עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by bykeking,

שלום, אני מחפש חניות אשר מוכרות ציוד מודינג. אני לא מדבר על חנויות שמוכרות קטודות וכאלה, אני מחפש חנויות שמוכרות כל מיני שטויות כאלה למודינג כמו mnpctech.com. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  2. של לי את המארז ENERMAX CHAKRA ECA3052 MID TOWER CASE +25cm אז השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול לחבר את המאוורר הגדול לפאנל ולשלוט בו ואיזה חיבורים יש לו? ואם הפאנל אני יכול גם לכבות את המאוורר? הפאנל שאני רוצה הוא: http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rhk-sa ואיזה עוד איפורמציה הוא מביא לי ?

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by ETB,

נתקלתי במדריך מעולה שיעזור מאוד לבין המודרים הכבדים ביניכם. יש גם באתר עוד כמה מדריכים ותמונות שלפרויקטים מדהימים. http://www.mnpctech.com/Dremel2.html ניראה לי שבין המודרים יש כמה נאונאצים כיוון שחלק מהחלונות בצורה של סמלים של הרייך שלישי. אבל בכול זאת אתר מעולה.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. יש לי מארז דומה לזה השחור .... בדיוק בדלת של המארז יש לי אותו דבר עיגול חורים למאוור של המעבד ולמטה קוביה .. יש לי 120 מאחרונה שתי מאוררים 80 מקדימה ביג טייפן מה אני יכול להוסיף ? אולי איזה מאורר למטה עם לד שמקרר תכרטיס מסך ויעשה לי אור יפה בלילה חחחחחחחח?! אני רוצה לעשות פוטנציומטר או משו כזה לשלוט על המהירות של המאוררים?! מד טמפ' .. אם אפשר קישורים או דברים אחרים לשפר תיוופי של המארז מבפנים להחליף כבלים למיוחדים כמו שיש לספק של טרמילטק חוט שחור כזה יפה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yairbaz,

חיברתי מאוורר 12V ישירות לחשמל והוא התפוצץ במקום!! הבנתי שזה לא טוב והתחלתי לקרוא בנט, מסתבר שצריך שנאי ראיתי ביוטיוב איך לחבר למטען נוקיה והגדלתי את הראש במספר ניסויים לא אפקטייבים. מה שאני צריך זה לחבר 6 מאווררים של מארז מחשב 12V וגם לחצן ששולט על נורות הלד שעל 2 מאוורים. 3 מאוורים זה 0.14A .. ו3 מאווררים זה 0.18A.. סה"כ 0.96A. בקיצור הבאתי מספר שנאים של מספר מוצרים שונים כגון מדפסת ראוטר של בזק מטען נוקיה שנאי של טלפון אלחוטי וכדומה.. (כולם בין 5V ל-12V) ואני מרגיש שהמאוורים חלשים ולא נותנים בראש.. הבאתי שנאי 12V 2A חדש וזה עדיין לא סוחב.. חשבתי להביא שנאי 13 או 15V כי אני לא מבין בחשמל רק קורא בנט. מה לעשות? תודה יאיר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by card,

שלום תראו מה מוכרים בדיל אקסטרים: http://dx.com/p/k1208065-metal-detection-sensor-module-for-arduino-robot-kit-silver-black-151198?item=492 החיישן הזה יכול לחוש מגוון מתכות: מהאתר: "iron, stainless steel, aluminum, copper, etc detection" רק למה כזה מחיר הזוי? אני רגיל שחיישנים עולים בד"כ בין 10 סנט לדולר.. מישהו מכיר חיישן מתכות במחיר יותר סביר? תודה card

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by roeesnir,

אני צריך להלחים משהו מאוד מאוד עדין , בתוך עיגול בקוטר של חצי ס"מ, ובעומק של חצי ס"מ. ואני צריך די דחוף ראש מלחם כמה שיותר דק. איפה אפשר למצוא? אם יש בeBay, אני מוכן לחכות למשלוח. ואם יש בארץ, עדיף. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by froggy,

