עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by thedag,

האם ברגליים של מקלט IR: האם vcc זה vs? האם Vout זה out? תודה...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. נתחיל עם הפתח איורור הוצאתי את שתי הסוגרים של הכוננים 1.44 שמתי שם מאורר ועשיתי שם גם מגן אבק המגן אבק מבחוץ המגן אבק מבפנים המאורר עכשין למאוררים המוארים בנתיים אני רק קניתי מאורר מואר למעבד בשם BLUR ORB 2 הוא ממש יפה וגדול ובעתיד אני יקנה עוד מאוררים מוארים רגילים המאורר תמונה שלו בחושך לחלון אני היום התחלתי לחתוך את החלון וליפני זה אני גם התחלתי לסדר את הכבלים במחשב שיהיו יפים ולא מבולגנים עם דבק איזולירדבן(או איך שלא אומרים את זה) ואני גם וקנה השבוע פרספקס כחול תמונה של המארז חתוך אבל לא גמור יותר מקרוב הדרמל(משחזת ציר) שלי זה סרטון ביוטיוב שאני חותך את המארז ומראה את המאורר המואר וגם את המגן אווק http://www.youtube.com/watch?v=plsDVIhe…

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. Started by MODI,

קודם כל אחלה מדריך, מסודר ומפורט. כל הכבוד!! עכשיו יש לי שאלה. אני רוצה לצבוע את העכבר שלי בשני צבעים, אדום ברקע, ושני פסי מירוץ לבנים מעל באמצע, איך אני משלב את שני הצבעים עם כל השיופים וכו'...?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  4. אוקיי זהו השרטוט. אם אני מבין נכון אני צריך לעשות דבר כזה: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by thedag,

מה ההבדל בין המייצב מתח L78L00 To-92 לבין המייצב מתח שבמדריך למקלט IR? שניסיתי לשים את המייצב מתח הזה הוא גם עבד.. האם זה יכול להרוס? האם אפשר לשים אותו במקום המייצב מתח? תודה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  6. http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/Stereo/TAL_ST%20019_resize.jpg זה הסוויץ', תמונה ממדריך שנעשה באתר. ואני מחפש גם מקלט אינפרה אדום דגם TSOP 1738 אך אין בעיה אם זה 1838. (נ.ב. לאריהב אין את זה באמת, הייתי שם היום) אה וגם את הסוויץ' אין לאריהב תודה מראש. אה ואם מישהו יודע, אשמח לדעת היכן ניתן להשיג קופסה שכזו שמתחברת לRS232 http://lnx.manoweb.com/lirc/mids/img_3010.jpg אבל זה חייב להיות בגודל הזה כי אני צריך להכיל בפנים רכיבים.

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by GetRich,

אני רוצה להפעיל לד בעזרת סוללות רגילות, כמה סוללות אני צריך? וצריך נגד בשביל זה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני חדש בתחום ואני תמיד מפנטז על לבנות קופסה לא סטנדרטית למחשב.. משהו מיוחד.. אבל בנתיים שהמחשב עדיין בעל ערך.. חח אני מעדיף לעשות משהו פשוט יותר וגם כדי להתנסות. אני רוצה לחתוך צורה בדלת המארז. חשבתי על זה: (במקור יותר עבה כדי להראות יותר פרופורציונאלי על המארז) עכשיו השאלה שלי לפני שאני מתחיל לבצע את תהליכי החיתוך היא אם זו צורה קלה לביצוע אשר קל לבצע גימור יפה לצורה? (אני ממש רוצה שיצאו קווים ישרים) ואם היא צורה קלה איזה טיפים יש לכם בשבילי לביצוע הצורה הנ"ל? נ.ב: אני שואל אם זה קל או קשה כי אני לא יודע אם יותר קל לחתוך צורה בעלת קווים ישרים או ללכת על משהו ללא קווים ישרים...

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by J0n1,

יש לי מדפסת, ואני מחובר אליה בUSB. אמא שלי גם רוצה להדפיס לפעמים, אבל המחשב שלה לא מחובר אלי ברשת. חשבתי ליצור מפצל USB בדרך הבאה: למדפסת יכנס כבל USB, הוא יקח את המתח שלו מהמחשב שלי (שתמיד דלוק) ואת המידע, הוא יקח בעזרת סוויץ, אם אני אשים את המפסק בצד אחד הוא יקבל את המידע מהמחשב שלי, ובצד השני מהמחשב שלה. זה יעבוד? יש סכנה לרכיבים? יש דרך אחרת? תודה :]

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  10. אז ככה. אני מתכנן לשים קתודה קרה או אחת כפולה במארז שלי. מצאתי את המחירים הכי זולים אצל זיגזג, האם הם חנות אמינה? אני מחפש אחת בצבע כחול ויש לי התלבטויות: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6515 37 ש"ח, זה נראה לי מה שאקנה. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5007 57 ש"ח, זה של שתיים אז אולי את זה. 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=3850 47 ש"ח, בדיוק כמו 2, רק של קתודה אחת... 4. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=6519 65 ש"ח, בדיוק כמו 3 רק נדלק לפי המוזיקה (אני לא שומע הרבה מוזיקה אז נראה לי טיפשי) הח…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Jochman,

אהלן, אני מתכנן לבנות מכשיר HTPC וחשבתי על רעיון מגניב למארז. חשבתי להכניס את המערכת לתוך מכשיר וידאו ושהכונן DVD יהיה ביציאה של הקלטות וכו', מה דעתכם? זה בכלל נראה לכם אפשרי? כמו כן ישבתי עם אבא שלי על זה ולא בטוח שהספק יכנס, שווה לנסות לפרק אותו ולהכניס אותו מפורק או לעשות לו בוקס מגניב ושיהיה חיצוני? כמו כן, הקירור סטוק יספיק למעבד 4200X2, אני גם במילא אעשה לו Downclock. המפרט שמתוכנן להכנס פנימה: AMD 4200X2 Asus M3A Mushkin SP 1GB (נורא זול ד"א) Seagate ST3 500GB LG GSA-GH20N Hauppauge WinTV-PVR-150 וHec 300ART לא תהיה בעיית חימום? אני גם לא מתכוון להריץ HD (לא שיש לי טלוויזיה שתומכת בזה) בגלל זה מתוכנן הDownClock. אני מתחיל להכנס למחשבה של לשים את הספק מעל המארז (ויד…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  12. Started by midnight8,

בניתי את המעגל (מי שצריך קישורhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/) עכשיו אחרי שסיימתי לבנות הלחמתי הכל חיברתי למחשב במצב הראשון של המפסק זה פעל קבוע אחרי שהעברתי למצב השני ושמתי מוזיקה זה פעם אבל בערך פי 5 פחות חזק זה היה ממש ממש חלש בקושי ראו אור מה אני יכול לעשות? לפי ההשערה שלי זה הTIP31 לוקח את רוב המתח כי שמפעילים את המפסק זה כאילו מקצר רק אותו אז רוב הסיכויים שזה הוא אם יש לכם רעיונות בבקשה תשימו אותם כאן כי בא לי כבר לסיים את זה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הנושא אומר הכל...

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by carman6,

מכירים דרמל חובבני יענו- לא למקצועיים? גג 200 שקל?

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  15. חבר'ה ראיתי ביוטוב איזה סירטון ( שאני לא מוצא את הקישור שלו) של איזה אחד שלקח כמה מאווררים של מחשב טוחיבר אחד לאחד בצורת שרוול והשאלה שלי היא האם זה בכלל מועיל האם זה עושה יותר עוצמה של אוויר ???

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. Started by omrishalev,

קיבלתי מסך מראה של אוטו מתנה, השאלה שלי היא כזו אם אפשר לחבר אותו למחשב, ויש לי גם תשובה - כן אפשר... עכשיו ברצינות, אני לא מצליח להדליק את המסך עם חיבור של + ו -, בחיבורים של המסך יש עוד חוט ירוק שכנראה נותן פקודה למסך להדלק, באוטו הצלחתי להדליק את המסך אבל בבית אני לא מצליח, מישהו יודע אולי כמה זרם צריך לתת לחוט הירוק? ועוד שאלה, אם יש לי יציאה של TV בכרטיס מסך אני יכול לחבר את המסך לחיבור הזה? או שצריך גם כן חיבור פרללי?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by bad boy,

R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor C1______________1µF 63V Polyester Capacitor C2____________100µF 25V Electrolytic Capacitor C3____________470µF 25V Electrolytic Capacitor Q1____________BC239C 25V 100mA NPN High-gain Low-noise Transistor Q2____________BC337 45V 800mA NPN Transistor Q3____________BC327 45V 800mA PNP Transistor

