אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות מגן ברקים כזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2125&CatCode=461 ויש לי שאלה. האם אני יכול לחבר אליו בזמן שהוא מחבור לחשמל, כמה מחשבים + כמה מסכים? האם אפשר לעשות דבר כזה? או שלא מומלץ... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי למצב שיש לי כבר על הרצפה איזה ארבעה שנאים, מסך, כרטיס קול, מיקסר, מודם וכו' דבר ראשון נמאס לי שהם על הרצפה, ואני רוצה לבנות להם מדף\תאים כאלה, ואשמח מאד על הדרך להוריד את השדה שהם פולטים מהסיבה שאני מקליט מוזיקה, ושומע זימזומים והיסים, האפשרויות העומדות בפניי הן עץ, אלומיניום, פלדה ופרקספקס, רק שבעניין הפרספקס אני מפחד שיהיה מצב של חשמל סטטי ופריצה תהיה לא נעימה, אשמח לתגובות, תודה מראש, גיא
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני כנראה מקבל את המארז הזה במקום הJSP-H550-D שלי,אני יודע שיש למארז הזה אפשרות הרכבה של 2 מאווררי 80mm בFRONT ובBACK ועוד אחד בחלון. האם ישנה דרך לשים במקום ה80mmX2 במארז מאווררי 120mm? אשמח
-
- 8 תגובות
- 960 צפיות
-
-
מצאתי באינטרט פיתרון זול לחבר את הממיר למסך מחשב שאין לו כניסה של SCART הנה התרשים החשמלי: עכשיו השאלות שלי,אם למישהו יש מושג האם זה עובד ושאלה שנייה האם כדאי לי לבנות את זה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג מסך כמו של האיזי פארק ומקום עם מעבד מתאים שיתכנתו לבקשתי ?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
סך הכל אני חושב שכל אחד היה שמח לקבל HTPC שלא תופס כמעט מקום , שיהיה שקט ככל האפשר וגם חסכוני בחשמל. אז חשבתי חשבתי חשבתי ואמרתי למה לא לקחת מארז של DVD מעפן או ממיר YES או כל דבר שיותר קטן מHTPC טיפוסי. ולהרכיב לתוכו חלקים של LAPTOP , כמובן לכלול את הספק כח , ואם אפשר בתקציב לדחוף גם סוללה בתור UPS. השאלה אם זה באמת פרקטי וכמה פרויקט כזה יעלה ?
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה לחבר כמה לדים לכבל כזה של הספק כוח (הלבן הזה) עכשיו אין לי הרבה ידע באלקטרוניקה אבל למשל שרציתי לחבר מאוור חיברתי אותו לשחור אדום כי אני יודע שזה + - אז אם אני רוצה לחבר לד גם ככה הוא לא ישרף לי? ואני יכול לחבר ביחד לד + מאוור לאותו חיבור? לא ישרוף לי שום דבר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 40gb ממחשב ישן בעל חיבור IDE וכמובן מולקס 4 פינים. יש אפשרות להפוך את הכונן לנייד? כלומר להפוך את כניסת הIDE לUSB והמולקס לחיבור לחשמל?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ברשת הרבה שבנו מארז לבאנצ'מארקינג זה מארז פתוח כזה מפרספקס חשבתי לבנות אחד זה לא ממש סיפור זה די פשוט לבנות אחד ובנוסף יש לי את כל מה שדרוש ככה שעליות שלו לא יהיו גבוהות בכלל אם יש למישו תמונות ורעיונות אני אשמח אני מדבר על המארזים האלה שבנויים משתי קומות מדף עליון בשביל הלוח אם ולמטה ספק הארד דיסק ושאר הרכיבים אשמח לדעות לגבי הרעיון יתרון נוסף של מארז כזה (אם אפשר לקרוא לזה מארז ) זה שאם אתה צריך להרכיב חומרה זמנית אתה יכול במקום על השולחן זה טוב גם לאוברקלוק החלפה מהירה של קירורים רכיבים