אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב וכחלק מזה אני רוצה לחבר אותו למקור מתח ישיר של 12V כלומר אני צריך מחשב ללא ספק ואני מעוניין אם מישהו יכול לת לי משהו כמו דף נתונים של הספק או להגיד לי מה אני צריך לחבר לאיזה צבע מכל החוטים שיוצאים מהספק!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לצבוע מארז ללבן מבריק השאלה אם אני צריך לשייף את כל הצבע ואז עם ספריי צבע, לצבוע את המארז ואז למרוח לקה על המארז? ואם ידוע לכם על מקום בירושלים שמוכר פרספקס וחנות נוספת שיכולה לחתוך את המארז ולהדביק את הפרספקס ואם לא אז איך אני יכול לחתוך את המארז ולהדביק את הפרספקס בעצמי... תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמה חורים במארז ...ולא בה לי להשתמש בדיסק רגיל לעשות ריבועים ,אז עם משיהו יכול להלוות לי יהיה נחמד . רצוי שהוא יהיה מחיפה ...תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברגע שיתנו לי הצעה לכותרת אני אשנה פשוט אין לי מושג מה ואיך לרשום בכותרת אז מנהלים בבקשה לא להתעצבן אני מתנצל מראש. לצורך בניית "מארז" מפלסטיק [או חומר קשיח אחר קל משקל] תכננתי להכין שבלונה מקלקר דחוס, לצפות אותה בחומר כלשהו שיתקשה ולאחר מכן מבפנים לחתוך את הקלקר ולהוציאו כך שתשאר לי רק מעטפת פלסטיק מן הסתם המעטפת לצורך יציבות צריכה להיות קשיחה ובעובי של כ-5 מ"מ רציתי לשאול איזה חומר יתאים לי לצורך זה? מה עלותו של חומר זה? מה שיטת העבודה איתו והקושי בעבודה איתו? והאם לא תהיה בעיה לצבוע אותו כשאר המבנה יהיה גמור. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.homemade-sex-toys.com/case/ :silly:
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://rapidshare.de/files/34376660/gezerman-mod.skp זה עיצוב שעשיתי ב sketchup בבקשה תגידי לי אם יש משהו לשפר כי זה המוד הראשון שאני הולך לעשות {מקדימה יש חלון בדלת ולמעלה ומה שיש שם במקום של cd אני הולך לעשות שם כמו תריס שיורד מלמעלה עם מנוע שאני יוצא מcd מקולקל}
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לעינין יש חלקים של מחשבים בבית כמו כולם אז מה שהיה תיקן זה מעבד:p2 233 לוח:משהוא עם ציפס של אינטל(ניראה לי שככה כותבים את זה) זיכרון:MB224 כ.מסך gf 2 64mb+t.v ד.קשיחים:10GB+20GB כונן:LG 52X מארז:גנרי גדול ומכוער אז הפרויקט לקחת ממיר כמו של YES ולהכניס את המחשב בפנים עכשיו שאלה זה יכנס?? המחשב ישמש את אחותי כיחובר לטלביזיה המחשב בעיכר לסרטים\סדרות ומוזיקה אין תקציב לכלום!! קצת תמונות: הקורבן אני יתחיל לעבוד עוד כמה ימים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! זה הנושא הראשון שלי בפורום, אז סתם בתור התחלה באתי להודות לכם, משתמשי האתר (והמנהלים...) על ההשקעה! תודה על הכל! ובכן, ניגש לעניין, רציתי לשאול האם זה אפשרי בכלל להפו ראוטר אלחוטי WIFI למשדר רדיו AM/FM. ואם כן, איך בדיוק? (חשבתי אולי אפשר לשנות את התדר שהראוטר עובד עליו, אולי זה אפשרי) אשמח לקבל כל תגובה, הצעה, ואם לא דייקתי מספיק בשאלה תעירו לי! תודה, מאור
