אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי היום הייתי משחק במצלמה וחשבתי לעצמי למה אין פנסים עם מנורות קסנון ? והאם אפשר לבנות אחד כזה ? למשל עם איזה 10 מנורה אחת נדלקת ונותנת את הפלאש ונכבית ,והשנייה נדלקת , וכך הלאה אחת נותנת מנוחה לשנייה כדי שלא תשרף , האם הדבר הזה אפשרי ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש סרט שמדגים את הלדים רצים לפי הווינאמפ-עם סאונד.. בתודה מראש איתן
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי SAMSUNG GALAXY S ואין לו פלאש וחשבתי שאולי יש אפשרות להכין פלאש אני חושב ש2-3 לדים יספיקו לי אבל אני לא חושב שיצא לי זרם מהשקע של המטען אז אני לא יודע איך זה יעבוד... אני אישית חשבתי על לשים רכיב של שער NOT אב לגם כאן אני לא יודע עם זה יעבוד יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה השמח לעזרה תודה רבה שקד
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל תמונה: זה המפסק: כשאני נותן לו חשמל מהספק במצב הקיים הלד נדלק והכל בסדר (אני אמור למשוך משם חשמל למקום אחר והלד הוא בקרה שהוא במצב דלוק) כשאני מעביר את המפסק למצב השני שבו הוא אמרו לכבות את הלד ומה שאני ימשוך משם הוא מקצר והמחשב כבה... מה אני עושה לא נכון?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שבו אוכל לקנות מחברים באיכות נורמלית. עדיף באינטרנט. רוב המחברים שנתקלתי בהן דרך איביי ושאר האתרים הסיניים היו באיכות מאוד נמוכה. מתעקמים ונשברים נורא בקלות. מה שאני מחפש זה בעיקר PL 3.5 ו RCA - זכר ונקבה. אני לא מחפש high-end (אם כי אשמח לשמוע גם על מוצרים כאלו) אלא איכות סבירה. וכמובן כמה שיותר בזול.. תודה!
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מיני מקרר (סיני כזה, של 5 ליטר) העניין הוא שהוא לא מקרר לי משהו. עכשיו מצד אחד אפשר להגיד לי לזרוק אותו, מצד שני הוא משתמש אותי יופי במשרד (כי הוא קטן). ה"עוצמה" שלו היא (אני מקריא מהמקרר) 4A/48W. הוא מחובר ל coated aluminium liner בכדי שכאילו אני יוכל בלחיצת כפתור לחמם את המקרר (אין לי צורך). בכל אופן, אני מעוניין להחליף את ה Peltier (בהנחה שהוא לא מקרר מספיק והבעייה היא לא ב coated aluminium liner הזה). אבל אם אני מחליף את הפלטייר (ואת המאוורר) אני צריך שהחשמל הקיים היום (הרי זה מיני מקרר ויש לו כבר מעין בורד שאליו מחובר החשמל). מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כדי להפוך סיפור ארוך לקצר...אני עושה פרויקט ואני צריך להשתמש בשיטת אפנון PDM ז"א pulse density modulation. מי שמכיר אותה יכול אולי לתת לי קצת רקע על שיטת אפנון זו? בויקיפדיה מוסבר אך לא בצורה ברורה. אם אפשר הסבר על תהליך הכימוי שבה, הקידוד וכן הפענוח בצד השני. צריך גם סכמת בלוקים כללית. תחילה אני הולך לסמלץ אותה במטלב..אז גם קוד מתמטי יכול לעזור. אם מישו מכיר קובץ עם הסבר איכותי..אשמח ללינק כי לא מצאתי כזה. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה להקים תקשורת אלחוטית בין הארדואינו UNO שלי לבין הסמרטפון. אני לא מעונין לעשות תקשורת שמערבת SERVER או אינטרנט או ראוטר. התקשורת צריכה להיות P2P בין המכשיר לסמרטפון. צריך להגיע למרחק של 50-100 מטר תקשורת. מה אני צריך לקנות (מבחינת רכיבים) כדי לאפשר זאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אין לי ייעוד ספיציפי, זה יותר לתחביב לכן אני לא ממש רואה סיבה לקנות ראשים מקוריים. בEBAY מצאתי רק את הסט הבא: http://www.ebay.com/itm/For-Weller-Soldering-Station-solder-Iron-Tip-12-pcs-LT-Series-LT1SLX-LTC-LTH-LTD-/181259001583?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a33e0deef למישהו יצא להתנסות עם הסט הנ"ל , או לחילופין יכול להמליץ על מוכר/סט ראשים במחיר שפוי?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב על פרוייקט חדש ואני מעוניין לבנות פירמידה , יש ברשותי הרבה פרופילים של 90 מעלות ואני רוצה בעזרתם לבנות פירמידה , הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח לתאר לעצמי כיצד לחתוך אותך כך שבקצה העליון , בשפיץ יהיה חיבור יפה כזה שהם ישתלבו אחד בתוך השני . אם מישהו ישרטט לי את זה יהיה מעולה
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.3dgameman.com/forums/showthread.php?t=57169
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האמנם קצת באיחור אבל מגיע לו. ssR- המודר שבהחלט העלה את הרמה של המודינג בארץ ואת רמת הפורום בפרט, עכשיו הופך להיות מומחה של הפורום. בואו כולנו נאחל לו בהצלחה בתפקיד החדש. אז בבקשה חברים, מחיאות כפיים, מגיע לו! :yelclap: Aviko
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי כאן איך אפשר לעשות מודינג לפלסטיק, כשהבעיה היא בעיקר חיתוך. נתקלתי עכשיו במשהו שהוא בהחלט זול בשביל להיות מוחזק בבית: זה נקרא "Shapeoko": אתם יכולים לראות את הוידאו הקצר כאן: http://www.shapeoko.com/ ואפשר לקנות את זה במחיר של 600$.. https://www.inventables.com/technologies/desktop-cnc-mill-kits-shapeoko לא רע בכלל!
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם סיימתי עכשיו לעבוד על הספק השקוף שלי ועכשיו אני עובר לכיוון המארז אבל השאלה שלי כיצד אני יכול לחבר לוחות פרספקס אחד לשני כדי שיחזיקו חזק בדבק עם כן תגידו איזה. או אולי חשבתי עם ברגים אבל אני לא יכול סתם להבריג לתוך הפרספקס ברגים כמו בעץ אחרי הכל הוא יסדק. ותודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אפשר? המקלדת היא microsoft multimedia ואם אי אפשר אז אפשר איך שהוא להכין את האותיות בעיברית ואנגלית? יש אפשרות?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות רצועת הארקה בראשון לציון או איפה יש חנות אלקטרוניקה בראשון לציון אני צריך כתובת מדויקת איפה לא " אתה יכול לקנות בראשון יש מלא חנויות" אני לא יודע איפה יש חנויות אלקטרוניקה אז בבקשה תשובה מדויקת (גם אתר אינטרנט זה טוב [אפילו עדיף])
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי ממוקם בסלון כשמסביבו המון מכשירים חשמליים - טלוויזיה ממיר DVD וידאו רסיבר חשבתי אולי יש איזה אפשרות שאני אוכל מהמחשב לשלוט על ל המכשירים . באותו הקשר ראיתי שעל הלוח שלי יש חיבור ל IR מה אני צריך כדי שיהיה לי מקלט \משדר IR ?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD גרפי! רק שחזרתי לבית הבנתי שיש טעות או אולי אי הבנה מיצידי במדריך מדובר על 14 או 16 פינים ובשלי יש 22 פינים להלחים ועוד 4 (2 ל - ועוד 2 ל+) קראתי את המדריך ובסוף הגיע החלק שפספסתי ... שמסך גרפי זה יותר מסורבל ומסובך! ולכן אני שואל אתכם ... מה לעשות! המסך גדול ויפה בדיוק מה שאני צריך אבל איך אני מחבר אותו!!! קצת פרטים !! את המסך קניתי בהרצליה ברכיבים http://www.rehivim.com/PVG240602AYN.html אין שם כרגע תמונה הנה תמונה שאני צילמתי של המסך מכל הזוויות http://j103.spd.co.il/noar-gal/thumbnails.php?album=11 ובדף הראשון ששמתי פה יש קישור "דפי נתונים" ששם יש הסבר מה כל פין עושה אבל אין הסבר איזה כבל ואיך לחבר אני ישמח אם מי שמבין בזה יענה לי אם זה מסובך מאוד אפ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז coolermaster elite 334 ואני רוצה לקנות מדבקות של אש או גולגולת ולהדביק על הדלתות ועל הגג אזז.. איפו אני יכול לקנות מדבקות כאלה?? לא אכפת לי להזמין מאתר כמו EBAY. יש לי גם מדפסת אז אני אשמח עים מישהוא יתן לי שבלונה יפה!
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה קטודה הכי עמידה? המון אמרו לי שהסאנבים טובות, אבל אין אותם במלאי של שום חנות ואני רוצה היום ללכת לקנות מאוורר לד ומאוורר נוסף יש במלאי קטודה של Speez ושל Thermaltake. חוץ מזה יש לייזר לד. מה היכולת תאורה שלו? (בהשוואה לקטודה) תודה לעוזרים.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני שבוע-שבועיים פתחתי ת'רד וביקשתי פרטים על מתאם SPDI/F ללוחות של Chaintech מסדרת Zenith. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=93384.0 לאור עשרות ומאות התשובות שלא קיבלתי (ותודה מיוחדת למי ששלחתי לו הודעה אישית אחרי חיפוש בפורום ואפילו לא טרח לענות לי), נשברתי והרכבתי אותו לבד. החלק הבעייתי הוא המתאמים האופטיים - TORX173 לקליטה (עבור SPDIF IN) ו- TOTX173 (עבור SPDIF OUT). את ה- TOTX ניתן לפרק מכונני DVD סיניים זולים אחרי שהם שובקים חיים (אתם לא מצפים מ- DVD שעולה 250 ש"J שבאמת יעבוד, לא?). את ה- TORX קשה יותר להשיג, ובשביל זה צריך קשרים (כמו שיש לי). חיפשתי בג'נקייה שלי הרבה זמן עד שמצאתי bracket ממודם ישן (למעשה זה היה כרטיס מזכירה אלקטרונית PCPHONE-II ולא…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעצם מה שאני מבקש נמצא בכותרת .. איך אני מחבר מאוורר 24 וולט למחשב ? ספק ? לוח אם ? יש יציאה שמספקת 24 וולט ? חשבתי גם ע ללחבר למאוורר שנאי של 24 וולט ואז לחשמל (בבית ) וזה יהיה נחמד ... אבל איזה שנאים בכלל מספקים 24 וולט ? של אילו מכשירים אלקטרונים ?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי ערכת diy מהאיביי של שנאי משתנה מac לdc, ורק אחרי זה קלטתי שהיא מספקת רק 0.166 אמפר, איזה רכיבים אני אצטרך להחליף כדי להפיק יותר אמפרים (אשמח ללפחות 1.5)? או שאולי עדיף לוותר ולהלתחיל מ0, לקנות דברים אחרים? הערכה https://www.ebay.com/p/Lm317-EU-220v-DIY-Voltage-Power-Supply-Board-Learning-Kit-With-Case-Adjustable/2137073772?iid=282292200167&rt=nc הרכיבים: 1 * Acrylic Case 1 * PCB 1 * Power Transformer 1 * Pack of screws 10 * Resistors 2 * Inductances 3 * Diodes 2 * Clips 1 * Heat Sink 1 * Potentiometer 1 * Buzzer 1 * Cable (15cm) 1 * 15DN8WY 1 * IC Socket 1 * Digital tube 1 * Adjustable resistan…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם אני מעוניין להתחיל להיכנס לעולם הזה...ראית הרבה דברים ממש מעניינים שהכנינו עם ה ארדואינו... הידע שלי כרגע הוא PHP ברמה של פונקציות לולאות וכו'(לא מחלקות) כמו כן יש לי ניסיון ב C # -אך לא נגעתי בשפה כ 5 שנים ככה שאני מאמין שללמוד CPP או JAVA זה עניין של מספר ימים בודדים בשבילי באלקטרוניקה אין לי כמעט ידע... אשמח לקבל מידע מהמומחים כאן. מה כדאי ללמוד, מה כדאי לקנות?(לוח זול כדי להתחיל לשחק) ואילו דברים אוכל ליצור איתו? בקיצור...איך אני מתקדם מכאן בבקשה, איזה לוח קונים? זול..מה אוכל לעשות,איך אתקדם וכו' וכו' , אשמח אם מישהו יקח על עצמו אותי כפרוייקט וישאיר לי מייל שיוכל לענות לי בזמנו החופשי אשמח לכל עזרה חברים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-