אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מדבקות לצביעה על המארז- בסגנון אלו שיש באתר, מישהו מכיר אתרים עם תמונות להדפסה לשבלונות כאלו? האם יש סוג ספריי מיוחד בשביל סוג כזה של צביעה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מארז טרנספורמר ישן נושן אני רוצה לשפר את הקירור ואת השקט בבית ע"י הפיכת שני מאווררי הצד על הדלת (מאווררים של 8 סמ כל אחד) למאוורר גדול ושקט של 200 ממ הבעיה היא שחלון הצד חתוך בצורה מיוחדת מהמפעל למי שמכיר ומי שלא הנה קישור לתמונה : http://www.rbmods.com/Bilder/Articles/Sunbeam/Transformer_case/pic2.jpg האם יש למישהו רעיון איך לעשות את זה בצורה יפה ? אולי כדאי להפוך את החלון הזה לחלון פשוט מרובע עם פרספקט חדש... כמו כן אשמח לקבל המלצה למאוורר 200 ממ שקט וזול אשמח לשמוע הצעות מעניינות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצא חלון פרספקט טוב בירושלים ואם אין או אתם לא יודעים שיש אז איפה וגם כן גומיה תדה מראש
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אם הבנתם ואם לא הלוג שלי יעסוק בהפיכת הגיים פאד הג'אנרי של ה-PS1 שיש לי לבעל חיבור USB כדי שאני אוכל להישתמש בו במשחקי מחשב.. בעיה שיש בגיים פאד הנ"ל היא שהשלט השמאלי (האנלוגי) זה שנע על צירו טיפה איבד את זקפתו וצריך לנתח את הגיים פאד כדי לבדוק מה קרה לו שם בפנים כי לדעתי כרגע זה הקפיץ בפנים ואם לא זה אז נייבא את כל החלק משלט דומה שישמש אותי להשוואות ולעזר בתמונות ובכלל. במקרה והמוד ילך מוצלח אני אעשה עוד אחד כזה על השלט הנוסף ואז אני אוכל לעשות קרבות כפולים מול חברים וכאלה ככה שיש למה לצפות! ;D אז יאלה, לעבודה או כמו שאומרים ברוסית- רבוטה! החיבור USB אחרי שגיליתי את חוטיו- החוטים עצמם מקרוב (מאקרו)- הגיים פאד מקרוב (שימו לב לאנלוגי הנפול השמאלי)- …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום נניח קנינו Polyfuse של 0.5A. במשך כמה זמן צריך לעבור בו חצי אמפר כדי שהוא יבצע נתק? ולאחר מכן, כמה זמן לוקח לו בשביל לחזור למצב הרגיל ולהיות מוליך שוב? תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אז חבר שלי ביקש ממני משהו ואני הסכמתי לאתגר. קופסא גדולה שתולים מהתקרה, מחוברת למחשב ומהבהבת לפי המוזיקה. challenge accepted! הלכתי מצאתי קופסאת קרטון של Coca Cola Diet (שישייה) והתחלתי בבנייה. בלי הרבה דיבורים, תמונות (ששוות אלף מילים): טוב כמובן שלא סיימתי ויש עוד מלא לדים לבזבז על זה, אבל כל שורת לדים כזאת זה הרבה הרבה זמן עבודה... רוצח תמוח ולכן אני צריך הרבה זמן עבודה מה שאין לי ממש עוד היום. כמובן שזה יעשה אור של 360 מעלות כשיהיה גם לדים מאחורה ובצדדים, עוד לא הגעתי לזה... סרטון הדגמה: אז אממ... זהו להתראות.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי יודע אם ניתן לסגור מעגל בעזרת כבל USB, זתומרת לחבר 2 מחמשת החוטים שבחיבור ה-USB למעגל פתוח ואיכשהו בעזרת תוכנה לחבר ביניהם? קראתי איפשהו שצריך ממסר בשביל זה, אבל האם אפשר בלי ממסר? תודה לכל המשתף מידע בנושא.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אפשר לדעתכם לבנות ראדר שכזה שמגלה משטרה ואם כן, תוכלו לעזור לי עם שירטוטים וכ"ו ..... תודה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה קטנה שהאור בחדר שלי ממוקם מחוץ לחדר מה שעשוי להרגיז לא מעט אנשים חשבתי על משהו בכיוון הזה: http://www.ebay.com/itm/New-3-Ways-ON-OFF-220V-240V-Light-Digital-Wireless-Wall-Switch-Remote-Control-/370643718861?pt=UK_Gadgets&hash=item564c1652cd על פניו נראה פשוט, חיבור השחור והאדום הקרובים זה לזה ל-220V ואת השחור העליון ביותר לשאר הצבעים במידת הצורך. הצורך שלי הוא אך ורק להדליק ולכבות את המנורה של החדר ככה שלא יעשה שום שימוש בשאר החוטים ולא כזה המעמיס על המוצר. האם יכולות לצוץ לי בעיות מסוימות? אולי עם טיב המוצר? האם אופן החיבור כל כך פשוט כפי שתיארתי אותו?