שלום לכולם. רציתי רק להזהיר את כולם שהשימוש בציר גמיש מסוכן מאוד לדעתי. בכל אופן הציר שאני השתמשתי בו של חברת WOLF, עשוי באיכות ירודה מאד. החיזוק של הציר אל הדרמל מאד בעייתי, והחיבור אל הדיסקיות חיתוך הוא המסוכן ביותר. אי אפשר לדעת מתי הדיסקית באמת מחוזקת, הציר מורכב משני חלקים: חוט פלדה ומין מהדק בחלק הקדמי, שני חלקים אילו לפעמים מתנתקים אחד מהשני. כל הדברים האלו יכולים לגרום לניתוק של הדיסקית, באם נתחשב בעובדה שהדיסקית מסתובבת ב30000 סל"ד, זה יכול לחתוך את הבשר שלנו כמו מרגרינה. אני מדבר מנסיון שאתמול השתמשתי בציר גמיש, והדיסקית התנתקה, כאשר היא הסתובבה על המקסימום. למזלי הדיסקית עפה לי מעל הכתף! ולא קרה כלום (חוץ מהדיסקית שהתנפצה). אני לא איזה קצין בטיחות צבאי או משהו,…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני מעונין במעגל שיכול להפעיל 10-20 דיודות LED ביחד ושיהבהבו בקצב תלוי פוטנציומטר. ואז לחבר כמה כאלה ליציאה של רכיב כלשהו שישלוט איזה שורת דיודות תהבהב. המעגל יפעל על מתח סוללה או ספק DC. אני מניח ש 5V יהיה אידיאלי אבל אם נראה לכם אחרת תגידו. ואיפה כדאי לקנות כל מיני רכיבים כאלה שנחוצים לבניה? (בין חדרה לתל אביב) המלצות, קישורים יתקבלו בתודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכם... ראשית אני חייב לציין שהידע שלי באלקטרוניקה נמוך אז אני מתנצל מראש אם השאלות קצת מפגרות.. בהמשך לתרד הקודם קניתי בסוף את הלדים 1W 8mm 140° StrawHat White LED LIGHT 240Kmcd@300m​A ועכשיו אני רוצה לקנות נגדים מתאימים ל 9V, 5V ו 12V לפי האתר של חישוב הנגדים ראיתי שאני צריך נגד של 33 אוהם 2 ווט כדי שיפול על הלד 3.5 וולט כאשר אני מחבר את הנגד והלד ל 12 וולט ל 9 וולט אני צריך נגד של 22 אוהם גם 2 וואט (כדי לעשות פנס) ול 5 וולט אני צריך נגד של 5.6 אוהם כנ"ל 2 וואט (כדי לעשות פנס USB למקלדת) 1) האם זה הגיוני שצריך נגד כל כך חלש? אם לא אז איזה נגד אני באמת צריך? כי אם הייתי מחבר לד של 20 מיליאמפר הייתי צריך נגד של 470 אוהם רבע וואט 2) האם קיימים נגדים של 2, 3, 4 אוהם? 3)…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. אני בדרך לסליבינג הצלחתי לאלתר חלק של אנטנה שמשחרר את המולקסים... את החיבור של הפלופי גם בקלות אני משחרר עם מברג אלן קטן אבל ניתקעתי בעיקר עם ה ATX איך אתם שיחררתם אותו? ואל תגידו לי ללכת לקנות איזה כלי, או שתתנו לינק באינטרנט למקום שאפשר לקנות או שתסבירו איך לאלתר אחד... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. למי ששם לב, צורף השבת לעיתון מוסף של הום סנטר בין השאר, שמתי את העין שלי על המקדחת עמוד שבמבצע הכלי הנ"ל הוא מאוד שימושי, אך עד כה היה מחוץ לטווח מגעתם של מודרים רבים עקב מחירו היקר המוצר הנ"ל עולה ממש זול, אומנם עדיין לא יצא לי לראות את הכלי, ולבחון מה טיבו אך במחיר שלו - שווה לבדוק אותו (350 ש"ח) אני אשתדל ללכת לבחון את הכלי, ולתת עליו מידע שימושי, בנוסף ליתרונות ולחסרונות. בלי קשר לת'ארד עצמו, אני אשתדל לפרסם מבצעים שונים כדי שהמודרים שביננו יוכלו להשיג כלים במחירים טובים יותר. וכמובן לתת חוו"ד לגבי המוצר אשמח לשמוע תגובות על היוזמה הנ"ל (מעוניינים או לא?) וכמובן - תצביעו בסקר..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by midnight8,

האם יש דבר כזה סוללות 6 וולט?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. טוב, אז בידי iPod בלתי שמיש בגלל בעיית בטריה. חשבתי לעצמי, שכמו שניתן לקחת מאוורר מאיזה ספק ממחשב ישן, ולחבר את חוטי האדום-שחור שלו עם האדום-שחור של חיבור המולקס - ניתן גם לחבר את שתי כבלי הבטריה הדקים של הiPod (גם הם שחור-אדום) לחיבור מולקס רגיל. אז מה אתם חושבים, האם זה אפשרי? הספק שלי לא יקרוס מחיבור של מכשיר אלקטרוני קטן אליו? צירפתי תמונות של הכבלים.

• 9 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by x-pac,

תראו אני חדש במודינג ולא היה לי רעיון חדיש אז עשיתי מודינג קלאסי (לדעתי) 1 פתיחת חלון צד 2 גריל במאוורר 3 קטודה כחולה של Sunbeam וזהו תגיבו.. ונ"ב התמונות לא באיכות טובה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ksty,

שלום רציתי לדעת איזה ארדואינו כדי לי לבחור בשביל לחבר אליו שני מנועי צעד, צג LCD, וחיישן טמפרטורה. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הבקר של הסאונד התקלקל לא שומעים טוב ויש רעשים ואני רוצה להחליף את הבקר של הסאונד במערכת של קרייטיב אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החלק הזה ואם אי אפשר להשיג את החלק אז אולי אפשר לתקן את זה עדיף להחליף לבקר סאונד חדש התמונות של המערכת קרייטיב 2.1 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by co-oper,

http://www.gizmodo.com/gadgets/pcs/cebit-06-case-modding-competition-159631.php מדובר על משתתף בתחרות המודינג של התערוכה... לצערי לא מצאתי סיקור של כל התחרות ואפילו לא את המידע של המוד הזה, אם למישהו יש לינק לעוד תמונות מהתחרות שירגיש חופשי לשתף! עריכה: מצאתי סיקור של התערוכה של 2005, מה שאומר שאולי בקרוב גם הסיקור המלא של התחרות של 2006 יגיע לאינטרנט: http://www.hexus.net/content/item.php?item=1077

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by RammsteiN,

אני מחפש צבע יפה שיתאים ללוח אם שלי והלוח אם רגיש לקרני UV והוא בחלקו צהוב ובחלקו לבן אז איזה צבע של קתודה תוכל להתאים לי ואיזה סוגים אולי כאן אפשר למצוא משהו? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?c=10&sc=29

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  21. שלום, אני רוצה להתחיל לעבוד עם Arduino וזה עולם פשוט עצום, מדהים שרק עכשיו נחשפתי אליו במקרה. אז אני מחפש קיט טוב שאפשר להתחיל איתו. קראתי את ההמלצות בפורום וגם ראיתי את הקיט הבא של 4Projects שנראה מבטיח ולימודי. המחיר קצת גבוה עבורי ולכן רציתי לשמוע את דעתכם לפני שאקח החלטה. קישור לקיט - http://www.4project.co.il/product/228?sectid=17 תודה! ערן.

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום לכם... מיצטער אם הכותרת שלי לא הייתה אינפורמטיבית מספיק פשוט קשה היה לי להסביר את עצמי במרווח קטן כזה. אז ככה... אני רוצה לעשות מודינג חדשני לספק הכוח שלי, זהו ספק ישן של 350 נידמה לי... פתחתי אותו כדי לבדוק את פני השטח, ובתוכו מצאתי מין פלטות מתכת כאלו שתופסות הרבה מנפח הספק. רציתי לשאול אם אפשר להסיר אותן או לפחות לחתוך אותן קצת כדי לחסוך מקום... אני מאמין שהן מיועדות לקירור מכיוון שמחוברים לתחתיהן מספר טרנזיסטורים... בקיצור אלו הפלטות: מה דעתכם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

שלום. לא מזמן קנו לי SONY S2 (אל תקנו חרא של דבר...) עכשיו החיבור הוא בננה כזה בצורת "ר" אני רוצה להחליף לצורה רגילה... אנכי... איך אני יכול לעשות את זה? (בצורה אלגנטית ויפה...)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hmjmvhcvh,

מישהו מכיר אפשרות לבנות מעגל (או להשתמש ברכיב יחיד) שיהיה בצמוד לרמקול ויפחית את הבאס בסאונד? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם=] אני כבר מלא זמן מנסה לעשות מסליל וחשמל את החוט האדום הזה.. אני מבין קצת באלקטרוניקה אבל הפרויקט הזה לא הולך לי.. אני רוצה לבנות מצית שתדליק סיגריות ע"י חוט אדום לוהט.. כמו באתר הזה: http://www.usbid.co.il/product1330.aspx יש שם תמונות.. אני לא בטוח באיזה חוט כדי להשתמש ומה שאני עושה כל פעם או שאין מספיק זרם או שהחוט נשרף.. אני רוצה לעשות את זה נייד כמו בקישור אז אם מישהו יכול לייעץ זה יהיה נחמד.. תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 15.02.2011 בשעה 16:37:24 אם יש איזה נגד שיכול לייצר חום שמספיק להדלקת סיגריה עם מתח נמוך(סוללת AA ) זה גם טוב

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.