עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by idanm19,

שלום לכולם ! אני מנסה לכתוב תוכנה שהופכת את שמות הקבצים והתאגים של קבצי MP3 על מנת שיראו היטב בנגני IRIVER כשתצא התמיכה בעברית (הפוכה) בקרוב. כרגע התוכנה עובדת, אבל רק לקבצים בודדים... אני רוצה להרחיב אותה עבור WILDCARDS כלומר *,? וכן תמיכה רקורסיבית בספריות. למישהו יש רעיון/פונקציה מוכנה שיכולה לעזור לי ? בתודה מראש. #include <iostream.h> #include <string.h> #include <stdio.h> #define MAX 1024 bool is_shemi (char ch) { return ((ch>='א') && (ch<='ת')); } void hebrev(const char* st, char* st2) { int i,j,l,len; len=strlen(st)-1; st2[len+1]=0; if ((st[len-3]=='.')&&((st[len-2]=='m')||(st[len-2]=='M'))&&((st…

• 22 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by idot,

צריך בדחיפות עזרה ב vb.net לפרויקט לימודי (כמובן בתשלום) idotamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  4. Started by R.E.A,

אילו תוכנות טובות אתם מקירים ליצירת משחקים? התוכנות שניסיתי עד עכשיו הן DIV(שלדעתי די גרוע) ו game maker.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 114508534,

איזה אתרי איחסון ישראלי יש שמאכסנים את האתר של בחינם

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  6. Started by 114508534,

מישהו יכול להביא לי קישור למדריך מפורט לבניית אתר ב HTML

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by 114508534,

שמעתי מי מ מלאה אנשים שעם בונים אתר אז אפשר לפרס שם ולקבל על זה כסף. אז ככה יש לי שתי שאלות: 1. כתוב שהם מביאים לך איזה קוד HTML שאתה צריך להוסיף ? איך מה מי ולמה ועם אני בונה עם FROnt page העם זה אפשרי להוסיף פירסומות? 2. איך אני מוסיף פורום . 3.העם יש אתרים שנותנים לך כלים לבניית האתר כמו ליראון הארט וכאלה כי ראיתי הרבה אתרים שהממשק שלהם הוא דומה מאד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אוקיי חברה אז היום היה השעור הראשון שלי בבית ספר במדעי המחשב (פסקל בשפתנו) הורדתי תתוכנה יום לפני ודוד שלי נתן לי איזה קוד שכתבתי אותו ושמרתי בתוכנה בשמור בשם program kohav_giler; var a:integer; begin writeln('this is my first program') אוקיי עכשיו הקובץ שמור אבל השאלה שלי אייך אני פותח אותו שיעבוד בתור תוכנית כי ברגע שאני פותח אותו בעזרת התוכנה הוא רק נפתח לי מחדש לחלון שבו רשמתי כבר והייתי המורה שלי אמרה שאני צריך משהו לפתוח במצב דוס צריך להיות במצב ולפתוח? או שלהגיד לו שיפתח בדוס ? אגב התרגיל הראשון שנתנו לנו היה write wirteln שורות ולכתוב כמה מילים. אם מישהו יכול להביא לי אתרים מדריכים סקריפטים נחמדים לא קשים זה רק שעור ראשון שני שלי בקשר לשפה מוזמן ב…

• 50 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. Started by FatCat,

אני רוצה להתחיל ללמוד C מ"המדריך השלם לשפת C" אבל אני לא מוצא את הדיסק שבא עם הספר :-\ אז מישהו יכול לומר מאיפה (אם בכלל זה אפשרי) אפשר להוריד אותו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by StreetRacer,

האם ניתן להציג דף בחלון של טבלה על ידי לינק ? מישהו מוכן לומר לי? אם כן, תרשמו את הפקודה בבקשה. שמוליק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Sikamikanico,

אחרי שקראתי קצת בספר של ++C, החלטתי לעבור לתכנת רק בה (במקום C). כחלק מהמעבר, אני משדרג את משחק הסנייק שבניתי בC. אני משתמש במשחק בפקודה realloc, שזה נותן להגדיל\להקטין את הזכרון הדינמי שמוקצה כבר. רציתי לדעת אם יש מקביל לפקודה זו ב++C. בינתיים אני משתמש בזכרון זמני, מעתיק אליו את הזכרון הקיים, יוצר זכרון חדש גדול יותר, ומעתיק אליו את הישן. כמובן שזה לא יעיל, כי אני משתמש בשתי פקודות new ושתי delete, במקום realloc אחת. בלי קשר: ++C ממש שפה אדירה! האפשרות להשתמש בפונקציות ספציפיות לאוביקט, חסכה לי המון שורות קוד - בעיקר של שימוש בפוינטרים.

• 39 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. Started by lankrili,

שלום! יש לי קוד ב-ASP שמציג לי טופס מסוים. בתוך הקוד שנמצא בתוך קובץ שנקרא "file1.asp" יש את השורה הבאה: <% response.write "<td valign=middle align=center >" & "<B>" & "<FONT SIZE=1>" & "<STRONG>" & "<CENTER>" & "<a target=_blank href=file2.asp?p="& INDEX&">" & rst1("Index") & "</a>" & "</CENTER></STRONG></FONT>" & "</td>"%> כלומר, אני פותח את הטופס/קובץ "file2.asp" בחלון נפרד תוך לחיצה על קישור מתאים בטופס הראשון. השאלה היא, כיצד אני שולט בגודל החלון שיפתח, אני צריך ממש חלון קטן ונפתח לי חלון גדול רגיל. תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. (לעורך הפורום - נתתי כותרת חדשה) אני בונה אתרים ומשתמש ב-ASP. יש לי קטע קוד שמקבל שם תיקייה מהמשתמש ופותח תיקייה במקום מסוים בדיסק, ברצוני להעתיק לתוך התיקייה החדשה קובץ מסוים ואז אני נתקל בבעיה שאין הרשאות כתיבה בתיקייה זו, כיצד אני נותן הרשאות כתיבה לתיקיה ברגע שהיא נוצרת?? מהו הקוד לכך ב- ASP???

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  14. שלום רציתי לדעת כייצד משלבים עמודיי HTML עם פוטושופ נגיד ויצרתי אתר רק בתור תמונה איך אני הופך אותו ל- אתר ממשי אבל שהכל יהיה בעיצוב של פוטו שופ ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר דיקומפיילר כזה ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ofer_mat,

יש לי שרת IIS על 2K SERVER אני רוצה להוסיף איזה תוכנה/קוד/ כל פתרון אחר - בכדי שאני אדע כמה כניסות היו לי לאתר בפרק זמן שאני בוחר ( למשל בשעה האחרונה ביום חמישי וכו...) יש לציין שהאתר מחולק ל4 חלקים כך שאני אצתרך לבדוק לגבי כל חלק את הפרטים עדיף תוכנה חינמית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udicol,

במסגרת לימוד עצמאי של Visual .NET C# , בניתי תוכנה קטנה שמשתמשת בתכונות הנוחות מאוד של שימוש בממשק GUI פשוט. התוכנה שומרת משימות באובייקט ListView, בתוך מסמך שנמצא בתצורת MDI - Multiple Document Interface. כל מסמך מכיל אובייקט Task עיקרי שמחזיק את הפרמטרים לגיבוי ספריות ו/או קבצים. בעזרת לחיצה על הלחצן הימני של העכבר ניתן להריץ את המשימה ולגבות ספריות שונות ומרוחקות בדיסק הקשיח, בספרייה אחת מרכזית לשם צריבה מאוחרת(צריבה / עותק קשיח של החומר). הצורך נוסע מריבוי המקומות בדיסק שיש לגבות במקום מרכזי אחד. אפשר אפילו לנצל את התוכנה כאשר אנו מבצעים פירמוט למחשב. את התוכנה תוכלו להוריד מהאתר שלי , מהכתובת המצויינת למטה: http://www.cs.bgu.ac.il/%7Ebarouchy/private/programs.htm התו…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by shuki_1,

מצורפת תמונה . כיצד מוצא את התיבה הרלוונטית שבה אוכל לסמן את ההפנייה החסרה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by k-o-b-y,

רציתי לשאול אם אפשר להשתמש ב api של חלונות דרך C# (למשל כדי לנגן צליל, דבר שאני לא יודע לעשות דרך C#)? תודה

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by k-o-b-y,

התחלתי ללמוד את שתי השפות, ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש בפונקציות שכתבתי ב C++ בתוך תוכנית C# (אני משער שבעזרת קובץ dll), אבל אחר כך איך אני קורא לפונקציות? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Vodkaboy,

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעשות תוכנה קטנה שבה אני אכתוב את מספר השניות וכעבור הזמן הזה המחשב יצפצף.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by N.S,

שלום. אני רוצה לבנות אתר ואני צריך שיעעזרו לי עם כל הפקודות וכל זה ...אני רוצה משהו בסגנון של http://www.end-clan.com/ ושל http://www.fatality-clan.com/roster.php#drain

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by N.S,

אני חייב שמישהו יעזור לי להתקין את זה... וליז חייב שילמדו אותי לבנות אתר עם זה .. icq-161371997

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. ידידי, אני חייב לציין ראשית שהשפה Visual J#.NET קלה מאוד, ומצויינת לכתיבה מונחת אובייקטים. לאחרונה כתבתי תוכנית, וניסתי להפיצה למחשבים אחרים עם (כמובן) חבילת Frame Work מותקנת אצל הלקוחות (לקוחות מחשבים לא אנשים). החבילה מסרבת להפתח (במתקונת Deplyment) בתוענה שצריך להתקין את ההוספה של Visuak J#.NET, ואין לי מושג מה זה. אני שוקל הגירה רצינית ל- C# אבל לפני כן אני שואל האם יש למישהוא מושג בעניין הכאוב הזה ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים