אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
הכבל ניראה ככה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2752-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-PCI-Express-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-PCI-%D7%A1%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98%D7%99 בעיקרון יש כאלה גם עם MOLEX שאפשר לחבר לספק אבל בחנות הזאת אין להם במלאי... וניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי עוד אתרים בארץ שמוכרים את המוצר הזה אז אם מישהו מכיר ויכול לתת מספר או אתר אני אודה לו
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בלוח אם על הלוח חיבור USB 2 אחד לפנל קידמי. אני מחפש כרטיס שמתחבר ל-PCI E לא משנה כמה יצאיות לחלק האחורי של הפנל אפילו בלי. אבל לפחות שני יציאות לתוך המארז כמו בתמונה. דוגמה כמו בכרטיס הבא רק במקום USB 3 בחיבור מתוך המארז שיהיה USB2
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. שאלה קטנה. האם זה נכון שזרם ישיר DC מספק זרם קבוע, לא משתנה? אבל המתח תמיד נשאר קבוע? ולועמת זאת, זרם חילופין AC מספר זרם שהוא משתנה ולא קבוע? האם הבנתי נכון את העניין?
-
- 11 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם . קראתי את המדריך באתר ויש לי כמה שאלות 1. איזה רכיבים צריך עם מישהו יכול לרשום פה לינק לרכיבים זה מאוד יעזור לי? 2.אם יש לי מאורר 120 שהוא 4.8 W אז זה עדין יתאים? 3. האם אני יכול לעשות את הFUNBAS עם פטנציומטרים במקום המתגים בכדי שאני יכול לשלוט במהירות ואם כן איזה פטנציומטרים אני צריך(אם אפשר לינק עליהם)? תודה לכל מי שיכול לעזור לי אני כבר מחפש הרבה זמן תשובות לזה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מנורת UV שהוצאתי ממיתקנת טיהור מים של תמי 4 המנורה אטומה למים, על המארז כתוב שהיא 11W .. יש לי 2 חיבורים, שני חוטים לבנים ושני חוטים כחולים כלומר חיבור אחד של 2 לבנים וחיבור שני של 2 כחולים .. מישהוא יודע לאן מיתחבר מה ? וכמה V זה צורך ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה קטנה האם מישהו יכול להכין לי סקיצה לחיתוך של גריל למאוורר בגודל של 80 מילמטר אני יסביר את עצמי אני רוצה לחתוך פסים אנכיים בפח של המארז שלי שזה גם המכסה העליון של המחשב ... ואני רוצה משהו יפה .. לא יצא יפה לקדוח 2 חורים של 80 מ"מ ולשים רשתות ! תודה לכולם ... התכוונתי למשהו כזה רק בצורה עגולה . _____ _________ ____________ _______________ _____________ __________ _______ עם חירוץ כזה ... בעובי של 2 או 3 מ"מ תודה לכולם עוד הצעות יתקבלו בברכה !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש רעיונות יצירתיים לסטנד אוזניות DIY קדימה לפרסם תמונות !
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איזקתי את כבלי הסטא והחשמל ביחד במארז, בשביל זרימת אויר טובה. כעת, אני יודע שאם הכבל של הרמקולים נוגע בכבל של חשמל זה יכול להביא לפצפוצים ברמקולים בגלל תנודות המתח של החשמל. שאלתי היא, האם באותה מידה הכבלים של הספק בתוך המארז יכולים לגרום להפרעות של העברת נתונים, מהכונן הקשיח או הצורבים, בגלל שהם צמודים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את הערך של הנגד למדתי איך מוצאים אבל איך יודעים כמה וואט הנגד ? כלומר כמה וואט הנגד מסוגל לספוג ? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום שמי גיא קניתי מחשב לא מזמן פחות מחודש הרכבתי בעצמי ושהרכבתי לא היה לי כוח לסדר את הכבלים כמו שצריך... המפרט שלי פה בצד < המארז שלי הוא NZXT GUARDIAL 921 הוא מגיע עם 3 מאווררים אחד מקדימה למטה להרדיסק אחד בצד המארז והשני יציאה המאווררים ממש חלשים ולא עוזרים כ"כ רציתי להחליף את המאווררים לגמרי לחדשים ... עכשיו אני מתכוון לקנות הכל מ KSP או בחנות אחרת שבאשדוד ( אם יש המלצות אז תודה ) ואני צריך מאווררים עם לדים כחולים ... השקט לא כ"כ מפריע לי אבל שלא יהיה רועש יותר מידי ... קניתי ביחד עם המחשב עוד מאוורר של Scythe Gentle Typhoon 120 ... והוא מאוורר מצויין שקט וטוב ... אבל אני בטוח שיש עוד כאלו אם יש לכם המלצה של סוג אחר שלהם אז בבקשה אוקי מספיק חפרתי ... אז ככה …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נמאס לי מהשחור המשעמם של המארז. אני לא רואה את עצמי עושה שום דבר דרסטי אבל חשבתי לשים עליו כמה תמונות מגניבות שמודפסות על מגנט (כמו מגנטי מקרר רק גדולות יותר). על פניו זה נראה לי בלתי מזיק מה גם שמדובר במגנטים חלשים יחסית אבל העדפתי בכל זאת להתייעץ. אם אני מכסה דופן שלמה במגנטים האם זה עלול לפגוע ברכיבים אלקטרוניים בדגש על דיסק קשיח?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בפועל זו היתה התחפושת שלי בפורים אבל הפרסום טיפה התעקב.. אז קבלו את זה עכשיו. לא הצלחתי לצרף את הסרטון והכל לכאן אז העלתי את זה לבלוג שלי. http://inbarhovav.blogspot.com/2009/04/blog-post.html
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכננת מעגל שישתמש בשבב שעובד על 3.3V והייתי צריכה מייצב מתח בשבילו שמתי לב שבכל מיני מעגלים משתמשים בlt1117 3.3 כמיצב מתח נחמד.. הדאטה שיט שלו http://cds.linear.com/docs/Datasheet/1117fcs.pdf אז הלכתי אל הג'נקיה שלי ומצאתי גם מיצב מתח lt1117 3.3 פירקתי אותו, ועל הדרך עד איזה קבל שהיה שם.. תמונות.. ואחרי פירוק... תגובות...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות מודינג ראשון וטוב (: אז ככה יש לי בבית Creative SBS 380 תמונה : יש לכם איזשהו רעיון מה אני יכול לעשות להם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום מתאימה הבעיה שלי אבל נראה לי שפה זה המקום הכי מתאים. אז ככה יש לי טלויזיה כבר כמה שנים טובות ובחודשים אחרונים מופיעה לי בעיה. הטלויזיה כאילו עושה זום לבד. אין באמת שום אפשרות של זום בטלויזיה אבל מה שקורה זה שרואים קטע קטן יותר מהרגיל.... בצדדים הכל נחתך ומה שהכי מוזר זה שזה משתנה. מדליקים את הטלויזיה ורואים "זום" מסוים. יום למחרת אפשר פתאום לראות "זום" גדול יותר.... פשוט משתנה. מדובר על טליויזיה ישנה (לא LCD או פלאזמה)... למישהו יש רעיון או אולי קרה לו דבר כזה? :)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,. אני עושה מודינג למארז ישן (תמונות בהמשך) ואני ממש לא מתמצא בתחום האלקטרוניקה. חיברתי (פיסית, עם ברגים) מספר מאווררים. לאן אני מחבר אותם כדי שהם גם יפעלו ושיזוהו ע"י המחשב? כרגע כל מאוורר הוא עם שני חוטים חשופים, שחור ואדום. תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חשבתי על רעיון לחבר מאוורר נוסף של 120mm מתחת לגוף הנייד,אבל השאלה הגדולה היא היכן לחבר אותו ??? מישהו מכיר אולי גם היכן ניתן למצוא מאווררי 120mm דקים? (1cm עובי) או מאוורר שמתחבר בUSB בכדי שאכין בשבילו בארקט המערכת
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר בדרך כלשהי צלחת לווין למחשב ולקלוט אותות כמו רדיו, טלוזיה, שיחות טלפון / פלאפון, מכשירי קשר וכד' ? טלוזיה ורדיו אני מאמין שכן השאלה היא האם אפשר גם לקלוט עוד דברים כמו שיחות טלפון או מסרים מהחלל החיצון
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מעגל וחלק מהרכיבים הם BC547B 1N4738 8.2 volt zener diode 1N7433 5.1 volt zener diode השאלה שלי האם אני יכול להשתמש בBC546B במקום BC547B שאלה שניה היא מה מיוחד בדיודות האלה ובאיזה דיודות אפשר להשמתש במקום? ועוד שאלה לא ממש קשורה... מה ההבדל נניח בין קבל 50UF 50V לבין קבל 50UF 16V? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן להחליף מקלדת רגילה ל-BACKLIT בכל נייד? אם לא, האם ניתן ספציפית ב Acer Timeline 5810T ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני זוכר פעם מישהוא פרסם פה קישור לאיזה מוד נחמד שנקרה מחשב בתוך הקווריום פשוט לקחו אקווריום שמו בו שמן מנרלי (שקוף) וסמו את הלוח אם בפנים ורק את ההרדים והצורבים בחוץ אני מת לראות את הסרטון הזה עוד הפעם אני פשוט לא מוצא את זה וחיפשתי שעה עכשיו בחיפוש אני מקווה שאיזה מישהוא פה שמר את זה במעודפים וישלח כאן את הקישור חוץ מזה היתי מת גם לעשות את זה רק עם איזה משהוא שיקרר את השמן המנרלי ושזה יהיה מינוס 5 מעלות ולעבוד ככה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! צבעתי את פנים המארז שלי בפריי שחור מאט של חברת בונדו. כזה : עכשיו לא שמתי פריימר ולא שייפתי , כי גם ככה פנים המארז חלק ואין עליו שריטות אז צבעתי ישר . צבעתי איזה 3-4 שכבות וכמובן ייבשתי . עכשיו על כל נגיעה קטנה עם מברג \ ציפורן הצבע מתקלף. מה צריך לעשות? חשבתי שלקה אולי תפטור את הבעיה אבל אבא שלי טוען שזה לא יעזור. מה הפתרון? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה לגבי הזרם בישראל שמיוצר בתדירות 50 Hz. אם הוא מיוצר ב 50 Hz אז כמה זה יוצא ב MHz וב GHz? איך מחשבים את זה, בכמה מכפילים? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-