אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ובכך, הלוח לא זקוק לריסט ידני כלשהו בהעלאת הקוד. כמו כן, אין לי הרושם שהפתור מריץ את הקוד מההתחלה... אם כן, למה הוא משמש?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. רכשתי את ה Raspberry Pi. אין לי מושג מה השלב הבא. ז"א - איזה מערכת הפעלה לשים עליו, כאשר הדרישה היסודית שלי היא ניגון סרטי MKV עם כתוביות (VLC???) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מולטימטר שאני מאד מרוצה ממנו, אבל הוא בצורה הסטנדרטית (מלבן, עם 2 פרובים שמחוברים אליו) אני מעוניין לקנות גם מולטימטר בצורה של עט, בסגנון הזה: חשוב לי אבל שזה יהיה מולימטר אמיתי, כלומר שיכלול גם מדידת זרם, ורצוי שלא יוגבל לזרמים ממש ממש נמוכים(משום מה הרבה מולטימטרים בצורה של עט הם ככה.. למה?). מקווה שמישהו מכיר תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עכשיו בכיתה יד' ואני עושה את פרוייקט הגמר שלי לקראת סיום היד' ונתקלתי בבעיה. הפרוייקט שלי כולל בתוכו חיישן נפח (ז"א זה חיישן תנועה) ועכשיו אני צריך לחבר אותו לפרוייקט שלי ואין לי מושג איך לעשות את זה : \ החיבורים שנמצאים אצלי בחיישן נפח הם: TST -12V+ N.C TAMP החיישן מתחבר לשלושה מקומות אצלי בפרוייקט.... למתח, לאדמה ולפורט ששמה נותנים לו פקודות ז"א.. איפה מהחיבורים שנתתי זה אותו אחד שאני נותן דרכו הוראות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים זה הפאנל הסופי ל 2 מאוררים, כרגע הלדים לא עובדים - בעיה כלשהי שאין לי כח לבדוק מהי עכשיו. תעזבו את הסימונים והכל, אני הולך לצבוע את הכל פשוט אני עובד על המארז במגרש של התיקונים של האוטובוסים של החברה אז ככה שאין שם מחשב לבדוק ואני לא יביא את שלי לבדוק שם חח הלדים יסודרו, זה בעיה רק במחשב שלי כי שבדקתי את זה על ספק כח אחר שיש במגרש זה עבד מצוין, מחר אני יבדוק את העניין. אז... מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
[table][tr][td]<blockquote>שלום לכולם, יש לי בבית יותר מדיי מכשירים סלולרים(וטבלטים) של בני הבית והרבה פעמים נוצר מצב שאין מטען פניו...וסבך המטענים והחוטים לא נראה אסתטי במיוחד. כל המכשירים עובדים על 5V והצריכה של כל אחד מהם היא עד 2A מה שחשבתי לעשות זה לרכוש ספק כח של 5V עם הספק של 50W כמו זה: http://www.ebay.com/itm/High-Qualit...6ab3bb04&_uhb=1 מצד אחד לחבר אותו לשקע החשמלי שיספק לו 230V של AC ומצד שני יתן לי מתח של 5V עם 10A של זרם חשמלי , שאליו אני פשוט אחבר 5 ראשים של מטעני טלפונים(פשוט אחתוך כמה כבלים של מיקרוUSB שיש לי...או לחלופין פשוט אחבר רצועה של יציאות USB. *לגביי האסתטיקה אדאג מאוחר יותר. עכשיו אני יודע שמכשירים חשמליים לוקחים בדיוק את כמות הA שהם …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא זוכר איך קוראים למכשיר כזה אבל בכל זאת אופן הפעולה של המכשיר: זה מין Detector של אור לדוגמא ברגע שאין אור הנורה נידלקת במעגל. משתמשים בזה הרבה בבית לדוגמא כשאר אין אור בדירה איזושהיא אז הנורה פשוט נדלקת. עכשיו במעגל מורכב מסוללה בעלת 4.5 וולט הסוללה במעצבן הגדולה מלבנין הזאתי אם שתי כיפות על הראש, לד תלות אור, נגד שאני יצטך. עכשיו מה חסר במעגל ואיך הוא אמור להיראות? תעזרו לי בבקשה זה חשוב בשבילי אני רוצה לבנות אחד כזה נ.ב. אין לזה שום קשר למודינג לכל אלה שחושבים שהפורום נועד רק לאלקטרוניקה במודינג!!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מלחים כל היום. אולי פעם בשבוע שבועיים. דברים קטנים. לכן אני לא רוצה משהו יקר. אני מחפש משהו זול שיעשה עבודה ברמה סבירה. עדיף מeBay. (אם זה יותר זול כמובן.) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי הנגד יתחמם יותר מידי במתחים שיש ברכב, איך אני מונע את זה? או שנשתמש בנגד של 450 אוהם?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לתכנן רובוט שינוע באופן כזה: בציר הX, מימין לשמאל ובחזרה כ10 ס"מ ואז, בציר הY תנועה קלה של כחצי ס"מ. ושוב בציר הX כנ"ל האם יש צורך להשתמש ביותר ממנוע אחד? כמה גלגלים כדאי לשים? איך להמנע מכך שהגלגלים בכיוון המאונך לתנועה לא יפריעו לתנועה? באופן עקרוני המידות אמורות להיות כ2.5X2.5 ס"מ משקל אמור להיות 61 גרם ועוד משקל המנוע ובקר שיהיה שם.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לסליבים...: 1)איך סוגרים את הסליב??אזיקון מספיק??? 2)איך אני "מעביר" אותם מעל החיבורים?? 3)בוא נניח שאין לי בעיות עם החיבורים הם פשוט מחליקים עם הכבל??(או שצריך להאבק איתם??) 4)איך אני יודע מה העובי שאני צריך???אהה וגם בג'אב טק כל 1 זה למטר או פיט?? תודה רבה ושבת שלום סיזר!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתחיל בפרוייקט חדש ואני צריך עוד לקנות כמה דברים כמו ספריי נייר שיוף וכו.. רציתי לדעת איזה מספר נייר צריך בשביל להוריד את הצבע מהמארז? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה. אני רציתי לדעם האם יש אפשרות לשלוט דרך המחשב בעזרת תוכנה כלשהי על מנורות.לדוגמא:אני ישים מנורה יפה בחדר....ומתי שאני ירצה להדליק אותו אני יעשה את זה דרך המחשב....האם אפשרי?איזה ציוק אני צריך בשביל זה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעוד כ 20 יום אני מתחיל לשפץ את הפטיפונים שלי... ( על דרך צובעים גם את הנגנים) צריך שילוב של עוד צבע ל וורוד בייבי יותר בהיר מזה.... קצת יותר בהיר... עכשיו... אני צריך עוד צבע נוסף (יותר נכון 2) שאיתו אני יצבע את הרווחים בין הנקודות שיש על הג'וג של הפטיפון... ואת בית הטון ארם (שאותו אני לא צובע) ועוד צבע אחד אני צריך בשביל התאורה של הפטיפון שאני יחליף את הלדים... ועוד שילוב שאני צריך זה כתום ועוד 2 צבעים... אחד לבית הטון ארמ והשני לתאורה... בעיקרון אני מת לעשות אותו כסוף (ניקל כרום) אבל אני לא יודע איפה עושים וכמה זה יעלה לי... אם מישהו מכיר מחירים תגידו לי בבקשה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המאוורר הזה. כמו שאתם רואים יש לו כבל לבן עם חיישן חום ירוק בקצה. אם אני אחתוך אותו ואחבר במקומו את זה: זה יעבוד?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה. אני מתכנן לשים קתודה קרה או אחת כפולה במארז שלי. מצאתי את המחירים הכי זולים אצל זיגזג, האם הם חנות אמינה? אני מחפש אחת בצבע כחול ויש לי התלבטויות: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=6515 37 ש"ח, זה נראה לי מה שאקנה. 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5007 57 ש"ח, זה של שתיים אז אולי את זה. 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=3850 47 ש"ח, בדיוק כמו 2, רק של קתודה אחת... 4. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_156_163&products_id=6519 65 ש"ח, בדיוק כמו 3 רק נדלק לפי המוזיקה (אני לא שומע הרבה מוזיקה אז נראה לי טיפשי) הח…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב סיימתי את המודינג הראשון שלי הינה כמה תמונות תהיו עדינים (מצטער על האיכות צילמתי עם הפלאפון שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה אני בתהליכי דיבור עם חברה אחת לגבי משלוח של מסכים לארץ מה שאני כרגע מתעניין בו זה מסכים גרפיים 240*64 עם בקר T6963C כרגע יש 3 אופציות צבע: יש גם מסכים רגילים אבל ההפרשי מחיר לא מצדיקים לקנות מסך רגיל כשיש גרפי למרות זה אם יש בקשות אני אבדוק את זה אם מישהו רוצה שישלח לי מייל (iakovl@gmail.com) או יגיב פה אני כרגע לא יודע מה יהיו המחירים במיוחד שכנראה המכס לא יעזוב אותי עם זה אבל.... אני מעריך שהמסכים יעלו לבסוף בסביבות ה150~200 ש"ח ( רגיל הכי זול, כחול הכי יקר)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://i14.tinypic.com/2m7yljm.jpg http://i13.tinypic.com/3z7juz7.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, תוכלו בבקשה לומר לי מה טווח המחירים המשוער כיום למטר פרספקס (שקוף)? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייי! רציתי לדעת האם אפשר לחבר מסך ישן של פלאפון (NOKIA 3310) למחשב??? ??? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי פעם לקנות מארז כזה אבל עכשיו חשבתי שאפשר לבנות לבד רק את הדלת, אז אני צריך מאוורר 25-20CM בשביל זה (כמובן שייתחבר למולקס מהספק) מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג מאוורר כזה ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך אקח דבק חם. וראיתי סוגים החל מ15 שקל עד ל150 שקל... מה ההבדל בינהם איזה עדיף לרכוש?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי י חברה , מה קורה ? לאחרונה קניתי ממיר לצלחת לווין אבל הבעיה שהשלט לא קולט טוב , זווית הקליטה מאוד צרה ואני חושב שזה בגלל ששמו את החיישן שקולט את הנפרא אדום מהשלט עמוק בתוך המכשיר וגם מלבן הזכוכית השקופה מאוד קטנה , כמו שרואים בתמונה ... אני חשבתי להזיז את הסנסור הזה וחשבתי על כמה רעיונות וצריך את עזרתכם 1. לעשות חור בפלסטיק השקוף בדרמל ולהוציא את הסנסור קדימה ......!!! 2. לעשות חור במצע המממיר ולהזיז את הסנסור וכך אני לא דופק את זכוכית הקטנה או מכער את הממיר .. 3. יש לי טלוויזיה במחסן ורציתי לדעת אם יש מצב שאני מפרק את החיישן ועושה לו הלחמה ועושה כמה נסיונות לפני שאני משחק באורגינל של הממיר ... אם אפשר לעשות את זה בחיישן של הטלוויזיה אני צריך קודם לנטרל את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-