עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by ^oz,

חשבתי לנסות ולנצל את חלקי המחשב הנישא הזקן החביב שלי. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש איזשהיא עצה האם אפשר להשתמש במסך של הנייד (שמחובר אל גוף המחשב באמצעות סרט מגעים) באיזשהיא אדפטציה ולחברו כמסך slave למחשב השולחני (כמובן שישנה תמיכה ע"י כרטיס המסך). הכוונה בslave היא שיש אפשרות לחיבור ע"י rca ולא רק ע"י חיבור מקבילי של מסך שכולנו מכירים.... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by LIDOR_13,

התחלתי ללמוד קצת עליהם... ויש לי כמה שאלות: 1.קבל וסליל עושים את אותה הפעולה בדרך שונה,נכון? 2.איך אני אוכל לדעת מתי להשתמש בכל רכיב?למשל מתי אני יודע שאני צריך לייצב את המתח במעגל?ונגיד שאניצריך לייצב אותו,מה לבחור?!כבל קרמי?סליל?קבל אלקטרוליטי? יכול להיות שסיבכתי תעניין ואם אני לא יודע על מה אני מדבר תתקנו אותי ד"א אני מתחיל ללמוד את העולם הזה והוא ממש חדש לי. תודה...

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by GOVNER_T.S.Y,

עשיתי צביעה X שכבות וזה נראה לי כבר מספיק טוב בשביל לעשות לקה. עשיתי שכבת לקה, בריאה כזו.. השאלה היא האם צריך לעשות יותר משכבת לקה אחת, במידה וכן כמה שכבות מומלץ לעשות ? אנא ענו בהקדם, אני רוצה לסיים והעלות תמונות (: g0vner_x3

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום אני בחודש הבא נוסע לטיול ארצות הברית. ויש לי גלאסי 4S. קניתי תקע מיוחד לחשמל בבתי מלון. השאלה: בטעינה בגלאסי 4S רגיל חשמל בישראל. אבל האם חשמל בארצות הברית מתאים לגלאסי 4S? בתודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - עוד שאלה: מה עם חשמל טעינה במכוניות זה מתאים לגלאסי 4S? תודה

5. קראתי פה על שיטה בעזרתה ניתן להוריד מתח למאוורר וכך בעצם להוריד את מהירותו, מה שגורם להפחתת הרעש. יש לי מאוורר אחד שהייתי רוצה לעשות זאת עליו, אך עם מתג, זה שבתמונה למטה... אשמח אם תוכלו להסביר לי איך אני יכול לגרום למתג הזה לברור בין 12V ל-5V (או 7V , מה שעדיף...) כמו כן, יש ברשותי כמה נגדים, אלו שבתמונה למטה... הם יכולים לעזור פה איכשהו? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by MaoRC,

למי שלא יודע למה אני מתכוון זה מה שהוא השתמש במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled7.php הפלסטיק הזה.. יש אותו באייס, הום סנטר וכל אלה? אולי יש אותו באריהב? יש לו שם אחר? כי באריהב חיפשתי לוח הלחמות וזה לא מצא :\ תודה רבהה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כמו שיש בנוקיה N95 אפשרות לסגור את המצלמה עם חלון ולפתוח אני רוצה לעשות משהו דומה. (שנפתח ימינה ונסגר שמאלה) איך להתחיל?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. זהו Mircoswitch לעכברים, שלי נדפק בעכבר של לוג'יטק שיש לי... מישהו יודע אם יש בארץ לקנות או שצריך להזמין מחו"ל? בגוגל ניסיתי לחפש ולא עלה שום דבר מעניין.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מתכנן לעשות הזמנה של לדים, מי שרוצה גם להזמין, שיפנה אלי בפרטי או באיסיקיו, ולמנהלים: אם זה לא מתאים לפה, פשוט תמחקו.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. ידית מסוג TCP שעליה מחובר הראש 2 ואז מוברג כיסוי הראש הקודם היה מסוג PTM 7 אני מחפש ראש חדש. ראיתי את זה- הוא נראה דיי מתאים אבל לא הבנתי אם ה PTM זה הסוג של הראש או הצורה הכללית שלו. אז ראיתי את התמונה הזו. השאלה שלי היא כזו כל ראש TCP יתאים למלחם שלי? מה הצורה הכי טובה? האם גם ראש TCPS יתאים? האם ראש TCP תואם לראש TC201? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by max74,

שלום לכם יש לי המון transf שנאים של 12v 1000ma אוניברסלי ,ואני יודע שניתן על ידי קונקטור להפוך אותם למיוצב הכי הרבה 12v +/-10% . תודה לכם...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by benx,

קצת קשה למצוא שם למוד, הוא בלי שום theme, סתם אילטורים ורעיונות שצצים מכל מיני דברים, אז לעניינו : המצלמה היא מצלמת אינטרנט\דיגיטלית UMAX Astrapix 380 משום מה החלון הזה שמסתכלים ממנו על מה שרוצים לצלם קצת עקום, אז יוצא שאני מצלם משהו ובכלל יוצא שצילמת 10ס"מ שמאלה :-\ אז לא משנה, אין מה לעשות. אוקי, בלי יותר מדי דיבורים, הנה התמונות עם הסבר על מה אתם רואים: (מצטער על האיכות, suck it up זה מה יש ) התחלתי את המוד, לפני בערך חודש, בקניית 4 לדים מחנות, חיתוך חלון בספק, פרספקט, והתוצאות לפניכם: במציאות זה נראה הרבה יותר יפה, אני ינסה להשיג מצלמה יותר נורמלית בקרוב... המשכתי עם ההזמנה מ lsdiods, 4 לדים אמבר, 4 לדים אדומים, 4 לדים כחולים, ו4 ירוקים (ועוד כמה …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ccc,

מחפש רעיונות יצירתיים לסטנד אוזניות DIY קדימה לפרסם תמונות !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by b_e_n_i,

שלום.. אני רוצה לעשות סליבינג לחוטים של הספק אך אני לא יודע כל כך מה לעשות.. ראיתי תערכה הזאת http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9248 והיא נראית לי מתאימה וזולה. עכשיו בא הקטע של השאלות.. .צריך לפתוח תספק כדי לעשות תסליבינג?< האם זה מסוכן לפתוח את הספק? יעני אפשר להרוס אם אף פעם לא פתחתי ספק כוח?< איך לעשות אותם? פשוט להלביש "תגרב" על החוט וזהו? תודה..אם יהיה מדריך לכזה דבר אני ישמח ישמח ישמח ישמח !

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Ido.G,

שלום רב, ברשותי אוזניות מסוג\דגם Sennheiser MX450. הבעיה: לא ניתן לשמוע באוזניה הימנית. כאשר אני "משחק" עם החלק בו הכבל מתחבר לחיבור עצמו, כן ניתן לשמוע בה. כלומר, הבעיה היא שם. אילו דרכים יש לתיקון הבעיה? (אין לי ידע בהלחמה) תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by ישראל,

שלום, אני מחפש חיישן לחץ, שבעת ישיבה על משטח שהחיישן מתחתיו, זה יעביר את המידע. האם החיישן הבא מתאים, או שהוא מופעל על ידי לחץ נקודתי? http://www.ebay.com/itm/1pcs-x-Arduino-FSR400-Pressure-Sensor-Resistance-Force-Sensitive-Resistor-/400458889778?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d3d35ba32 תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. חברה אני בתהליכי דיבור עם חברה אחת לגבי משלוח של מסכים לארץ מה שאני כרגע מתעניין בו זה מסכים גרפיים 240*64 עם בקר T6963C כרגע יש 3 אופציות צבע: יש גם מסכים רגילים אבל ההפרשי מחיר לא מצדיקים לקנות מסך רגיל כשיש גרפי למרות זה אם יש בקשות אני אבדוק את זה אם מישהו רוצה שישלח לי מייל (iakovl@gmail.com) או יגיב פה אני כרגע לא יודע מה יהיו המחירים במיוחד שכנראה המכס לא יעזוב אותי עם זה אבל.... אני מעריך שהמסכים יעלו לבסוף בסביבות ה150~200 ש"ח ( רגיל הכי זול, כחול הכי יקר)

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ארץ נהדרת,

שלום רב אני סטודנט להנדסה , ומתכנת במשרה חלקית בc/c++ / מטלב \ PSPICE . בעל ידע וניסיון בבקרים ארדואינו \8051\ pic עוזר בכתיבת פרוייקטים לסטודנטים ולמגזר הפרטי במחרים נוחים אורי הדר orihadr3@gmail.com 0523952337

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. שלום. השנאי של המסך LCD מת. האם ניתן להשתמש בצמת מתח מ ספק ש בתוך המחשב כדי לספק למתח ל LCD נתונים של השנאי המת : ביציאה 12V 4A או לחילופין , איפה ניתן לרכוש באיזור מרכז שנאי ש ביציא שלו 4A עד 5A 12V (בפחות מ100 ש"ח) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by zeropaid,

החלטתי לחזור לפרויקט ישן שלי -מחשב קוביה. אני משתמש ברכיבים של המחשב הקיים: פנטיום 4 2 דיסקים קשיחים קורא כרטיסים (את הצורב הוצאתי עם חיבור USB) אני משתמש במארז ישן שבניתי. המארז יחולק ל-2 חלקים: שליש ושני שליש. החלק התחתון (שליש) יכיל את ספק הכוח , הסידק הקשיח וקורא הכרטיסים. החלק העליון ניכיל את לוח האם ו-2 מאווררים של 120 מ"מ. עדיין לא החלטתי איך למקם את המאווררים. האופציות הן כאלו: 1. שניהם מקדימה אחד מכניס אויר אחד מוציא. 2. שניהם מאחורה אחד מכניס אחד מוציא. 3. אחד מקדימה מכניס אויר והשני מאחורה מוציא אויר. מה שלא יהיה אחד יכניס אויר ואחד יוציא. מה שהספקתי בינתיים זה לחבר את המסילות שעליהן ישב לוח הפרספקס שאליו יחובר לוח האם. בשלב הבא אני אחבר את ל…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by יצחק יצחק,

בס"ד קניתי זוג מכישירי קשר UV-5R ב50 דולר לבן שלי שמוגדר כאוטיזם ולא לוקח את הפלאפון כי נוח לו יותר ללחוץ ולדבר או לענות למכשיר UV-5R השאלה שלי איך להגדיל את הטווח כי רוב הזמן הוא מתרחק ולא קולטים אותו וגם הזמנתי עוד 2 אנטנות [NEW] VHF/UHF Dual Band High Gain Long Range Telescopic Antenna SMA-F fO שעלו לי עוד 46 דולר ועדיין לא הגיעו ואיזה תדר לכוון ? תודה

22. בהמשך לפוסט הזה בקצרה: יש לי מסך בלי אחריות שמהבהב מהרגע שאני מדליק אותו בדקתי הכל לכן הבעיה היא במסך או ב ADAPTER שאין לי אחד אחר שאני יוכל לבדוק. האם מישהו כאן יכול לעזור לי לאתר ולהחליף את החלק שגורם לבעיה במסך?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by הדוד משה,

ובכך, הלוח לא זקוק לריסט ידני כלשהו בהעלאת הקוד. כמו כן, אין לי הרושם שהפתור מריץ את הקוד מההתחלה... אם כן, למה הוא משמש?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by SpecOps,

הממ.. כתוצאה מעניין בנושא המודינג בתוספת שעמום, החלטתי שאני רוצה לעשות עוד כמה חורים במחשב שלי . דבר ראשון, יש לציין, אני לא מבין כמעט כלום בזה. הדבר היחידי שעשיתי עד כה שקשור למודינג, היה לחבר 2 לדים לפאנלים הקדמיים, ולהעביר את החיבורים של הרמקולים והמיקרופון קדימה (כמו כן פיצלתי אותם כך שאפשר לחבר 2 מכל אחד). עכשיו אני מעוניין לחבר לפאנל התחתון יותר מסך LCD. הנה השאלה שלי: חיברתי כבר את הלדים לחיבור מולקס (היה לי חיבור אחד שלא השתמשתי בו, אז שמתי עליו מפצל של מולקס ושמתי לד על כל אחד מהמולקסים). אם אני אוציא את המפצל של המולקס מהחיבור המקורי של הספק, ואחבר לספק עוד מפצל, ואת המפצל של הלדים אני אחבר למפצל החדש שהוספתי - זה יוריד מהמתח של הלדים/LCD? (או יותר גרוע,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים