אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אין לי Data Sheet , אז אני קצת אבוד ... אולי מישהו יכוון אותי : סריקות Back .
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אחרי שראיתי איזה סרטון ביוטיוב אז עשיתי מוד קטן למחשב. הלחמתי מכונן דיסקים שני חוטים והם מחוברים לקונקטור של כפתור ה-RESET (שלא נמצא בשימוש) כאשר לוחצים הכפתור הכונן נפתח ונסגר. לאחר מכן הסתרתי אותו במארז כך שלא רואים אותו. http://www.youtube.com/watch?v=Z-mrx7bGoj4&feature=youtu.be אני גם עובד על חלון צד שאני אסיים אעלה תמונות
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
קראתי פה על שיטה בעזרתה ניתן להוריד מתח למאוורר וכך בעצם להוריד את מהירותו, מה שגורם להפחתת הרעש. יש לי מאוורר אחד שהייתי רוצה לעשות זאת עליו, אך עם מתג, זה שבתמונה למטה... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך אני יכול לגרום למתג הזה לברור בין 12V ל-5V (או 7V , מה שעדיף...) כמו כן, יש ברשותי כמה נגדים, אלו שבתמונה למטה... הם יכולים לעזור פה איכשהו? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קצת קשה למצוא שם למוד, הוא בלי שום theme, סתם אילטורים ורעיונות שצצים מכל מיני דברים, אז לעניינו : המצלמה היא מצלמת אינטרנט\דיגיטלית UMAX Astrapix 380 משום מה החלון הזה שמסתכלים ממנו על מה שרוצים לצלם קצת עקום, אז יוצא שאני מצלם משהו ובכלל יוצא שצילמת 10ס"מ שמאלה :-\ אז לא משנה, אין מה לעשות. אוקי, בלי יותר מדי דיבורים, הנה התמונות עם הסבר על מה אתם רואים: (מצטער על האיכות, suck it up זה מה יש ) התחלתי את המוד, לפני בערך חודש, בקניית 4 לדים מחנות, חיתוך חלון בספק, פרספקט, והתוצאות לפניכם: במציאות זה נראה הרבה יותר יפה, אני ינסה להשיג מצלמה יותר נורמלית בקרוב... המשכתי עם ההזמנה מ lsdiods, 4 לדים אמבר, 4 לדים אדומים, 4 לדים כחולים, ו4 ירוקים (ועוד כמה …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על רעיון... לחבר ללדים במארז חיישן רגיש לאור, שידליק אותם כשיש חושך ברמה מסוימת, או אפילו יותר טוב, שייתן יותר ויותר זרם ככל שיותר חשוך. מישהו מכיר רכיב כזה? אולי אפשר לבנות מעגל פשוט? ???
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בכל המדריכי צביעה ובכל המדריכי lapping להיטסינקים הם עושים "שיוף רטוב" wet sending מה זה? ואיך עושים את זה? והאם יש נייר שיוף רטוב ונייר שיוף רטוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר Sherwood RX4109 שקיבלתי. כשחיברתי אותו לחשמל הוא עובד אבל התחיל לעשות ריח שרוף. מיד הוצאתי אותו מהחשמל. כתוב מאחורה: 230v 50hz 330w זה אומר שהוא אמור לעבוד בחשמל הישראלי לא? יש למישהו מושג למה זה קורה ומה מהפיתרון? ככה זה נראה מבפנים:
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
במעגל מסנן RC לדוגמא אני רוצה לסנן בין 30hz-6khz
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
עשיתי כבר את החור בגג ועכשיו אני צריך לקדוח את החורים לברגים. איך עושים את זה? יש קוטר מיוחד של מקדח?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הזמנתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14962 אני חושב שיש לו קונקטור של מאוורר של מחשב , יש דרך לחבר את זה למתאם כלשהו ואז לחשמל ביתי?