אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות לוח הדגמה של אפנן כלשהו, ורוצה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הלוחות. ה- DaughterBoard זול יותר ולכן אני רוצה לדעת אם הוא עצמאי כך שאוכל להתעסק ו"לדבר" איתו גם בלי שיהיה לי MotherBoard. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שאתם יודעים אני עושה מוד לעכבר עשיתי בערך את המוד הפשוט שיש לעכבר עם חרוים בכיסוי ו 2 לדים בפנים אז מצאתי את 2 נקודות החשמל בעכבר ומהם מחובר ככה אני יעשה סרטוט אז כמו שאתם רואים תסרטוט(הקו השחור זה חוט חשמל) חיברתי ואני יודע העכבר הוא 5V כל לד הוא 3V והנגד הוא של 75 אוהם לפי המדריך שיש באתר זה אמור לעבוד רק שיש בעיה שהחוטים מהר מאוד מתחממים וממש שורפים...אי אפשר לדעת בהם ונראה לי שמשו לא טוב בזה... מישו יודע מה לעשות?שמעתי שאולי הוספת נגד תעזור אבל אנלא בטוח...יש עוד הצעות?
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני בונה מעגל משולב כזה לזרמים של 10 A על 220 V AC האם יש צורך לחבר את ה TRIAC לאיזה סופג חום HEATSINC ??? אם כן , אז מאיזה חומר , איפה קונים ..... מה היתרונות והחסרונות של שימוש במעגל כזה לעומת ממסר RELAY לזרמים גבוהים , מלבד המחיר ??? תודה מראש לכל העונים....
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מגינים BT שקניתי מהסוג הזה לא מצאתי שום מדריך טוב באינטרנט ואני די שובר שיניים אם כי מתקדם האם למישהו כאן יש נסיון? המגינים מולבשים כעת על שני לוחות. אני יכול לשלוח להם פקודת AT אך לא מצליח לחבר אותם מה שאני צריך בגדול זה אחד שיהיה MASTER שני SLAVE ושיעבירו ביניהם פקודה כלשהי. אני לא מבין מה DATASHEET איך מחברים אותם. אני מבין ש SLAVE מחכה ו MASTER יוזם, אך אני לא מוצא את הפקודות לכך תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוספתי 2 מאוררים 50, צבעתי אותם והנה התוצאה אגב הטמפ' צנחה והיא עומדת על +- 45 מעלות במנוחה, ואני מאמין שלא יעבור 55 במאמץ קבלו איזה יופי, מצטער על האיכות חח [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי לוח של גיגה בייט 7VTXE ופנאל USB של ASUS A7V266 לגיגה בייט יש יציאות בלוח לפנאל אבל הבעיה שאין לי את הפנאל המקורי שלו ויש לי פנאל של אסוס, אבל החיבורים שלהם לא מתאימים. צירפתי שתי תמונות של החיבורים אחד באסוס ואחד בגיגה בייט בבקשה שתעזרו לי לחבר את הלוח לפנאל של אסוס ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש. גיגה בייט: אסוס: עריכה: אחרי העזרה שלכם הצלחתי לבנות את הפנאל! חתכתי חוט חוט מחיבור בין הסידי לכרטיס כל ככה 3 כבלים ועכשיו הכל עובד טוב! תודה רבה! עכשיו חסר לי רק לקדוח במארז!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא ידעתי שכאן מפרסמים פרויקטים, כך שהפרויקט הראשון כאן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182745.0 כמו שאתם יודעים אני לא כתבן גדול אז בבקשה המחשב הקטן ביותר 31*21*14 ס"מ [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מעגל של לדים שפועלים לפי מוזיקה או קול... אבל שלא יהיו תלויים באיזו תוכנה או משהו... אז שיהיו לפי חיבור PL לכרטיס קול או לפי מיקרופון במעגל או משהו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם (איזה באסה, כתבתי קודם הודעה ענקית, והיא לא נשלחה והכל נמחק, אז נתחיל לכתוב הכל מחדש ) אז ככה יש לי מחשב פשוט, "מחשב הורדות" המפרט בצד ימין, ואני הולך לדחוף אותו לתוך מארז מניאטורי, שהיה בעבר קומפקט דיסק של מערכת סטריאו. מצורף כאן, JPG של האופציות + קובץ SKP תלת מימדי את התוכנה אפשר להוריד ב http://www.google.com/sketchup/download/ ואת הקובץ המצורף http://rapidshare.com/files/146039489/modnew.skp.html מידות המארז 34.7 על 24.2 על 8. אז ככה, כפי שרואים יש 3 אופציות לבינתיים אופציה ראשונה: HD+שילוש+ספק. יתרונות: הרבה מקום פנוי, במיוחד אם השילוש יסובב ב90 מעלות, לכן אפשר לשים איזה מאוררים שרוצים איפה שרוצים, החיבורים מאחורה. חסרונות: אין מקום לכונן דיסק…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז יש לי את ה 7600GT silent חשבתי לעצמי...אם הוא מספיק קר בלי מאוורר ...כמה קר הוא יהיה עם מאוורר? אז כמו אידיוט הנחתי על הדופן התחתונה של המארז מאוורר ...ולא היה שינוי (מעניין למה חח) ואז חשבתי אולי אני יבנה איזה מודינג בשקל ...כי אני קצת בלחצים עכישו.. אז התחלתי לבנות את המבנה: מצרכים - מחברת גליל פלסטיק ניר דבר מספרים מאוורר 120 ממ 2 ברגים ומברג.. הקירור הוריד את הכרטיס ב 11 מעלות במנוחה! (כלומר לא במשחקים וכאלה) ו 7 מעלות בעבודה!! היתי בשוק.. עכשיו הוא 40 מעלות =] חמוד שלי מצלמה חרא ביותר ככה שאני יעלה חדשות בקרוב -= תמונות =- הסבר על המשנה עלק חח הנה המבנה ...קצת לא ברור יש עוד בהמשך קצת יותר ברור קצת יותר ברור מהצד תמונה ברור יותר של המשנ…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פרויקט זה יבנה בתקציב של 300+- ש"ח. זהו פרויקט מהבית ספר פרויקט גמר בעיצוב. מודיעין , עירוני א. נשתמש כאן בכלים ביתיים. בפרויקט התבקשנו להמציא מוצר\אירגון\חברה. אנחנו בחרנו לעשות חברת מודינג ע"פ הזמנה אישית. החברה מציעה ללקוחות לבחור כמה קריטריונים של המארז: גודל , צבע , צורה , מיקום מאוררים , מספר לדים ומיקומם ושאר תוספות האפשריות למודינג. התבקשנו לעשות לחברה מספר דברים: לוגו של החברה , מספר פרויקטים על המחשב , פרויקט אחד מוחשי , פרוספקט של החברה ופוסטר גדול שייצג את החברה (כמו פירסומת). בפרויקט המוחשי שלנו אנחנו נשתמש בפרספקס , פח , מאוררים , לדים (נגדים ללדים כמובן) , פוטנציומטרים (לפאן באס) , צבע ובונדו. את הפרויקט אני עושה עם חבר. אחרי סקיצות שעשינו בכמה שיעו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה התחיל בתור רעיון ישן מאוד, לקנות מארז אקרילי שקוף לגמרי... דתעבי כחצי שנה בחנות מחשבים שכונתית והיה שם מארז כזה שתמיד קרץ לי. אז יום אחד שיטטתי לי בפורום מכירות וראיתי מודעה למכירת קירור מים, נסעתי לפתח תקוה וקניתי. כעבור כמה חודשים של סבל עם המחשב שלי התחלתי לקנות את החלקים למפלצת הפרטית שלי... המרתי פה ושם באיביי וזכיתי ברכיבים הבאים: MSI P4N SLi Pentium 4 3Ghz Kingston 1G DDR2 את הכרטיס מסך קניתי יד שניה ממישהו נחמד ATI Asus X1600Pro כרטיס קול בתהליכי קניה Creative X-fiedlity Fatal1ty ביחד עם קירור מים של Evercool המכיל מים זוהרים באולטרה בצבע ירוק.. תמונות בקרוב... יובל אגב אני חדש נעים מאוד
