עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by juicy,

הי חברים, יש לי פה איזה תרגיל שאני לא מצליח לפתור.. מישהו מוכן להשקיע כמה דקות? אני אשלח את התרגיל בהודעה פרטית.. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by avi1231231900,

אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by DotC,

עשיתי אחד עם מישהו שעזר לי טיפה לנקות את הקוד.. זה ריבוע קסם או קוביית קסם לא כל כך מבין בזה.. בשביל לבנות את זה ציירתי קובייה של 3X3 וראיתי מה אני צריך בשביל זה. אולי יעזור למישהו... הנה התמונה שציירתי: http://img542.imageshack.us/img542/7176/silr.png [ATTACH=CONFIG]3295[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה

5. Started by יהונתן בר,

נתקעתי בתרגיל בjava התרגיל עוסק בהורשה ו- polymorphism ומה שאני לא מבין קשור לפונקציה סטטית. אוכל לקבל עזרה בעניין? למעשה אני לא מבין את השאלה שנשאלתי. יש לי class בשם Box. ויש בה פונקציה שמדפיסה את המשתנים שלה. ויש לי עוד class בשם PlasticBox והיא מקבלת (יורשת) את כל המשתנים שיש בBox ויש בה פונקצית הדפסה שגם קוראת לפונקצית הדפסה של Box וגם מדפיסה את הנתונים של עצמה. ויש לי class נוסף שהיא main עכשיו אני מצרף את הסעיף בתרגיל שאני לא מבין: 1) הוסיפו פונקציה סטטית בתוכנית (מתחת ל-Main) בשם PrintBoxData שמקבלת כפרמטר משתנה מסוג Box ומפעילה את המתודה "ה…

6. Started by gshhar,

התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by syaron66,

שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by redead,

יש לי איזה מטלה להכין כל מיני טבלאות וכו' בACCESS באמצעות SQL . יש איזה אתרים/מאמרים שיכולים לעזור לי בנושא? תודה..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by 00000,

האם כשנכנסים לאתר אינרטנט ללא הפונקציה, התמונות נשמרות כבר בCACHE, ונטענות ישר מהTEMP? מישהו יכול להסביר לי לשם מה הפונקציה הזאת?

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by nall,

שלום , אני רוצה לנתב את הפלט מהמסך לקובץ זאת בעזרת הפונקציה freopen , עכשיו לאחר הפעולה אני רוצה להחזיר שוב את הפלט למסך איך בעצם זה מתבצע ? לא הצלחתי למצוא דוגמא רלוונטית , אשמח אם מישהו יוכל לעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by borg,

א. צריך ליצור פונקציה aligned_malloc המקצה מקום בזיכרון בגודל size. אבל, שהכתובת שלו תתחלק ב-16, כלומר תהיה כפולה של 16. ב. צריך ליצור פונקציה aligned_free המשחררת את כל הבלוק שהוקצה (לא רק את הבלוק בגודל size)! ג. אסור להחזיר פוינטר לבלוק שקטן מ-size. ד. יש לפתור את הבעיה בשפת C תוך שימוש בפונקציות הספריה malloc ו-free. מה דעתכם על הפתרון הבא: #include <malloc.h> void *aligned_malloc( int sz ) { //first we allocate memory using malloc. We allocate more than required to have spare //for aligning to 16 byte boundary and to keep a record with alignment info void *p = malloc( sz + 16 + 4 ); //check the returned pointer to see if somehow we are aligned or not…

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by pain_killer12,

hey everybody, when i call a func in assembly, i'm pushing it's arguments first right? so when i'm inside the func, where do they sit in the stack? in the caller func, the var's set in -8ebp and -4ebp, but they are not there anymore I know I'm messing with the stack pointer at the beginning of the func, but how much did I move it? where are my vars? I would appreciate an explantion, so that i would understand for all funcs. Thanks a lot guys.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יצרתי Class Library ובו כתבתי את כל ה-Classes שלי, ניסיתי לעשות קליק ימני על הפרוייקט ואז יצרתי Class חדש ובו כתבתי את ה-Main אבל כשאני מריץ הם לא מכירים אחד את השני ואין לי מושג איך מוסיפים, ניסיתי קליק ימני על ה-Preferences ואז Add Preferences וניסיתי לבחור את הקובץ DLL שלי עם כל ה-Classes וזה לא הולך.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by 1x5,

האם כדאי לי ללמוד c# והאם אפשר להריץ את התוכנה שבניתי ב c# על מערכת הפעלה שונה מחלונות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by The-Devil,

מישהו יודע אולי מה זה פולינג?? או פונקציות API??

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  16. Started by Aurora Borealis,

אני רוצה לעשות שדף כלשהוא באתר, יוחלף בדף אחר ()response.redirect אחרי זמן מסויים (5 שניות בערך). חשבתי לעשות את זה עם לולאה כלשהיא שתרוץ מלא פעמים, אבל זה דיי מכוער, ואני מעדיף דרך יותר היגיונית. ואני צריך את זה בC#, כי הפרוייקט שלי הוא בנוי על C#+asp.net.

