אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן לכולם אני מעוניין להתחיל להיכנס לעולם הזה...ראית הרבה דברים ממש מעניינים שהכנינו עם ה ארדואינו... הידע שלי כרגע הוא PHP ברמה של פונקציות לולאות וכו'(לא מחלקות) כמו כן יש לי ניסיון ב C # -אך לא נגעתי בשפה כ 5 שנים ככה שאני מאמין שללמוד CPP או JAVA זה עניין של מספר ימים בודדים בשבילי באלקטרוניקה אין לי כמעט ידע... אשמח לקבל מידע מהמומחים כאן. מה כדאי ללמוד, מה כדאי לקנות?(לוח זול כדי להתחיל לשחק) ואילו דברים אוכל ליצור איתו? בקיצור...איך אני מתקדם מכאן בבקשה, איזה לוח קונים? זול..מה אוכל לעשות,איך אתקדם וכו' וכו' , אשמח אם מישהו יקח על עצמו אותי כפרוייקט וישאיר לי מייל שיוכל לענות לי בזמנו החופשי אשמח לכל עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
בקוטר 0.3 מ"מ או קטן יותר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט של מערכת בקרת אקלים קטנה (מדידת טמפרטורה ולחות) על לוח ארדואינו מגה ונתקלתי בבעיה בזמן הרצת הקוד. החיישנים שאני עובד איתם לצרכי המדידות: טמפרטורה- LM35 לחות- HIH4030 החיישנים מחוברים אל הכניסות האנלוגיות של הלוח. כאשר הלוח נדרש לקבל מידע (מתח) מחיישן הטמפרטורה בלבד, הקריאה נעשת ללא דופי. הבעייה מתחילה כאשר אני רוצה לקבל מידע משני החיישנים ביחד. הקריאה מחיישן הטמפרטורה משתנה לערך אחר בכל הרצה של הלולאה (כל 3 שניות). עברתי על שורות הקוד ועל החיבורים עצמם ולא מצאתי בעייה. מה שכן גלתי הוא הדבר הבא: כאשר בקוד אני מבקש לקרוא רק את הכניסה האנלוגית עבור הטמפרטורה אין שום בעייה: TempC = analogRead(TempPin); //TempPin = 0 אך כאשר אני מבקש לקרוא את ה…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליקנות דרמל עכשיו אני לא יודע איזה לקנות ראיתי בהום סנטר שיש להם גם של skil וגם של wolf ואני לא יודע מה טוב ... אז בבקשה תציעו לי ותגידו לי מה יותר טוב תודה...
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי (אך אני זוכר שמישהו עשה זאת בעבר) לגבי חידוש פלסטיקה לעכבר MX1000. מישהו צבע אותו או עשה לו חידוש? יש לי את העכבר הזה המון שנים (מעל 6) והוא עובד מצויין (טפו טפו טפו) אך הייתי רוצה לחדש פלסטיקה. אשמח לעזרה בעניין - כלים, חומרים וכו'. תודה. עריכה: זה נראה טוב (פרט לבחירת הצבע) http://www.wizdforums.co.uk/showthread.php?t=5355
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=57169
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
זה יחסית פשוט מאוד, הטרנזיזטור עושה את כל העבודה אפשר לעשות את זה או עם הtip31 אבל בחנות היה רק tip41 ומתברר שהוא קצת יותר חזק. אז מכל המעגלים שראיתי ברשת אני החלטתי לחבר אותם במקביל ולא בטור, ככה אני יכול להשתמש ב6v ונגד לכמה לדים שאני רוצה. חובה לשים את המוסיקה על פול ווליום לבינתיים, עד שאני אמצא מגבר. הצעות? 8) למה בהתקדמות? כרגע אם הבחנתם או לא זה על ברדבורד כי אני בודק הכול, ועוד מעט זה יהיה בתוך בקבוקון קטן ונייד עם שתי בטריות כפתור.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ספק שיש לו 3 יציאות (מתח ישר) : 0, +12,-12. מחיפוש קצר באינטרנט, לא מצאתי משהו, כנראה צריך להתקשר לחנויות. במקום זה חשבתי על דבר כזה. יש לי 2 שנאים רגילים שמוציאים 12V כל אחד. אם אני לוקח את ה + מהראשון ואת ה - מהשני מחבר ביחד וגם לאדמה (הארקה בבית?). ואז נוצרים לי 3 הדקים, 0 (שזה מה שמחובר לאדמה), נותרים לי עוד שני חוטים שיהיו +12 והשני -12. זה יעבוד? אם לא, אשמח למצוא ספק כזה, הדרישת זרם לא גבוהה, לא בדקתי אבל אני לא מאמין שעוברת את 1A. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האמנם קצת באיחור אבל מגיע לו. ssR- המודר שבהחלט העלה את הרמה של המודינג בארץ ואת רמת הפורום בפרט, עכשיו הופך להיות מומחה של הפורום. בואו כולנו נאחל לו בהצלחה בתפקיד החדש. אז בבקשה חברים, מחיאות כפיים, מגיע לו! :yelclap: Aviko
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לא יודע עם קשור לפה..אבל בכל זאת.. מה זה? Linsn TS801 כמה זה עולה? https://www.google.co.il/search?q=ts801&client=firefox-a&hs=6ED&rls=org.mozilla:he:official&channel=sb&biw=1440&bih=767&tbm=isch&imgil=JTQQrhOd5SPCJM%253A%253BH0aquCdYveUuQM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.djem.nu%25252Fhomepage%25252F17-dutch-nederlands%25252Fverkoop%25252Fled-display-controllers%25252F40-linsn-pci-led-controller-for-led-displays-ts801.html&source=iu&pf=m&fir=JTQQrhOd5SPCJM%253A%252CH0aquCdYveUuQM%252C_&usg=__5l79DElVGL3VdTkCGFbPI3brviM%3D&ved=0CCoQyjc&ei=zSR_VK24Isb9ywOUtILoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=JTQQrhOd5SPCJM%253A%3BH…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי 3 קבלים של 2200uf 10V בספק. שמתי לב בהפעלה שהקבלים הגדולים שורקים וכשבדקתי מתח יציאה קבלתי 13V+ ו5.8V האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד מזון Magimix 5100 לפני שנתיים בערך נשרף מיקרו סוויץ המשמש כחיישן בטיחות למכסה סגור. החלפתי אותו ומאז כל חצי שנה בערך הם נשרפים לי. האחרון ששמתי היה 15A חשבתי שהוא יחזיק מעמד, אבל היום כששוב היה ריח שרוף ופתחתי את המכשיר הבנתי שהוא היה זבל יותר מהקודמים והוא ממש נמס לגמרי. מה הייתם עושים ? יש אולי סיבה שהסוויץ נשרף לעיתים תכופות כ"כ? כבר חשבתי לעקוף אותו ולגמור את הסיפור. אשמח לשמוע את עצותיכם. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כל החיים חלמתי על זה....בבקשה אתם מכירים מדריך איך לבנות מכונת בובות ? בבקשה זה כל החיים שלי ..
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם מדובר בטסטר פשוט ? הכרטיס מסך שלי מת וקיצר את כל המערכת ובחנות הם גילו שזו הבעייה על ידי טסטר ורק אחרי זה הוציאו פיסית אותו וווידאו זאת. היכן קונים דבר כזה? תודה למשיבים.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
של מסך מחשב Mag T906W המדבקה על החלק: E236805 0632 JS-B9 ER2819-AD1700A 730-102-170DTLA-AH היבואן 'אמטל' לא מוכנים למכור חלקים - ולא מצאתי כלום באינטרנט.. מישהו פה מתמחה בחיפוש חלקים באינטרנט? או מכיר איזה מעבדה לתיקון שיש בה חלקים ממסך מקולקל..? כל פתרון/רעיון יתקבל בברכה, תודה! גיא.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התחלתי את הפרויקט הראשון שלי הפעלת דוד חשמל + שער חשמלי בעזרת הסמרטפון אז עקרון הפעולה של המעכת פשוט מאוד.... ישנו Web Server בכרטיס הMicro SD ישנם לחצנים המפעילים / מכבים את הדוד.. כאשר נלחץ הלחצן ב Web server הבקר מוציא HIGH ל ממסר 5 וולט ובמגעים COM ו N.O מחווט פאזה 220VAC זהו מתח הפקוד אשר מדליק לי ממסר אשר מדליק לי את הדוד... הכל פשוט בלי יותר מידי סיבוכים.. הבעיה מתחילה כאשר אני לוחץ על ההפעלה / כיבוי כמה פעמים ברציפות הדבר גורם לקריסת הWEB SERVER זה נראה כאילו יש נפיל מתח.. (וזה מאוד מוזר כי אין בעיקרון שום עומס יש סה"כ זרם פיקוד מזערי..) ניסיתי לחווט עם חוט מסוכך , ניסיתי לגשר את ה מינוס של הספק לאדמה , ניסתי להעביר 12VDC דרך הממסר 5V ורק…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, האם יש מנורה כזאת בשוק? אשמח לדעת את השם שלה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה שלי היא מה ההבדלים בין מלחם 15W ל30W וכו' ואיפה אני יכול לקנות בדילים בשביל ההלחמה? באותו השאלה איפה אני קונה נגדים או חוטים חשמלים [הקטנים בשביל ההלחמה מחוץ ללוח שורות] תודה מראש לעונים עריכה: בנוגע לנגד 500 אום שנראה כזה http://media.digikey.com/photos/Copal%20Photos/CT94EP%20SERIES.jpg איפה אני משיג?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב תראו יש לי סמסונג 514 כזה שאין לו פאנלים אבל אני עם מברג פצפון צליח לפתוח את ה"פאנל"ואת האנטנה והבטריה עכשיו צבעצי אותם אבל בצורה גרוע והצבע יורד מהר והכל כי זה גם היה צבע שאיתו צבעתי מחשב... עכשיו אני רוצה לדעת: 1.איזה צבע לקנות לפלאפון(או צבעים) 2. באיזה צבע לצבוע כל חלק 3. מאיפה אני משיג לקה ברמה טובה שהצבע גם לא יירד בקלות וגם יהיה יפה כזה כמו פאנלים רגילים וגם שיהיה כמו מראה כזה יפה 4. אם יש לכם עוד הצעות איך לעשות תפאלפון יותר יפה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעבר זה היה כיסויי מארז ווידאו ישן ובקרוב פלטה לקירור ניידים... עדכונים בקרוב...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-