אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום.. יש לי שלט של אקס בוקס 360 אלחוטי.. השלט עובד על זוג סוללות aa.. הבעיה בזה שיש לשלט שני מנועי רטט שיוצרים תחושה "אמיתית" והם אוכלים סוללות בקצב.! חשבתי לקחת פאק סוללות של 6v לגודמה: http://cgi.ebay.com/6V-1300mAh-HUMP-PACK-Charger-fits-Traxxas-Revo-/120687000269?pt=Radio_Control_Parts_Accessories&hash=item1c19817acd ולשים לו נגד או משהו שיוריד לו את המתח ל 3v ואז אולי הפאק הזה יחזיק יותר זמן בין טעינה לטעינה וגם לא יעלה לי הרבה בטווח הארוך.. חשבתי לקנות ישר פאק 3v אבל לא מצאתי .. לסיכום איך אני מוריד לו מתח מ 6 ל 3?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מייק מהפורום שירטט לי מעגל לבניית "לחצן" אוטומטי.... מה שהוא עושה זה מקצר 2 רגליים אוטומטית למשך זמן מסויים ומפסיק, הצ'יפ של הלחצן נקרא CD4066. הבעיה היא שבין 2 הרגליים שאמורות להיות מקוצרות למשך זמן מסויים יש איזשהי התנגדות שמקצרת את הרגליים תמיד. עושים במצב הזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתם כולכם מכירים את הקירור של GIGABYTE לכרטיס 8600GTS. אני החלטתי שצריך מאורר ! אני מקווה רק שהצלוטייפ יחזיק את זה בחום, שמתי כמה שכבות של צלוטייפ.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכון יש את החוטים הרחבים האלה האפורים המגעילים מה אפשר לעשות איתם כדי שלא יסתירו את כל המארזולא יעשו שם בלאגן בהכול
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להקיף את החלון במארז שלי בכבל EL שפועל לפי הקול. עכשיו מוכרים אותו במטר וחצי וההיקף של החלון שלי הוא כמעט 2 מטר, אז עכשיו, השאלה שלי אם אני אוכל לחבר לסטארטר שמקבלים עם הכבל שעובד לפי הקול עוד כבל EL (כמו בסטארטרים של קטודות)? או שיש שיטה אחרת? או שפשוט אני אקנה שני כבלים? הנה הסטארטר והכבל שאני מדבר עליהם: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=1657&cat=62&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש מסכי מגע לאסוס EEE ראיתי ל17 אינץ' וכול מני כאלה מישהו יודע אם כזה דבר ל5 אינץ ? אופס טעיתי בפורום להעביר בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כנסו עוד היום ל- WWW.ARISTOCK.CO.IL רכיבים אלקטרונים זיווד אלקטרוני ציוד הלחמה ציוד בדיקה כלי עבודה ציוד לפרוייקטים לתלמידי אלקטרוניקה והנחות משמעותיות
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל להתעסק במודינג "לייט" ובשביל ההתחלה בעיקר לעבוד חיצונית על המארז שלי. אני מעוניין לרכוש מכשיר Dremel בדגש על המכשיר המקורי ולא את החיקויים ב200 שקל. אני מאוד אשמח לדגם ספציפי ועל מקום ממנו מומלץ לרכוש(אים לי בעיה לרכוש דרך הWEB גם בארץ וגם בחול). בינתיים שמתי עין על הדגם הנ"ל: Dremel 300JD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734113 ושאלה טכנית, האם ניתן בעזרת הDremel לחתוף ברגים(הכוונה לקחת בורג ולקצר אותו)?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין לפתח מערכת שתשלוט על תריסים חשמליים, בצורה ממוחשבת, למשל אפשרות מעקב של שלבי התריס אחרי תנוכעת השמש על מנת לקבל מקסימום אור ללא חדירת שמש, או אפשרות שליטה ישירות ממחשב על תריס מסויים, הן מבחינת סבסוב התריס או העלאה וירידה צריך אפשרות לשלו על כ 100 תריסים ואולי יותר , זקוק למעין מיני בקרים , שכל אחד ישלוט על מספר תריסים וכולם יהיו ברשת כך שניתן לשלוט על כולם דרך מחשב אחד האם הארדואינו מתאים לזה ואיזה מהם ?? , כמובן שהבקר יפעיל ממסרים שדרכם יופעלו התריסים
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה אם מחברי מערכת לדים של 12 וולט לשקע 220 וולט?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, רציתי לדעת מה אתם חושבים האם אתם חושבים כי המארז שלי יתאים להשתתפות בתחרות? להלן התמונות:
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אפשר לקבל שירטוטים ורכיבים לזה???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מאוורר שעובד על 220V, יש אפשרות לעשות לו הסבה שיעבוד על 12V? מדובר על מאוורר רוצח שיעיף לי את כל המחשב עכשיו הוא פועל על 220V, יש אפשרות להפוך אותו ל12V? תודה מראש לעוזרים,
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום בקריאה בוויקיפדיה, כתוב שם על משהו שקיוויתי מאד שקיים - מתברר שקיים: Resistive OptoIsolator זה נראה כמו דבר שאין לו את הבעיות של OptoIsolator שמבוסס טרנזיסטור ביציאה.. איפה אפשר לקנות אחד כזה? והאם יש לו חסרונות לעומת המבודדים האופטיים מבוססי הטרנזיסטור? תודה card
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות cable management לכבלים מחוץ למחשב שלי. ראיתי ביוטיוב מדריכים למיניהם, שכוללים שימוש באגדים, מסילות, קופסאות וכו'. באף אחד מהמדריכים לא הוזכר העניין של הפרעות מגנטיות מכבל אחד למשנהו. מצאתי את הדיון הזה: http://diy.stackexchange.com/questions/20168/is-dont-mix-data-and-power-cables-and-dont-loop-power-cables-still-valid-n הם טוענים שכן יכולה להיות בעיה בנסיבות כלשהן. אני לא יודע עד כמה לכותבים יש ניסיון עם זה במציאות, יכול להיות שהם בעיקר מדברים באופן תאורטי. בכל אופן, אשמח אם תבהירו לי את העניין, ותתנו לי כמה טיפים פראקטיים כדי לסדר את כל הבלאגן שיש לי מאחורי המחשב.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
???כותרת ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מד טמפ' עם חיישן עם חוט . חיישן קשיח כמו מסמר לא מתאים. צריך למדוד טמפ' של צנרת נחושת, של מעבד , מים .. טמפ' מדויקות מאד לא חשובות ובאיזור חיפה אם ניתן. יש לי תרמיסטור על כבל , האם אפשר להשתמש בזה איכשהוא ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם? http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מה שיש לי, איך אני מחבר את זה לכבל LPT? אני יודע שהתמונה לא ברורה אין באפשרותי לעשות יותר טובה, החיבורים הם פינים כאלה ואין שום מספור איך לדעת? עריכה: יש מספור אבל יש רק 14 פינים ולמסך יש תאורה אחורית [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי בקיצור קניתי טלוויזיה חדשה (סמסונג C550) ויש לי ממיר ללוויני ( SD ) ורוצה לבנות כבל קומבננט מהכבלים והמתאמים שיש לי אבל רציתי לדעת אם הבננות של הRCA זהים לקומבננט , יענו יכנסו בלי בעיה לשקעים שבטלוויזיה ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. זאת שאלה מתוך סקרנות. במידה ואני מעביר את המתג החשמלי למצב ON (נאמר, במערך ספוטים ביתיים, כאשר מתג זה אמור להדליק 20 ספוטים), אך בפועל רק ספוט אחד מחובר למערך. האם 19 האחרים מבזבזים חשמל? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
http://inventgeek.com/Projects/IonCooler/Overview.aspx מה זה בדיוק המאורר האיוני הזה איך הוא עובד וכו' חוץ מזה הפרויקט הזה מאוד מרשים ועומד במטרה של 0 חלקים נעים במחשב!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, בעצם נתלשה לי השכבה העליונה מהPCB. כאילו נקרעה שכבה. תמונה: Uploaded with ImageShack.us מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות לד איזה קטודה או משהו בעל תאורה ולשים במארז. המארז הוא CM COSMOS SPORT 1100 , רציתי לעשות תאורה מלמעלה , יש שם 3 מאווררים, המאווררים האלה מאוד טובים ושקטים לכן איני מעוניין להחליפם במאוררים מעפנים בעלי תאורה, אז אני רוצה לקנות לד או קטודה ולשים מתחת . אותו דבר בצד , איפה שיש את המאוורר הענק הזה, 140MM נראלי . המארז בצבע שחור , יש למטה מקדימה מאוורר בעל לד אדום , וכפתור ההפעלה צבע אדום , כך שמה שיתאים חשבתי יהיה ... צבע לבן, ואדום, לשלב ביניהם יפה ככה. איני מעוניין אבל שהלד או הקטודה יתחממו מאוד , ואני רוצה שיהיו איכותיים. מה כדאי אגב, לד או קטודה? או משהו אחר? אשמח לקבל עצות בעניין. תודה רבה. המשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-