עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nomagr,

למישהו יש מושג איך אפשר להמיר וידאו מרספברי פיי ל"שפורפרת אינטרקום" אנלוגי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום. מתנצל מראש על הבורות - אני מנסה לחשב עלויות של חמשל. למישהו יש את הנוסחא? נאמר, אם יש לי נורת 9 וואט, ואשאיר אותה דלוקה במשך חודש שלם, מה תהיה העלות? תודה!

• 7 תגובות
    • 14.6k צפיות
  3. Started by nighthawk_ok,

בעקבות כך שהמעבד שלי שווק חיים (יותר נוח כנראה פגעתי בו) - הוא לא עובד בכל מקרה, אני מחפש רעיונות מה אפשר לעשות איתו (נראה לי לזרוק לפח זה בזבוז לא?) אז מה היתם עושים עם מעבד (אי אפשר לשים אותו במחשב, הוא לא עובד, אז זה רק ליופי) ?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by yonatancalderon,

שלום, שאלה קצרה אני אנסה להיות הכי ברור שאני יכול יש לי 2 מתגים (תאורה) סמוכים אחד לשני. צירפתי קובץ תמונה חובבני כדי להראות איך החיווט שלהם הולך, במילים: כבל אחד מגיע מהקיר משורשר בין המתגים ומסתיים במתג השני ולכל מתג יש כבל נוסף מהקיר. זה היה המצב עכשיו השאלה הנה תמונה של המתג שקניתי (סליחה על הסינית) במתג שאצלי רשום באנגלית על החיבור הקיצוני N-IN ועל השני L-IN ולאחר מכן A B C D הוא מתאים לעד 4 מתגים אבל אני צריך רק 2 לא מסתדר לי איך לבצע את החיווט בבקשה עזרה. תודה, [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לבנות "מעגל למציאת מכונית בחניון" ואני למדתי לפני כמה שנים קצת אלקטרוניקה אבל אני לא מבין איך אני בונה את המעגל שבסרטוט... אני לא מבין בסרטוטים אז אם למישהו יש זמן בשבילי והוא יכול בבקשה להכין לי תרשים אם רשימה של חומרים שצריך ולאן כל חלק מתחבר אני ישמח.. תודה מראש, אוהד כהן. הסרטוט כאן:

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by zurkin1232,

רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון בהדבקה של שני לוחות פרספקס אחד לשני. שמעתי שיש דבק מיוחד שנקרא "מלט" (Cement)...

• 16 תגובות
    • 8.7k צפיות
  8. Started by EranSha,

היי לכולם, ברצוני לבצע פרוייקט קטן ברכב שלי ויש לי מעט מאוד ידע באלקטרוניקה ולכן אשמח להמלצות\הכוונה של החברים בפורום אני צריך להעביר סיגנל של לחיצה על כפתור בנקודה מסויימת ברכב לנקודה אחרת ברכב שאיננה נגישה ישירות. לצורך זה הבנתי שאצטרך להשתמש במקלט ומשדר של 4 ערוצים(אני רוצה לתמוך ב4 כפתורים שונים) הצרכים שלי הם: * הרכיבים יתמכו במתח של 12V כפי שקיים ברכב. * אשמח לאופציה גם עבור משדר שיוכל לקבל מתח מהרכב (+ ו -), אני עדיין לא סגור במאה אחוז שבנקודה המסויימת תיהיה לי נגישות לנקודה של מתח קבוע ברכב ולכן אשמח גם לאופציה נוספת של משדר שיש לו חיבור לסוללה (303 לדוגמא). * המשדר צריך להיות קטן ככל שניתן. * טווח הקליטה של המשדר והמקלט יכ…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אני צריך דרמל וראשים כדי לחתוך אלומניום ופרספקס ופחיות צבע בצבעים אדום ושחור כדי לצבוע כונן CD ישן ואת המקדימה של מארז COBRA של RAIDMAX

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני רוצה לבצע קצת מודינג למחשב בן 3 שהולך לשמש אותי בתור מחשב אישי לעבודה משרדית ואינטרנט. אני רוצה שהפרוייקט יהיה במינימום הוצאות כספיות, מכיוון שאני לא רוצה לזרוק מאות שקלים שבהם אני כבר יכול לקנות מארז מוכן ולא פחות טוב. הפרוייקט ממש לא מסובך אבל אין לי ממש את הכלים כדי לבצע אותו. קודם אני יסביר מה אני מתכנן לעשות אני רוצה להוסיף שני מאווררי 80MM מקדימה, איפה שהרקע הכחול, והזזת כפתורי ההדלקה, מיקומים חדשים מסומנים בירוק ואדום. בנוסף אני רוצה להוסיף מאוורר 92 או 120 מלמעלה. זהו סך הכול די פשוט, השאלה שלי איך אפשר לבצע את העבודה הזאת בלי לקנות דרמל? איך אני יכול לחבר את מאווררי ה80 הקדמיים לפלסטיק הקידמי של המארז?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by PhoenixBoy,

קיבלתי עכשיו הארד דיסק חדש שלי ואז ראיתי את השקית הזאת של הכדורים הקטנים האלו הרעילים.. ואז חשבתי לעצמי שאפשר לעשות עם זה משהו כי הם שקופים כאלו יפים. קיצור הרעיון זה לשים אותם בתוך חלון או משהו ולהאיר עם לדים זה יכול לצת מזה חיה. אפשר גם לקחת מקופסאות נעליים וכו'... אני מקווה שתהיה לי הזדמנות לעשות משהו כזה ואז אני אביא תמונות. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. Started by amitle22,

שלום שמי עמית קניתי מחשב חדש אני רוצה לשאול אם אפשר לעשוצת מודינג על המארז אבל לא עם מאווררים וחיתוך אני רוצה לקחחת שבלונה של דרקון ולקחת ספריי ולעשות את זה על המארז בצד המארז טיפה שחור וטיפה כסוף זה יפגע בחשב?

13. משהו כמו כאן (בסרטון). רק אני רוצה שלדים ישארו דלוקים ולא יהבהבו. כאילו באר כזה שיגדל ויקטן לפי קצב המוזיקה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by wons,

שלום לכולם אני מחפש חנויות זולות שימכרו לדים בצורה סיטונאית לדים פשוטים 3mm כמות קרוב ל 200-250 לדים... יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MeLeH,

דבר ראשון, בסיקור של המארז (http://hwzone.co.il/reviews/SunbeamTransformer/7/) בסיכום רשום שאחד החסרונות שלו שהמאווררים רועשים רציתי לדעת עד כמה הם רועשים... בוא נגיד ככה אפשר לישון ברעש כזה? והשאלה השנייה אם המפרט הזה: יתלבש טוב על המארז... שלא יתחמם יותר מדי ושכל החלקים יכנסו (לזה הכוונה) תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by 104952,

תכנן ושרטט רשת לוגית שבכניסתה שתי מילים בינאריות - כל אחת בעלת 4 סיביות, והפלט שלה יהיה 1 כל פעם שהמילים שנלקטו זהות אחת לשניה. בטוח יש דרך יותר הגיונית מאשר לכתוב בטבלת אמת את כל ה 256 אפשרויות?? תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by uziliron,

רכשתי באיביי את הסוללה הזו http://www.ebay.co.uk/itm/120803665771?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 GOLD 2430MAH HIGH CAPACITY REPLACEMENT BATTERY FOR HTC SENSATION 4G G14 והתחלתי לחשוש שעבדו עלי איך אני בודק את הדבר? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by benor,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456905.0 כבר הוצאיתי את המסך מהמחשב, השתדלתי כמה שיותר להוציא את החיווט בשלמותו אבל אני לא יכול להתחייב לכך. בכל מקרה, אני גר באיזור השרון למי שמעוניין...[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 16:14:55 תמונות:[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  19. אני רוצה שכמה שפחות הם יראו וכמה שפחות יזוזו. אם היה אפשר להדביק אותם לצדדים ולהזיז אותם רק כשצריך הייתי עושה זאת בשימחה (הבעיה שאני אפילו לא יודע אם אפשר) יש לכם טיפים בשבילי ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by sholop,

שלום יש לי מקור מתח AC של 9 V ואני רוצה לייצב אותו ל DC . יש לי את הרכיב 7805 , אם אני אכניס בVI מתח AC של 9V אני אקבל מתח DC של 5 ? ואם לא אפשר לקבל מעגלי ייצוב פשוטים למטרה שלי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה לבנות פרוייקט או משו ויש לי סכימות של פרוייקטים אבל אני לא מבין מה צריך לחבר למה מישהו יכול לתת פה דוגמא או לתת קישור לאתר שמראה בערך איך? זה דחוף תודה לעזורים.

• 16 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. Started by NiceShoTe123,

שלום. אני צריך קופסה שמתאימה למפרץ ה5.25". פשוט קופסאת פלסטיק בצבע שחור בעלת חורים לברגים במקומות המתאימים ופאנל קידמי חלק ונקי בגודל המדויק של כוננים רגילים. המארז הוא ANTEC 300 והפאנל הקדמי ניתן לפירוק קל. אז הקופסה צריכה להיות כמו בגודל של כונן רגיל כדי להתאים. זה ישמש לאיזה פרויקט. בהתחלה חשבתי לשים רכיבים על כיסוי של המארז ואת המעגל בתוך המארז אבל זה מונע מהפאנל הקדמי מלהתפרק. עלה לי רעיון של לחבר את המעגל לפאנל באמצעות כבל DVI זכר-נקבה ואז יהיה אפשר לפרק אותו. אבל אני מנסה לפשט עניינים אז אני צריך כזאת קופסה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Stanly,

לא הבנתי מה תפקידם של כל קבל ונגד במעגל זה... מה זה ה-LM317? אני יודע, זה מתחרות המדריכים אבל אין לי מושג מה כל קבל ונגד עושה ומה תפקידו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guy124,

טוב חברה זה המודינג החדש שלי שאני חושב שאני יתחיל אותו בפסח למרות שיש לי בגרויות ישר אחרי זה אז תאחלו בהצלחה !!! תמונות (בעיקרון זה לא ממש גמור אבל אני חושב שזה הכיוון) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by yambtz,

את הפרוייקט הזה התחלתי לפני שנה וחצי בערך כשעוד גרתי עם אמא בנס-ציונה. הוא התחיל בתור אוסף מודים קטנים ולא קשורים. צביעה של המקלדת והעכבר (שהוחלף ב MX510 לאחרונה) ובניית glowpad שאבד. אם מישהו יודע איפה הוא שיגיד לי. שכן שלי שביקשתי ממנ הדרכה על איך לעבוד עם הדרמל לא הסכים לתת לי לעבוד איתו למרות שהוא שלי כדי שאני לא אפצע (לכו תבינו) ולקח את זה לעבודה שם הוא עשה לי חלון. אחר כך עשייתי עם הדרמל חלון מעוצב בגג עם מקום למאוורר (יוחלף במאוורר לדים בקרוב). את המקומות לצורב והדיסק הקשיח שתפסו המון מקום הוצאתי. במקום עם קצת חיתוכים העברתי את הצורב למקומו הנוכחי, והדיסק הקשיח מחובר לרצפה. יש לי אפשרות לחבר אותו ליד הצורב אם אני ארצה לשים על הרצפה קירור מים אבל זה לא בתוכנית בינ…

• 23 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.