אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קראתי את המדריכים באתר ואני חייב לומר קודם כל שהם מאוד מעניינים ועכשיו גם אני מעוניין בכל מקרה השאלה שלי היא כזאת- אני יכול לעשות חלון מזכוכית פשוטה ולהדביק אותה עם סיליקון? הסיליקון יחזיק? המוליכות חום תיפגע לרעה? כל מה שיש לכם לומר רק יעזור. תודה תום
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מיצב מתח מ 12V ל 9V בעל קיבולת של 2+ אמפר בכניסה ובציאה יש חיה כזאת? אם לא אז מה אני יכול לעשות במקום? אם כן מאיפה אני יכול לקנות בארץ? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש דרך ליצור מפסק ששומר על המצב שלו ז"א הוא מקבל "1" ומוציא במוצא "1" הוא מקבל שוב פעם "1" הוא מוצא "0" במוצא וחוזר חלילה חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי משהו על ממסר ננעל או ממסר תפיסה עצמית. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1164115 http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%9E%D7%A1%D7%A8 אני צריך עזרה במצאית רכיב כזה. ז"א מספר או משהו שאני אוכל ללכת לחנות ולקנות תודה מראש לעוזרים ואם יש למישהו דרך אחרת אני אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי Gameboy Color ואני רוצה לבנות מן כבל שיחבר בין USB {אמפי 3 או זיכרון נייד} לגיימבוי שלי. ישלי שני חיבורים בגיימבוי לפי מה שרשום DC 3V והשני EXT. עכשיו מה אני צריך לעשות???חשבתי על לקנות USB נקבה http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbcable&Cat2Cat1ID=5045&Cat2ID=0&aff=Zap ולקנות כבל לEXT. ולחבר ביניהם. אני יכול לעשות את זה????
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, מפרקים את הספק, המודם (כבלים), קצת אלקטרוניקה, וונטה של שרת וזה הכל. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני הולך לעשות סליבינג לכבלים בתוך המארז שלי ניסיתי כל מיני שיטות לפתוח את הגידים של הקונקטורים (של החיבורי MOLEX, אלה שיוצאים מהלוח אם...) ואף שיטה לא ממש עובדת מה אתם ממליצים? שווה לקנות מכשיר כזה שעושה את העבודה? או שיש דרכים יותר פשוטות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לנו טוסטר שכשאר מחברים לחשמל, החשמל קופץ. פתחתי אותו והמעגל בקרה נראה בסדר גמור וגם הקבל לא נראה פרוץ\שרוף\תקול. האם יש משהו לעשות? תודה.
-
- 11 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, החופש עוד מעט מתחיל ואני בהכנות לקראת פרויקט המודינג הראשון שלי המפרט: מעבד:http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon%2064%203000%2B%20-%20ADA3000DAA4BP%20(ADA3000BPBOX).html לוח אם:http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1911#ov כרטיס מסך:http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1216#ov זיכרון:2 גיגהביט 400 הרץ+256 מגהביט 200 הרץ הארד דיסק :20 גיגה seagate נכון המפרט הוא לא הכי מושלם בעולם אבל אין מה לעשות זה מה יש הפרויקט הוא גם דל תקציב אם כי יש אפשרות שאני יתחיל לעבוד בתור מפרמט מחשבים בסלוגן "רוצים חופש?אבל המחשב תוקע אתכם!!!" למודינג אני רוצה להוסיף תחנת עגינה לiphone : http://www.dealextreme.com/p/charging-dockin…
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המוצר: http://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2053&cat=35&page=1 בצבע לבן תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלוםם נשבר לי החלק שמחבר את המטען לפלאפון.. אז מה שאני צריך לדעת זה עם אני יכול לחבר את הסוללה ישירות למטען או שזה צריך לעבור דרך משו.. תודה@
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יעני "צבע בתנור" כמו של מכוניות..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לבנות מטען ל-ipod nano שיתחבר לחשמל ובצד השני יהיה לו יציאת USB ואז יהיה אפשר לחבר אליו ipod (או כל דבר אחר שנטען דרך USB בעצם) ולטעון אותו בכל אופן, בניתי אחד כזה ככה - לקחתי שנאי מ-220AC ל-12DC (שהוא 350mA אם אני לא טועה [הוא לא לידי]) ואז השתמשתי ברכיב 7805 בשביל להוריד את המתח ל-5V משם חיברתי לפינים של יציאת USB נקבה, והכל (עקרונית) בסדר - בדקתי עם רמקולים קטנים (ניידים כאלה, שהם בעקרון בשביל נגני mp3) והם עובדים כאשר מחברים אותם ליציאת USB המאולתרת שלי, אבל לעומת זאת, כאשר אני מחבר לשם את ה-ipod nano, שום דבר לא קורה למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? תודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למחשב וכחלק מזה אני רוצה לחבר אותו למקור מתח ישיר של 12V כלומר אני צריך מחשב ללא ספק ואני מעוניין אם מישהו יכול לת לי משהו כמו דף נתונים של הספק או להגיד לי מה אני צריך לחבר לאיזה צבע מכל החוטים שיוצאים מהספק!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה את עזרתכם בזיהוי הקבל רשום עליו 3g 470 ELA לא מצאתי מידע מדוייק עליו
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה ינתן להשיג ומה טווח המחירים של דברים כאלה? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
מצ"ב קובץ התרגיל +הפתרון החלקי שלי. אשמח לדעת האם הגל המשולש מצוייר באופן נכון מפני שהתחשבתי בכך שזה אינטגרטור כשאות הכניסה נכנס לשלילית, ולכן, הגל המשולש מצוייר כהיפוך הכניסה. ורציתי גם לדעת מדוע הגל במוצא תמיד יוצא משולש ולא אקספוננציאלי. כמו כן מהי הנוסחא איתה אני מחשב אמפליטודת הגל המשולש? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהוא פרסם פה קישור לאיזה מוד נחמד שנקרה מחשב בתוך הקווריום פשוט לקחו אקווריום שמו בו שמן מנרלי (שקוף) וסמו את הלוח אם בפנים ורק את ההרדים והצורבים בחוץ אני מת לראות את הסרטון הזה עוד הפעם אני פשוט לא מוצא את זה וחיפשתי שעה עכשיו בחיפוש אני מקווה שאיזה מישהוא פה שמר את זה במעודפים וישלח כאן את הקישור חוץ מזה היתי מת גם לעשות את זה רק עם איזה משהוא שיקרר את השמן המנרלי ושזה יהיה מינוס 5 מעלות ולעבוד ככה..
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... בקרוב אני הולך לעשות קצת קניות בפנדס: Zalman 7000AlCu (אני צריך קצת שקט) Antec Sl400P (אני רוצה להחליף כ.מסך) ובנוסף אני רוצה לשפצ"ר קצת את המראה של המחשב שלי... נמאס לי מהמולקסים המכוערים ומהסליבים השחורים המשעממים... אז אני רוצה לקנות קתודת UV של ונטק (יש לי כבר Inverter), סליבים רגישים לUV ומולקסים רגישים לUV ככה נראה המחשב שלי כרגע: עכשיו יש לי כמה שאלות: אני מתלבט איזה צבע של סליבים לקנות: אדום או ירוק? אני חשבתי יותר על ירוק שיוסיף עוד קצת צבע למוד שלי, אבל אדום יתאים יותר לצבעים הקיימים... איזה צבע של מולקסים לקנות: חשבתי לכיוון כחול... עכשיו יש עוד בעיה... אין לי הרבה מקומות לשים בהם את הקתודה. חשבתי על שני מקומות: בגג המארז (בדיוק כמו הכחולה רק…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שיש בו שני קבלים נפוחים ומפוצצים, 479 \ 16. הלכתי לקוסולובסי בתלפיות וביקשתי ממנו כאלו, אז הוא נתן לי 470 \ 25. כשאמרתי לו שאני צריך את זה למשהו רגיש ואני לא יודע אם זה יתאים, הוא הסתכל עלי במבט מצומצם ואמר לי במבטא רוסי כבד "אתה חושב אני לא יודע אלקטרוניקה? :pissed:" מפחיד האיש הזה. בקיצור, קניתי קבלים של 470 \ 25, והשאלה היא אם אני באמת יכול לשים אותם במקום קבלים של 470 \ 16. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, איזקתי את כבלי הסטא והחשמל ביחד במארז, בשביל זרימת אויר טובה. כעת, אני יודע שאם הכבל של הרמקולים נוגע בכבל של חשמל זה יכול להביא לפצפוצים ברמקולים בגלל תנודות המתח של החשמל. שאלתי היא, האם באותה מידה הכבלים של הספק בתוך המארז יכולים לגרום להפרעות של העברת נתונים, מהכונן הקשיח או הצורבים, בגלל שהם צמודים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק להתקן מוסתר במחשב, שם יאוחסנו קבצים שאינני רוצה שיוכלו לראות. האופציה של תוכנות הסתרה לא מספקות אותי ו...כמובן שיש אפשרות לצרוב אבל זה לא מה שאני רוצה. אז חשבתי על אופציה פשוטה של התקנת הארדיסק נוסף שהחיבור שלו לספק יעבור דרך מתג חשמלי שיוסתר באחורי המארז. כך יווצר מצב שכשהמתג סגור - עם הדלקת המחשב לא יזוהה כלל ההארדיסק...וכשארצה אפתח את המתג. האם זה דמיוני מצידי או שיש אפשרות כזו ? ואם דיברתי שטויות( נא לא לרדת עלי...), אשמח לרעיון טוב יותר מכם. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסופ"ש הזה, שההורים סוף סוף החליטו להתחפף קצת, אני צובע את המארז, אבל לא סתם בצבע אחד אלא ב3 עם שבלונות ודוגמאות. בהחלט שווה לצפות לעדכונים למרות שהמצלמה שלי באיכות מאוד מאוד גרועה (דגש על מאוד!), אבל זה מה שיש. העדכון הראשון יהיה תכנונים והמארז לפני הצביעה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברצוני לבנות מערכת HTPC לבית. המטרה במערכת היא לא רק התכנון שלה, אלא גם DIY, כלומר, לקנות מארז (בינתיים לא חושבת על בנייה, למרות שזאת גם אופציה) ואת כל החלקים הדרושים ולהרכיב בעצמי. ראיתי בפורום "יומני פרוייקטים" דברים מדהימים שאנשים בנו. יש לי ידע כללי בחשמל וחוש טכני לא רע יחסית, אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל. יש למישהו מקור מידע טוב ממנו אוכל לשאוב את הכלים הדרושים לביצוע העבודה?
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי זוג משקפי שמש של אוקלי. הם אחלה, ואני מרוצה מהם מאוד יש רק בעיה אחת. קניתי אותם בחו"ל ולא ממש בדקתי לעומק את הצבע שלהם. בחנות הצבע נראה כמו חום רגיל, אבל בשמש הוא מנצנץ. אני איתם כבר שנתים והם אחלה. לא בא לי להשקיע סכום גדול במשקפיים חדשות אז אמרתי למה לא לצבוע אותם? חשבתי לקנות ספריי צבע שחור(איזה סוג וגוון לדעתכם כדאי?) לצבוע את המשקפיים להכניס אותם קצת לתנור במטבח(40-50 מעלות) כדי שהצבע יתפוס. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 9.8k צפיות
-