אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קניתי לדים ואני רוצה שהם יהבהבו לפי המוסיקה יש איזה חלק או משו שעושה את זה ואייפו אני קונה אותו
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי ממשהו מתנה מדחס מזגן מרכב ואני רוצה להכין קירור גז מה אני צריך עוד שיהיה לי ? צינורות נחושת בלוק קירור גז מזגנים רדיאטור מה עוד? ואם משהוא יכול לסרטט לי איך זה אנור להראות בערך ועוד שאלה מה הרעש שמייצר מכרת כזאת גדול קטן??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לבדוק בנייה של מכשיר דרך הנחיות של אתר באנגלית. אני לא מבין גדול במונחים באנגלית ואשמח אם מישהו יודע מה המונח המקביל בעברית והיכן ניתן למצוא/לקנות רכיבים כאלו באזור המרכז: 1. 12VDC Negative Ion Generator 2. Reed Switch 3. Neo-Dymium Magnet 4. Heat Shrink Tubing or Electrical Tape תוד'ה!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ראיתי את התמונה הזאת: http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-3071.html ואני מת להשיג גם עקרב כזה... השאלה שלי.. זה מואר? זה מדבקה? חריטה? חייזר? מאיפה קונים את זה? קיצור... מישהו יכול לתת לי פרטים? תודה...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לטמפרטורה של המעבד עצמו או של הליבות וגם רציתי לדעת כמה דברים יש לי את התוכנה speedfan ומעבד e8400 התוכנה הזאת מראה טמפרטורת אמת אני לא יכול להתקין ריל טמפ בגלל שיש לי VISTA 64 הטמפרטורה של המעבד במאמץ היא 56 אבל של הליבות זה 60 ולפעמים זה 61 או 62 אבל אז אני רואה שהמהירות של המאוורר עולה וזה יורד ישר אז רציתי לדעת אם זה סביר או לא עד איזה טמפרטורה אני יכול למשוך את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מגבר שתומך ברמקולים 8-16 OHM ויש לי שני רמקולים 4OHM מה יקרה אם אני אחבר אותם? הרמקולים ישרפו? המגבר ישרף כי הוא לא יוכל לספק מספיק מתח? אני יכול להפוך רמקול 4OHM ל8-16OHM בעזרת נגד 4,6,8,10,12 OHM? או שאני רק אגדיל את ההיתנגדות של המגבר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר שקוף וחמודי ואני רוצה לקנות לד RGB ולשים לו אחת בגולה מה אני צריך לקנות חוץ מהלד הזה ? הוא מחליף צבעים ישירות שמקבל מתח או שמא אני צריך ג'וק מיתנדנד או משהו ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני צריך עזרה חשבתי לקנות 2 משטחי פרספקס, לשים אותם בצורת V (הקודקוד יהיה בחלק הקרוב למשתמש), לשים מתחת למשטח העליון 2 מאוררים 120MM (אם תמליצו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361956.0 פה עליהם אני אשמח ) הV יחובר עם ציר, כמו בדלתות של פעם, וככה אפשר יהיה להגביה את המחשב לזויות אחרות במידה וארצה (כמובן שזה מצריך בניית תומך בצד השני). העניין הוא שלפי מיטב הבנתי, מאוררים מגיעים ב12/7V לכן, אם אני ארצה לארגן גם מפצל USB שמקבל מתח חיצוני, אני אצטרך לאלתר מקור מתח למאוררים, ובמקביל להמיר אותו ל5V לUSB. שאלותי הן כאלה: יש לכם אולי הצעה אחרת חוץ מפרספקס על מנת לבנות את המשטח הזה? (צריך משהו קשיח וקל). מישהו יודע היכן אפשר לקנות בב"ש? כי אני לא…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נכון יש את המדריך הזה למקלט IR.. רציתי לדעת האם אפשר להוסיף לשלט שישלוט על המחשב להוסיף לו פוטנציומטר או משהו במקום הכפתורים של הווליום תחשבו על זה זה יכול להיות ממש ממש מגניב.. תודה לכל העוזרים......
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אהלן חברים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנותך מאריכים ל צמת ה 12V של הספק וצמת ה 24 פין?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לחבר 4 מאווררים של כל אחד 12V אבל אני רוצה שהם יתחברו ישירות לחשמל ולא למחשב איך אני עושה את זה ? שוב אני יסביר שלא יהיה אי הבנות אני מתכוון לקחת 4 מאווררים של 120MM ולחבר אותם בטור ככה שיצא 48V ואני רוצה לחבר את זה ליציאה של 220 של שקע ביתי איך אני עושה את זה איזה כלים אני צריך תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי. בקרוב אני מקווה אני קונה מחשב חדש, שלי יעבור להורים שלי ושל ההורים שלי יילך למחסן. חשבתי להפכו לHTPC ואני צריך את העזרה שלכם. בפאנל האחורי יש רק חיבורי חשמל ו-וידאו, ואני צריך שיהיה לי פאנל אחורי עם מקום ליציאות לוח אם וליציאת חשמל של הספק. ללוח אם יש 6 יציאות סאונד, כרטיס מובנה, יציאות USB ורשת ועוד כמה פיצ'רים. מה לעשות ? אגב אין לי גישה לכל מיני כלים אז עדיף במינימום כלים שאני אנסה להשאיל ממישהו. אם יש דרך טובה לחתוך את המארז שלהם ולהלביש אותו בוידאו אני אשמח לטיפ. תודה לעוזרים, ליאב.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את התופסנים האלה של זלמן האם אפשר לתפוס איתם חלון פרספקט ? או שעדיף עם ברגים ? [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז נתחיל, אין לי הרבה ידע בבניה ואלקטרוניקה אבל אני אשמח אם תנסו לעזור לי פה וביחד נעשה משהו מעניין יש לי הרבה כוננים קשיחים {נגיד שנדבר על 8 כוננים (80 - 120 - 160) ide ואולי איזה 2 sata } אני רוצה לעשות איזשהו חיבור או קופסא או כל רעיון שיש פה למישהו לתת לי שלא כולל יותר מדי בלאגן בבניה של זה מבחינה אלקטרונית יש לי כמה חלקים שאנירוצה להתשתמש בהם אז מה שיש זה 2 כבלים של חיבור משולב ide & sata עם ספק כח. "גאדג'ט" כזה בשביל מחשבים ניידים (מאווררים + מפצל usb) וכמה כוננים. מה שאני חושב לעשות זה התקן לכוננים שיהיה בתוך "משהו" כולל ה"גאדג'ט" ואפשרות קלה להחליף את הכבל בין הכוננים או שיש למישהו רעיון שיעשה את זה יותר שימושי ונח (כי מה שיש לי בראש יכול לעשות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גוף קירור בגודל של 4.5X4.5 ס"מ הגובה הוא סנטימטר של כרטיס מסך ישן שמצאתי אז מה אפשר לעשות איתו? תודה מראש, גיל
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה לצבוע מארז בצבע שחור אטום לגמרי - כך שלא יבריק בכלל מה אני אמור לעשות שונה מהדרך הרגילה שבה צובעים מארז ? ניתן לוותר על שכבת ההגנה החיצונית ? (הצבע לא יישרט אם אני עושה כמה שכבות אם שיוף ביניהם) ?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לבנות מארז, חשבתי בהתחלה לבנות את כולו מפרספקס אבל הייתי בהלם כששמעתי את המחיר (230 שח למטר! - לפני הנחה אבל עדיין ) בכל מקרה החלטתי שאני אשפץ מארז שלי .. שהוא די חדש אבל לא יקר. עכשיו הקטע שאני רוצה לפרק את כל השילדה שלו שהכל יהיה בנפרד (,HDD ,CD ספק כח ,לוח, וכו'..) ככה שאני בוחר איפה למקם כל דבר ודבר.. רציתי לדעת איך לדעתכם הכי טוב למקם את הדברים? אם יש מארז נגיד שאני יכול להתבסס עליו.. אני הולך לעשות פילטרים לכל המאווררים, חלון שקוף ירוק, הוספת מאוורר עליון, גרילים, קונסים מחורצים.. ועוד כל מיני דברים...... (השראה עצמה מTVR מי שמכיר) התוצאה הסופית זה מארז שחור עם נגיעות של ירוק - אנוידיה. תודה לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב יש לי אינטרנט במהירות גילשה של 5 מגה, ושמתי לב שבזמן האחרון הראוטר מתחמם מהרגיל מה שגורם לו להפסיק לעבוד לעיתים קרובות ואז בשרות לקוחות אומרים לנתק מהחמשמל ולחבר וגם אז הוא לא שורד הרבה זמן... ראיתי כאן פרויקט של מישהו שחיבר מאורר לראוטר אני רוצה לעשות דבר דומה רק יש לי בעיה שאין לי שום ידע באלקטרוניקה אז אני לא יודע איך לחבר את המאורר לראוטר... המאורר שיש לי כבר הוא Mini Kaze Ultra 4cm Silent Fan של SYTCHE עם חיבור 2PIN ו יש לו ADAPTOR ל3PIN... איך אפשר לחבר דבר כזה לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אם אפשר שם של חנות ואיפה היא נמצאת...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי פה בבית פרספקס ואני מרגיש שיש לו פונטנציאל אבל אני לא יודע מה זה מרגיז, אני יודע שיש לי משהו לעשות איתו אבל אנהי לא יודע מה, זה מה זה מעצבן בקיצור הצעות אני מיואש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז כול המעשנים בנינו בוודאי מכירים את המצית הזאת שלוחצים עלייה היא עושה אורות כמו הצ'קלקה של המשטרה מי שלא מכיר יש את המצית הזאת כמעט בכול קיוסק בארץ היא עולה 7 שקל בערך והיא ניראת ככה http://img146.imageshack.us/my.php?image=0916080341gx6.jpg אני ראיתי אותה וחשבתי מה לעשות עם אחת כזאת מתברר שבפנים יש בקר קטן עם שני לדים שלוחצים עליו הוא מזדעזע ופועל אז החלטתי לקחת אותו ולדחוף אותו בעכבר לפני הכול מצרכים: את המצת כמובן דבק חם מלחם ובדיל איזולירבנד מספיים מברג קטן ועכבר שקוף או עכבר שיש לו גולה זהורת עם לד או כול עכבר שבא לכם חח אני קניתי עכשיו של ג'י פי טי כמו שרואים במדריך עולה 30 שקל עושה ת'עבודה והוא גם שקוף טוב אז לוקחים את הבקר הקטנטן הזה ויש לו שני פינים כאל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המאווררים שלי במארז חופרים עכשיו אני רוצה לבנות פאן באס פשוט רק של מתגים אפילו בלי לדים אין לי ידע בכלל באלקטורניקה אני יודע רק להלחים וכל מה שמסביב אני לא יודע איך לעשות את זה, חשבתי לקחת מתג דו מצבי ולחבר אליו את ה+ וה - של המאוורר וזהו זה נכון לעשות ככה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם מכירים את התריסים האלה החשמליים שנפתחים אוטומטית בשעה מסויימת ונסגרים אוטומטית? יש לי תריס כזה ויש מנוע השאלה שלי איך אני יכול לגרום לו להפתח ולהסגר אוטומטית בשעה מסויימת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.... לאחר שניסיתי לבנות את הכבל ולא הלך אז חשבתי על רעיון אחר מאורר לפאלפון שלי יש לי nokia n73 עכשיו כל שיעור ספורט (יש לנו את המורה הכי רצחני בכל בית ספר הוא חושב שאנחנו יכולים לעשות מה שהוא עושה) חם בטירוף אז חשבתי לבנות מאורר שיתחבר ליציאה של החשמל או של ה usb שיש לnokia n73 למישהוא יש רעיון איך לחבר את זה ? הנה תמונה של הכבל : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הסגתי רמקולים די טובים שחיברתי לכיסא אז בהתחלה פרקתי את הרמקולים כדי ליראות עם מה יש לי עסק ואז חתכתי את העור של הכיסא עם סכין יפני וגם הוצאתי את הספוג של הכיסא עם סכין יפני ועשיתי אותו בגודל שמתאים לרמקולים ופשוט דחפתי את הרמקולים לכיסא (לאיפו שחתכתי עם הסכין יפני) היה לי בעיה אים הרמקול שיש לא מצד את כל הציפים אבל היסתדרתי עם זה בסוף(הכל מוסתר מיתחת לספוגים בכיסא) ואז הדבקתי עם דבק מגע את הסוגרים האלה (אתם תבינו בתמונות) כדי שיראה יפה ולתמונות הרמקולים מפורקים חלקית אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. http://www.siz.co.il/up.php?i=oewmytndy30g.jpg הכיסא בתמונה כללית (לסובב את הראש) אנא לחץ על הבאר על מנת לצפות בתמונה בגודלה המלא. הרמקולים מקרוב http://w…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-