וכו' מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מסוק אלחוטי חשמלי הפועל על סוללת 9.6 פאק (דומה לסוללות שהיו פעם לטלפונים אלחוטיים של פנאסוניק) עכשיו הסוללה כבר דיי מתה והיא גם חלשה 800mah חשבתי על לחבר 3 סוללות של פלאפון ביחד אבל זה יוצא 11.1 וולט אני יודע שאפשר לחבר נגד שיוריד את המתח ל 9.6, אז כמה שאלות בנושא: האם זה יעיל? האם זה נכון בכלל מה שאני אומר? האם יש דרך טובה יותר? אגב הסוללה שבמסוק כרגע היא מסוג ni-cd והסוללות של הפלאפון (למשל נוקיה) הן li-on בתודה רבה, איתי שרוני.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קראתי את רב הנעוצים שיש כאן, ואני רוצה לוודא משהו (ממש לא בא לי להרוס את המארז) כדי לקדוח חורים במארז לצינור קירור מים 3/8" אני צריך לעשות את הקדח (13 מ"מ לכל צינור) ואז לשייף את הקדח עם ראש שיוף וליטוש. האם קיים גם מכסה גומי לקניה כמו זה שמגיע עם מארזים מיועדים לקרור מים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי 2 פנסים לאופניים ובכל אחד יש 9 לדים והוא מופעל על 3 סוללות דקות. אני רוצה להוציא מאחד מהם את כל הלדים כי אני בונה מוד כלשהו.. שווה להסתכן כי הפנס עולה רק 8 שקל ויש בו 9 לדים אולטרהברייט וזה שוווה!!! יש לי מלחם של סטודנטים אז איך להוציא בזהירות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדלת אחת של המחשב יש לי כמו ריבועים מוכנסים כלפי פנים אך לא פתוחים.. אם אני יפתח אותם זה יאוורר את המחשב? ובדלת השניה יש לי מאוורר אחד עליו...אם אני ישים עוד מאוורר שם(יש לי מקום בדקתי) זה יעזור להורדת טמפרטורה?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
פירקתי רשת מאולמניום מתנור ישן .. נראה לי שזה רשת משושים .. הינה תמונות : http://up47.siz.co.il/up3/zazdnox1ztye.jpg http://up34.siz.co.il/up1/zmjezmgmit05.jpg מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני אמסור לו פרטי יצירת קשר.. אין לי מה לעשות איתה .. אני לא בחור של מודינג ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי! אני מעוניין לאטום כמה קצוות כאלה: בעזרת הטיוב האלה: איך קוראים להם בעברית? מהיכן קונים אותם? מחיר? אני לא צריך הרבה, אולי 30 ס"מ. תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב, נאי זקוק לעזרה קלה היות ואיני אלקטרוניקאי מדופלם אלא מתמצא בכך באופן בסיסיץ. בקובץ המצורף יש שרטוט של מעגל פשוט האחראי להפעלה\כיבוי של שתי מנורות באמצעות סוויץ' 3 מצבים (כבוי, מנורה א', מנורה ב'). אני רוצה להחליף את הסוויץ' בשני כפתורים שכל אחד בנפרד יהיה אחראי על מנורה באופן עצמאי. הכפתור הנדרש הוא מסוג אלו שמעבירים חשמל רק בעת לחיצה. הווה אומר, העזרה שאני צריך היא לבנות את מעגל בו למעשה לחיצה של הכפתור תנתק או תחבר את הזרם לכל נורה. מקווה שכוונתי ברורה ושמישהו יוכל לעזור לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי מאורר של ארקטיק קוולינד נדמה לי שמוחר בחיבור 3 פינים לכניסת 4 פינים שלייד הזיכרונות. איך אני שולט על המהירות שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רכיב שאני יכול לצרוב עליו מספר קטעי קול ולהפעיל אותו כאשר אני ארצה (ההפעלה תהיה ע"י בקר), השאלה שלי היא כזו: 1. איזה רכיב יש שאני יכול לצרוב עליו סאונד? 2. האם יש למשהו מעגל שמתאים לצריבה? 3. כל אינפורמציה נוספר תהיה לי מצוינת. תודה מראש משה
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום. מאיפה אני יכול לקחת מתח (שהוא לא 220V), מהמחשב, כשהוא מכובה? אני רוצה לתחת מתח ללד כך שכפתור הדלקת המחשב תמיד יהיה מואר מבפנים. מאיפה אני לוקח מתח גם כשהמחשב מכובה? :s05: אין לי בעיה גם להיכנס לספק עצמו ולהתעלק שם, רק תגידו איפה? איפה אני יכול לקחת מתח כשהמחשב מכובה? מחכה לתגובות ורעיונות. :jump:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיארתי לעצמי שתאהבו את זה: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1221027
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ספק HEC 400W TRT והמאוורר הקטן שלו נורא מרעיש מה שאני רוצה לעשות זה להפוך אותו כמו לספק זה: כלומר, שיהייה כבר מאוורר 120 מ"מ למטה (כבר מוכן להתקנה) ולנתק את המאוורר 80 המרעיש ולעשות חורים מאחורה. כמה בעיות שיכולות לצוץ: כשאנתק את מאוורר ה80 האם הספק יקבל "התראה" ולא ידלק? והאם הקירור של מאוורר 120 מלמטה יספיק ויעשה את העבודה בצורה טובה. זה שהוא לא בנוי כמו ספק יעודי למאוורר 120 מלמטה לא יפגע בזרימת האוויר מתוך הספק? מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני רוצה לבנות מערכת כמו שיש במשחקי שעשועונים, כלומר כאלו שיש בהם 3 כפתורים כאשר הראשון שלוחץ על כפתור אז שומעים קול, ונדלק אור ליד הכפתור, ואם לוחצים על כפתור אחר שניה אחרי זה אז שומעים קול, אבל לא נדלק האור של הכפתור (נשמע קצת מסובך שמנסים להסביר, אבל אני מאמין שכולם כאן יודעים על מה אני מדבר). יש למישהו רעיונות של איך לבנות מערכת כזאת? (אני לא רוצה שיהיו בה בקרים בתוכנה, אלה רק רכיבים אלקטרוניים בסיסיים)
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב במקרה שלי זה יותר שיתחבר לפורט גימקיוב בWII בכל מקרה אם מישהו מאזור השרון מעונין לנסות דבר כזה אני מוכן להקריב גימפאד 360 חוטי תקין לחלוטין ועוד גימפאד גימקיוב חצי מקולקל לנסות את זה איך שהגימפאד של ה360 בנוי אפילו אולי לא צריך לפתוח אותו כי יש לו חיבור USB מתנתק
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלא יהיה מחובר ישירות ללוח אם אלא ישב בצד לשם כך אני צריך קבל שיחבר בין הלוח אם לכרטיס מסך...מישהו מכיר כזה קבל? תודה יצחק
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפי הכותרת אפשר להבין שמדובר במארז של קולרמסטר 690 מחר כנראה אני ילך לקנות אותו ונתחיל במוד המוד יכלול: 1. cable management 2. צביעת השלדה כנראה לשחור אם אתה חושבים שצבע אחר יתאים תגידו 3.צביעת הפאנל העליון 4.חיתוך כל הגרילים 5.התקנת ראד 120MM 6.הרכבה של משאבה ומיכל 7.חיתוך חלון 8.חיבור פנצטיומטר בגג של המארז שאחראי על המאוורר של הראד 9.חיבור תאורה של לדים 10.יכול להיות שנעשה גם מעמד בפרספס מואר וזהו בנתיים עוד אין לי מארז כנראה מחר אני יקנה אותו וגם דרמל צריך לקנות אז אולי יקח כמה ימים עד שתהיה התקדמות אם יש רעיונות לחיתוך של החלון צביעה וכו' אני פתוח להצעות
-
- 46 תגובות
- 16k צפיות
-