכיב כמו שיש בסטריאו ברכב גלגלת (כזאת שמסתובבת בלי סוף) עם אפשרות לחיצה החיפוש של איך קוראים לזה הרג אותי ... כל פעם זה נותן לי נגד משתנה ומחזיר לי מוצרים של גיטרות איך קוראים לזה? באנגלית תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Philip,

שנה שעברה אבא שלי היה במזרח והוא הביא איתו כל מיני מוצרי מודינג שונים.... בין היתר הוא הביא צינור כזה עם חתך לאורכו שמיועד לסידור הכבלים במארז, לצערי הוא הביא רק מטר וזה לא מספיק לי לפרוייקט חדש שאני עובד עליו [יהיו תמונות בקרוב... ].. מישהו יודע היכן אפשר לרכוש כאלה צינוריות בארץ? העלתי תמונות למקרה שלא הייתי מספיק ברור: תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Mike-,

אהלן, אני מנסה להבין איך פועל מעגל הJoule Thief, אך ניראה לי שחסר לי קצת ידע תיאורתי על סלילים\שנאים. מה בעצם קורה כשהשדה המגנטי נכנס לרוויה ? איך בדיוק זה גורם להפסקת הזרם לבסיס ? האם הרוויה מושפעת ממספר הליפופים או רק מסוג החומר של ליבת השנאי ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by JonyPony,

טוב, אז למרות שאני יודע את התשובה, מעניין אותי לראות מה הרוב חושב\יודע! בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by fuck off,

אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש כבל שימיר לי יציאת ג'וייסטיק של פלייסטיישן 2 לחיבור USB כדי להשתמש בשלטים שיש לי כג'וייסטיקים למחשב... ראיתי תמדריך שאפשר להמיר תחיבור לחיבור פרללי, אבל אני צריך לחיבור USB וגם שלא יזדקק לתוכנות או דרייברים... קיצר יש דברים כאלה למכירה? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מכיר ארדואינו? נושם ארדואינו? חי ארדואינו? חברת חינוך והדרכה מחפשת חובב ארדואינו מוכשר אחד, לפיתוח מערכי למידה בעברית המבוססים על ציוד ארדואינו. אז אם אתה מכיר היטב את החומרה של ארדואינו ויודע איך להרכיב מוצרים שונים, דבר אתנו. jobs@toknow.co.il

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by alfa100,

מישהו יכול להביא לי ארדינו זול וטוב מebay

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by FireStar,

שלום לכולם ברשותי הארדקנו 5, והוא כולל מסך LCD, שבעזרת חיישן טמפרטורה מציג את הטמפרטורה של המעבד. מסך ה- LCD הזה, מופעל ע"י סוללה (כמו של לוח אם), ולכן כל כמה חודשים צריך להחליף סוללה כזו...פעולה די מעיקה. האם אפשר באיזו צורה לחבר מולקס רגיל, שימנע ממני את הצורך לשים סוללה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by id3232,

אהלן, אנחנו כרגע בתחילת פרוייקט שמצריך שימוש בArduino Uno/Galileo. 1) ברשותנו WIFI Shield וכרטיס WIFI לGalileo,אך אנו מתקשים בהפעלתו.ניסינו לעקוב אחר מספר מדריכים ברשת אך אנו עדיין מקבלים שגיאות כגון שלא כתוב כלום בSerial monitor או שכתוב WIFI shield not present כשאנו מריצים קטעי קוד מה wifi examples. האם יש למישהו מדריך פשוט-עדיפות לעבודה עם הגלילאו. 2)לאחר שנעקוף את בעייה 1,נרצה לדעת באיזו דרך נוכל ע״י קוד שכתבנו לגלאי IR לשלוח את הנתונים מהארדואינו לאתר שמתעדכן ע״ב נתונים אלו באינטרנט (מספיק אפילו לשלוח 0 או 1 במקרה של זיהוי בגלאי)? האם יש מישהו שמבין בעניין ויכול לעזור? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by tmp9,

היי אני מנסה להבין מעגל של שלט רכב.. אני רוצה לשלב אותו במחשב כף יד שלי אבל לא יודע עדיין עד כמה זה אפשרי .. בעקרון הבנתי שיש במעגל 2 רכיבי עיקריים: 1. EPCOS R707 2. מיקרובקר PIC 12CE519 האם השלט משתמש בתדר רדיו כלשהו כדי לשלוח אות לרכב בשביל לפתוח או לסגור את הדלתות? ה-R707 אחראי על יצירת התדר הזה? למה צריך אם כן את המיקרובקר? תודה על העזרה העליתי צילומים של המעגל [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אז ככה נכון שבכל מחשב יש שתי מנורות אחת אדומה ואחד ירוקה שהאדומה מעבבת מתי שהמחשה חושב והירוקה מתי שמפעילים ועושים ריסט נכון עכשיו אצלי הם לא עבדו מאז שקניתי את המחשב ועכשו ניכנסתי קצט לתחום של המחשבים יותר אז אני יותר שם לב לזה ביגלל שאני תמיד פותח את הקונן ואני רואה את הכבלים שמובילים לזה וזה לא עובד אני מסה לשחק אם הפינים איך זה לא ניקרא ומתחיל להחליף לשחורים האלה שניכנסים שלם מקמות וזה עדין לא עובד עכשיו עוזזתי א הכבל שמדליקים מימנו ואז ניסתי להדליק וזה לא נידלק היחלפתי לו מקם וזה עדין לא עובד היחזרתי אותו למקם שבו הוא היה וזה עבד אז זה אומר לי שכל אחד צריך להיותת במקום שלו עכשיו או שזה לא במקום שלהם מהתחלה או שהמנורות סרופות מהתחלה עכשיו אני רוצה עזרה והסבר לשתי המנו…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אוקי שלום לכולם קוראים לי יוני . אני רוצה לעשות את הכונן שלי שיכנסו אליו דיסקים כמו במערכת של אוטו שזה כזה ניבלע לבפנים אני זוכר בערב מישהו עשה פה דבר כזה אז אם הוא קורא תהודעה הזאת שיסביר לי איך עושים את זה תודה לעוזרים .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ldti,

שלום. היכן ניתן למצוא מסכי LCD גרפיים בחיבור USB או SERIAL למכירה בארץ? ובאיזה מחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום חברים קניתי בוסטר לרכב ואחרי משחקים לצערי הלוח נשרף כרגע נשארה לי הבטריה שלו (עם חיבורים לתניני רכב ) שזו הסיבה לרכישה שלו בגדול אשמח לדעת איך להטעין את הסוללה הזו ללא החיבור ללוח השרוף אלא ישירות מהחוטים מצרף תמונות של הסוללה המון תודה חברים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by taimor,

הנה כמה תמונות איך החלון נראה : http://www.epstain.be/TT/1.JPG http://www.epstain.be/TT/2.JPG http://www.epstain.be/TT/3.JPG http://www.epstain.be/TT/4.JPG מה דעתך ? מה אתם ממליצים לעשות ? כי לי אין ממש דרך, הקטע שאני רוצה להחליף ת'חלון כי המאורר שיש שם סתם הורס לי את הכל ולא נוח לי במיוחד עם הBT... נ.ב. למישהו יש ספק פרספק באזור חולון - בת-ים...

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by nomagr,

למישהו יש מושג איך אפשר להמיר וידאו מרספברי פיי ל"שפורפרת אינטרקום" אנלוגי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כשהברגתי את הלוח בשביל להוציא אותו בטעות כנראה הבאתי מכה לצ'יפ פיצפון והוא נפל אני מחפש מישהו שיכול לחבר אותו ויש לו נסיון בדברים האלה. אני ישלם לו 200 ש"ח אם הכל יעבור בהצלחה. אני מירושלים... מישהו מעוניין? וזה דיי דחוף... רשמתי את זה כאן כי זה המקום היחיד שאני מכיר שאני חושב שאנשים יכולים לתקן דבר כזה מס הפלא שלי 0508421615

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by EITAN4,

יש מדריכים באנגלית אבל לא הבנתי אותם מישהו היתנסה בזה? ויכול להסביר בפשטות כיצד

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מחשב ישם פנטיום 4 בן 4 שנים ואני רוצה להסב אותו למחשב בסלון שישמש בעיקר להלקלטה של תוכניות מה הדרישות לכך ומה צריך לקנות חוץ מהרד דיסק נוסףכי יש לי רק 80 גיגה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.