עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. הנה הוא: אני יודע שהוא מעפן אבל זה מה יש :\.. ואני חיררתי אותו כי רציתי לשים שם מאוורר ובסוף לא יצא אז מה אפשר לעשות איתו שיעיף את החורים המעפנים משם? אני מתכנן מודינג לכל המארז ועשיתי סקיצות להכל וגם לגג(אפשר לראות)אבל משום מה לא באלי עליו עכשיו..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by NuXeR,

היי, יש לי ביגטייפון ישן, מימי ה-Athlon XP. בקרוב אני משדרג את המחשב ל-AM2, ורציתי לדעת האם יש דרך להרכיב את הקירור הנוכחי על המעבד החדש ? נראה לי מגוחך לקנות BigTyphoon חדש בשביל זה.. תודה, תומר.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני מתכנן פרויקט גדול לחופש הגדול, ואני צריך אומדן מחירים לכמה כל הסיפור יעלה קודם רציתי לדעת, מה יותר יקר? פרספקט או אלומיניום? עכשיו זה המארז אלומיניום שחשבתי עליו,במידה והפרספקט יהיה יקר יותר אני אביא את הפרויקט המתאים (כבר פירסמתי אותו פה) אני צריך אומדן לשילדה כל המארז הולך להיות מהחומר ששומש בפרויקט (dragon) הרוחב 14 ס"מ והאורך כמה שיותר קצר, תלוי ברוחב הלוח אם גם הגובה,אני הולך לנסות לעשות מארז כמה שיותר מינייטורי. http://img502.imageshack.us/img502/4724/consolepcqd5.jpg http://img526.imageshack.us/img526/9489/62375439qn3.jpg בינתיים עשיתי חשבון של תאורה ואיוורר אם אפשר גם מידע לכמה יעלה לי הפנציומטר (אני מחפש כפתורים עגולים כאלו שישלטו על המאוורר ויש אפשרות גם לכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כך תנצלו את הספק השרוף שלכם! במדריך הבא אני אפרט כיצד ל"הרוויח" מאורר מספק שנשרף וכן איך להוסיף לכם עוד חיבור במחשב (חיבור של ספק כוח). קודם כל אני מסיר כל אחריות בנוגע לכתיבת מדריך זה, וכל התכנים שנאמרים כאן הם בגדר המלצה בלבד. שימו לב: שהוספת חיבורים מרובים לספק כוח עלול לגרום לקריסה של המחשב, ולכיבויים פתאומיים. המדריך: מצרכים: 1. ספק כוח שרוף 2. מברג 3. אזוליברן/סלוטייפ 4. מפצל לחיבור ספק כוח (לא חובה). מתחילים לוקחים את הספק כוח השרוף (עיינו בתמונה) http://karavila.net/modging/1.jpg ומסירים ממנו את 4 הברגים (סימנתי בעיגולים אדומים). לאחר מכן פותחים את המכסה של הספק ורואים את הדבר הבא... http://karavila.net/modging/3.jpg מרימים את הספק לצד (איפה שהמאורר) וניתן לראות …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם אני לא יודע עם זה הפורום המתאים : אבל אני מחפש חנויות שמוכרות קיט של ספוג או פלסטיק מוקצף להדבקה במארז של המחשב קיט עם דבק אבל לא חייב או מקום שיוכל למכור לי יריעות לפי מתר ואני יחתוך אותם לבד לי הדרישות שלי לא "פלציב לא בא בחשבון הם מאוד רחוקים לי אני מאשדוד ועם נמצאים בעין הנציב" אני יודע שיש קיטים של חברה שנקראת אקסא? או משהו דומה לה אבל איפה לקנות את זה אני לא יודע!?

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. ראיתי באתר של TT שיש להם חוץ מקטודות UV גם קטודות "PURPLE" סגולות יפיפיות (לפי התמונה, בתקווה שבמציאות זה לא יוצא ורוד). הבעיה שלי היא שיש לי תאורת לדים כחולה ואדומה ומאוררי לדים אדומים, והקטודות של סאנבים, שרשומות ככחולות אבל בתכלס הם תכלת, דיי הורסים ת'אווירה החמימה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by -LosNir-,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לבנות ווליום קונטרול ותוך כדי לשמור על ה Stero. יש לי כאן נגד משתנה 47K, הבעיה שיש לו 3 רגליים ואם אני אחבר את ה L וה R אליו כרגיל יהרס לי ה Stero.. אפשר לחבור אותו תוך כדי שמירה על ה stero או שנצריך נגד משתנה אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by xena,

אני מעוניין להרכיב חיישן על האופנוע שלי שבכל תזוזה אקבל חיווי במחשב. כך אוכל שהמחשב ישמיע אזעקה בתוך הבית ולא מחוץ לבית כשהאופנוע עומד להיגנב. התפלאתי מאוד לראות שאין מוצרים מסוג זה בשפע. האמת שאפילו לא מצאתי אחד. האם יש לכם רעיונות כיצד אפשר להרכיב או לרכוש דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ali,

שלום אני בונה כרגע מעגל לדים שמתחברים לספר בחיבור מקבילי הלדים בצבעים כתום וירוק מתחבר ל12V אני צריך עזרה בבחירת נגד

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. האם יש אפשרות להחליף את המאוורר בטוניק?למשו יותר יעיל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by pilau,

תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by oren99,

קניתי מחשב חדש עכשיו. בקודם הייתי כל חודש צריך לפתוח ולנקות אבק עד שהוא שבק חיים. מישהו עשה מארז אטום לאבק? יש אפשרות לדבר כזה בכלל? אם אני אקח פילטרים של מזגן למשל, ואאטום את כל הפתחים של המחשב, לא יהיה טוב? יהיה חם מדי בפנים? עניין האבק פשוט מטריף אותי. תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bezangeloo,

יש לי כרטיס מסך שיש בו שני קבלים נפוחים ומפוצצים, 479 \ 16. הלכתי לקוסולובסי בתלפיות וביקשתי ממנו כאלו, אז הוא נתן לי 470 \ 25. כשאמרתי לו שאני צריך את זה למשהו רגיש ואני לא יודע אם זה יתאים, הוא הסתכל עלי במבט מצומצם ואמר לי במבטא רוסי כבד "אתה חושב אני לא יודע אלקטרוניקה? :pissed:" מפחיד האיש הזה. בקיצור, קניתי קבלים של 470 \ 25, והשאלה היא אם אני באמת יכול לשים אותם במקום קבלים של 470 \ 16. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by matvey99,

בעקרון אני רוצה לעשות כמה חורים במארז למאווררים ולעשות חלון מעוצב... הקטע הוא שאין לי שום כלי לעשיית מודינג עכשיו השאלה היא כזאת כמה עולה בערך הפריט והאם אפשר לקנות אותו בהום סנטר לפי ידיעתכם... מקדחה \ מבגרה ( מה עדיף ? לעשות חורים לברגים של המאוררים אפשר לעשות רק עם מברגה או אפשר גם עם מקדחה?) (יש המלצה למקדחה מסויימת? כמה שיותר זול) מקדח כוס דרמל( יש המלצה לדרמל מסויים? כמה שיותר זול) הכלי הזה שאפשר לעבוד בגמישות עם הדרמל דיסקים לדרמל הכלי שמשייפים עם הדרמל ( מגיע ביחד?) פרספקס ( מה הגדול שאני צריך לקנות? =X ) גומי U בבקשה תרשמו את המחיר של כל פריט בערך... זה ממש דחוף כי אני רוצה ללכת מחר לקנות תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by deyv,

אני רוצה לבנות מטען USBשיעבוד על סוללת 9V לארכוס 604 אני צריך סרטוט של המעגל ואת שמות הרכיבים שצריך תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by danm,

שלום רציתי לדעת מאיפה משיגים את הסורגים האלה על מנת לשמור על הידיים האם יש אפשרות "להתארגן" על זה או רק לקנות עם מאוורר כי יש לי מלא מאוורים בבית ממחשבים קודמים וחבל לי להוציא כסף סתם על עוד מאוורים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי, אני צריך לוח פלסטיק או פרספקס שחור ושקוף לפרוייקט. איפה ניתן להשיג, ובזול? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by ldti,

שלום. היכן ניתן למצוא מסכי LCD גרפיים בחיבור USB או SERIAL למכירה בארץ? ובאיזה מחירים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי אחד כזה מיותר ,עכשיו חשבתי להתאים אותו למערכת שאני הולך לקנות ,לוח אם בעל סוקט 775 ,מעבד E2160 . אין בלוחות הללו את התושבת שיש בלוחות ה 478,אז חשבתי להוריד תושבת כזו מהלוח הישן ולהתאימה ללוח החדש !!! מה אתם אומרים ? זה אפשרי בכלל להתאימה ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. החלפתי לחבר את העדשה שהוא ריסק באייפון שלו. העדשה עלתה כ 15 דולר באיביי.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם פירקתי מסך ממחשב נייד ישן מאוד (300 מגהרץ מעבד וזיכרון SD-RAM) ואת שאר המחשב זרקתי. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות עם המסך (למשל משהו כמו המסגרות האלה עם תמונות מתחלפות) ואיך לעשות את זה מבחינת החיבורים? צירפתי תמונות של החוטים שיוצאים מהמסך והחיבורים שלהם, תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. ראיתי תדבר המגניב הזה http://www.youtube.com/watch?v=ZOgptvjwng8 יש אפשרות להשיג את זה בארץ?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by TiGeRGuY,

אהלן חברים! שוב בהמשך לפרוייקט המגבר. שאלה פשוטה למי שמבין קצת בהשראות אלקטרו מגנטיות.. הקווים העבים שיוצאים מהנגדים הם כמובן ה + לרמקול. הקווים היותר דקים הם סיגנל שמגיע למגבר. המרובע באמצע הוא קבל כניסה. האם זה בעייתי שה + לרמקול(סיגנל מוגבר לכאורה) עובר מתחת לקבל כניסה? האם זה בעייתי שההלחמה של הקבל שזהו מקום בו עובר הסיגנל קרוב כלכך ל + של הרמקול? אני כמובן מדבר על השראות חשמליות ולא על נוחות ההלחמה. *** הקווים של הרמקול ושל הסיגנל לא בהכרח יעברו על אותו צד של ה PCB (מדובר ב PCB דו צדדי) ***[/b] תודה ויום טוב!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום לכולם... אני צריך מיצב מתח מ 12V ל 9V בעל קיבולת של 2+ אמפר בכניסה ובציאה יש חיה כזאת? אם לא אז מה אני יכול לעשות במקום? אם כן מאיפה אני יכול לקנות בארץ? תודה לעונים!

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים