עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by gor84,

אני מחפש ג'וק קטן 1X1 לכל היותר כך שאוכל ליצור פנס מאותת....אם יש אלטרנ' אחרת אז אחלה העיקר שיהיה קטן ויקבל מתח משתי סוללות 1.5 V.. מאוד חשוב! תודה לכולם!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by harelg,

ברשותי מספר מסכים מהסוג הנ"ל, לאחרונה שניים מהם התקלקלו, התקלה היא הבהוב מהיר של המסך, לאחר בדיקה של הרכיבים על הלוח מצאתי שכל הקבלים באזור מסוים בלוח ה POWER שרופים (סימנתי בריבוע אדום את האזור בצילום), לאחר החלפה של כל הקבלים השרופים בחדשים (בעלי אותו ערך קיבול ומתח) שני המסכים חזרו לפעול. לאחר חודשיים של עבודה רצופה המסכים התקלקלו שוב, בבדיקה נוספת נמצא שהקבלים נשרפו שוב. (חלק אפילו התפוצצו) אשמח לרעיונות הראל. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hagayben,

קיבלתי מחשב החומרה בפנים בסדר הוצאתי אותה ואת המארז אני רוצה לתקן ולשנות דבר ראשון הכפתור לא עובד כי הכבל נקרע ואין את הקפיץ שמחזיר את הכפתור אחורה איזה כפתור אני צריך לקנות ולהחלים? אני רוצה לצבוע את המראז ככה שאני רוצה קודם כל לשייף את הצבע הישן התחלתי עם נייר זכוכית אם אני לא טועה נייר זכוכוית 150 איזה נייר זכוכית ממומלץ לדבר כזה? ומהי הדרך הכי טובה לצבוע שמעתי שכדאי לשייף את הצבע ואז לעשות שכבה ראשונית ואז נייר מים ואז עוד שיכבה או שיש דרך טובה יותר? תודה רבה מראש חגי.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Lapland,

יש איזה דרך להלדיק תמחשב בלי מארז ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by MightYaad,

אני רוצה להתקין מסך LCD קטן במודינג שאני עושה... עכשיו יש לי שאלה קצת מוזרה בקשר לזה... האם המסך מציג דברים ישר כשהמחשב נדלק או רק אחרי שהווינדוס עולה? אני מדבר על מסכי LCD קטנים של מודינג כמו זה:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MightYaad,

לאחר כמה מקרים שבהם נשרפו לי רכיבים במחשב עלה לי רעיון שאולי אפשר לשים פיוז במחשב (בכל דרך שהיא) ככה שהוא יגן על הרכיב... נגיד בתור התחלה על ההארד דיסק... מה אתם אומרים? יכול לעבוד?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by dalet11,

אני מחפש כבר הרבה זמן תאורה בהפעלה קולית.. מישהו מכיר משהו בארץ חוץ מperfectlight כי כבר אין אותו בארץ במלאי בשום מקום.. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gor84,

אני רוצה להבין דבר אחד... מולקס: +12 GND GND +5 אני מתנצל אם משהו חושב שיש כאן בדיחה, אבל אני באמת לא מבין, ה GND משמש כ "-" או כהארקה?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by Big_White,

טוב אז נתחיל... זאת רק ההתחלה בתור אחד שממש אוהב את סדרת המשחקים 18 wheels of steel כבר ליפני חצי שנה נימאס לי לשחק עם ההגה הקטן המעפן הזה מצאתי מאחד החברים הגה עור של איזה חברה צרפתית עם מתאם לציר ההגה לצערי בניסיון לפרק את ה המתאם מתוך 4 ברגים יצאו רק 3 והשלישי הנלך לעולמו ככה זה היה ניראה בהתחלה ( הגה זוועה וקטן יש הרגשה של מתקני ילדים בגני שעשועים) מתחילים בפירוק על מנת להוציא את כבל שמחבר בין הכפתורים של ההגה ל בקר הפנימי של ההגה מייקרוסופט ממש הקשו על פירוק התחתית של הגוף היה צריך לפרק כימעט את כל ההגה בשביל להוציא אותו אחרי הפירוק זה ניראה כאילו רוב הכסף שעולה ההגה עולים הברגים,הם ממש השקיעו בכמות הברגים. ובנים הם לא ממש טרחו להשקיע את המתאם …

