אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לבנות לעצמי קומפניון קיוב (הזו מפורטל), רציתי להראות לכם איך בניתי אותה. אני יודע שזה לא מארז אבל לא הצלחתי למצוא פורום יותר מתאים לפרסם בו את זה, כי בבנייה היו הרבה אתגרים מבחינת חומר ועיצוב, אם זה לא המקום המתאים לפרסם את זה, זו התנצלות מראש. דבר ראשון שעשיתי היה לבקש מנגר שיבנה לי שתי קוביות עץ, אחת בגודל 5*5*5 והשנייה 7*7*7. התחלתי לעבוד על קוביית השבע אבל עשיתי איתה כמה טעויות והחלטתי בסוף ללכת על קוביית החמש. זה התמונה שאיתה עבדתי קניתי לעצמי סול ורוד ולבן בשביל צבעי הבסיס ולאחר מכן חתכתי לעצמי שש פאות שיכסו את הקוביה בורוד. אחרי זה התחלתי לעבוד על השכבה השנייה, הלבנה, כדי שפני הקובייה יהיו עם כמה שפחות חתכים, חתכתי בצורת L-ים. ואז הדבקתי והמ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי! שאלה קצת טיפשית: איפה אני יכול למצוא ברגים סטדנטרטיים למחשב (כאלו שמתחברים לצורב, כרטיסי PCI וכו')? לפי מה שזכור לי, שאלתי פעם בהום סנטר ואמרו לי שאין להם.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדיסקיות האלה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7055 לא כתוב המספר שלהם, אבל אני משער לעצמי שהן המחוזקת עם ציפוי יהלום. משתלם לנסות ולהזמין לדעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום מתאימה הבעיה שלי אבל נראה לי שפה זה המקום הכי מתאים. אז ככה יש לי טלויזיה כבר כמה שנים טובות ובחודשים אחרונים מופיעה לי בעיה. הטלויזיה כאילו עושה זום לבד. אין באמת שום אפשרות של זום בטלויזיה אבל מה שקורה זה שרואים קטע קטן יותר מהרגיל.... בצדדים הכל נחתך ומה שהכי מוזר זה שזה משתנה. מדליקים את הטלויזיה ורואים "זום" מסוים. יום למחרת אפשר פתאום לראות "זום" גדול יותר.... פשוט משתנה. מדובר על טליויזיה ישנה (לא LCD או פלאזמה)... למישהו יש רעיון או אולי קרה לו דבר כזה? :)
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה.. היתערבתי עם לי שהסידור שלי יותר טוב אז החלטנו שגם אתם תגיבו על זה.. מה דעתכם..?! סידור שלי: והנה של לי : http://up80.siz.co.il/up2/wezzttq2a2zn.jpg http://up71.siz.co.il/img3/byzjlwum1net.jpg http://up80.siz.co.il/img2/1zm1wt1itimy.jpg מה דעתכם ? דעתכם מאוד מאוד חשובה לנו (:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות מודינג ראשון וטוב (: אז ככה יש לי בבית Creative SBS 380 תמונה : יש לכם איזשהו רעיון מה אני יכול לעשות להם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ל אוזניות JBL 220, ואוזניה אחת שלהם נדפקה והתחלה לזמזם בטרוף.. היתה לי עוד אוזניה אחרת מאוד איכותית לטעמי וצליל דומה לJBL.. אז אמרתי למה שלא נחליף.. פרקתי את האוזניה והלחמתי את הקפסולה הקדשה אבל לצערי היא לא נכנסה לבית של הJBL, אבל היה חסר פחות מ"מ וכמה שלא חפרתי בפלסטיק זה סרב להכנס.. אז חיברתי את הבית שהגיע אם הקפסולה, ובאמת שומעים מעולה, אבל שמתי לב ששחכת לפרק משהו... צילמתי את הפדיחה... [attachment deleted by admin]
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכננת מעגל שישתמש בשבב שעובד על 3.3V והייתי צריכה מייצב מתח בשבילו שמתי לב שבכל מיני מעגלים משתמשים בlt1117 3.3 כמיצב מתח נחמד.. הדאטה שיט שלו http://cds.linear.com/docs/Datasheet/1117fcs.pdf אז הלכתי אל הג'נקיה שלי ומצאתי גם מיצב מתח lt1117 3.3 פירקתי אותו, ועל הדרך עד איזה קבל שהיה שם.. תמונות.. ואחרי פירוק... תגובות...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוכר סליבים ושרינקים באיזור המרכז וספציפית ת"א בשדרות הר ציון אני יודע שיש שרינקים , יש עוד מקום מומלץ? לגבי הסליבים אני לא מחפש כאלה מהערכות למחשב אני מחפש מקום שיכול לחתוך לי לפי מטר כי אני צריך את זה לכבלים של 3 מטר בערך ובצבע שחור מישהו מכיר מקום כזה? תודה מראש אופיר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום לקחתי את המארז הישן שלי והתחלתי לשייף את הדלת התחלתי עם 150 [להוריד את הצבע] עשיתי את זה כמובן עם נייר יבש אחרי זה עברתי לנייר 320 רטוב ואז 600 רטוב ופה סיימתי מבחינה מראה הכול שרוט וניסיתי חצי שעה עם נייר 600 לא עזר עכשיו השאלה שלי מה לעשות כדי להעלים את השריטות ? ועם אני רוצה שזה יהיה יותר מראה [כאילו שיראו יותר את מה שקורה מולו] להעלות עוד ל 800 1000 ואפילו 1200?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז היום סידרתי תכבלים במארז CM690 היה לי שם בלאגן מוחלט אין לי תמונות מלפני אבל הינה אחרי ועוד אחת אוקי אז היום ישבתי על זה שוב ולפי התגובות שלכם שינתי אני דווקא דיי מרוצה [תודה מראש לכולם] ה4 פין עדיין לא מגיע אצתרך לקנות לו מאריך בגלל שאמרתם להוסיף מאווררים הלכתי היום וקניתי סט של 4 מאווררים מבית CM 120 MM [אלו שמגיעים אם המארזים שלהם 1200 RPM וכו...] ב 65 שקל [ניראה לי זול] שמתי למטה אחד שמכניס אוויר ואחד בצד שמוציא אוויר [אני לא יודע איך שמים למעלה] אז ככה שעכשיו יש לי אחד מקדימה מכניס אחד בצד מכניס +אחד בצד מוציא [המוציא יותר עליון והמכניס תחתון] אחד מאחורה מוציא ואחד למטה מכניס. קניתי בגלל שלי היו מאוררים 80 MM והם דיי רועשים טוב יאללה לתמונות אוק…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מאוור של מעבד ישן ואני רוצה לשים אותו בתר קירור לכרטיס מסך יש לו 3 חוטים: שחור אדום ולבן לאיזה חוטים אני צריך לחבר את המתח (המאוורר עובד על 12V)? יש תמונה של המאוורר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום , אז ככה, רכשתי מאי ביי מטען ללפטופ שלי . המחשב שלי צורך (לפי המטען המקורי) 18.5V 6.5a המטען שהגיע אלי הוא 19v 6.3a השאלה אם זה בסדר והסטיות האלה רגילות.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי בבית מסכון קטן של Republic Of Gamres .......LCD POSTER ויש לי לוח של GIGABYTE, יש מצב שאני יכול לחבר אותו ?[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 21:06:47 ?!אפשר עזרה ? :o
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ברכב שרץ אם XP אני רוצה לחבר לו מצלמת רוורס שתעלה אוטמטי בשילוב הילך אחורי לפי מה שהבנתי אני צריך לחבר ממסר לאור ברקס שיקצר 2 פינים ביציאת SERIAL 9pin( כמו פעולה של ג'ויסטיק ) לכתוב תוכנה פשוטה בvb/vc מה שנוח שמזהה את הקיצור של הפינים ושולחת hot-key פעם אחת בשביל פתיחה ופעם בשביל סגירה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי. אומנם זה קשור לאלקטרוניקה, אבל כצאת שונה. יש לי טלפון אלחוטי ישן שאני רוצה להפעיל אותו, הספק נשבר. כתוב עליו 12V 500mA זה אומר שעם אני יחבר אליו ספק 12V עם 1A או נגיד 890mA אז זה ישרוף אותו??. עם אני יחבר ספק עם נגיד 300mA ו12V זה ישרוף את הספק?. חיברתי לו לו מזמן מטען 10V 700mA 7AV והיה כזה זמזום. האם שרפתי את הטלפון? תודה רבה לעונים. מנהלים עם הכותרת לא תקנית או לא קשור, תעבירו/או תעירו לי כתוב בתמצית פורום שזה גם פורום אלקטרוניקה אז בגלל זה רשמתי את זה פה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הר של סוללות ואני רוצה למיין אותן ואת הריקות לזרוק ( למחזור כמובן ...) איך אני יכול לבדוק אותן עם רב מודד ? כי עם פנס זה סיוט . . .
-
- 13 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
אני הולך לעבוד על פרוייקט חדש משו יותר רציני מהאחרון אחד מהדברים שאני רוצה זה PAINT JOB על רמה הייתי בתערוכת מכוניות שנה שעברה והיה שם רובוט כזה שצובע לפי תמונה של מחשב (החברה מישראל היא הציגה את המכונה שלהם בתערוכה בגני התערוכה) מישהוא יודע את שם החברה או חברה אחרת שיכולה לעשות עבודה דומה? צירפתי סרטון שצילמתי של המכונה אבל את המספר שלהם שכחתי כל מי שטוב בגוגל ויכול לעזור בחיפוש קטן אני אשמח http://www.youtube.com/watch?v=DD37ofZJQCg
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפה זה המקום הכי מתאים שמצאתי לזה :\. למלחם שלי אין לו בכלל שפיץ וזה די מקשה בהלחמה של מספר פינים צפופים. עכשיו יש דרך "לחדד" אותו ככה שיהיה לי שפיץ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם, הכל התחיל שלחברתי, סוג של פריקית אודיו עם חיבה לCD פלייר חיצוני(ולא כזה של המחשב- כי זה הורס את חווית האזנה והטקסיות של הכנסת הדיסק), לפטיפון ששיפצתי לה עם מתאם phono-AUX, ומוזיקה מהמחשב- רצתה לחבר את כולם לאותה מערכת רמקולים הייקפים של המחשב(אינספייר 5400 דהיינו 5.1 עם מגבר בסאב). מכיוון שהילדה סוגרת את המחשב לפעמים בלילה(הנורות לדים של המארז אנטק מפריעות לישון..לכו תבינו) ולכן האופציה לחבר הכל למחשב נפסל, כי המחשב הופך לסוג של מדיה סנטר וזה לא נוח לה. ולקנות עכשיו מגבר וינטג' או לשפץ אחד ולהביא רמקולים נוספים לא ממש מתאים- ומה שנגרא הגיתי בכך יום וליל ועלה לי הרעיון. לחבר את כל המקורות(2 מהם הינם 5.1 ואחד הוא סטריאו) לאותה מערכת רמקולים שכל פעם ניתן להחליף בע…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לשפצ'ר קצת את המארז החמוד שלי אז הורדתי לו את הפלסטיקים שהיו מקדימה וגם הרחבתי על הדרך את החורים לזרימת אוויר טובה יותר. תמונה שתבינו: עכשיו חשבתי ככה מה לעשות: להזמין 4 מאווררים כחולים שישבו מאחורי המתכת שאתם רואים בתמונה לצבוע את המתכת עם ספריי שחור למתוח עליה דקיקה שחורה על הפלסטיק לקדוח רגיל בצורה יפה כמו שיש לי על הדלת המארז מה אתם אומרים? הייתם עושים אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות לגבי חלון. באינטרנט רצות המון גרסאות של חלון מרובע רגיל וזה מכוער ברמות על. אני מחפש חלון בצורה פחות קונבציונאלית. (מקבילית נחשב פחות קונבנציונאלי לא צריך לרוץ רחוק מידי) http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/images/main.jpg הינה תמונה של הדלת אתם יכלים לסמן ולהלעות או לכתוב מה לדעתכם כדי. בקשר למאוררים. לא אכפת לי שתורידו את שניהם תורידו אחד תשאירו שניהם.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני רוצה עשות משהו שאני יחבר אותו גם ללחצן של המחשב.. וכאשר היה לחיצה בלחצן אני יקבל sms או יתקשר.. ושזה היה מחובר לפלאפון (טוקמן) יש למשהו רעיון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני רוצה לקנות חיבור USB זכר כמו בתמונה: שימו לב שהקונקטור הזה מיועד להלחמה ישירות על הלוח... אני מעדיף מהארץ אבל אפשר גם מחו"ל ב ebay לא מצאתי...(אולי אני לא יודע לחפש???) תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-