עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. בבקשה יכול לעזור לי? אין לי מושג איך ניגשים לתרגילים כאלה =| זה ממש לא כמו זרם ישר \=

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by KillerOfReligion,

היי החלטתי שאני מתקן את הסוללה של הלפטופ הישן שלי עכשיו פתחתי את הזה של הסוללה ויש פה 9 סוללות עכישו http://up203.siz.co.il/up3/nmwnljynlknh.jpg זה התמונה שלהן אמ ישלמישו מושג איזה סוג הסוללות האלה ? יענו לא חברה וזה כמה וולט וזה ? ואיפה אפשר לקנות כאלה ? לאחר שיפתר הבעיה הזאת אני ימשיך לשפר את הלפטופ (:

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני חדש פה בפורום הזה רק רציתי להגיד שזה אתר חיה! טוב למודינג יש לי מארז מסריח הינה תמונה: וזה המסך שלי (זה לא הוא אבל הוא ממש דומה): אז עם אתם יכולים להמליץ לי על משהו אני ישמח אני מבין במחשבים ומספיק באלקטרוניקה ואני חושב לצבוע את המסך בצבע כסף וגם בזה אני צריך קצת שתסבירו לי אני די חדש בעסק של המודינג, מקווה שתעזרו לי במה שאני יצתרך התקציב שלי: 700 שקל ואני לא רוצה לדבזבז רק על דבר אחד

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אז כך... יש לי שני ספקים.. antec 550w tt buterflay 480w/ עכשיו נימאס לי מהקטע של שני ספקים ושי לי שאלה.. אני רוצה לעשות כך... יש לי מערכת קרור גז vapochill צורכת בערך 16 אמפר.. 2 קטודות 6800 אולטרה ולוח באובר קלוק גבוהה ורוצה להגיע לעוד יותר גבוהה.. וזהו בערך עכשיו נכון לעכשיו על האנטק יש את הקטודות ואת הקרור גז ושני מאוררים ואני רוצה שכול המערכת עם הקרור גז והמחשב עצמו וכו וכו יהיו על האנטק עצמו כי נימאס מה tt עכשיו שני שאלות. 1.האנטק יוכל להחזיק את המערכת הזאת בכלל יציבה או לא?.. 2.הבעיה העיקרית היא שצריך להדליק את הקרור גז כמה שניות (30 בערך) לפני שמדליקים את המחשב עצמו איך אני עושה את הדבר הזה שכפתור אחד ידליק את הספק רק לקרור גז והכפתור השני ידליק יחבר את המחשב עצמו …

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by efiyak,

במתאם יש רק 4 חוטים בחיבור SATA יש 5 חוטים מה עם החוט הכתום? הוא מיותר? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אפשר לדעתכם לבנות ראדר שכזה שמגלה משטרה ואם כן, תוכלו לעזור לי עם שירטוטים וכ"ו ..... תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. 2 הפרוייקטים הראשונים שלי תגיבו אם יש מקום לשיפורים אני ישמח לישמוע( ליקרוא) http://d.turboupload.com/d/648973/the_pro.WMV.html ןעכשיו (תגובות אני מקווה)

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by מייזל,

אני די חדש בתחום . מישהו יכול להסביר לי איך גורמים לארדואינו להמיר פלט של חיישן למספר?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by pMor,

אני רוצה לעשות כמה שיותר מהמודינג ולקנות כמה שפחות, ואני צריך עזרה בלדעת מה אני יכול לעשות למחשב (מבחינת יופי כי בקירור הוא כבר מעולה), UV ולדים והכל, אני צריך עזרה גם במדריכים איך לעשות סליבים לדברים (אם אפשר הום מייד ולא קנוי) ומקומות שאפשר לקנות מהם מכשירים (אני צריך לקנות דרמל) וגם צבעים ומאווררי לדים וכו'. תודה מראש!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by bobby323,

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=802808

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by tamos2006,

בשביל איזה פרוייקטון, יש לי סטריפ לדים רגיל(שקונים באייבי) שעובד על 12V. כאשר אני מחבר אותו מן הסתם, ישר הוא נדלק. אני רוצה שברגע שהוא יופעל, הוא יאיר לאט לאט. יש לי גם סטריפ לדים רגיל וגם RGB אם זה משנה משהו. אם אפשר כיוון מהמוחים כיצד לבנות כזה מעגל, אני אשמח!!

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ranc80,

אני כל הזמן מאבד חפצים בבית כמו מפתחות ואת השלט וחשבתי לנסות לעשות זמזם שאותו אני יצמיד לחפצים שונים ושישלט ע"י שלט (שאותו אני מקווה שאני לא יאבד), האם זה אפשרי?, האם זה קשה?, האם זה יקר?, האם זה יצא גדול?, כל מידע בנושא יעזור. בעיקרון אני יודע להלחים ויש לי טיפה נסיון בתחום אבל לא יותר מדי. תודה מראש, רן.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  13. זה המודינג הראשון (ואני לא חושב שיצא לי לעשות עוד בקרוב) זה סתם מושה קן לא רציני שעשיתי http://planet.nana.co.il/negev05/Picture1.jpg http://planet.nana.co.il/negev05/Picture2.jpg http://planet.nana.co.il/negev05/Picture3.jpg דרך אגב איפה שכתוב NOS שמה יש את המפסק של המאווררים קניתי גם עכבר עם שני מנורות אבל לא היה לי מצלמה עכשיו לצלם את זה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by card,

שלום פעם, בשנות ה-90, כשהייתי קונה מטריצה, החוטים היו נכנסים לתוכה בקלות. היום, כשהזמנתי כמה מטריצות שונות, מכמה אתרים שונים באינטרנט, המטריצות מאד קשות לעבודה - החוטים בכלל לא נכנסים בקלות. אני מניח שהסיבה לכך היא בגלל שבשנות ה-90, המטיצות היו מיוצרות ביפן, (ע"י החברה המקורית?), והיום זה מיוצר בסין, ע"י מלא יצרנים שמחקים את אותה צורה חיצונית, אבל לא דואגים כל כך לאיכות. ולכן, רציתי לשאול מאיפה אפשר לקנות מטריצות טובות? מטריצות שהחוטים נכנסים בקלות, והן לא כלכך קשות שלפעמים החוטים נמעכים.. בין אם זה דגם מסוים(משהו שרשום על הקופסא), או חנויות מסוימות בארץ, או אתר מסוים באינטרנט(/מוכר באיביי) שהיה לכם נסיון טוב איתו.. תודה רבה card

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by fuck off,

קניתי דימר, כשחזרתי הביתה נזכרתי שהמקום שבו רציתי לשים את הדימר יש גם שקע וגם מתג כיבוי של האור באותו מקום, זה משולב כזה. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני חייב ת'שקע... המחשב מחובר אליו, ואין שקעים קרובים.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  16. חבר'ה קיבלתי ממשהו מתנה מדחס מזגן מרכב ואני רוצה להכין קירור גז מה אני צריך עוד שיהיה לי ? צינורות נחושת בלוק קירור גז מזגנים רדיאטור מה עוד? ואם משהוא יכול לסרטט לי איך זה אנור להראות בערך ועוד שאלה מה הרעש שמייצר מכרת כזאת גדול קטן??? תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אהלן חבר'ה,. אני עושה מודינג למארז ישן (תמונות בהמשך) ואני ממש לא מתמצא בתחום האלקטרוניקה. חיברתי (פיסית, עם ברגים) מספר מאווררים. לאן אני מחבר אותם כדי שהם גם יפעלו ושיזוהו ע"י המחשב? כרגע כל מאוורר הוא עם שני חוטים חשופים, שחור ואדום. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  18. מדובר במוד גרמני (זה עם שיודע לעשות מודינג ברמה אחרת) לSFF עם מערכת קירור מיים חסרת תקדים עם בלוק לכל דבר http://213.221.104.186/pcmax/forum/portal.php?web=articles&id=17125 הנה קצת התמונה של כל הדבר , אבל מה שמעניין זה מה שבפנים ורק בשביל ההוכחה לכל הספקנים על הגאוניות של הגרמנים קבלו את ה"מנוע" , מוד ישן שזכה במגוון פרסים (אפשר להבין למה)