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי כל שניה לקום להעביר שירים בזמן שאני בחדר. החלטתי לעשות שלט רחוק למחשב שיעביר בשבילי שירים בווינאמפ או כל תוכנה אחרת לא משנה איזו (וזה הכי חשוב כי זאת כל הפואנטה של השלט - לא לקום להעביר שיר)... ואם אפשר גם שיגביר וינמיך ואולי עוד פונקציות אם כבר עשינו שלט. אבל הבעיה שלי זה איך לאזעזל אני עושה את זה? והאם זה אפשרי בכלל?! אם מישהו מכיר דרך ומבין בזה בבקשה תעזרו, מדריכים יהיה מאוד נחמד. אני לא מבין כלום בנושא הזה אז בבקשה כמה שיותר בפשטות... תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כיצד יש לצבוע את הפלטיק? צריך לשייף כמו עם מתכת? איך אני גורם שיתקבל צבע כמו שאני יצבע את המתכת בשיטת השיוף פריימר צביעה שיוף צביעה וכו.?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מהום סנטר עם דרמל של וולף ואין לי שום ניסיון עם כלי כזה.. מה שאני רוצה לעשות זה כמה חורים למאוררים ואולי חלון למארז אבל זה מאוחר יותר.. החלקים שבאו בקופסא לא נראים לי מתאמים בשביל לחתוך בפח קיבלתי מין שקית כזאת עם הרבה דיסיקיות אני משער שהרוב הם לשיוף ואני לא מוצא דיסיקיות בשביל לחתוך..יש שם כמה דיסקיות קישחות אבל אני לא מאמין שאפשר לחתוך איתם כי אחת מהם פשוט נשבר לי בטעות באצבע מרוב שהם שבירות.. אז עם מה אני חותך? ושאלה קצת מביכה - איך בדיוק אני מכניס את הראש לדרמל?? יש שם מין חור קטן בשביל להכניס את הראש אבל הוא קטן מדי ואני לא יודע איך לפתוח אותו..
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו שוטטתי קצת באנטרנט באתרים של גלריות מודינג וכדומה, ראיתי כל מיני דברים מוזרים אבל את זה הכי אהבתי => מ-ח-ש-ב מג-י-ר-ה !! אני מעדיף מודינג עשוי מקנוי, למה להוציא מאות שקלים על מארז, קצת דימיון והכל ישתלם... אז ככה, הוא לא לקח לי הרבה זמן תגידו 3 שעות בלחץ... אם יש לכם המלצות נוספות לפרויקט שתפו אותי... מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר טוב שלי הרדיסק WD ישן ושאלתי אותו מה הוא עושה איתו הוא אמר לי שזה סתם הרדיסק 6 ג'יגה והוא לא עושה איתו כלום אז סבבה הוא נתן לי אותו רציתי להשתמש בו לגיבוי ואז חשבתי לעשות לו מוד מגניב וחשבתי איזה מגניב זה יהיה לראות איך עובד הרדיסק בזמן אמת אז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שחלון להרדיסק זה בר ביצוע. סבבה... אז השגתי מברג אלן כוכב (לא היה לי בבית ) פתחתי אותו (עד שגיליתי שיש עוד שני ברגים מוחבאים מתחת למדבקה סעמק) וביחד עם אבא שלי ניסרנו עם ג'יג סואו את הplate ההיא שיש על ההרדיסק (בחלק אחד קצת פישלנו ונשבר אבל לא רואים...) את החלון עשיתי עם נייר שקפים כי זה הכי פשוט ולא רציתי שייכנס אבק וחיזקתי מסביב עם איזולירבנד סך הכל לא יצ…
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות HD חדש ואין לי כבר מקום בכלוב כל ה3 תפוסים אז מה שמצאתי זה כזה שהופך את זה למקום של 5.25 וגם מונע רעשים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7582 בנוסף רציתי גם איזה פאנל עם שליטוה על מאווררים כי יש לי חור אחד פתוח ובמחשב ואני חייב להכניס משהו כי ראיתי פעם זבוב נכנס ויוצא (כמובן שאני יכול פשוט עם חתיכת דף אבל רציתי משהו יפה) אז זה זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7584 ראיתי עליו ביקורות הוא נראה מעולה שולט על 4 מאווררים ו4 טמפ' וגם דציבל (לא נראה כזה חשוב) מה שכן הוא יפה עם כמה פאנלים וכמה צבעים לתאורה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשטח הוא פלסטיק שבמקור חלק ומבריק אך הוא נשרט לי וזה נראה מכוער.. תהיתי אם אני יכול לקחת צבע ספריי רגיל, לצבוע מחדש, אולי להוסיף ציור ולכסות בלכה יש שלבי הכנה לפני? אולי צריך ללטש את המשטח לפני? אשמח לטיפים והמלצות
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות את המעגל שממש את הווינאמפ בעזרת לדים לפי המדריך הזה: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184&page=1 אבל עם כמות גדולה יותר של לדים, הבנתי שLPT לא מספיק חזק אז חשבתי על הגברת הזרם בעזרת טרנזיסטורים היום קראתי בסטיקי שבפורום פה על שער NOT וחשבתי שאולי יהיה קל יותר להגביר את הזרם למעגל שאני רוצה לבנות בעזרת השער הזה צדקתי? או שיותר קל בעזרת טרנזיסטורים?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להכין פוטנציומטר/rehobus לקתודות ומאוררים אבל אני לא ממש יודע איך איזה חלקים אני צריך? קראתי קצת בנושא אבל זה התחיל לבלבל אותי על איזה pot מדובר בפונציומטרים ולמה הוא משמש/איזה אני צריך למאורר/קתודה אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
2 הפרוייקטים הראשונים שלי תגיבו אם יש מקום לשיפורים אני ישמח לישמוע( ליקרוא) http://d.turboupload.com/d/648973/the_pro.WMV.html ןעכשיו (תגובות אני מקווה)
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר'ה קיבלתי ממשהו מתנה מדחס מזגן מרכב ואני רוצה להכין קירור גז מה אני צריך עוד שיהיה לי ? צינורות נחושת בלוק קירור גז מזגנים רדיאטור מה עוד? ואם משהוא יכול לסרטט לי איך זה אנור להראות בערך ועוד שאלה מה הרעש שמייצר מכרת כזאת גדול קטן??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בשביל איזה פרוייקטון, יש לי סטריפ לדים רגיל(שקונים באייבי) שעובד על 12V. כאשר אני מחבר אותו מן הסתם, ישר הוא נדלק. אני רוצה שברגע שהוא יופעל, הוא יאיר לאט לאט. יש לי גם סטריפ לדים רגיל וגם RGB אם זה משנה משהו. אם אפשר כיוון מהמוחים כיצד לבנות כזה מעגל, אני אשמח!!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כמה שיותר מהמודינג ולקנות כמה שפחות, ואני צריך עזרה בלדעת מה אני יכול לעשות למחשב (מבחינת יופי כי בקירור הוא כבר מעולה), UV ולדים והכל, אני צריך עזרה גם במדריכים איך לעשות סליבים לדברים (אם אפשר הום מייד ולא קנוי) ומקומות שאפשר לקנות מהם מכשירים (אני צריך לקנות דרמל) וגם צבעים ומאווררי לדים וכו'. תודה מראש!!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי החלטתי שאני מתקן את הסוללה של הלפטופ הישן שלי עכשיו פתחתי את הזה של הסוללה ויש פה 9 סוללות עכישו http://up203.siz.co.il/up3/nmwnljynlknh.jpg זה התמונה שלהן אמ ישלמישו מושג איזה סוג הסוללות האלה ? יענו לא חברה וזה כמה וולט וזה ? ואיפה אפשר לקנות כאלה ? לאחר שיפתר הבעיה הזאת אני ימשיך לשפר את הלפטופ (:
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כל הזמן מאבד חפצים בבית כמו מפתחות ואת השלט וחשבתי לנסות לעשות זמזם שאותו אני יצמיד לחפצים שונים ושישלט ע"י שלט (שאותו אני מקווה שאני לא יאבד), האם זה אפשרי?, האם זה קשה?, האם זה יקר?, האם זה יצא גדול?, כל מידע בנושא יעזור. בעיקרון אני יודע להלחים ויש לי טיפה נסיון בתחום אבל לא יותר מדי. תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-