17. Started by mt_nro,

מישהו יודע איך אפשר לעשות מוזיקת רקע לתוכנית שלי בC# כי לא ממש הצלחתי להבין משהו מהHelp... ועוד שאלה, מה הדרך הכי טובה לחשב אחוזים של X מתוך Y? percent = 100 / Y* X ; ?? כי ניסיתי לעשות ככה וזה לא יוצא מדויק, למשל 7 מ30 אמור לצאת 23 אבל יוצא 21... תודה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ron rosenfeld,

אני לומד תכנות באופן עצמאי, הצלחתי לעשות שיהיה לי שני forms עשיתי כפתור שמעביר לform השני ואחד שמחזיר לראשון. בform1 הגדרתי int totalmoney שכל פעם שלוחצים על כפתור "sell" הסכום גדל וזה מופיע בlabl השאלה היא איך אני מכניס את הערך של הtotalmoney לforms2 צריך להשתמש בsql? יש דרך אחרת?? אשמח לעזרה

19. אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.

20. Started by HingedEmu2,

לא הייתי בטוח איפה לפתוח, מקווה שיענו לי. נגיד ואני בונה תוכנה בשפה כמו C# או JAVA, שעושה דבר כזה: -M=0 -לולאה על X מאחד עד מיליון ובתוכה: ---תנאי "האם X מתחלק ב2": ------אם כן, M+=X -החזר M. ואז אני אריץ את התוכנה בJAVA או C# ואבדוק זמני הרצה... ממה שהבנתי אמור לקחת +- אותו זמן. השאלה שלי היא מה קורה באסמבלי מבחינת מהירות הרצה? כמה אחוזים יורדים מהריצה? יש איזשהו אתר שמשווה בין כל השפות מהבחינה הזו? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 8.4k צפיות
  21. Started by guy81,

אם אני עושה סינכרון על אובייקט מסוים ובתוכו אובייקט אחר, האם גם אליו לא יכול לגשת תרד אחר כשתרד אחר שם.הנה דוגמא מקוד..(זה קטע די ארוך אבל תתעלמו מההתחלה ורק ה-2 שורות הראשונות של ה- run הן הענייןיש פה סיכנרון על this ושורה מתחת סינכרון על buffer שהוא שדה של this... public class ProtocolTask implements Runnable { private final ServerProtocol _protocol; private final StringMessageTokenizer _tokenizer; private final ConnectionHandler _handler; /** * the fifo queue, which holds data coming from the socket. Access to the * queue is serialized, to ensure correct processing order. */ private final Vector<ByteBuffer> _buffers = new Vector<ByteBuffer&…

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  22. בנוסח מבזקי החדשות ב ynet . היכן אני יכול ללמוד כיצד עושים זאת ? נכתב על כך פה בפורום ? מישהו יכול לתת לי הפניה למה שנכתב פה בפורום, tutorial , הסבר ? האם זה נעשה בקוד html ? אם לא באיזו שפה משתמשים לצורך זה ? תודה !

• 19 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by tombcatz,

טוב,לפני כמה ימים סיפקתם לי הורדה של TURBO PASCAL 7,והוא באמת עובד אבל אני לא יכול לעשות בו כלום,יש לו תקלה מעצבנת שאני לא מצליח לתקן כל פעם שאני לוחץ על שיפט,ואז על אות או סימן,כל הסימנים לא מסודרים,חלק מהאותיות לא מגיבות וכו' כלומר:אם אני לוחץ על שיפט ועל האות a כדי ליצור אות גדולה,זה לא יגיב אם אני אלחץ על שיפט ועל המספר 9 או 0 כדי ליצור סוגרים זה ייתן לי סימנים שונים לחלוטין וכו'. יש למישהו מושג איך לסדר את הבעיה? )

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אני עושה אתר שלאתר אתה יכול להרשם כלקוח או כבעל עסק... לכל בעל עסק יש לקוחות, השאלה שלי היא לגבי ביצועים, חשבתי להפריד את בעלי העסקים מהלקוחות... מה כדאי לדעתכם? האם עדיף לשים את בטבלה אחת גם את הלקוחות וגם את בעלי העסקים? כי לפי מה שאני חושב שאני אשלוף נתונים זה יהיה יותר מהיר, מאחר שjoin בין 2 טבלאות תמיד פחות יעיל.. השאלה אם זה נכון , אם לא עדיף להפריד ולעשות join בין כל בעל עסק לבין הלקוחות שלו אשמח לעזרה בנושא כי חשוב לי הביצועים כמו כן גם חשוב לי שלא יהיה בלגן, בטבלה אחת גם מעסיקים וגם לקוחות

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

היי, יש לי קובץ אקסל עם מספר נוסחאות, שפועל כך שאני משנה מספר ערכים בתאים מסויימים, ובהתאם לערכים שבחרתי/מלאתי אני מקבל "תוצאה" בתא אחר. אני מעוניין לכתוב סקריפט קטן ב-PHP שידע לקרוא את הקובץ הזה, להכניס ערכים לתאים הספציפיים האלה מתוך פרמטרים שאני קובע בסקריפט (המיקום של התאים בגיליון הוא מיקום קבוע וידוע לי) ואז לקרוא את הערך מהתא הספציפי (שוב, מיקום ידוע) שבו מופיעה התוצאה - כמובן אחרי שהיא עודכנה בהתאם לערכים שהכנסתי לתאים מקודם. מצאתי לא מעט class-ים שמאפשרים לי לקרוא (ואפילו לכתוב) קבצי אקסל. אבל הם נותנים לי רק לקרוא את הקובץ באופן "טיפש" - פשוט לקרוא את הערכים מתוך התאים.. למיטב הבנתי אף אחד מהם לא ממש איפשר לי לעשות את מה שאני צריך: לשתול נתונים בתא מסויים וא…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.