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש כרטיס PCI הכולל בתוכו אפשרות להרחבה ע"י WIREUP מצורף קישור לכרטיס/ים שמצאתי הדומים לתיאור המבוקש, מטרת הכרטיס: ביצוע פקודות קלט/ פלט, נתוני הקלט הינם נתונים דיגיטלים שעברו המרה מאנלוגי לדיגיטלי של 8 ביט, מעבר הנתונים לכרטיס, מהכרטיס נכנס כל הDATA למחשב, במחשב לוקחים את כל המידע ומציגים אותו בגרף אונליין, ובערך מסויים שנקלט בקלט המחשב ישלח אות בקרה לכרטיס ודרך הכרטיס הלאה לפרויקט (ממסר-> מנחת וכד'...) http://www.pci-tools.com/english/prototyp/pci_development_board.html http://www.pci-tools.com/english/prototyp/pcie_eval_board.html אלה הכרטיסים המדוברים, שוב, במידה ויש משהו אחר להציע שמתאים לתיאור שמתואר אשמח לשמוע... לדעתי הכרטיסים המוצאים כאן הם מסו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר מכונת צילום שלישית שאני נתקל בה שעל מחסנית הטונר בצד החיצוני יש פיוז. הפיוז לא מחובר לכלום במחסנית, הוא רק מתחבר למגעים בתוך המכונה עצמה. הקטע היותר מוזר זה שבכל פעם שאני נתקל בו הוא כבר שרוף. והמכונה עובדת כרגיל. לפיוז ערך קטן מאוד. באחרון זה היה 68mA, מה שאומר שאם הוא אמור להגן על משהו, זה לא משהו שצורך יותר מ5W. חשבתי שזה כנראה אמור להשרף כשמכניסים אותו, וכך המכונה יודעת שמחליפים טונר, אבל זה מטופש. אפשר לעקוף את זה/לעשות את זה בדרכים חכמות יותר. למישהו יש מושג?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלומות ;D יאללה ישר ולעניין, עשיתי חריטה נסיונית על פרספקס לא משהו כחלון למחשב או משהו כזה, סתם לראות איך יצא וכעת אני רוצה לחבר 4 לדים אולטרא ברייט לפרספקס, אני לוקח דרמל ועושה 4 חורים אחד בכל צלע של הפרספקס ומכניס את הלד בחור ככה: http://photos.walla.co.il/liozsosko תיקיה: חריטה שניה תמונה: סתם לד 2 רציתי לראות איך זה יראה אז שמתי לד כחול כמובן כבר חתכתי את הפרספקס כי ממש חבל על החתיכה הלא מנוצלת אז זה עכשיו בערך בגודל של 26x33.5 אז ככה אני מתכוון למקם 2 לדים אולטרא ברייט אדומים ו2 צהובים הבעיה שכבר שרפתי כמה לדים בניסיון נואש לחבר אותם לסוללה 9V :'( וכעת אין לי מושג איך כדי לחבר אותם ולאיזה סוג סוללה, אז אני פונה אליכם , תנו הצעות ו/או רעיונות איך לחבר את…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי לד... ויש לי מקור מתח ונגד נגיד של 180 אוהם... אני רוצה לחבר אותם איך אני מחבר ניסיתי כמה וכמה שיטות עם + ו- וזה לא פועל.... מישהו יכול להביא לי תרשים? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! עלה בראשי רעיון לפרוייקט שאני רוצה לבצע, ואני צריך את עצתכם. הרעיון הוא ע"ב מוצר שקיים בשוק, אך אני מעוניין לבנות אותו בעצמי. הרעיון הוא Quadcopter או Hexacopter (במידת הצורך), אשר בתחתית שלו מחוברת מצלמה בסגנון הGoPro וניתן לשלוט עליו באמצעות שלט RF. כמובן ארצה לשפר ולהוסיף עוד רכיבים למסוק הנ"ל, כגון GPS, מד לחץ ברומטרי וכו'. השאלה הינה איזה לוח ארדואינו יתאים לדרישה - וחשוב שיהיה ורסטילי להוספת רכיבים נוספים מעבר למה שציינתי, בעתיד. אני מודע לכך שזו קפיצה למים העמוקים - אבל זו הדרך שאני מאמין בה. בשלב הזה אני בעיקר מחפש אילו לוחות יתאימו לי, והתקציב מהווה פחות בעיה. עריכה: כמו כן, בדקתי פרוייקטים בסגנון adrucopter וכו, כמובן אם מישהו יודע להמליץ על לוח ספציפי בסג…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום פעם כשאנשים היו מספרים לי שהם מחברים את המחשב דרך מגן ברקים, הייתי צוחק עליהם. אחרי כמה פעמים שאני רואה שהלוח אם נוטה לההרס, (לא ממש בגלל ברקים, אלא בגלל הפסקות חשמל/עליות מתח) אני כבר לא חושב שמגן ברקים זה דבר מיותר. מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? כמו כן, כדאי לקחת אחד שיש לו השהייה גם? תודה רבה card
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אומים שם שאפשר ליבחור בין 5V ל12V איך בוחרים מבינהם?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי אז שיפיתי את המארז עם נייר 60P: לפחות זה מה שכתוב מאחורה.. עכישו אמרו לי שאני צריך לשייף עם נייר עדין? איזה מספר איפה אפשר לקנות אותו? ובאיזה צבע אני צריך להשתמש בשביל לקבל את הצביעה האיכותית ביותר? דרך אגב יקרא לי משהו בגלל ששיפיתי דלת אחת בלי מסכה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מאוררי 120 מ"מ זהים וקצת רועשים האם ניתן לשלוט על שניהם במקביל עם פוטנציומטר אחד? אם כן איך צריך לבנות את המעגל ומאיזה חלקים. ובאותו נושא אם הדבר מסובך האם אפשר לעשות מעגל עם מפסק 3 או 4 מצבים שמעביר את המאווררים בין המצבים 12v <-7v <-5v <-off מה אתם אומרים אם שוב איך צריך להיראות המעגל.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לקבל 24 וולט. יד לי שתי בטריות צבאיות של 12 וולט. אם אני מנסה לחבר אותן בטור נוצר קצר והבטריות נשרפות. למה זה? כלומר, אם אני לוקח חוט חשמל ומחבר אותו למינוס. לוקח עוד חוט מחבר בין הפלוס של הסוללה הראשונה למינוס של השניהב אח''כ לוקח עוד חוט ומחבר לפלוס של הסוללה השניהנוצר קצר ששורף את הבטריה. למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי X-Controler של טרמלטק, לפני כשבוע עם החוסר מזל שלי הגיע לי כמובן פאנל פגום (פעם במאה שנה יש רכיב אחד פגום והוא נפל דווקא אצלי :) בכל מקרה היום הגיע החדש, פאנל ממש חביב, עיצוב יפה תאורה יפה שליטה נוחה הכל סבבה, הכפתורים רגישים מידי לטעמי (לא מבחינת רגישות השליטה אלא מבחינת עמידות הכפתורים, הם נראים לי חלשים מידי ואם משתמשים ביותר מידי כוח אפשר לגרום לנזק). המינימום זה 6.5V שזה לדעתי לא משהו, אבל בסדר. הכפתורים ארוכים מידי, ממש גבולי, אפשר לסגור את המכסה של הפאנל אבל הוא לא נסגר בקלות.. אם היו עושים מילימטר פחות זה היה מושלם. קשה לכוון לאמצע (המצב הירוק) כי הוא ברדיוס מתחים ממש קטן וסיפור להתיצב על זה, אבל זה לא כל כך קריטי. הפאנל הרדקנו2 של טרמלטק, בתמונות ממש …
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לדעת מהי צריכת החשמל של המחשב הנייח שלי? Celeron G530 8GB RAM כרטיס קול. כונן SSD. AIDA64 מורה על נתון אחד שחשבתי שאולי רלוונטי, אבל לא ברור לי אם מספק: CPU Package: 13W (במנוחה)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך להפעיל מנוע ז"י לשני הכיוונים בעזרת רכיב H-BRIDGE מהסוג L298 אז ככה אני יפרט למי שלא יודע מה זה : L298 כאן תמצאו את דפי הנתונים: http://www.disam.upm.es/~cybertech/Nacional/Documentos/Componentes/L298.pdf (בדפי הנתונים נתון כי ברכיב יש 2 גשרי H מאותו סוג [2 מנועים\זרם גבוה יותר בחיבור מקבילי] זה לא הקטע החשוב. טוב הטבלת אמת של המערכת שאני צריך מתואר כך: כתבתי תוכנית בבקשה: הקומפיילר שלי עושה שיש בעיה ואני לא יכול לקמפל את זה ... [Error node ':10.IN' missing source ככה עם עוד 14 רגליים אחרות] מישהו יכול להציע דרך אחרת ?שעובדת או איך לתקן את שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש מאוורר PCI שמוציא חום מהמחשב.. זה באמת עובד?? שווה להשקיע על זה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת קריאה להצבעה על הרעיון שלי לרמקול קטן ( 10סמ ) לביטול רעשים מממכשירים כמו : מקרר , מזגן , מדיח , מכונת כבישסה , מייבש , מאורר והוא כמובן יכול לבטל רעשים מהמחשב . https://www.quirky.com/invent/1170218/action/vote/query/view=trending&categories=all שי
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-