אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
את המחשב רכשתי לפני חודשיים, מאז הספקתי לעשות כמה דברים.. לא יודע אם לקרוא לזה פרוייקט אבל זה הכי מתאים לכאן עד עכשיו -רצועת לדים במארז -סידור כבלים יסודי -פאנל מעל הכרטיס מסך -לחץ סטטי חיובי ובלימת ויברציות -מדף נשלף למקלדת+עכבר ועוד מדף לרמקולים *רפרנס* ככה המחשב הורכב בחנות http://imageshack.us/scaled/landing/18/p4150025v.jpg > סידור כבלים > רצועת לדים לדים מוסלבים של NZXT עם בקרת עוצמה וכפתור כיבוי, גרסאת 2 מטר http://www.nzxt.com/product/detail/1...case-accessory פאנל השליטה בגב המארז > מאווררים 2 מכניסים מקדימה ו 1 מוציא מאחורה, על מנת…
-
- 14 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלי אך הוא דורש 24V ולא 12V כמו שהספק של המחשב נותן מה אני יכול לעשות? האם יש שנאי כמו שנאים רגילים פשוט 24V ? או שאולי יש איזה מכשיר אחר (לא יקר) שיכול להעביר 24V ? או שאפילו אפשר לבנות משהו שיקבל 230V מהחיבור לחשמל ויוציא 24V ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את הצג 7segment שהוצאתי ממחשב ישן למחשב אחר עם אפשרויות קנפוג כמו frags ב CS. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? מצ"ב תמונות של ה 7seg. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי ראוטר מקרטע, וראיתי שהקבלים (5 במספר) נפוחים. אין לי בעיה להחליף. יש שם 1000uf 25V בשני גדלים שונים. - האם הגודל משנה? כי יש לי כמה קבלים כאלה בגודל אחיד. ויש שם 2 קבלים 2200uf 25V בערך 16 מ"מ על 16 מ"מ. לא הצלחתי למצוא גודל כזה בebay וקניתי גודל שונה. בקיצור - האם הגודל הפיזי של הקבלים משנה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.stardj.co.il/index.aspx?id=524&prodid=138 כמו שאתם שמים לב מחברים מכשירים חשמליים (במקרה שלי תאורה של מסיבות) ויש כפתור להפעלת כול מכשיר יהיה פשוט לבנות את זה? (אבא שלי מבין קצת באלקטרוניקה אז הוא יוכל לעזור לי) איזה חלקים צריך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מגינים BT שקניתי מהסוג הזה לא מצאתי שום מדריך טוב באינטרנט ואני די שובר שיניים אם כי מתקדם האם למישהו כאן יש נסיון? המגינים מולבשים כעת על שני לוחות. אני יכול לשלוח להם פקודת AT אך לא מצליח לחבר אותם מה שאני צריך בגדול זה אחד שיהיה MASTER שני SLAVE ושיעבירו ביניהם פקודה כלשהי. אני לא מבין מה DATASHEET איך מחברים אותם. אני מבין ש SLAVE מחכה ו MASTER יוזם, אך אני לא מוצא את הפקודות לכך תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת בבקשה איך משנים את החיבור של המאוורר מחיבור שמתחבר ישירות לספק כוח לחיבור ישיר ללוח אדם על מנת שאני יוכל לשלוט עליו במיוחד בימים החמים האלו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך חיבור מאוורר מ4 פינים ל3 פינים אם יש מתאם כזה(בלי שאני יצתרך לחתוך) אם לא אז אך אני חותך ויוצר שהוא יהיה 3 פינים(אם זה אפשרי בכלל)
-
- 6 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אם זה לא המקום המתאים נא להעביר ואתכם הסליחה עכשיו, האם אפשר לחבר רמקול של מערכת סטריאו למחשב ללא המערכת עצמה?, ז"א, האם אפשר לחבר אותו לבננה פשוטה ולחבר אותו לכרטיס קול של המחשב? ואם כן תגידו לי איך, אני מת להיפטר מהעמרכת הישנה שלי אבל הרמקולים טובים ואני יכול להוסיף אותם למה שכבר יש לי תודה רבה, אוריה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום שלום! אני מעוניין להטעין ברכב שלושה מכשירים ב-5V מדובר בטאבלט ושני סלולריים ממה שאני מבין, המכשירים האלו, במיוחד הטאבלט צורכים יחסית הרבה זרם (עד 2A או משהו באיזור) ולכן אני רוצה מטען שיוכל לספק את הזרם הזה. ראיתי באיביי כל מיני מטענים לרכב בגרושים. אני לא מתמצא באיכויות שלהם וממש לא מעוניין לסכן חומרה יקרה. עלה לי רעיון להשתמש בממירי מתח. משהו בסגנון של זה: http://www.ebay.com/itm/New-DC-DC-Buck-Converter-Step-Down-Module-LM2596-1-23V-30V-Power-Supply-Output-/171239605376?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27dead0480 האם יש סיכון למכשיר דרך מעגל כזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות כזה דבר. http://www.siz.co.il/up/kv2mlg2ifm2n.jpg אבל שיהיו בו 6 נורות. מה אמורים להיות הנגדים? איך אני קובע את זה? אתם יכולים להסביר לי?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
זה המודינג הראשון שלי על 2 מחשבים... הוא לא גמור בינתיים רק חתכתי וצבעתי נשאר רק לדים ו פרספקס שאני לא מוצא אבל אני יסתדר....אה ואיפה שהחץ הגדול יהיה מאורר...הצבע יצא מזה יפה שחור פנינה מטאלי כזה משהו לפנים...אני יביא לכם עוד תמונות כשאני יסיים פשוט עכשיו חג וכל הספקים בחנויות בחופש הבאתי לכם את זה בקובץ winrar מקווה שזה לא בעיה?... http://download.yousendit.com/ED62DEC2081B0732
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה שלי, פשוט בדקתי את כל הפורומים וזה נראה לי הכי מתאים כי אני רואה פה לא מעט אשכולות בהם עוסקים הרבה בניקוי רכיבים על מנת להכין אותם למודינג. אז הסיפור שלי דומה - אני צריך עזרה בניקוי כרטיס המסך הישן שלי (7300GT) ממש אין לי מושג עם אילו חומרים צריך לעבוד ואיך בדיוק מנקים. צילמתי כמה תמונות כדי להמחיש את עוצמת הזיהום שהצטברה בכרטיס (כל השחור שאתם רואים על הכרטיס דביק) את הליבה אפשר לנקות? כי היא נראת שונה מכל ליבה של כרטיס אחר שראיתי
-
- 16 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מאווררים אם לדים נאונים וכו' למחשב רציתי גם לשאול איך מחברים לאן ממה וכו' למי שיש מדריכים עוד יותר טוב תודה מראש לכל מי שיעזור \ יונתן
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
איפה אפשר להגיש את זה ? http://www.madtech.pl/pliki/coolermaster/rc690/rc-690-kwn1-gp.JPG ושאלה - אם אני ארצה ברגיל לעשות חלון גדול על כל הדלת, ואז לסים את מאווררים, מה הדרך הכי טובה ? לעשות חור שלם בגדול 120mm או לנסות לעשות הרבה חורים באותו הקוטר ? ואם אני עושה פשוט חור, אז במה לחסות את זה ? רשת, גריל או שיש עוד דברים שאני לא מקיר ? (השאלה היא על מודינג, אבל זה בהקשר למארז, וכבר פתחתי פה אז לא משנה, גם ככה כל מי שנימצא במודינג נמצא גם פה, אז אם יודעים תעזרו)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
קניתי מפסק מחול ועכשיו on-off-on אז כשאני מנסה להזיז אותו לצד שמאל הוא חוזר לאותו צד
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת טובה פשוט לא היה לי מה לכתוב אז ככה לקחתי את הרמקולים הפשוטים של המחשב ופירקתי אותם ואני רוצה לעשות שבמקום שיפעלו על החשמל בבית יפעלו על בטריות זה מתחבר מהחשמל ואז יש מין סליל כזה שעליו כתוב "220V/9Vo-2A" ואני רוצה לדעת איך אני יכול לחבר את זה לבטריות תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי אני זקוק למארז גדול (יותר נכון ארוך) בגלל שיש לי קירור מים ומספר כוננים. מכיון שמארז כזה עולה הרבה כסף החלטתי לבנות אחד כזה לבד. אני מעוניין ליצור מעין שלד ובתוכו להלביש את הכוננים, ומבחוץ לו לכסות אותו בפרספקט או בעץ. עד כאן הכל ברור ובטח הרבה מאלו שבונים מארזים לבד עושים זאת כך. השאלה מאיזה חומרים אני יכול לבנות את השלדה בצורה קלה ואסטטית? כלומר אני לא מעוניין להתחיל לחתוך ולרתך וגם לא להרכיב עם ברגים גדולים שיפריעו לסגירת המכסה של המארז. למישהו יש רעיון?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני חדש בפורום (לא באתר) אז שלום לכולם עלה לי רעיון להפוך את הפאלם (ZIRE 71) לשלט למחשב בפאלם יש אפשרות לשדר ולקלוט אינפרה אדום אבל אני מניח שבעוצמה יותר חלשה אז בשביל הפרוייקט אני אצטרך להחליף שם משהו - מגבר ? -(זאת בעצם השאלה ) שיוכל לשדר לטווח ארוך ואז לכתוב תוכנה לפאלם שתנהל את השלט ואז עם חיבור IR סטנדרטי למחשב ולשחק עם זה יש כאן מישהו שמבין בדברים כאלה (בעיקר בצד האלקטרוני) ורוצה לעזור / להדריך אותי (או בתכנות בפאלם) תודה מראש (; אסף.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי פונתיומטר של 100 אום רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אליו חוט אודיו ולשלוט על עוצמת המוזיקה ואם כן אז איזה חוט לחבר לאיזה רגל כי יש לו 3 רגלים
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מחפש הסברים על עבודה עם קארבון יודע כבר מחירים של יריעות ואפוקסי ויודע איפה להשיג. צריך רק הסברים על התהליך עצמו. תודה למי שיודע או יכול לתת קישורים
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם מה המצב.. הרבה זמן לא היתי פה.. בגלל הגיוס שלי.. אני רוצה לחבר לד אולטרה בריט לפאלפון שלי Nokia 6085 אני לא רוצה לפתוח את הפאלפון על תיבהלו חח יש לי כבל חתוך כזה של אוזניות ודיבורית וכל זה.. יש לו 9 חוטים, אני רק רוצה לדעת כמה וולט זה ואיזה מהחוטים הם פלוס ומינוס... תודה לכל העוזארים מראש...
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אממ.... אז ככה.. יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב ובשניהם מותקנת מערכת הפעלה. רציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במפסק שבניתי .... בעיקרון מה שהמפסק עושה זה להפסיק את החשמל לכונן אחד ולחבר חשמל לשני וככה ההפך. אז רציתי לדעת . האם יכול להיווצר נזק לדיסק בגלל שהוא מחובר לצמה של המידע בלי חשמל בזמן שהמחשב עובד עם הכונן השני או שזה בסדר גמור להשאיר אותו ככה. אם לא הבנתם בדיוק את הרעיון אני אנסה להסביר אותו שוב תודה רבה רבה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(עדיף קודם לראות את התמונה כדי להבין על מה אני מדבר..) עכשיו, האם צריך לחשוף ולהצליב אותם? כי אני לא מצליח להוציא את החוט הצהוב כדי לחברם במקביל... אם לא, אז איך כן? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-