אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוטטתי לי ברחבי הרשת וזה מה שמצאתי ממש יפה מה שהוא עשה פה: http://www.modding.ru/view.php?cat=articles&item=modpsu1 תהנו!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי שלום אני רוצה לעשות תאורת לדים. איך לחבר את הלדים מבחינת כבלים. כלומר,איזה רגל לחבר לחוט שחור אדום,צהוב..וכנ"ל לגביי נגדים... אם אפשר אז תראו לי תרשים או משהו.... נ.ב. איזה הספק מגיע לכונן דיסקטים?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה, אני מחפש שתיתנו לי הצעות/ רעיונות לגבי מה אפשר לעשות עם חיישן חום (ראה תמונה..) זה NTC 4.7 (שאין לי מושג מה זה אומר) אני רק יודע שזה טרמיסטור בשם ה"מיקצועי". סתם תזרקו רעיונות ואני רוצה לראות מה כבר אפשר לעשות עם זה, אם בכלל. תודה מראש, עודד ב.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי 2 מסכי 1602 מאיביי קישור למסך, קישור לחיבור הסריאלי. הצלחתי להפעיל מסך אחד (וגם שתיים שמציגים אותו דבר במקביל) רק עם הקבצים האלו מהאתר הזה. מישהו יכול להסביר לי איך לשנות כתובת למסכים בתוכנה? (בחומרה הלחמתי את A0). או לתת קישור לקבצים אחרים שיעבדו... תודה מראש לכל העוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי. מזמן, לפני כ3/4 שנה עשיתי חור בדלת בשביל מאוורר 120 מ"מ. עכשיו יש לי רעיון אחר לחלון בדלת הבעיה היא שיש כבר את החור הזה שאני צריך לסגור או למלא או לא יודע מה לעשות איתו. כאילו מה שיש זה תמונה זה מספר 1. ומה שאני רוצה לעשות זה תמונה מספר 2. תנו רעיונות או משהו. פתוח להצעות של פחות מ50 ש"ח, כי ב200 אני קונה מארז חדש. עריכה: עלו לי עוד 2 רעיונות שאני אישת לא ממש אהבתי. תגידו מה אתם חושבים. זה 3 ו-4. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כשנה הרכבתי חלון שקוף בצד המארז...(פרספקט) הפרספקט מלא שריטות ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך אני יכול לנקות אותו... תודה על העזרה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה עלה לי רעיון לראש לעשות אקוולייזר - גדול שמורכב ממלא מלא לדים כמו בוינאמפ נגיד שיש שורה אדומה צהובה ירוקה וכ'ו . יש למישהו אולי שרטוט של איך המעגל הזה אמור להיות בנויי, איך זה מתחבר לחיבור אוודיו וכ'ו. אשמח לכל עזרה שהיא - תודה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את הערך של הנגד למדתי איך מוצאים אבל איך יודעים כמה וואט הנגד ? כלומר כמה וואט הנגד מסוגל לספוג ? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עכשיו. בקודם הייתי כל חודש צריך לפתוח ולנקות אבק עד שהוא שבק חיים. מישהו עשה מארז אטום לאבק? יש אפשרות לדבר כזה בכלל? אם אני אקח פילטרים של מזגן למשל, ואאטום את כל הפתחים של המחשב, לא יהיה טוב? יהיה חם מדי בפנים? עניין האבק פשוט מטריף אותי. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1434859080.htm ואם מישהו מכיר חנות שמוכרים כאלה קטודות בקריות אז שיגיד לי בבקשה... אה ויש לי עוד שאלה...אם אני יחתוך את המארז עם מספרי - פח זה ייצא מדויק?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני אוהב לשחק בחושך אבל תמיד מתקשה לראות את האותיות של המקלדת , וחשבתי להחליף את הנורה הצהובה בלד פנס ולעשות לו הגבהה ( אני חושב לסדר את זה כמו באנטנה של הרדיו -לא טלסקופית אלה לשים מאחורי המקלדת וכשאני ישתמש יעשה לזה סיבוב שיהיה כלפי מעלה ) השאלה היא אם המתח יחזיק לד פנס ? אם עשו את זה אפשר לינק -מדריך
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחר מביא את החלקים הבאים 2 Thermaltake HardDisk Cooler A2376 1 Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 4 Thermaltake Cooper memory heat spreader A1989 1 Arctic Silver 5 Thermal Compound A2150 היא טובה גם לכרטיס מסך 6800 ?? ואני עושה הזמנה מחר גם ל: Thermaltake NEON2 UV A1721 1 Thermaltake XR-CABLE SATA UV 60CM BLUE 2 Thermaltake XR-CABLE ATA UV60CM GREEN 1 Thermaltake XR-CABLE FLOPPY UV 45CM ORANGE 1 איך זה בשביל התחלה למודינג פנימי לSHARK כסוף שלTT ??? השלב הבא חלון שקוף ניתן להשיג פרספקט בכל זגגיה או זה משהו מיוחד ????? וואי אני מת להשיג מצלמה ולצלם :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום , אני מקווה שאני בפורום הנכון אז ככה : יש לי מארז שבניתי לו חלון צד שקוף חתכתי כימעט את כולו קניתי פרספקס והרכבתי עם גומיית H כמו במדריך באתר. יצא מדהים ! עכשיו הגיע הרגע של התאורה במארז ( כל חלון שקוף זקוק לקצת תאורה לא ? ) הבעיה היא שאני מתלבט איזה תאורה לשים במארז מבחינת צבעים מה אתם יכולים להציע? חשבתי על זוג קטודות כחולות + מאוורר 80MM בחלק האחורה של המארז עם לד אדום ( מתאים ? ) אם יש הצעות אחרות שאתם יכולים להציע אני אשמח תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שם די עלוב לפרוייקט זה נכון אבל אין לי כרגע שם לפרוייקט..\: הצעות יתקבלו בברכה. הפרוייקט הוא בניית מארז מ-0 והנה מה שמתוכנן : בניית קוביה מנירוסטה [אני יודע שזה חומר קצת כבד אבל בכמות שאני משתמש זה ישקול בערך 3 קילו הנירוסטה עצמה וזה מגיע חינם ולכן השיקול היה] הקוביה תיבנה מפאות בעלות צלע של 35 [דהיינו כל ריבוע מה-6 שירכיבו את הקוביה יהיה במידה של 35*35]. על מנת לחסוך במשקל ומכיוון שיש לי הרבה פרספקס חופשי בבית הלכתי על נירוסטה בעובי 0.8 מילימטר שהיא מאוד לא יציבה ולכן תודבק לפלטות פרספקס בעובי 3 מילימטר על מנת לקבל יציבות. [הפרספקס יהיה מבפנים כך שלא יראו אותו חוץ מאשר בחלון] חלון רגיל [לא ריבוע אבל, כלשהי צורה עוד לא ידועה ,הצעות יתקבלו בברכה] אוורור - מאוורר אחד מקדימה…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך יוצרים אפקט מראה כשצובעים מארז ? עשיתי חיפוש ומצאתי רק תוצאות ולא מדריכים מפורטים, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, מישהו יכול להפנות אותי למדריך ליצירת אפקט מראה מושלם ? אנגלית מתקבלת ורצוייה בהחלט. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי הזמנתי מEBAY פס לדים ארוך, 120 ס"מ. ניסיתי לקרוא קצת אבל לא הבנתי שום דבר, הבנתי שצריך שנאי. נצא מנקודת הנחה שיש לי שנאי ולדים, מה עוד אני צריך? איך אני מחבר אותם? איך זה הולך כל זה? אני מעדיף את זה עם מתג להפעיל ולכבות את זה. תודה.
-
- 11 תגובות
- 29.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מטען USBשיעבוד על סוללת 9V לארכוס 604 אני צריך סרטוט של המעגל ואת שמות הרכיבים שצריך תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכבל ניראה ככה http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2752-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-PCI-Express-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-PCI-%D7%A1%D7%98%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%98%D7%99 בעיקרון יש כאלה גם עם MOLEX שאפשר לחבר לספק אבל בחנות הזאת אין להם במלאי... וניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי עוד אתרים בארץ שמוכרים את המוצר הזה אז אם מישהו מכיר ויכול לתת מספר או אתר אני אודה לו
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ביגטייפון ישן, מימי ה-Athlon XP. בקרוב אני משדרג את המחשב ל-AM2, ורציתי לדעת האם יש דרך להרכיב את הקירור הנוכחי על המעבד החדש ? נראה לי מגוחך לקנות BigTyphoon חדש בשביל זה.. תודה, תומר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למדריך אבל הוא לא נכנס לי... למישהו יש את המדריך? http://www.heatseekerz.net/
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-