• 20 תגובות
    • 10.4k צפיות
  10. שלום חבר שלי נוסע לארה"ב לשבועיים ורציתי לדעת אם יש שם חנויות (ניו יורק או וושינגטון) בסגנון DX (כמובן שלא באותה כמות המלאי של המוצרים) אה וכם אשמח לחנות עם אתר כמובן שאוכל לראות מה יש להם אני יודע שיש שם B&H אבל זה לא אלקטרוניקה אלא מחחשביםוציוד מקצועי בעיקר מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  11. רציתי לדעת האם אי פעם מישהו ניסה פה לבנות מחשב שלם בלי מארז ושהוא יפעל כמו שצריך כי חשבתי שבעצם אולי לא חייבים את המארז הרי כול מה שהמארז עושה זה מחזיק את הכול בצורה מסודרת בתוך המחשב. אבל אם אני רוצה אני לא צריך את המארז אני יכול להוציא את הכול ולחבר את הכול מחוץ למארז ואז אם אני שם את כול החלקים בצורה חכמה ומסודרת החלקים לא יתחממו בכלל כי הם יהיו בחוץ (אני ישים אותום במקום מאוורר בבית נגיד באזור חלון או משהו) וככה אני לא יצטרך איוורור בכלל. אז רציתי לדעת אם מישהו מכם אי פעם עשה את זה או חשב אם זה אפשרי, ולדעת האם אתם חושבים שזה יכול לפעול ואם לא אז למה לא?

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by minishay,

שלום לכולם, הודעה ראשונה - נעים מאוד אני מחפש סנסורים עם מודול בלוטות' למערכת שתהיה מבוססת על טלפון סלולרי. סנסור ראשון - רכיב שישדר טלמטריה פשוטה שאפשר לתרגם למרחק (לדוגמא עוצמת קליטה, זמן שידור אות וכו') חזרה אל המקלט (טלפון סלולרי). סנסור שני - Beacon בלוטות' שיודע לעבוד ב Multipoint - להתחבר לכמה התקנים במקביל. עקרונית אני מעדיף רכיבים שאפשר לעבוד איתם לשיבוץ במעגלים אבל היות ומדובר רק בסנסורים עבור המערכת לא אכפת לי גם אם הם יהיו מוצרי מדף. מישהו מכיר חברה/יבואן/חנות אלקטרוניקה שמתעסקת ברכיבים מסוג זה? תודה!! שי

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by danikos,

שלום , אני מחפש מקום שמוכר קופסאות מפרספקט בשביל מודינג למחשב , הכוונה לקופסא בגודל של מארז MATX ממוצע שבאה כבר מודבקת אין צורך בהכנה מעבר לזה (מסילות חורים לברגים וכו ) , מצאתי ב 144 מקומות שמוכרים אבל הם לא מתעסקים עם גדלים כאלו למישהו יש ניסיון עם חנות שמוכרת דברים כאלה ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בקרוב מאוד אני מתחיל מוד למחשב ולרמקולים שלי. בקשר למחשב, אני צריך לדיסקיות חיתוך איכותיות ולא הפשוטות שמגיעות עם הדרמל עצמו. אני יודע שיש דיסקיות חיתוך מיהלום, אבל הן יקרות מידי בשבילי, היות ואני קונה כמה יחידות. בקשר לרמקולים, אני בונה תיבה אחת ל2 וופרים 8'' מבית ROTTWEILER - (חברה לא מוכרת-מיוצר בארה''ב-אבל וופרים מעולים! באס עמוק מאוד ונקי לחלוטין!) בכל אופן, אני צריך דסקיות לעץ/MDF כמה שיותר איכותיות, ושלא יישברו לי כל 4 דקות כמו הדסקיות הפשוטות. אם זה לא קשור לפורום הזה, אבקש להעביר, עמכם הסליחה :]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hagayben,

השגתי חלקים של מחשב ישן ואני בחיפושים של מארז בשביל לעשות לו מודינג ואז להכניס את החלקים שקיבלתי. אני רוצה לבדוק שהכל תקין אז רציתי להדליק אותו והבעיה היא שלא קיבלתי איתו מארז והחוטים של הכפתור הדלקה +הכפתור לא אצלי יש דרך להדליק את זה בכל מקרה? תודה מראש חגי.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Big_White,

יש לי הגה מייקרוסופט ישן האם ניתן להוסיף עוד כפתורים בנוסף ל 8 שכבר קיימים אם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  17. Started by gal24,

מצטער אם זה לא המקום.. חיפשתי ולא מצאתי באינטרנט.. ואם מישו יכול להביא מEBAY עוד יותר מעולה.. תודה וסליחה גל[br]פורסם בתאריך: 30.08.2009 בשעה 14:54:12 הקפצה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by simla101,

שלום למישהו יש איזו סכמה שבה מפורטים רכיבים לבניית Buck converter? אני יודע איך הרכיב בנוי ואני גם מכיר את המשוואות איך לחשב שהוא יעבוד בcontinuous mode אבל השאלה אם למישהו יש סכמה מוכנה של איזה ערכי סליל/קבל ואיזה טרנזיסטור לקחת בשביל שהרכיב יעבוד (ובאיזה תדירות מיתוג)? הממיר אמור לקבל מתח כניסה של 5-10 וולט בערך...למרות שהערך לא קריטי...הזרם שהוא יספק לא משנה. תודה בכל מקרה!

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by Saari,

אז אני שוב חזרתי להציק לכם קצת, תקשיבו, אני מנסה לבנות אלמנט תאורה עם לדים אדומים, עכשיו כשקיבלתי את החבילה קיבלתי נגדים ללדים אדומים ונגדים לכל השאר, מה שאומר שללדים יש צריכה שונה ? בכל אופן, בניתי אלמנט תאורה עם לדים ירוקים כדי לראות אם הבעיה היא באמת אצלי והפעם לא עשיתי את זה בטור אלה התייחסתי לכל לד באופן אישי (הכוונה היא שלכל לד חיברתי נגד ולא נגד אחד לכל הלדים כמו מקודם) והכל עבד יופי טופי, הבעיה הגיעה כניסיתי לפעול באותה הדרך על הלדים האדומים (כמובן נגדים שונים), שוב פעם, רק לד אחד עובד כשמקודם עם הלדים הירוקים שתי הלדים עבדו. מה הבעיה ? אלה לדים חדשים למניעת שאלות מיותרות (הכוונה גם שאני לא השתמשתי באותם הלדים שהשתמשתי מקודם). אני כבר חסר אונים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gor84,

שלום לכולם...מחפש מקדחי כוס למתכת.. כל מה שמצאתי ברשתות הגדולות (ACE הוםסנטר וכו'..) הייה רק לחומרים רכים כמו פלסטיק.. אני מעוני לקדוח במארז... תודה!

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by 114508534,

אהלן לינק לסרטון ביוטיוב שמסביר מה זה הדבר בידיוק http://www.youtube.com/watch?v=zR9CA8lJGvs&feature=related אז ככה עשיתי כזה דבר בידיוק, והבעיה היא שהמים מהר מאד מתקררים וכל האפקט של הקירור נעלם, מישהו יכול לעזור לי אולי איך לעשות שיהיה יותר אפקטיבי . תודה

• 22 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by DanyL,

שלום, רציתי לדעת האם אוכל *לשלב את זה במעגל אורגן האורות? *לחבר את זה במקום הלדים+נגדים (ה-LED strip עובד על 12V, ואחבר את המעגל ל-12V כמובן) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320419432000&ssPageName=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123 השאלה שלי והתשובה של החנות: http://contact.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ShowAllQuestions&ShowASQAlways=1&frm=284&iid=320419432000&ssPageName=PageAskSellerQuestion_VI&redirect=0&requested=idealhere-us שאלתי אותו עוד שאלה, אבל רק כאשר הוא יענה עלייה היא תופיעה שם. תודה מראש, דני ליסיאנסקי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by benor,

החדר שלי כבר דיי משעמם. הרבה זמן לא שיניתי אותו. יש לכם רעיונות בשבילי? עריכה: אוליי מחר אני אעלה תמונות טובות יותר. לרפלקסית שלי נגמרה הבטרייה.

• 22 תגובות
    • 11.4k צפיות
  24. Started by Moty_p,

אני רוצה לקנות לדים מפה: http://www.marktechopto.com/Products/ultra-bright-leds-search-results.cfm?dd_pack=5mm אבל אני לא יודע כמה הם עולים ואם זה מגיע בחבילות אם זה אמין ומאיזה מדינה אני בכלל מזמין אני רוצה מפה כי ראיתי לד ירוק 34,000 mcd זה הלד הכי חזק שראיתי שקיים היום (תקנו אותי אם אני טועה) מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Psychedelic,

אהלן,אני מחפש מד מתח (12V) ,מסך LCD קטן שיראה לי את המתח של המצבר ברכב בכל רגע נתון,אני לא מחפש שעון טעינה גדול יעודי לרכב אלא מסך LCD קטן,איפה אני יכול לקנות דבר כזה? תודה.

• 15 תגובות
    • 6.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים