עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש תוכנה טובה (קומפיילר?) לכתיבה בשפת C שהתחלתי ללמוד באוניברסיטה השנה. תודה!

2. Started by Antonimo,

יש לי שגיות כתיב, אני יודע!!! על תרדו עליי - אולי תעזרו לי בימקום?? עז ככה: אני מתחנת ב BORLAND TURBO C 3.0 וכמעת נגמרו לי הרעיונות מה אפשר לעשות עם זה... בסוף בה לי הרעיון לבנות תוכנת צ'אט - אבל אני לא יודע, לא מצאתי גם ב "אינדקס" של זה אפילו דוגמה אחת ל איך עושים את זה... גם בדיוק הסתיימה ההורדה של visual studio 6.0 ו החלתתי לעבור לעבוד עליו. גם הורדתי את ספריית MSDN - אבל זה לא ממש עוזר. הכל מסובך שם ו לא ברור, ויש יותר מדיי אפשרויות חדשות... עז אני שואל אם מישהו יודע איזה "סקריפטים" ל VISUAL C של לשלוח ו לקבל מידע בין מחשבים ?? או לפחות איזה אתר שאפשר למצא בו קודים מוכנים שאפשר ללמוד מהם, אווו אולייי במקרה מישהו יודע לעסות כזה דבר ב TC 3.0 ?? 8) 8) 8)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by uzico2,

שלום לכולם. אני מתכנת חדש ב JAVA ולא ממש יודע היכן אני יכול להוריד ספריות של ECLIPSE ( וכמה שיותר ) על מנת שתהיה לי היכולת להשתמש בחלקות מוכנות מראש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by road_runner,

אני מנסה לתרגם באופן כמה שיותר פשוט את השירים העבריים שלי לשמות באנגלית: אביב גפן - אור הירח.mp3 = Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3 התוכנה האידיאלית תיצור DATABASE של כל המילים שמופיעות בשמות קבצים בספריה מסויימת, כך שבעמודה הבאה אוכל להכניס את התרגום העילג באנגלית, ואת היתר תעשה התוכנה. (הצורך נוצר בשביל שימוש בנגן MP3, אני חושב שעוד אנשים יוכלו להעזר בזה, בעיקר אם יהיה DATABASE גדול מובנה בתוכנה) לצערי לא מצאתי שום תוכנה שכזו, ולמרות שכבר שנים לא תכנתתי רציתי להתייעץ בכם איך הכי פשוט לדעתכם לעשות את זה. אני מעדיף קובץ חיצוני (HEBRISH.TXT) שבו טבלה מסודרת אביב=Aviv ותוכנה קלה שתוכל לגשת אל הקובץ לקרוא אותו והבנתם את ההמשך

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by heli900,

שלום לכולם, אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by nbav,

אני צריך המלצה על תוכנת חינמית לעריכת html שתכלול בה את רוב הפקודות שקיימות (כדי לחסוך לי כתיבה שלהם) אתם מוזמנים להמליץ על מה שבא לכם חוץ מאיזה תוכנה בשם קופיקאפ או משהו באיזור תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני כותב תכנית בסי וכשאני רוצה לראות את הפלט התכנה מודיעה לי על שגיאה, וזה מסמן באדום את האות "S" במילה #include<stdio.h> אפילו תוכניות שעבדו ושמרתי ועכשיו אני מפעיל, מראות את אותו ארור. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  8. Started by crak100,

שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by SaarD,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת כאשר נשלח אלי מייל מאנשים מסויימים בעברית אז אאוטלוק מזהה את הקידוד בתור UTF-8 שזה אכן הקידוד שנשלחה ההודעה בו, אך כדי לראות את ההודעה אני חייב לשנות קידוד לעברית ואז להחזירות ל UTF-8 .. אחרי אין ספור פעמים שחיפשתי איך ליצור RULE באאוטלוק שיעשה את זה בשבילי וראיתי שאיני מוצא החלטתי לבנות תוסף שיעשה את זה בשבילי, כאן מתחילה הבעיה, אין לי מושג לגבי מחלקות האאוטלוק והגישה לנתונים, יצרתי בעזרת VS 2008 פרוייקט outlook add-in אני אפילו לא יודע אם אני צריך לעשות את זה ככה או אולי אפשר דרך יצירת פקודות מאקרו באאוטלוק עצמו.. בכל מקרה, מי שיכול לעזור לי להבין איך אני ניגש להודעה שהתקבלה וכו' יעזור לי מאוד, בעקרון גיליתי שיש אירוע new mail ששמו מסביר או…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nondos,

שלום, אני מעוניין להוסיף לאתר שלי גלרית תמונות. האם מישהו יודע אם קיים תוסף כזה מוכן ב PHP או שפה אחרת שאני יכול לקנפג ולהוסיף לאתר שלי (הכוונה היא כמו שקיים Wordpress להקמת בלוגים האם קיים תוכנה כלשהיא כזאת ליצירת גלריית תמונות באתר) תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. שלום, האם מישהו מכיר תוסף המאפשר לשתף סביבת עבודה של Eclipse דרך האינטרנט ובעצם לעבוד כמה אנשים במקביל על אותו קוד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by icebreak,

http://www.jetbrains.com/resharper/ נראה חביב, ובטח יעזור למי שמתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eido300,

1. איך אפשר להוסיף לתוכנה את האפשרות של הוספת תוספים, כמו לדוגמא בדפדפנים למיניהם וכו', ואולי אני טועה, אבל יש תוכנות כמו גימפ שבהם הוספת התוספים (הסקריפט-פו) היא שונה מהצורה שבה מוסיפים לדפדפנים, אבל שוב יכול להיות שאני טועה. 2. ראיתי בהמון הצעות עבודה שחברות מחפשות מתכנתים עם רקע בעבודה עם multitheardים, מעבר לכך שזה אפשרות לעבור בין תהליכונים מה זה התחום הזה?

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by Ghosthunter,

שלום חברי, בשיעורי הבית האחרונים שקיבלתי אני צריך להסביר מה זאת תופעת GIBBS. אני יודע מה זה בגדול(תופעה ש"מעגלת" קצוות מחודדים של פונ), אך לא יודע איך להסביר את זה לעומק. אודה לכם אם תעזרו לי. תודה רבה, אופיר תדמור. נ.ב. שמתי בפורום הזה מכיוון ששיעורי הבית היו כהכנה למעבדת MATLAB.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by izikd,

כידוע לכם (או שלא) אני אחד ממנהלי אתר phpBBHebrew. לאחרונה אני בונה מערכת שהיא תוספת לאתר, ותכלול מאגר של מודים למערכת phpBBHeb. אחד מהחלקים במערכת הוא החיפוש, שהחליט לשגע אותי. הבעיה נוצרת בעיקר בשאילתות קצרות עם מילים קצרות, לדוגמא: SELECT title, title_en FROM mods WHERE title LIKE '%מין%' OR title_en LIKE '%מין%' (מין במובן של זכר/נקבה) השאילתא החזירה את התוצאות הבאות: רשימת איימלים שינוי צבע המנהלים והמנהלים הראשיים הערות אדמין בלוח בקרה גישות פורומים גלובאליות רשימת מנהלים תמונה לכל פורום עם גישה מלוח בקרה חוקים לכל פורום מין לוח בקרה למנהלים ומנהלים צעירים התוצאות היחידות שהשאילתא הייתה אמורה להחזיר הן: הערות אדמין בלוח בקרה מין לפעמים במקרים נדירים זה מחזיר לי …

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת באיזה מחלקה אני צריך להשתמש על מנת ליצור מופע של תזוזת כדור, כמובן שזה יראה אמיתי, הבנתי שאני צריך להשתמש במחלקות של פיסיקה... למישהו יצא ליצור אובייקט שבלחיצת כפתור כיוון ומהירות הכדור זז? כאילו זה כדור אמיתי?...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MoSQuiTo,

איך אני יכול לתזמן עמוד מסויים שלאחר נגיד 5 שניות בצורה אוטומטית יעבור לעמוד אחר? באמצעות JS או HTML.

19. Started by bennash,

שלום אני לא מבין בכלל בתִכנות זה לא התחום שלי. אנה אִזרו לי אולי בדוס או פסקל שאותם אני למדתי בסיסית אני רוצה בשביל תוכנת FRAPS ללחוץ על מקש F9 כל חצי דקה כי התוכנה FRAPS בגִרסה החופשית עוצרת כל 30 שניות את ההקלטה מהמשֹחק BF4 וזה מפריעה לי בריכוז במשחק ללחוץ כל חצי דקה על מקש F9 כששעון על היד (בטיימר) מצלצל (זה כל כך מפריעה לי שהסרט\משחק לא יוצא טוב). השאלות שלי הן: 1) אם אפשר לרשום את הפקודות בפורום ללא גרפיקה וללא משתנים (במידה וזה קצר) ואת השֹפה? זה יעזור לי מעוד 2) אם בכלל זה אפשרי בתִִכנות ואני נִמצא באשכול הנכון בפורום? תודה מראש לכל העונים על השאלות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tal lu,

היי חברים מישהו יכול ליעץ לי איזה תחום בתכנות מבוקש יש בו עבודה ומכניס משכורת יפה (20-30 אלף שח בחודש ) תודה

21. Started by ram.freedman@gmail.com,

היי, קיבלתי על עצמי לתחזק אתר שנכתב ב PHP - אני לא מבין כלום בנושא של תחזוקת אתרים או קוד של תכנות אבל אני מעוניין ללמוד. האתר יושב בשירות איכסון באינטרנט ואני רוצה לדעת איך אני מתקן כל מיני בעיות שיש בו עכשיו (קישורים לא נכונים וכו'). מי יכול להפנות אותי למדריך (רצוי בעברית) ממנו אני אוכל ללמוד את כל מה שצריך? תודה, רם

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by Posford,

שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד תיכנות על שפתיו. רציתי קצת רקע, אילו שפות יש? מה מומלץ? איזה שפה קשורה לפיתוח של מה? כדי לדעת לאיזה כיוון ללכת ובנוסף רציתי לדעת האם אפשר ללמוד בבית עם ספרים תיכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להיתקל בDark GDK שאם הבנתי נכון בשיתוף עם מיקרוסופט (http://gdk.thegamecreators.com/), הנושא התחיל לעניין אותי, רק לאחרונה התחלתי ללמוד C (למרות שגם לפני היה לי ניסיון מועט מאוד עם השפה הזו) ולהפליא הבנתי את כול הקודים שיצא לי להיתעמת איתם בכמה משחקים בלי שום בעיה (אני משער שזה בגלל שיש לי שליטה בשפה אחרת, אחרי הכול לדעתי אם יש ידע בשפה אחת, זה לא קשה לעבור לשפה אחרת רק צריך לדעת את צורת הכתיבה). השאלה היא, האם זה תיכנות ברמה הממוצעת או האם הרמה של התיכנות היא ברמה פשוטה רק בכדי שיהיה לי קל להכין משחקים בלי להיתעסק עם הדברים האחרים? תמיד התעניינתי בתיכנות משחקים ואני רוצה להתחיל ללמוד על זה אבל אני לא רוצה להישתמש בDark GDK אם זה ברמה של תיכנות…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. שלום לכולם מי שהכיר את אתר השירות החינמי planet.nana.co.il, הוא כבר ז"ל כמה שנים. אני מחפש אתר חינמי עם שירותי אחסון (עד 100MB וצפונה), עם ממשק קל. יש לי על המחשב את כל קבצי ה html, אז אני לא צריך ממש לבנות את האתר, אלא רק להעלות את קבצי האתר לשירות אחסון. DOMAIN אסתדר כבר ואהפוך אותו למשהו חינמי. יש משהו פשוט כזה? ניסיתי את: https://www.100webspace.com ולא כל כך הסתדרתי איתו

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  25. Started by sSs Dragon,

שאלתי היא: האם יש תחליף לIIS שאפשר להתקין על Windows XP Home Edition??

• 6 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.