אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לנסות להוסיף מסך מגע ל Thinkpad X60s (בסטוק למחשב יש מסך פשוט) http://www.ebay.com/itm/12-1-4-3-USB-Touch-Screen-Kit-Set-For-Lenovo-ThinkPad-X60-X60s-X61s-DIY-Panel-/121021383995?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item1c2d6fc53b# דעות כלשהן על המוצר עצמו ? מישהוא ניסה ? האם הוא מתאים לעבודה אם עט ? אם האצבע ? מתאים לציור על המסך אם עט ? גמיש ומתרחק מהמסך באיזור האמצע ? מפריע לצפייה במסך ? מאבד שקיפות בקלות ? .... עכשו, שאלה של איך להתקין אותו בתוך המחשב. אני חושב להפוך את המאריך (כבל שטוח של 4 חוטים) לכבל עגול (לחתוך בין החוטים לאורך) ולהעביר אותו דרך ציר של המסך. בצירים אין הרבה מקום, וכרגע בכל 1 עובר חוט 1 לאנטנה של wifi. אם אני מעביר את החוטים של 2 האנטנ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, איזה חוטים אני צריך לחבר בספק כוח כדי שהוא יפעל? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, אומנם זה משהו קטן מאוד אבל בכל זאת זה דבר ראשון שלי שאני עושה כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה, לקנות פרספקט לחתוך לפי הגדלים של הראוטר, לעשות 2 חורים פרספקט לפי גודל של שני מאווררי 80MM עם לדים שאני ישים, או אחד של 120MM אני עדיין לא בטוח, לקנות שנאי 12V 1A ולחבר את המאווררים לחשמל, לעשות סליבינג נחמד לכל הכבלים שיהיו, שנאי+מאווררים. ומקווה שזה יצא יפה. תמונה להמחשה : מה שנשאר לי זה למצוא איפה קונים את הפרספקט בקרית מלאכי.. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק כמה אמפר\מיליאמפר יש במקור החשמל שלי? עד כמה וולט אני יכול לבדוק בוולטימטר מבלי שהוא ישרף (הכוונה היא מה המגבלה שלו)? איך אני יכול לדעת כמה וואט יש במקור מטח שלי? תודה על התשובות..
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מוכרים בהום סנטר/ACE שרוול מתכווץ? האם מוכרים אותם בחנויות טמבור? אני צריך אותו בשביל סליבים למארז. אם מוכרים אותם באחת מהחנויות הנ"ל, באיזה צבעים חוץ משחור ניתן להשיג אותם? אני שואל על החנויות האלה בגלל שלא מצאתי באיזור מגורי חנות אלקטרוניקה. אני גר ליד איזור התעשייה בחדש של ראשל"צ אז אם מישהו מכיר שם חנות אשמח לשמוע. דרך אגב- איזה כיף פתחו כאן סניף של KSP! חנות מחשבים זולה עם מוצרי מודינג ומאווררים ליד הבית! תודה.
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
האם יש גוף שמארגן תחרויות של מודינג בארץ? איפה אפשר לקבל עוד רעיונות למודינג? אם מישהו יודע שישאיר הודעה. קראתי באיזה מקומון קול -הכפר אם אני לא טועה שיש בסוף יולי תחרות עיצוב מארזים בכפר-סבא , עוד מישהו שמע?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר פעמיים לשלוח מוד שהכנתי לגלריית מודינג ולא מעלים אותו לאתר !!!!!!!! אני מפרסם פה ע"מ שיעבירו את זה גלריית מודינג מחשב HTPC WOOD MOD חשבתי לעצב מארז שוכב דקורטיבי מעץ לקחתי מידות חתכתי את כל החורים הדרושים ללוח האם וספק כוח ועיצבתי מארז מעץ המחשב הוא מיועד לצפייה בסדרות וסרטים עם רזולוציה רגילה!!! המחשב מתחבר לטלוויזיה LCD 32 אינץ מה שמיוחד במחשב שהוא ללא DVD או CD ROM בחריץ הקידמי יש כניסת 2.0 USB ששם אני מחבר DISK ON KEY וצופה בכל תכני המדיה כל המדיה זורמת חלק ללא קירטועים מפרט המחשב פנטיום 3 800 לוח אם זיכרון 256 דיסק 80 כ.קול כ.מסך ספק כח מאוור קטן אחורי עכבר אופטי רגיל זהו מקווה שתהנו ביי יש תמונות מצורפות!!!!!!!!! בקובץ ראר [attachment deleted …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ההצלחה שהייתה לי עם חריטת High Couple (עם כמה פ**** פה ושם),אמרתי לעצמי שהגיע הזמן גם לעשות משהו מקורי לעצמי... המחשבה הייתה שאני אעשה פד מפרספקס 5 מ"מ , עם תאורה של לדים UB,וחריטה אוריגינלית של tribal או משהו דומה. הציור הראשון שאמרתי שאני רוצה לחרוט הוא זה : ,מה גם שהלדים שחיברתי מתאימים בול לחריטה. אבל אז ראיתי את זה : ואת זה: שאלה לי אליכם - מה אתם ממליצים לי לחרוט? בינתיים,הלחמתי היום 8 לדים (ארבעה כחולים וארבעה לבנים) UB לכבל USB - [/url
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני עושה מוד להעברת ה- usb קדימה או הוספת usb נוספים מקדימה למחשב שאין לו הכנה מקדימה??
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי המון חוטים של 1.5 של 220 וחשבתי להכין סלילים לפילטר RF שאני מנסה השאלה אם הבידוד משפיע באופן כל שהוא על ההשראה שבחישוב? http://www.66pacific.com/calculators/coil_calc.aspx
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אומנם שאלה היא פשוטה אך אני מעוניין במינימום הוצעה ואני לא מעוניין לחבר מיקרו בקר בשביל זה אני מאמין שעם הרכיב ה 555 אפשר לעשות את זה השאלה שלי היא כזאת יש 10 לדים שלא משנה איך הם מחוברים אני מעוניין שהם ידלקו בסדר עולה עם הפרש זמן שאני אקבע אותו הלד ילדק עם מתח משתנה כלומר יתחיל מ 0V ויעלה עד ל 1.2V באופן ליניארי אפשרי לעשות את זה בלי מיקרו בקר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לינוקס מינימלי ביותר, אני צריך שיהיו בו: 1. משדר/מקלט (לא בטוח אם יש הבדל) בלוטות' 2. כנ"ל לWiFi. אם יש אופציה למכשיר כזה שיתמוך בסים זה בכלל מעולה אבל לא מחייב. 3. סוללה מובנית/אופציה לחיבור אחת שתספיק לכמה שעות עבודה ללא חיבור לחשמל. 4. חיבור כלשהו למסך לשם תהליך הפיתוח, עדיפות למין dock, כי אחרי הפיתוח החיבור לא יהיה בשימוש. 5. כמה שיותר קטן. וכמובן, בכמה שפחות כסף. תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה להדביק על המארז תמונות מגניבות (סטיקרים) אם יש למשיהו שישים פה בבקשה אחים שלי!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה יש לי 15 מנורות לדים במתח של 4V אני רוצה לחבר אותם למחשב איך אני מחבר תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi: :hi:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי את הקיט הזה http://www.p-see.co.il/Product.asp?productid=761 הדבר הזה באמת עוזר?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
חיפשתי חיפשתי, וחיפשתי, אבל לא מצאתי שום הסבר על היציאות בחיבור המולקס (ואני יודע אאמורים להיות הרבה הסברים על זה... רק שב4 עמודי התוצאות, לא מצאתי אפילו אחד ) קניתי מולקס זכר של 4 פינים. אני רוצה לחבר לדים ל12V, אבל אני לא יודע איפה ה12V ואיפה הקרקע שמתאימה לו... בנוסף, אני רוצה לחבר מאורר ג'נרי 80 מ"מ לאותה יציאה, אם אפשר, ואני רוצה לדעת כמה זרם המאורר דורש ואם צריך לסים נגדים. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי , בסוף החלטתי לשים במארז פרספקס עם 4חורים במקומות שונים , בתוך החורים יהיו , מאורר אחד צבעוני(לדים) באמצע , 2 מאוררים ירוקים למטה אחד בצד שמאל אחד בימין , אחד אדום למעלה ליד הצבעוני , ועוד אחד אדום בגג , ישארו לי אם כך שני מאוררים ג'נריים אחד מקדימה אחד מאחורה , הסירקולציה לא כל כך איכפת לי כי גם ככה עכשיו יש לי מאורר אחד שמוציא מאחורה(בקושי זז , הthunderblade) והמאורר שעל המעבד והמעבד עובד על מעלות טובות , ככה שלא כל כך איכפת לי מהסירקולציה , זה רק יכול לשפר... , עכשיו , כל המאוררים לדעתי יכניסו , אלא אם כן יש לכם הצעות , וזה מה שבאתי לשאול , איך לתכנן את זה... , הצעות הנה תמונה שממחישה מה הולך להיות שם , מארז ג'נרי , עם חלון חתוח ופרספקס עם 4 חורים למאוררים , ג…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני יודע, אני יודע... מודינג בשעה מתעקב כבר יותר מחודשיים... מצטער.. אבל הוא יפורסם בקרוב אני מקווה! אבל נושא אחד נשאר לא סגור מאז פרק 6 - שימוש בתוכנה UICE על מנת להפעיל את הצד התוכנתי של המקלט. נשלחו אלי המוןןן שאלות בפרטי, והמון המון המון שאלות ב-ICQ וכד' והחלטתי שיותר חשוב להוציא מדריך על התוכנה מאשר את הפרק החדש. ולעינינו... נתחיל מהורדת התוכנה באתר http://www.mediatexx.com/download/uicesetup.exe והתקנתה על גבי המחשב. נחבר את המקלט למחשב ונפעיל את התוכנה. נבחר בחלון הראשי את האפשרות "LIRC Basic Device" נעבור לטאב השני בתוכנה ונבחר את יציאת ה-COM שאליה מחובר המקלט. בדרך כלל זהו COM1. ונלחץ על INITIALIZE נלחץ לחצן ימני על הרשימה ונבחר בתפריט…
-
- 10 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
אם כן, בהתאם למה שרשמתי בת'רד הפרוייקט שלי, נתקלתי בבעיה עם מסך המגע שהתקנתי בווינד. בעת סגירת המארז, נחתך כבל ה-ribbon(פשוט סרט דק שעליו מודפסים 4 גידים). על הסרט נמצאת שכבת בידוד פלסטית, וכל הניסיונות להלחים עליו\לשייף אותו ולחברו מחדש עלו בתוהו. אני פתוח להצעות. במקור הסרט אמור להתחבר לשקע('נקבה') וממנו להתפצל לארבעה חוטים 'רגילים'. במקור קצה הסרט הוא חיבור זכר שבו אין שכבת בידוד מעל הגידים והוא עבה יותר(ולכן נכנס בדיוק לשקע). ניסיתי לדמות את המצב באמצעות קילוף שכבת הבידוד בקצה והדבקת פיסת שקף קטנה מאוד שתשמש כתמיכה ועיבוי. הפתרון עבד לסירוגין היות והסרת הבידוד אינה מושלמת(ומדובר בתהליך קשה מאוד ממילא), וגם החיבור לא התאים בגודלו. בקיצור, אני זקוק לפתרונות אחרים, וצריך…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה עלה אצלי הצורך להחליף מאורר בUPS שבבעלותי. המאורר של הUPS הוא 70mm ובעל הפרטים הבאים : DC 12V 0.35A מצאתי מאורר שקט בקוטר המתאים עם הפרטים הבאים : 12VDC 0.08A האם ישנם איזשהם השלכות על המאורר השקט? האם הוא לא יעבוד בצורה תקינה? ישרף? יקצר? אשמח לתשובה מכם. תודה ויום טוב.
-
- 10 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ולא מזמן התחלתי להתעניין במודינג. מחר אבא שלי מבצע חיתוך במארז שלי לחלון פרספרס. לפי מה שהבנתי חלון מטר על מטר של פרספקס עולה 180 שקל בחנות כמו הום סנטר או ACE (אני יודע שיש כמה סוגי עובי לפרספקס) עכשיו כמו שאתם מתארים אנלא צריך מטר על מטר של פרספקס, אלא חצי מטר על חצי מטר ונראה לי שהם מוכרים רק במטר עגול. איפה אני יכול להשיג פרספקס (לא משנה לי כ"כ העובי, אבל אם יש פה כמה דעות על עובי הפרספקס אשמח לשמוע כמה מהאנשים פה)? שיהיה מחיר נורמלי, בעובי המתאים ובגודל המתאים. תודה לעזורים.
-
- 10 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחבר לתקן ספק כוח של LITEON של 310W. מסתבר שהמאוורר היה תפוס. פתחתי הכל ושימנתי את המאוורר אבל הוא לא הסתובב פירקתי אותו והיה נראה שכנראה כל הסלילים התחממו מידי ולכן הוא לא מתפקד מכיוון שלא היה קונקטור מסודר, חתכתי את החוטים שלו והלחמתי במקומו מאוורר אחר שיש לי (בדקתי אותו מול ספק DC שהוא עובד, והוא באמת תקין). אחרי ההלחמה סגרתי הכל וחיברתי למחשב הספק פועל אבל המאוורר כאילו בהתחלה נותן תזוזה קטנה, אבל לא מסתובב. האם יתכן ובספקים כאלו המאוורר צריך לפעול רק אחרי טמפ' מסויימת? או שמשהו דפוק במעגל? (בדקתי שוב, המאוורר תקין). חשבתי שאולי אני יכול למשוך מתח במקביל מאחד המולקסים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז ואני רוצה לפרק אותו כדי לבנות מארז HTPC ואני לא מצליח לפרק את המארז, יש משהו כזה שמחבר את כל החלקים של המארז אחד לשני, יש את זה בכל מארז אז אם אתם לא יודעים למה אני מתכוון תסתכלו על המארז שלכם ותדעו, מישהו יודע איך לפרק דבר כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-