עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ילא,

אני מעוניין לדעת איך אפשר לדעת את התאריך העברי ע"י המרה מתאריך הלועזי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yakar,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש איזושהי אפשרות של לדעת מתי הייתה הורדה אחרונה של תמונה.. בשפת php משהו בסגנון getimagesize תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by assaf990,

איך כותבים את הדברים הבאים: לשלוף תאריך מטקסט-בוקס (dd/mm/yyyy) לתוך משתנה להוסיף 10 חודשים לתאריך לשלוף את השנה בלבד ולהפוך אותה ל int לשלוף את החודש בלבד ולהפוך אותו ל int

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gkman,

שלום. אני מעוניין ללמוד ליצור תבניות בPHP. אני זוכר שקראתי איפשהו מדריך שמשתמש במעין עוגנים כאלו שמראים לדף לאן להכניס את התוכן,הכותרת, התפריט וכו. חיפשתי מדריכים בגוגל אבל כל מה שמצאתי היה בעיקר דברים שהם לא באמת תבניות והם משתמשים בincludeים כדי ליצור את הדף. מצאתי גם משהו דומה שמשתמש בiHTML שבחיים לא שמעתי על זה. http://ontosys.com/php/templates.html אם אני לא טועה המדריך שחיפשתי השתמש בפונקציה preg replace אבל אני לא בטוח. המטרה העיקרית שלי זה תבניות שאפשר להחליף לגמרי את המבנה והעיצוב של הדף. ולא רק לבצע שינויים קטנים באיזורים מסוימים של כל דף. שימו לב שאני מועניין לבנות את התבניות בעצמי ולא להשתמש בדברים כדוגמת סמארטי או וורדפרס- היה את האתר PHP ישראל\ איתן או משה…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by creative,

נכון בHTML יש את הפקודה MAILTO : ............. כדי לשלוח EMAIL אז אני רוצה שישלח הודעה מסויימת לדוגמא שישלח: [glow=red,2,300]הלקוח[/glow]:____ [glow=red,2,300]רוצה לבטל פגישה בתאריך[/glow]:____ [glow=red,2,300]בשעה[/glow]:____ שישלח את התבנית הזו ואת החסר(הקוים) לפי מה שהלקוח מלא.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by sharpsharp,

תבנית MVC ידועה כתבנית לכתיבת תוכנות. אני רוצה לתת דוגמא ולהתייעץ , מה כדאי לעשות. מבחינת העיצוב. ואיך ליישם זאת ב C# עבור דוגמא שאתן, אמשמח עם אנשים יחלקו את תובנתם בנושא. (יש כמה דברים שאני לא סגור אליהם) תבנית MVC.(נשאיר את זה כקיצור, לנוחות) M - אלו כל המחלקות שמייצגות את המידע (נתונים) V - התצוגה הגרפיץ C - אחראי על חיבור בין M ל V. כאשר C מכיר את M ו V.(מכיר הכוונה שמחזיק מופע של המחלקה אצלו) V מכיר את M. כעת אני רוצה להשתמש ב C# עם דוגמא קטנה לשם הדיון. דוגמא: יש לנו עגלת קניות שכל מה שניתן לעשות זה הוספה של מוצר, הסרה של מוצר ועידכון המוצר. כאשר המוצר מכיל את שם המוצר (לשם העניין לא חוזר פעמיים אותו שם מוצר) וכמות. עכשיו למחלקות שיש ליצור: ב M: 1. מוצר - מכיל שתי …

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. אני זקוק לטמפלט קוד פתוח לצרכים שבכותרת. יש לציין שלא מדובר במערכת פורומים, אלא במערכת ממשית לבניית אתר. עדיפות לאפשרות מכירה-קנייה(או משהו בסגנון). איני מכיר את הנושא, ואשמח אם אלו שכן יתנו הצעות.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי לחצנים שנוצרים דינמית. אני רוצה שהם יגיבו ללחיצה ימנית של העכבר. איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני בונה סוג של אתר והייתי רוצה להוסיף תגובות... אני יודע שיש תגובות של פייסבוק שבשורת קוד אתה יכול ליצור באתר שלך תגובות של פייסבוק, אבל אני לא מעוניין בזה , אני רוצה ליצור בעצמי . אז הייתי רוצה לדעת האם התגובות הן למעשה טקסט שנשמר בdatabase כמו למשל SQL SERVER וכל פעם שהיוזר נכנס לאתר אז כל המידע מאותו database עולה ומוצג בפניו... אני לא יודע איך נהוג להתייחס לכל הנושא של תגובות על סטטוסים... כי ניראה לי קצת מטורף לשמור בdatabase מאות ואלפי הודעות של אנשים הייתי רוצה לדעת מה קורה אחרי שאדם מקליד הודעה תגובה על סטטוס של מישהו ולוחץ עדכן , אז רואים את התגובה שלו , וגם שהוא יוצא ונכנס התגובה עדיין קיימת.. קצת מבולבל בנושא אשמח אם תעשו לי סדר

10. Started by RGod,

איפה ניתן ללמוד מקצוע זה ?האם זה תואר ראשון או סתם קורס שעושים ? יש בזה עבודה ? ועוד שאלה בקשר ל רשתות...?איזה מקצוע שווה ללמוד בתחום זה באניברסיטה או בטכניון ?נא לפרט תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gkman,

שלום. יש לי דף: <!DOCTYPE HTML> <?php require("auth.php"); require("../constants.php"); ?> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> </head> <body> <div style="border: 0px solid black; clear: both; background-color: black; color: white; width: 100%; padding: 2px;"> <?php require("top_menu.php"); ?> </div> <div style=" vertical-align:top; float: left; border: 0px solid black; width: 200px; padding: 0px;"> <?php require("menu.…

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by ZenMaster,

מישהו יודע כיצד מוסיפים תגיות מידע, שכאשר אתה עומד על כפתור, תופיע תגית צפה (צהובה) כזו שתיתן לך מידע מה הכפתור עושה ? תודה מראש.

13. Started by aerosmith,

לאחרונה נתקלתי בה רבות, מה התגית הזאת? איפה צריך לשים אותה, האם זה הכרחי? האם זה חלק מ XHTML? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  14. מצאתי לאחרונה את המחברות שהיו לי בזמנו בכיתה י' לפני כמה שנים טובות כשהייתי במגמת הנדסת תוכנה ובין היתר מצאתי ספר שקנתי בזמנו ללימוד עצמי של C++ שנקרא: ערכת לימוד C++ / מאת ג'סי ליבברטי - הוצאת פוקוס מחשבים. ספר ממש ישן מגיע אפילו עם דיסקט אבל הוא די טוב ממה שעלעלתי בו זה מין בניית פרוייקט בC++ בשביל ללמוד את העקרונות. ועכשיו למספר תהיות שיש לי מכיוון שהחלטתי שהגיע הזמן לחזור לנושא של תכנות וחבל להזניח את זה, ראשית כל בעבר התעסקתי עם בניית אתרים אבל זה לא מדבר אליי בהתחשב בעובדה שהאתרים היחידים שאני מפעיל זה מערכות שרכשתי, לסיכום העניין החלטתי לזרום עם תכנות בשפת C++. 1. בזמנו בימי מגמת הנדסת תוכנה בבית הספר התיכון לימדו אותנו את העקרונות של בסיסי הספירה השונים, ממש ברח ל…

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  15. היום מצאתי את עצמי יושב וחושב על "בתור מתכנת, מה תכנות ב64ביט יתן לי כיום?", הרי לי לא ידוע על שום אפשרות שאפשר לעשות ב64 ביט ולא ב32 ביט. אז משם התעניינתי בנושא הזה, וחיפשתי בגוגל כל מיני קודים לתוכניות שפועלות רק ב64ביט (בכל מיני שפות תכנות), ולראות איפה בא לידי ביטוי השוני. אבל החיפושים לא העלו שום תוצאות. אז אני מפנה את השאלה שלי אליכם. האם באמת יש פעולות שאפשר לעשות בסביבת 64ביט שלא ניתנות לביצוע בסביבת 32 ביט? באילו שפות תכנות וע"י אילו תוכנות אני יכול לתכנת יישומים שינצלו את יכולות ה64 ביט?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  16. Started by MySpaceBarIsBroken!,

שלום, יש לי מצב שבו אני רוצה שכאשר נוצר תהליכון מסויים (נוצר ע"י event) התהליכון הזה יהיה היחיד שרץ באותו הזמן, כלומר הוא יעצור את כל שאר התהליכונים עד סיום הריצה שלו. אם זה מקל על הבעייה, כנראה שלאחר פתיחת התהליכון החדש יהיה רק תהליכון נוסף בודד שרץ ואותו יהיה צורך לעצור. תודה

17. שלום וברכה! אני מתלבט בין לימודי תואר ראשון במדעי המחשב באחת האוניברסיטאות לבין לימודי סייבר, כאשר תחום בסייבר קצת יותר מושך את ליבי. אמנם בכמה מהאוניברסיטאות ניתן לבחור כקורסי בחירה קורסים העוסקים בסייבר אבל להבנתי הקורסים האלו מועטים ודיי בסיסיים. שאלתי היא היכן ניתן ללמוד לעומק כמקצוע של ממש סייבר? האם יש המלצות על מקומות שכדאי או לא כדאי ללמוד בהם. והאם לימודי תואר ראשון במדעי המחשב יפתחו לי בעתיד גם אפשרות לעסוק בסייבר? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by SaarD,

מישהו מכיר את התואר? מה אתה חושבים עליו? ההתמחות שאני מעוניין שם היא בתקשורת ואינטרנט (הדגש בתואר הספציפי הזה הוא פרקטיקה ו JAVA)

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

20. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

25. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 1 תגובה
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.