אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלפתי 3 קבלים של 2200uf 10V בספק. שמתי לב בהפעלה שהקבלים הגדולים שורקים וכשבדקתי מתח יציאה קבלתי 13V+ ו5.8V האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב חיישן על האופנוע שלי שבכל תזוזה אקבל חיווי במחשב. כך אוכל שהמחשב ישמיע אזעקה בתוך הבית ולא מחוץ לבית כשהאופנוע עומד להיגנב. התפלאתי מאוד לראות שאין מוצרים מסוג זה בשפע. האמת שאפילו לא מצאתי אחד. האם יש לכם רעיונות כיצד אפשר להרכיב או לרכוש דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש מקום שבו אוכל לקנות מחברים באיכות נורמלית. עדיף באינטרנט. רוב המחברים שנתקלתי בהן דרך איביי ושאר האתרים הסיניים היו באיכות מאוד נמוכה. מתעקמים ונשברים נורא בקלות. מה שאני מחפש זה בעיקר PL 3.5 ו RCA - זכר ונקבה. אני לא מחפש high-end (אם כי אשמח לשמוע גם על מוצרים כאלו) אלא איכות סבירה. וכמובן כמה שיותר בזול.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להקים תקשורת אלחוטית בין הארדואינו UNO שלי לבין הסמרטפון. אני לא מעונין לעשות תקשורת שמערבת SERVER או אינטרנט או ראוטר. התקשורת צריכה להיות P2P בין המכשיר לסמרטפון. צריך להגיע למרחק של 50-100 מטר תקשורת. מה אני צריך לקנות (מבחינת רכיבים) כדי לאפשר זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים הכל התחיל שהמורה שלי בספרות ביקשה להכין עבודה אומנותית על "הספר המאהב" והיא גם אמרה שזה נורא חשוב וזה ובלה בלה בלה בקיצור אני לא ביחסים הכי טובים בעולם איתה אז אמרתי לעצמי בוא נפתיע אותה נעשה לה עבודה האמא של היצרתית חשבתי לשדרג את הספר "המאהב" זה אומר שאני ייקח את הכריכה של הספר ידפיס אותה ויחרוט את כל הכריכה על פרספקט ואני יאיר את זה עם לדים וישים את זה במסגרת עם תמונה וזה יראה מגניב עכשיו הקטע הוא הלדים!!! אני יחבר משהו כמו 12 לדים או יותר 4 לבנים 4 כחולים ו4 אדומים הקטע הוא שאני צריך לקחת מקור מתח של סוללות רגילות אני צריך עזרה בבניית מעגל לדים שכזה ואני רוצה גם לכל צבע לשים מפסק יחיד שישלוט עליו ככה יווצר בעצם אפקט אורות קטנטן שיהיה אפשר לשחק איתו…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני בונה פוריקט הדוגם ומתריע על רעידות בקצב מסוים כגון רעידות של גוף ועוד עצמיים מחפש חיישן איכותי וטוב אין הגבלה למחיר תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היום החלטתי לצבוע את המארז שלי ואלה התוצאות לבנתיים :] זהו להיום למחר נשאר לי לצבוע את שתי הדלתות ואת הספק כוח וגם את החלק הפנימי של הכונן דיסקים
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=57169
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע לידי אוצר נחמד, לוח EPIA-M של via אם דיסק של מחשב נייד של 20 גיגה ומערכת הפעלה Windows 2000 Embedded מה אתם אומרים שכדאי לעשות איתו? יש לי כמה ראיונות מחשב מולטימדיה נתב קונסולה וחוץ מזה עוד שאלה מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ספק קטן מתאים? ואולי אפילו מארז?
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, סוף סוף אחרי חיפושים רבים מצאתי את הקורבן הראשון שלי זהו וידאו 3V6 עתיק של שארפ שנמצא ליד הפח... בפרויקט אני יכניס לתוך המארז של הוידאו מחשב פנטיום 3 שישרת את אחותי הרוצחת דברים אלקטרונים.. (היא הרסה הרבה מוצרי אלקטרוניקה בחיים שלה) המחשב בעיקר ישמש להצגת סרטים ושמיעת מוזיקה כמובן שהוא יחובר לטבלויזיה שיש לה בחדר. טוב חלאס דיבורים נתחיל בעבודה ! תמונות של הקורבנות: והחלקים של המחשבים.. בכל מקרה אני ממשיך לעבוד נעדכן תמונות בערב...
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי, אני צריך לבנות פאק סוללות לשלט רחוק. כרגע הוא מוזן ע"י פאק של 8 תאים של ניקל-מטאל, כלומר 9.6V, הפאק הוא 700MAH. הפאק הזה כבר לא מה שהיה פעם, נגמר תוך זמן קצר וכו. חשבתי לבנות בעצמי פאק חדש מסוללות ניקל-מטאל, ושיהיו בעלי MAH גבוהה יותר-ככה מחזיק יותר זמן. הפאק מסודר ככה: עכשיו, אין לי מושג איך לבנות, איפה לחבר תא ל- איפה ל+, איפה להוציא חוטים ל-, איפה ל+. אני יודע שזה לא מסובך, אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
האמנם קצת באיחור אבל מגיע לו. ssR- המודר שבהחלט העלה את הרמה של המודינג בארץ ואת רמת הפורום בפרט, עכשיו הופך להיות מומחה של הפורום. בואו כולנו נאחל לו בהצלחה בתפקיד החדש. אז בבקשה חברים, מחיאות כפיים, מגיע לו! :yelclap: Aviko
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני מעוניין להתחיל להיכנס לעולם הזה...ראית הרבה דברים ממש מעניינים שהכנינו עם ה ארדואינו... הידע שלי כרגע הוא PHP ברמה של פונקציות לולאות וכו'(לא מחלקות) כמו כן יש לי ניסיון ב C # -אך לא נגעתי בשפה כ 5 שנים ככה שאני מאמין שללמוד CPP או JAVA זה עניין של מספר ימים בודדים בשבילי באלקטרוניקה אין לי כמעט ידע... אשמח לקבל מידע מהמומחים כאן. מה כדאי ללמוד, מה כדאי לקנות?(לוח זול כדי להתחיל לשחק) ואילו דברים אוכל ליצור איתו? בקיצור...איך אני מתקדם מכאן בבקשה, איזה לוח קונים? זול..מה אוכל לעשות,איך אתקדם וכו' וכו' , אשמח אם מישהו יקח על עצמו אותי כפרוייקט וישאיר לי מייל שיוכל לענות לי בזמנו החופשי אשמח לכל עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
מצאתי באינטרנט שרטוט של מקלט אינפרא אדום למחשב שכולל גם לד שנדלק כל פעם שהמקל מקבל אות מהשלט. יש לי מספר שאלות: 1. האם השרטוט הבא נכון? 2. האם הרכיב BC557B הינו טרנזיסטור? 3. לאן אני אמור לחבר את ה-VIN, VOUT, VGND?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ןאיך אני מוציא ניטים? אפשר בלי המכשיר המיוחד הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התקלקלה לי מנורת לד, כשאני די בטוח שמה שלא תקין הוא ה-driver. מצרף צילום שלו. הנורה היא נורה שקועה בקיר, 1w לפי מחסני תאורה. איפה אפשר להשיג driver חלופי? יש המון באיביי, אבל לא מצאתי משהו שהוא גם 700ma וגם מיועד למתח נמוך. הבנתי שיש מתח מינימום ולכן לא ניתן לקחת דרייבר עם מתח מינימלי גבוה יותר.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מרשה לעצמי להעלות לפורום מאמר שסרקתי מחוברת אלקטור משנת 1992 (הנציגות הישראלית כבר לא קיימת) בנושא מייצבי מתח ממותגים. מייצבי מתח ממשפחת LM2575 אומנם יחסית מאוד יישנים אבל הם זמינים לרכישה במחיר יחסית מאוד נוח בכול החנויות בשדרות הר-ציון בת"א.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב תראו יש לי סמסונג 514 כזה שאין לו פאנלים אבל אני עם מברג פצפון צליח לפתוח את ה"פאנל"ואת האנטנה והבטריה עכשיו צבעצי אותם אבל בצורה גרוע והצבע יורד מהר והכל כי זה גם היה צבע שאיתו צבעתי מחשב... עכשיו אני רוצה לדעת: 1.איזה צבע לקנות לפלאפון(או צבעים) 2. באיזה צבע לצבוע כל חלק 3. מאיפה אני משיג לקה ברמה טובה שהצבע גם לא יירד בקלות וגם יהיה יפה כזה כמו פאנלים רגילים וגם שיהיה כמו מראה כזה יפה 4. אם יש לכם עוד הצעות איך לעשות תפאלפון יותר יפה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-