עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by alonezer,

בניתי תוכנה שמדמה את מערכת השמש וכשאני מפעיל אותה רואים את הכוכבים ושאומרים להם לזוז הם נעלמים. בXP הם זזים בצורה הנכונה. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by laskos,

רציתי לדעת בבקשה אם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל איך אני משנה את סוג הפונטים לעיברית ??? מדובר בתוכנת מקרומדיה לעריכת אתרי אינטרנט או לחילופין...באיזה תוכנה אני יכול לעלות אתר לאינטרנט בעיברית ??? כנסו ובקרו ברעיון מגניב לאתר אינטרנט אתר הבית שלי ... http://www.laskos.netfirms.com/mainpage.htm

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  7. שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by משה ברי,

מה עושים שיש לי קבצי AVI שהמחשב לא קורא

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by IceMilk,

שלום, קיבלתי ספר לימוד מחבר (ויזואל בייסיק 6 ) אך חסר לו הדיסק. יש דרך להוריד בדרך חוקית מהדר שאני יוכל לעבוד איתו? תודה!

10. Started by pumba102,

שלום לכם, ייתכן שהשאלה הבאה תשמע צעירה: באיזה שפה נבנות/ייבנו תוכנות לאבחון עצמי כפי שניתן למצוא בסרטי מד"ב? למשל תוכנה שמאבחנת את המצב הרפואי של אדם כלשהו בהתבסס על מספר קריטריונים שהוא יכניס או בהתבסס על סריקה שלו וכו'. תודה!

11. שלום חברים, מחפש תוכנה לבניית מסגרת חלון קטנה עם טקסט נע בפנים או אפילו סקריפט אשר יעשה את העבודה. רצוי תוכנה. תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לאחרונה נתקלתי שוב בווירוס שמעלים תיקיות וקבצים מdok, המון אנשים לא יודעים שבשביל להחזיר את הקבצים למצבם הקודם צריך פקודה קצרה בcmd (attrib) אז בניתי תוכנה שעושה את זה במקומם. בעיקרון התוכנה פשוטה רק כמה שורות קוד. אבל בכל זאת אשמח לדעת אם יש בה בעיה כלשהיא זה הקוד: private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { string lineToCmd =string.Format("/c attrib -s -h -r /d /s {0}*.*",textBox1.Text); if (textBox1.Text!= null) { ProcessStartInfo psi =new ProcessStartInfo ("cmd.exe"); psi.WindowStyle= ProcessWindowStyle.Hidden; psi.Arguments=lineToCmd; Process.Start(psi); …

• 24 תגובות
    • 9.3k צפיות
  13. Started by spinchicken,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתקליט ממצלמת (VEO) איך ניתן לדבר עם הדרייבר ולהורות לה להתחיל לשלוח מידע?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  14. Started by 11moshiko11,

שלום! אני לומד C++ ועדיין מתחיל. לא למדנו איך לעבוד עם קבצים. יש לי צורך אישי לכתוב תוכנה, שתפתח לי חלון בו אני אוכל לכתוב טקסט בעברית/אנגלית ולאחר מכן התוכנית תכנס ל"התחל-> הפעלה" ותוסיף את הטקסט שכתבתי לעוד 3 מילים שמפעילים תוכנית. יש אפשרות לעשות זאת ב C++? תודה, משיקו

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Sharonk1,

זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  16. אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by פיני1805,

שלום, אני רוצה ליצור תוכנה ליצירת מספרים רנדומליים למשחק הבינגו. הצלחתי ליצור מספרים רנדומליים . איך אני גורם שהמספרים לא יחזרו על עצמם. אני כותב ב- C# נ.ב האם קיימת תוכנה כזאת כבר באינטרנט?

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. אורח
    Started by אורח,

הייי...אז ככה בקרוב אני מתחיל ללמוד בביצפר C ואחר כך C++ אני אשמח אם מישהו פה יתן לי תוכנה שתעשה בשבילי הכל..תוכנה לכתיבת הקוד,דיבאג וכמובן הידור של הקוד והרצה.. יש לי את Microsoft Visual Studio .NET 2003 ואין לי שמץ של מושג מה לעשות ?!?!מסובכת בצורה רצינית אני רוצה תוכנה נוחה ושיהיה קל לעבוד איתה..אין לי שום בעיה של משאבים.. תודה רבה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  19. ככל הנראה התוכנה ממש יצורה. היא חכמה מאוד, ולא נותנת לך לעשות שגיאות, אבל עם זה, זה גם גורם להרבה דברים מעצבנים רצחח אני עכשיו פה מעוצבן על התוכנההה... רציתי תוכנה שתתמוך ב-UTF 8 עם PREVIEW והמליצו לי עלייה. אני יורד שורה, עושה"תצוגה" וזה מוחק לי את השורה כשאני חוזר לקוד המקור.. הוא לא נותן לעשות סתם שורות ריקות ולא נוח לי ככה... אין מצב לבטל את זה איכשהו? ועוד משהו, אשמח אם מישהו יתן לי קוד ל EMBED, איך שצריך לשים שיר באתר בצורה נכונה. תודה רבה לעוזרים. עריכה::::: עשיתי <body bgcolor="#0000"> נתתי סתם מספר לדוגמא ועשיתי PREVIEW וחזרתי לקוד מקור והוא שינה לי אותו ל CSS?! למה..?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by gabig12,

תנו לי לינק לתוכנה לפסקל אני רוצה לתרגל קצת. (בבית הספר יש לנו WINDOWS PASCAL) אם אתם יכולים תביאו לי את התוכנה אם לא אז תביאו לי TORBO PASCAL. בתודה GABIG12

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Sharonk1,

זוהי תוכנה קטנה שנכתבה ב C# המאפשרת לשחזר את רזולוציית המחשב שלכם. נגיד שאתם מפתחים תוכנה שמשנה את הרזולציה בזמן ריצה כדי לגרום למראה טוב יותר, בזמן הפיתוח אתם מריצים אותה אין ספור פעמים וסביר להניח שיהיו הרבה קריסות, בכל פעם כזאת תצטרחו להחזיר את הרזולוציה לקדמותה. התוכנה הזאת מאפשרת לכם לעשות את זה בלחיצת כפתור. כל מה שצריך לעשות זה לשמור פעם אחת את הרזולוציה התקינה ע"י לחיצה על save resolution.exe ואחר כך כשרוצים לוחצים על resolution recovery.exe והתצוגה תחזור לקדמותה פשוט ונוח.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. יש לי מספר רב של תיקיות עם מוזיקה על המחשב, והייתי רוצה לבנות תוכנה שתאפשר לי לשמור מעין LOG של כל תיקיה שיש בה קבצי אאודיו (mp3, mpc, ogg וכו..) את התוכנה אני רוצה לבנות בC#, אך אני לגמרי מתחיל. במהלך התכנון נתקלתי במספר בעיות: א. במידה וארצה לסרוק כונן מסויים, ומתוכו ארצה לשלוף את כל התיקיות והתת-תיקיות שבהן יש קבצי מוזיקה, אני מניח שאצרך להשתמש בסוג של רקורסיה. איני יודע איך :\ וב. כיצד אני יכול לשלוף שם של תיקיה שבה נמצאים קבצים מסוג מסויים? אני מצטער אם השאלות שלי מגוחכות, ואודה לכל עזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by מגדל,

אם איזה תוכנה אני יכול לתכנת משחקי פלאש? + אם למישהו יש מדריכים זה גם יהיה טוב...\ תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sean2018,

אהלן אני עושה קורס במערכות לוגיות ספרתיות (עובדים עם LOGISIM) ורציתי לדעת אם מישהו מכיר ויכול להפנות אותי לתוכנה שמתכננת עבורך מעגל ספרתי? תוכנה שאני מזין לה קלטים, פלטים, פונקציונליות והגבלות למיניהן והיא תתן לי אופציות לתכנון של המעגל הרצוי? תודה

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by gabbay,

אשמח לקבל המלצה לתוכנה טובה ואם אפשר חינמית לתכנות ב-C, משהו בסגנון ECLIPSE ל -JAVA תודה

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.