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני כיומיים הרכבתי את ה-Coolermaster Musketeer במחשב (שגם אותו הרכבתי לא מזמן..) בגדול, אני מאד מרוצה ממנו, הוא מודד את TEMP המעבד, נותן שליטה על הRPM של המאוורר שמחברים אליו ומציג את ה pressure שהמערכת שלי מפיקה (זה המחוג שזז הכי הרבה מכל העסק ) אחרי הרכבתו נשארו לי כמה כבלים שאיני יודע מה לעשות איתם, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הוא השימוש שלהם? ועוד דבר, למכשיר ישנם שלושה בקרי מידע (TEMP VU VOLT) ובכל אחת מהם ישנו מנורת LED (אם אני לא טועה) עד כמה שהמנורות ניראות תמימות ביום בלילה הם פשוט כמו מנורה תאורה באמצע הכביש הראשי, הם מאירים מאד חזק.. יש דרך לכבות אותם? רק את המנורות בזמן הלילה? גם בכדי לחסוך בחשמל (המחשב פועל 24\7 ואין לי צורך בעוד שלוש מנ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רעיון.. אבל אני לא יודע מאיפה להשיג את החומר... נכון על רמקולים... יש כמו בד כזה... מאיפה אני יכול לקנות זה? ואיך קוראים לזה..? תודה =]
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי את המוצר svs pb12 nsd ורציתי לדעת איזה שנאי יתאים לו ע"מ שאוכל חברו לרשת החשמל בביתי בבטחה ? רצ"ב תמונה של המוצר מאחור : http://www.svsound.com/images/svs/products/amps/STA-400D_front_800.jpg תודה על עזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לייצר PCB בשיטת TONER TRANSFER אבל הדפים שבהם משתמשים נגמרו לי.... (יצרתי בעבר הרבה לוחות כאלה) את הדפים הקודמים קניתי באיביי, אבל כרגע זה לא אפשרי, ואני מחפש לקנות כאלה בארץ.... מה השם שלהם בארץ ? וכמה עולה חבילה קטנה של זה?? עוד שאלה. אם אני בא לחנות פוטו, ומבקש מהם להדפיס בטונר עם דף שאני מביא להם(או שיש להם כזה), הם יכולים להדפיס לי את זה ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש ברמקולים של מערכת ישנה למחשב? (הדיסק במערכת התקלקל אז אבא שלי נתן לי הכל וחשבתילחבר איכשהו את הרמקולים למחשב) האם זה אפשרי אם כן איך? אם זה חשוב הרמקולים של AIWA
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי RTC מדגם DS3231 ויש בו אפשרות לתכנת 2 זמנים שהוא יוציא בהם פולסים - יתן התרעה... השאלה שלי איך מתכנתים את הזמנים האלו? או שיש סיפריה מוכנה... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, את המארז שלי תוכלו למצוא בגלריה או בלינק ישיר בחתימה, אני מעוניין לעושת משהו מעניין זה יכול לכלול שינוי צורת הפרונט לגמרי, זה יכול להיות צביעה בקיצור כל דבר, אזלו לי הרעיונות אז אני מבקש עזרה, תודה מראש, אלי.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות ברגים ודיסקיות פלסטיק בת"א, איפה ניתן למצוא חנות ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אז חבר שלי ביקש ממני משהו ואני הסכמתי לאתגר. קופסא גדולה שתולים מהתקרה, מחוברת למחשב ומהבהבת לפי המוזיקה. challenge accepted! הלכתי מצאתי קופסאת קרטון של Coca Cola Diet (שישייה) והתחלתי בבנייה. בלי הרבה דיבורים, תמונות (ששוות אלף מילים): טוב כמובן שלא סיימתי ויש עוד מלא לדים לבזבז על זה, אבל כל שורת לדים כזאת זה הרבה הרבה זמן עבודה... רוצח תמוח ולכן אני צריך הרבה זמן עבודה מה שאין לי ממש עוד היום. כמובן שזה יעשה אור של 360 מעלות כשיהיה גם לדים מאחורה ובצדדים, עוד לא הגעתי לזה... סרטון הדגמה: אז אממ... זהו להתראות.
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם המעגל הזה זה שכל הלדים דולקים לפי המוזיקה או שהם דולקים לפי הסדר הלינק http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על פרוייקט לחיבור הדוד חשמל למחשב ולצורך כך אני זקוק לממסר (Relay) עם פיוז של מעל 10 אמפר והפעלה של 5 וולט, אבל מתקשה להשיג כזה.. לא באיביי ולא בחנויות בארץ, אשמח לעזרה (לינק לאיביי יהיה נהדר).
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-