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מלחם 220V אני מרוצה ממנו מאוד, הבעיה שהכבל שלו הוא לא גמיש בכלל, וקשה לעבוד איתו כי הוא לא גמיש. כמו להשוות פרובים של פלוק לפרובים של מכשיר זול כלשהו. מחפש בערך מטר של כבל גמיש, הספק המלחם הוא 100W. איפה ניתן להשיג כבלים כאלו, אני צריך רק פאזה ואפס, בלי אדמה. עדיף באינטרנט, איביי וחבריהם, תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אוקי אז ככה. חיפשתי בהרבה חנויות ולא מצאתי ULTRA BRIGHT וגם לא רגיל. מישהו יגול להביא לי קישור לחנות או שם של חנות שאפר למצוא שם דיודות אולטרה ברייט. ומישהו יודע כמה זה עולה? אני מיתכוון לדיודה הכי חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על זה כבר לפני שנה.. אפשר לקחת מיני בר להכניס בפנים מחשב.. הבעיה היא הלחות והרטיבות לא?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://img212.imageshack.us/img212/4973/imgp0536yq4.gif ככה זה הולך להיראות במקום החלון בנתים יש שם רשת עם פילטר שאני רוצה להעיף ולשים פרספק במקום + 2 קודות כחולות והמאורר האחורי יוחלף במאורר 120 BLue UV זה יכול להיות ניראה כבר אה ובאדום סימנתי איפה יש לי מאוררים מה דעתכם
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם . אני מחפש תוכנה שיודעת לאבחן את הספק היציאה של ספק הכוח במחשב לדוגמא (350W). לא תוכנה שיודעת לזהות את הוולטז. תודה לכול המתעניינים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שיש בנוקיה N95 אפשרות לסגור את המצלמה עם חלון ולפתוח אני רוצה לעשות משהו דומה. (שנפתח ימינה ונסגר שמאלה) איך להתחיל?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מעגל בקרה לתריס חשמלי. אני מעונין שהוא יכנס כולו בתוך קופסה 55 סטדנרטית, מאחורי המתג הרגיל של התריס. 1. אני מחפש ממסר לפאזה שיחבר אותה לאחד משלשה אפשרויות: NO (בשגרה), לכיוון טרמינל UP או לטרמינל DOWN. אני יכול להרכיב כזה ממסר מזוג SPDT אולם זוג ממסרים תופס הרבה מקום, לכן אני מנסה לחסוך בשטח ולחפש רכיב אחד שעושה את העבודה. האם תוכלו להמליץ על רכיב מתאים שבו ניתן לממסר לאחד משלשה מצבי יציאה ? אני מניח שזרם המנוע של התריס אינו מתקרב ל-20A. 2. אני מעונין להשתמש בהזנת הפאזה כדי לייצר מתח ישר לבקר אשר ישלוט על הממסר הנ"ל. האם תוכלו להמליץ על ממיר קומפקטי ? משהו שעובד בסגנון מטען של סלולרי. ניתן להניח שזרם ההפעלה של הסליל בממסר יהיה בסביבות 100 עד 200 מילי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני מחבר 2 לדים לנגד אחד של 470 אוהם אז מה קורה למעשה? הלדים ישרפו? הנגד ישרף? הנגד מחובר ללד בפלוס ולכוח מתח של 12V הלד דורש 20 מיליאמפר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סרטונים יפים של חברה שעושה מודים, חובה לראות!!! http://nl.youtube.com/profile?user=MonsterMawd&view=videos
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן, בהתאם למה שרשמתי בת'רד הפרוייקט שלי, נתקלתי בבעיה עם מסך המגע שהתקנתי בווינד. בעת סגירת המארז, נחתך כבל ה-ribbon(פשוט סרט דק שעליו מודפסים 4 גידים). על הסרט נמצאת שכבת בידוד פלסטית, וכל הניסיונות להלחים עליו\לשייף אותו ולחברו מחדש עלו בתוהו. אני פתוח להצעות. במקור הסרט אמור להתחבר לשקע('נקבה') וממנו להתפצל לארבעה חוטים 'רגילים'. במקור קצה הסרט הוא חיבור זכר שבו אין שכבת בידוד מעל הגידים והוא עבה יותר(ולכן נכנס בדיוק לשקע). ניסיתי לדמות את המצב באמצעות קילוף שכבת הבידוד בקצה והדבקת פיסת שקף קטנה מאוד שתשמש כתמיכה ועיבוי. הפתרון עבד לסירוגין היות והסרת הבידוד אינה מושלמת(ומדובר בתהליך קשה מאוד ממילא), וגם החיבור לא התאים בגודלו. בקיצור, אני זקוק לפתרונות אחרים, וצריך…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-