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by x-pac,

רציתי לעשות שהמחשב יפעל ע"י סיבוב מפתח כמו באופנוע/מכונית רציתי לדעת עם זה בר ביצוע ואם כן איך עושים זאת ואיפה אפשר לקנות מפתח שכזה תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. יש איזה פתרון יצירתי זול להכניס 2 מערכות מחשב למארז אחד? או מארז אחד למערכת אחת כמה שיותר קטן? לא חח וקופסת נעליים זה לא פתרון חח אומנם יש לזה יכולת מטורפת לקרר ( 13 מעלות בחורף בקופסת קרטון) אבל זה לא מתאים בכלל.

21. Started by Yehudaa,

שלום לכולם . מישהו יודע באיזה ספרי לימוד משתמשים הנדסאי אלקטרוניקה בלימוד תורת החשמל ? ומאיפה ניתן לקנות אותם ?

22. Started by Epidem,

המשטח הוא פלסטיק שבמקור חלק ומבריק אך הוא נשרט לי וזה נראה מכוער.. תהיתי אם אני יכול לקחת צבע ספריי רגיל, לצבוע מחדש, אולי להוסיף ציור ולכסות בלכה יש שלבי הכנה לפני? אולי צריך ללטש את המשטח לפני? אשמח לטיפים והמלצות

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר טוב שלי הרדיסק WD ישן ושאלתי אותו מה הוא עושה איתו הוא אמר לי שזה סתם הרדיסק 6 ג'יגה והוא לא עושה איתו כלום אז סבבה הוא נתן לי אותו רציתי להשתמש בו לגיבוי ואז חשבתי לעשות לו מוד מגניב וחשבתי איזה מגניב זה יהיה לראות איך עובד הרדיסק בזמן אמת אז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שחלון להרדיסק זה בר ביצוע. סבבה... אז השגתי מברג אלן כוכב (לא היה לי בבית ) פתחתי אותו (עד שגיליתי שיש עוד שני ברגים מוחבאים מתחת למדבקה סעמק) וביחד עם אבא שלי ניסרנו עם ג'יג סואו את הplate ההיא שיש על ההרדיסק (בחלק אחד קצת פישלנו ונשבר אבל לא רואים...) את החלון עשיתי עם נייר שקפים כי זה הכי פשוט ולא רציתי שייכנס אבק וחיזקתי מסביב עם איזולירבנד סך הכל לא יצ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by SD Project,

תראו שוטטתי קצת באנטרנט באתרים של גלריות מודינג וכדומה, ראיתי כל מיני דברים מוזרים אבל את זה הכי אהבתי => מ-ח-ש-ב מג-י-ר-ה !! אני מעדיף מודינג עשוי מקנוי, למה להוציא מאות שקלים על מארז, קצת דימיון והכל ישתלם... אז ככה, הוא לא לקח לי הרבה זמן תגידו 3 שעות בלחץ... אם יש לכם המלצות נוספות לפרויקט שתפו אותי... מקווה שתאהבו [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by arkadur,

יש לי EEE PC ששכב בצד לא מעט זמן. ללא ספק הסוללה נפרקה. מסתבר שהשנאי נדפק (הוא לא מוציא מתח בכלל) ולכן אין טעינה והמחשב לא נדלק. ניסיתי לטעון אותו עם שנאי אחר שיש לי שמוציא 8V (במקום ה9.5 שהמחשב צריך), אומנם מדובר בסטייה - אך המחשב לא מזהה אותו גם. (לא נדלק ולא נטען) לדעתכם המתח נמוך מידי, או שמדובר במעגל על הלוח של המחשב (פתחתי אותו, החיבור לשנאי יציב, יש רציפות למייצבי המתח וכו') אשמח לשמוע דעות נוספות

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.