אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך LCD קטן של פיליפס ורציתי לדעת אם ואיך אני יכול לחבר אותו למחשב... המסך מתחבר למעגל 4חוטים יוצאים מהמעגל ויש עליו מדבקה שרשום עליה: lph3722-1 05258060 חיפשתי באתר של פיליפס ובגוגל ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי......
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להגן עליהם מפני הצבע? האם מישהו צבע מארז בלי להוציא את כל החומרה? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אחים שלי אני אפשר להגיד חדש פה (היה לי משתמש אבל לא יודע מה קרה לו ומאז לא הגבתי) הקיצר אני מחפש מקום לקנות מסך או כמה מסכים (תלוי במחיר) של LCD אז אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לרכוש במקום זול ושמספק מהר (אם זה אתר) נ.ב היה לי אתר אבל שחכתי אותו :'( תודה רבה לכם ורק משהו אחד להגיד לכם זה שלא הייתי רשום לא אומר שלא ראיתי מה הולך פה ואני רק רוצה להגיד לכם שיש לכם אחלה של קהילה ופורום ממש נהנה לקרוא פה נושאים כולם עוזרים אז.. תודה לכם!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזבו אותכם זלמן קולר מאסטר וכול השטויות האלה חחחחחחחחח התמונות מדברות בעד עצמןן וזה יורד יורד חחחחחחחחחחחחח הישתגעתי! [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שהקירור שאני קונה ZALMAN CNPS7000A-Cu מגיע כבר עם מעין פאנבאס קטן כזה שלו....אבל הוא לא רציני...ואני רוצה לחבר אותו לפאנבאס שיש לי nermax UC-A5FATR2 ...השאלה שלי היא האם החיבור היחיד שיכלתי לחבר איתו את המאוורר לפאנבאס הקירור נלקח ע"י הפנאבאס הגרוע שבא מובנה עם הקירור? ואם כן יש איזושהיא דרך לחבר אותו לפאנבאס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אין לי ספק ישן וגם אם היה לי אני צריך גם חיבור נקבה וגם זכר...
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסכי מגע לאסוס EEE ראיתי ל17 אינץ' וכול מני כאלה מישהו יודע אם כזה דבר ל5 אינץ ? אופס טעיתי בפורום להעביר בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה תמונה של המארז שלי- איזה סוג הוא, האם "יש לו פוטנציאל"?-מה אפשר לעשות איתו (חשבתי לעשות חור בגג ל92מ"מ -מה אתם חושבים ואיך לעשות את זה איזה סוג חור לעשות ובאיזה גודל???)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מארגן עם חברים מסיבה עוד כמה שבועות וחשבנו לבנות פליקר אין לי בעיה לבנות את המעגל עם 555 זה לא דורש תכנון רב מדיי השאלה זה איזה נורה צריך לקנות בשביל חדר של 25 ממ"ר (בערך)? לא מצאתי בגוגל.. ואם למישהו יש איזה מדריך לבנייה זה יכול לעזור ולחסוך בזמן וכאב ראש.. תודה עריכה : אופס התבלבלתי בפורום..אנא העבירו לפורום אלקטרוניקה ומודינג
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי אצל אחי כ.טלויזיה ובטעות "העפתי" קבל אחד שהיה קרוב.. מאז המחשב כבה כל כמה שעות.. הששאלה שלי היא האם ניתן להחליף קבל? במה זה כרוך ואיפה ניתן לקנות אחד? הלוח אם שלי הוא זה: GA-MA780G-UD3H ALL Solid Capacitors תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן פרויקט חדש, בניית קוקפיט להגה G25. אני רוצה לעשות את השלדה של הקוקפיט מצינורות PVC, הצינורות יחזיקו מעמד או שעדיף כבר לבנות כלוב ממתכת?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עלתה לי מחשבה לראש.. אני מתכוון לצבוע את המארז שלי ללבן, הכוונה היא לקבל צבע לבן מט בחוץ ולבן מבריק מבפנים...(לא קריטי..) כמובן שהמארז יפורק לחלקים הקטנים ביותר אבל אני מאוד אשמח לקבל הסבר/הדרכה איך לבצע את הצביעה/באיזה כלים להשתמש על מנת להגיע לתוצאה מוגמרת שתהיה מושלמת... אם זה דורש איש מקצוע או סוג של חנות שצובעת בצבעים איכותיים אין לי בעיה גם להשקיע הרבה כסף. רק שיהיה מיוחד ושהגימור יהיה ברמה גבוהה כאילו יצא מהחברה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, בעצם נתלשה לי השכבה העליונה מהPCB. כאילו נקרעה שכבה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום המסך שלי לבן והמארז שלי שחור ?!@#, לכן אני מעונין לצבוע את המסך בשחור. אני מתכוון לצבוע את המסך באמצעות ספריי שחור, האם הספריי במידה והוא יחדור לחורי האוורור שבצידו האחורי של המחשב יכול לגרום להרס המסך? מישהו ניסה לעשות דבר כזה פעם?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ראיתי את הפרויקט הזה באתר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=520931.0 ואני רוצה לעשות גם דבר כזה, אבל יש כמה דברים שאני לא מבין .. יש לי טלוויזיה של 32' ואני רוצה לעשות את זה עלייה, אני רוצה שזה יהיה 4 נקודות בטלוויזיה (צד שמאלי, ימני , עליון ותחתון). כמה שאלות: STRIP LED: 1. אני צריך לקנות 4 חתיכות של מטר כדי לעשות את זה ? או שאפשר פשוט לקנות חתיכה אחת של 4 מטר ? 2. אם צריך לקנות 4 חתיכות של מטר וכל אחת תתחבר "אישית" ללוח - זה טוב: DX - 1 Meter LED ? המסך עצמו: - יש איזה קיט מסויים שיפעיל את זה על הממיר ולא על המחשב ? כלומר, אני רוצה שזה יהיה אפקטיבי גם בסדרות מסויימות .. אז איך אני מחבר את זה לטלוויזיה ? Ambolone - התוכנה: לא …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעו לי 10 לדים מחו''ל לדים כחולים 1500-2000MCD בשביל פרויקט שאני מכין . עכשיו שבוע הבא אני מאמין שאני יקנה תTIP31. יש לי כמעט הכול -קבל עם חיבור 3.5 של אוזניות ואיזה מטען שישמש אותי בתור מקור מתח בלת ברירה . השאלה שלי אליכם לפי המעגל הבא איזה מקור מתח אני צריך אותו מעגל רק 10 לדים שהיה בדרך הכי נוחה כמו חיבור USB ודברים כאלה תודה לעוזרים :]
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהעברתי אותו מארז והוא לא נדלק רציתי לדעת האם הבעיה בספק או בלוח אם. רציתי לדעת האם יש דרך להפעיל את הספק שהמאורר ידלוק ואז אני אדע שהבעיה היא לא בו (ד.א דוד שלי בדק הכל והכל מבודד ותקין)
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב מדי פעם המאוור של המעבד מפסיק לפעול - חשבתי שזה הsmart fan אבל כמה פעמים בדקתי בביוס הטמפ של המעבד היתה 63+- ועדיין המאוור לא עובד ביטלתי את ה smart fan בביוס ומשום מה עדיין המאוור מפסיק לעבוד עקב כך אחרי כל שימוש במחשב אני מכבה אותו - ואני לא מרוצה מזה כי דבר זה יכול לפגוע במעבד (חום ,קור,חום ,קור, בפרט בחורף בסוף המעבד יכול להינזק ) אז רבותי תעזרו לעבדיכם הצנוע במוד קטן - איך לחבר קרור מקורי של אינטל של מעבד e6300 ישירות לספק שיעבוד ללא הפסק או שתמליצו לי על קרור אחר שיתחבר ישרות לספק ויעבוד ללא הרף אשמח המפרט שלי בצד יהודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סוף סוף אחרי 200 שני עשיתי את החלון ועכשיו הכל מוכן עם פרספקס והכל... הנהנ תמונות: וגם הנה עידכון קטן בפרויקטים הקטנים שאני עושה (למי שראה את ההודעה שלי בפורום ביומני פרויקטים..)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל הכולל לייזר ) שכאשר משהו יעבור בין קרן הלייזר לגלאי ידלק אור משהו נגיד שמדליק אור כשיש הפרעה לקרן או משהו כזה, . יש מדריך להכין דבר כזה? איזה חומרים אני צריכה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי כמעט שנה של עיכובים הזמנות מחו"ל ושינויים למיניהם הנה המחשב שבניתי לי לחדר: מפרט: Via Epia M10000, PW200M Cableless PSU, 512MB DDR, WD 8GB, DVD-ROM X8 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממש ממש צריך מקום ליקנות מפצל ל SOUND שלי לכרטויס קול. יש חנות טובה ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בונה פרויקט חדש מ-0 ורציתי שתעזרו לי בכמה שאלות. קודם כל התקציב שלי מסתכם בכ- 150 ש"ח. פרספקס יש לי לבניית חלון. מאווררים אני יקנה מאווררים ג'נריים כלי עבודה יש לי. אני רוצה לבנות את המארז מ-0 ככה שאני צריך מתכת שיהיה קל לחתוך אותה שתיהיה זולה וחזקה , בשביל לבנות ממנה 4 קירות תקרה ותחתית ושזה יחזיק הכל. א. על איזו מתכת אתם מציעים וכמה היא עולה? ואיפה ניתן להשיג אותה? ב. האם בונדו זה שפכטל? ג. איזה ספרי כדאי לקנות לצביעת הבונדו והמארז (תמונה גם תעזור)? ד. מה עלותו? ה. כמה מיכלים אני צריך כדי לצבוע את כל המארז? ו. כמה פעמים אני צריך לשייף ולצבוע כדי שהצבע יתפס מצוין? ז. איך כדאי לחבר בין הקירות לקירות ולבין התחתית והתקרה? ח. אם יש פה מישהו שמוכר לדים והוא …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נוקיה N73 לא תקין. רציתי לפרק אותו ולחבר אותו למחשב כמו במדריך הזה: http://www.scienceprog.com/connect-nokia-3310-lcd-to-lpt-port/ מישהו יודע איך אפשר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-