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני זקוק לחנות שבה ניתן לקנות קתודה קרה שמרצדת לפי מוזיקה,באיזור השרון. כפר סבא,רעננה ,הוד השרון והסביבה הקרובה. תודה. עדיפות לחנות מחשבים,כי באוטודיפו מוכרים קטודות מחברות לא מוכרות.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  19. שלום יש לי אופנוע ממונע של ילדים אך הוא נשבר פיזית,לקחתי חלקים כדאי לבנות קארטינג לילדים בעת פירוקו פירקתי כפתור הדלקה של ON/OFF ויש לו 6 חיבורים ולהם 6 כבלים הייתי חייב לנתק את החיבורים כדי להוציא את הכפתור ממקומו עכשיו אני לא יודע את הסדר של החיבורים כי יש צבעים שונים והכנתי סרטוט: יש לי עוד כפתור של ON/OFF ולו 3 חיבורים ועדיף להשתמש בו כי הוא קטן יותר ואם תוכלו להסביר את חיבורו ויש עוד כפתור של ON/OFF עם 2 חיבורים אז תעזרו לי לחבר למתג הרצוי ויש לי עוד בעיה המנוע תקוע מבפנים ואני לא יכול לפתוח אותו כדי לנקות ואני גם מפחד שיהרס עוד יותר בזמן פתיחה אז תעזרו לי למצוא באינטרנט מנוע 6V שנראה ככה: התקציב למנוע משומש או חדש הוא 70 אפשר גם למנוע אלקטרוני חזק יותר ובאזו…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום אני מחפש את המתאם הנל אולי מישה יודע מאיכן בארץ אפשר לקנותו .? תודה לכול העונים ... זה הדבר ...http://www.altronics.com.au/index.asp?area=item&id=P1690

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. שלום, דבר ראשון אני לא שואל בנושא המחשבים הפעם .. אבל זה קשור לנושא המודינג. חבר בא אליי עם רעיון לשים בכד של הנרגילה מנורה שתאיר את המים והעשן שמצתבר בתוך הקנקן של הנרגילה. רציתי לדעת אם דבר כזה הוא אפשרי? ואם כן מה אתם לעשות.. מה לקנות איך לבנות וכו..

• 35 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. אוקיי הבנתי שיש לחשב את כל הפרטים וזה חייב להיות נכון. אבל השאלה שלי היא כיצד אני יודע כמה V הלד שברשותי? איך אני יודע פרטים לגביו..? ועוד כמה שאלות: 1) אפשר לקבל אתרים שיש בהם מדריכים למודים או פשוט מודים כלשהם.. אני מעדיף שהם יהיו מדריכים, או מודים שמסבירים יותר כיצד הכל נעשה. אם אפשר, להתמקד בנושא האלקטרוניקה שבמודינג, דברים מדליקים שניתן להכין, ורעיונות. הלחמות וכן הלאה. 2) ניסיתי להכין מקלט IR לפי המדריך שבאתר (שהיה בתחרות המדריכים). זה לא עבד, אבל זה לא העניין. השאלה שלי בעקבות ההתנסות בהלחמה היא... א. האם באריהב יש לוחות PCB שיש עליהם פסים מוליכים לאורך החורים..? ב. אם לא, מה הפיתרון הקל ביותר? (כי [עוד לא שאלתי באריהב- נעשה זאת מחר] בדקתי בהמון חנויות אלקט' בנתניה…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by midnight8,

מאיפה אני יכול לקנות סליבים בארץ ? אני רוצה אולי משהוא זוהר בחושך יש מצב כזה? ואם לא בארץ ובחול אז מאיפה ואיך אני יכול להבטיח שזה יגיע אליי וגם אם משלמים מכס על דברים כאלה? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by niv212,

לפני כמה שבועות רציתי לקנות מאווררים חדשים למחשב (האחד היחיד שנשאר חי עשה רעש) אז נתקלתי בהזדמנות קנות מאווררים עם ניאונים בזול יחסית.... קניתי 3 והנה התוצאות.... 2 ניאונים (כחול וירוק) מהצד ומאחורה. על הניאון הירוק מהצד עשיתי כמו שבלונה ששמתי על הרשת (מי שלא מזהה אז זה הלוגו של היטמן) תמונה יותר מקרוב של המאורר עם ההיטמן מאחורי המסך שמתי ניאון אדום (עם בקר שמהבהב לפי צליל) ומעל המסך יש 3 לדים כתומים קטנים שלדעתי נראים נחמד ותמונה יותר קרובה של הלדים אני כרגע עובד על מוד יותר רציני שאני אפרסם כשאני אניח את ידיי על כלים יותר טובים (למישהו יש סיבה שאסור לי לקנות מולטיטול של XPERT?) וכמה חלקים שקשה להשיג...

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by midnight8,

ראיתי שתיי מוצרים בחנות שקוראים לה PCool תגידו לי מנסיון או מדעה אישית מה אתם חושבים עליהם 1. http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ml-b א.איך מתקינים את המוצר הזה איך הוא יושב מוציאים את המולקס הישן ושמים חדש או מה? ב.זה באמת אפקטיבי זה עושה באמת אור חזק או שזה סתם חרטא 2. http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=uvm4p-f-g א.זה עושה באמת אור חזק?? ב.ההתקנה אמורה ליהיות פשוטה נכון? ג.צריך בשביל שיהיה אור איזה שהיא מנורת UV איפה אני משיג מנורה כזאת שמתאימה למחשב כמה היא עולה ואיזה חיבור היא דורשת

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.