עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הזמנתי X-Controler של טרמלטק, לפני כשבוע עם החוסר מזל שלי הגיע לי כמובן פאנל פגום (פעם במאה שנה יש רכיב אחד פגום והוא נפל דווקא אצלי :) בכל מקרה היום הגיע החדש, פאנל ממש חביב, עיצוב יפה תאורה יפה שליטה נוחה הכל סבבה, הכפתורים רגישים מידי לטעמי (לא מבחינת רגישות השליטה אלא מבחינת עמידות הכפתורים, הם נראים לי חלשים מידי ואם משתמשים ביותר מידי כוח אפשר לגרום לנזק). המינימום זה 6.5V שזה לדעתי לא משהו, אבל בסדר. הכפתורים ארוכים מידי, ממש גבולי, אפשר לסגור את המכסה של הפאנל אבל הוא לא נסגר בקלות.. אם היו עושים מילימטר פחות זה היה מושלם. קשה לכוון לאמצע (המצב הירוק) כי הוא ברדיוס מתחים ממש קטן וסיפור להתיצב על זה, אבל זה לא כל כך קריטי. הפאנל הרדקנו2 של טרמלטק, בתמונות ממש …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2475&cat=174&page=1 הסתכלתי בג'אב-טק וראיתי את הדבר הזה... "כרטיס מולקס" ככה לפחות אני קורא לזה... זה מן מפצל מולקס מ-1 לשלושה יציאות והוא מורכב כמו כל כרטיס. וכך אפשר לחבר מאחורה דברים למחשב כדי לבדוק אם הם פועלים במקום לפתוח את המחשב כל פעם... אז חשבתי לעצמי.. למה לשלם 15 ש"ח לא כולל משלוח (למרות שכרגע אין אפשרות למשלוח לישראל) כשאפשר להכין את זה לבד וזה הרבה יותר כיף! אז אני מדריכון קטנטן... תמונה: בעקרון זה די פשוט להכין דבר כזה... מצרכים: 1. מתכת PCI שלא צריך... אני בספק אם למישהו אין כזו. 2. מולקס זכר 3. x3 מולקס נקבה 4. חוטים בצבעים: אדום, שחור וצהוב. חצי מטר אדום, חצי מטר צהוב ומטר שחור. 5 …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי בבית ספריי לניקוי אבק DUST CLEANER, או איך שלא תקראו לזה הבעיה היא, שזה לא אוויר דחוס לגמרי, אלא הוא מכיל חומר נוסף בשם בוטאן פרופאן (כל המיכלים מהסוג לניקוי אבק מכילים את החומר הנ"ל) האם החומר הזה בטוח לריסוס על חלקי מחשב\ לוחות אם וכו'? הסיבה שאני רוצה להשתמש בו היא לנקות את הרדיאטור של המחשב שלי.. לצערי הקומפרסור שלי לא נייד כ"כ ואני לא יכול להביא אותו לבית, ולנקות את העסק בעזרת לחץ אוויר. הצעות נוספות כמובן - יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום! לפני די הרבה זמן התחלתי פרוייקט נחמד(וראשון שלי) על הchenbro xspider שלי. בשביל לסיים את הפרוייקט, אני זקוק למישהו שיוכל לעזור לי בקידוח חור 120 בגג ובשיוף וגימור.... אני מאיזור אשקלון, אתם מוזמנים להשאיר לי כאן הודעה או לפנות אליי בפרטי נדב

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Big_Guy7,

ראיתי שיש מאוורר PCI שמוציא חום מהמחשב.. זה באמת עובד?? שווה להשקיע על זה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by shai11,

לעינין יש חלקים של מחשבים בבית כמו כולם אז מה שהיה תיקן זה מעבד:p2 233 לוח:משהוא עם ציפס של אינטל(ניראה לי שככה כותבים את זה) זיכרון:MB224 כ.מסך gf 2 64mb+t.v ד.קשיחים:10GB+20GB כונן:LG 52X מארז:גנרי גדול ומכוער אז הפרויקט לקחת ממיר כמו של YES ולהכניס את המחשב בפנים עכשיו שאלה זה יכנס?? המחשב ישמש את אחותי כיחובר לטלביזיה המחשב בעיכר לסרטים\סדרות ומוזיקה אין תקציב לכלום!! קצת תמונות: הקורבן אני יתחיל לעבוד עוד כמה ימים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by shishos,

חלק מהמודינג שלי מתבסס על הוצאת הCD-RW, ה DVD והFLOPPY החוצה אבל כשלקחתי מידות ראיתי שכבל הIDE לא מספיק ארוך (עם חיבורי המולקס אין בעיה מכיוון שבפשטות אפשר להאריך אותם) לכן אני שואל אם בעצם יש דבר כזה "כבל IDE מאריך"? אם כן היכן אני יכול לקנות אותו?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by NOEL1282,

קתודה UV, מאוורר UV, וכבלים מעוגלים... כמובן UV.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by 22junky,

מצורף לינק לסרטון שמסביר איך עושים את זה אשמח לשמוע עוד פרטים (למרות שהסרטון מפורט ומוסבר ממש טוב) אני בטוח שיש פה מה להוסיף אולי מישהו כבר בדק את זה או עשה את זה ויש פה דוגמאות תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by itaim,

נכון יש את אלה שמאירים את החריטות על הפרספקס? (לא יודע איך כותבים את זה) בקיצור יש הרבה אור שבורח בקצבות הפרספקס... הרעיון הוא שבקצבות אפשר לשים מראות או להדביק נייר מראה (יש כזה דבר) ככה רוב האור יחזור ויותר אור יאיר את החריטה עצמה וככה גם הפיזור של האור מסביב לכל החריטה יהיה יותר טוב (שלא יהיה צד, שהוא הצד של הלדים, מואר יותר מהשני) מה אתם אומרים על הרעיון??

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Racheli Dekel,

אני רוצה לבנות מעגל הכולל לייזר ) שכאשר משהו יעבור בין קרן הלייזר לגלאי ידלק אור משהו נגיד שמדליק אור כשיש הפרעה לקרן או משהו כזה, . יש מדריך להכין דבר כזה? איזה חומרים אני צריכה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. חבר הביא לי מערכת לשליה בארבע מאווררים אך יש בה בעיה אחת הכבלים שאליהם אמורים להתחבר המאווררים קרועים ואני לא רוצה לקרוע את הכבלים של המאווררים שלי ופשוט לחבר את הברזלים של הכבלים ביחד תמונה למטה חשבתי לקנות מחבר ופינים ואז פשוט להלחים את הכבלים לפינים ולשים במחבר אבל ראיתי שלמאווררים כיום יש חיבור של שלוש פינים והמערכת שליטה אמורה להתחבר עם חיבור של שני פינים אז יש לי שתי שאלות בנושא 1.יש חיבור של שתי פינים או שפשוט לקנות חיבור שלוש פינים ולשים רק שתי פינים מתוך השלוש? 2.כשאני מחבר את המאווררים למערכת שליטה איזה פין של המאוורר צריך לא להיות מחובר למערכת שליטה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לפני בערך חודש הגיע לי המחשב החדש, עם המארז CI-6A19-400. אני רוצה להתחיל לעשות לו מודינג - חשוב להבהיר שאין לי שום ניסיון בדבר הזה. יש לכם רעיונות מה לעשות למארז? לדעתי יש לו פוטנציאל ענק... אם צריך כסף ובטח צריך בשביל זה, אז יש לי עד 200 ש"ח להשקיע... מקווה שיספיק.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nehmia,

חיברתי אתמול מאורר ללוח אם והוא קצת רועש הורדתי speedfan וזה לא שולט לי על המאורר מה אני יכול לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by idofr,

אז ככה אני רוצה להציא הזמנה מג'אב אבל לא ידעתי איזה גודל (באינץ) להזמין לפי מה שהבנתי אני צריך אורך של 10-12 פיט ועשיתי קצת חיפוש אבל יותר מהאורך לא מצאתי כלום אני רוצה את הסליבים בשביל הספק אם זה משנה ו..........אה כן תמליצו לי על קטודה UV בתודה עידו

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by DJPOWER,

יש לי 400-450 שקל לקניית מארז... אז אמרתי, ב400 אני לא יקבל משהו שיש לו בגג מאוורר + 2 בדלת+ 2X120 נשלם 250~ מארז זול ואם שלדה דקה ונקנה דרמל לא אמיתי(WOLF וכו') ובהמשך גם נוסיף חלון כמובן איזה מארזים היו טובים לפרוייקט שכזה? אם אפשר קישור תודה מראש יונתן 8)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Aviko,

מאיפה לקנות חדש? איך להתקין,,? תודה לעוזרים?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shaibeny,

זאת קריאה להצבעה על הרעיון שלי לרמקול קטן ( 10סמ ) לביטול רעשים מממכשירים כמו : מקרר , מזגן , מדיח , מכונת כבישסה , מייבש , מאורר והוא כמובן יכול לבטל רעשים מהמחשב . https://www.quirky.com/invent/1170218/action/vote/query/view=trending&categories=all שי

19. שלום לכולם, יחד עם הקיץ הלוהט גם הטמפרטורה במארז אצלי עולה ועולה בימים האחרונים... המארז הוא http://www.thermaltake.com/product/chassis/fulltower/lanbox/vf1000SWA.asp מעבד Q6600 קירור סטוק כרגע - שוקל להחליף למשהו אחר(המלצות???) ספק של SWEEX 650 W GOLD זכרונות 4 GB של GSKILL 800MHZ שני HDD של WD ( 500+5000 לוח ASUS MICRTO ATX P5KVM כרגע הטמפרטורה היא 72 מעלות במנוחה () והלוח בערך 48. אם תשימו לב במארז קיימים שני מאווררים של 60 מאחורה - חרא של דבר ! מרעישים ולדעתי אין להם הרבה משמעות. קיים עוד מאוורר 80 בחזית . הוספתי בצורה פרוביזורית מאוורר 80 גם של טרמלטק אך זה הועיל ממש בקושי. אני חושב להוריד את הפרספקטים מהצדדים,לבנות כאלה עם מאורר שיוצמד בצורה חיצונית לכל…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by piro,

אני מתכונן לבנות את המעגל שישמש כ crossover לרמקולים שאני בונה, אבל אני לא בטוח לגבי דירוג ההספק של החלקים. העומס הוא בערך 200 וואט מקסימום על הטוויטר ו 100 וואט על הוופר. הייתי מעלה איור של המעגל, אבל אני לא בטוח איך בלי להתעסק עם קישורים לשרתי תמונות חיצוניים. באופן עקרוני יש רכיבים גם במקביל וגם בטור לשני הדרייברים. אני די בטוח שיש דרך לחשב דרך נוסחה את ההתחלקות של העומס, אבל הידע שלי באלקטרוניקה די מוגבל בנושא. אני פתוח להצעות\ -יונתן.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ראיתי במודינג הזה :: והשאלה שלי איך עושים את המוד הזה של הCD כי הריי הCD יוצא עם מגש וכמו שהבנתי פה זה לא ככה ...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by aviran_n,

http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום פעם כשאנשים היו מספרים לי שהם מחברים את המחשב דרך מגן ברקים, הייתי צוחק עליהם. אחרי כמה פעמים שאני רואה שהלוח אם נוטה לההרס, (לא ממש בגלל ברקים, אלא בגלל הפסקות חשמל/עליות מתח) אני כבר לא חושב שמגן ברקים זה דבר מיותר. מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? כמו כן, כדאי לקחת אחד שיש לו השהייה גם? תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by SlimShady_1,

אהה אמא היקרה הסכימה לקנות לי דרמל רק שיש לי שאלונת דרמל מיוצר על ידי חברת דרמל שהיא חברת בת של בוש? או שבכלל לבוש יש דרמל המיוצר על ידה למה שהתקשרתי להום סנטר אמרו לי יש דרמל של בוש ??? ואילו שהתקשרתי לשזאר אמרו יש דרמל של דרמל ??? עכשיו אני בעבודה ושאני מסיים ב-4 אחהצ אני רץ לקנות כבר אז זה דיי דחוף נ.ב. אני מתכנן על dremel multi pro אלה אם יש רעיונות יותר טובים? נכנסתי לאתר של לדיקו היובאן של דרמל בארץ ממה שראיתי יש דרמל מקצועי דיגיטלי אבל הוא לא נראה ממש נוח, יש את המולטי פרו שנראה לי הכי נפוץ ויש את הנטען אבל זה בטח חתיכת כאב ראש כל הטעינות בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. נתקלתי באתר הזה כשחיפשתי קצת מודינג ברשת ואני חושב שזה יעזור: http://www.skippari.net/phpBB2/viewtopic.php?t=474

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.