עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by hasod,

שלום אני מעוניין ללמוד איך לשלוח נתונים בפלאש (AS3) לשרת ולקבל ממנו נתונים אתם יכולים לכוון אותי מאיפה להתחיל? להביא לי מדריך או משהו? לכתוב בכלליות איך זה מתבצע? תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by dani1999,

אני רוצה לשלוח פקטה "מוזייפת" דרך המחשב שלי שאני אכניס את כל הפרמטרים, IP מקור ויעד PORT מקור ויעד MAC מקור ויעד , סוג ההודעה(TCP UDP HTTP) וכו' איך אפשר לעשות זאת בתיכנות? הבנתי שלזה הכי טוב להשתמש ב פייתון שמעתי שיש סיפריה scapy, אך לא הבנתי מה אני עושה איתה יש לי פייתון עם פיצ'ארם, הסקאפי זה סיפריה שאני צריך להתקין אותה?(איך) אשמח לעזרה, לא הצלחתי להגיע לפתרון דרך גוגל (אם יש אפשרות ב C# עדיף לי מאוד... אבל גם לזה לא מצאתי פתרון) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by SaarD,

שלום, אני מעוניין לשלוח פרמטרים ב Javascript לדף aspx שלי אך שהפרמטרים לא יופיעו ב-URL. יש מצב לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש דרך איך אני יכול למחוק קבצים מספריה מסוימת לסל המחזור, האם מישהו יודע? דחוף!!!

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Vaknir,

שלום, בניתי כבר תוכנית שעושה את זה, אבל משום מה זה עושה לי כמה בעיות לא מובנות לאחר מס' קבצים שאני שולח אז הוא נתקע ויש בעיה . בכל אופן , אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מקום שאפשר לקרוא על זה או להדריך או כל דבר אחר שקשור יעזור. ;D

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  6. איך אני שולח מחרוזת בc++ ובפייטון לתוכנה שמחכה לקלט למשל פונקציית cin או scanf שמחכות לקלט מהמשתמש בקונסול

7. מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kurt,

האם הדבר אפשרי? האם אני יכול לכתנת תוכנה "שתאלץ" את העכבר ללחוץ במקום מסוים?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אני מעונין לבנות דף שבעזרו אני אוכל לשלוט על המחשב. אני רוצה שהוא ישלוט על תוכנה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא תהיה קוד סגור, לכן חשבתי שהדף יגרום לתוכנת מאקרו לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות. את תוכנת המאקרו יהיה ניתן להפעיל לדוגמא באמצעות קומבינציה של כמה אותיות במקלדת, השאלה אם ניתן לגרום שדף אינטרנט יוכל לגרום לכפתורים האלו להלחץ. זה אפשרי? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BSOF,

שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by Godmoney,

אני משתמש ב Menu Control בשביל איזה תפריט באתר. אני יודע להעזר ב LevelMenuItemStyles כדי לשלוט על רמה שלמה בתפריט, חיפשתי בכל הרשת ואני לא מוצא דרך לשלוט על כל תא בנפרד. למישהו יש פתרון בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by Cyron,

שלום רציתי לדעת איך אני יכול לשלוט באיקס בפינה הימנית של החלון ? איך אפשר לאבטח את סגירת הפורם ?

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בשליטה על המחשב ע"י אתר, למשל יהיה לי קישור כמו "כבה את המחשב" מה שישלח פקודה למחשב להיתכבות משהו שנשמע פשוט אבל אני משער שעלול להיסתבך, בעיקרון בקשר לבניית התוכנה שרצה ברקע בצד של המחשב אני לא חושב שזאתי הבעייה יחסית לשאלה איך בכלל אני גורם לאתר ברשת לשלוח מידע למחשב? בעזרת איזו שפה אני מתכנת את זה? ואיך המידע מועבר? חשבתי בהתחלה על להישתמש במסד נתונים של MySql ולכתוב Client שירוץ ברקע של המחשב שיבדוק כול פעם אם משהו הישתנה במאגר נתונים ולהגיב בהתאם (להריץ לולאה שתבדוק), אבל אני משער שלא ככה זה מתבצע במציאות ואשמח לדעת איזה שפות אני אצטרך לדעת, ואיך הדבר פועל. תודה רבה! ואם יש לזה שם מסויים אשמח לדעת מה השם של זה כי אני לא ממש ידעתי מה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by shlomom,

אני מעונין לשלוט בתוכנה על יציאות הוידאו בכרטיס מסך עם שתי יציאות. המטרה זה להציג לדוגמא סרט כאשר הוא מושהה בכמה פריימים באחת מהיציאות. איך ניתן לשלוט בזה והאם צריך כרטיס מסויים או שאפשר בכל כרטיס עם שתי יציאות?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. היום גיליתי שהאתר שלי מוצג בצורה מורחבת בגוגל יש אפשרות לשלוט על הקישורים הנוספים המוצגים ? או שגוגל עושה את זה לבד לפי טאגי ה META ? * לגבי טאגי ה META, כרגע האתר מציג כותרת ותיאור זהים, אבל בעתיד אני יעדכן את האתר שימשוך מהמסד נתונים לפי הדף

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by Sango,

היי, יש לי טבלה עם 2 שדות: שם בן אדם והספורט שהוא אוהב. לכל בן אדם יכולים להיות כמה שורות בטבלה. אני צריך לשלוף את שם האדם וכל סוגי הספורט שהוא אוהב בשורה אחת. איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אני מנסה לשלוף מטבלה כאשר הנתונים שמה בעברית. אני עושה משהו כזה: "SELECT CatDirLocation " + "FROM CategoriesTab " + "WHERE CatName = @NAME" כאשר הפרמטר נראה ככה: parameters = new SqlParameter[1]; parameters[0] = new SqlParameter("@NAME", SqlDbType.NVarChar); parameters[0].Value = "אינטרנט"; אני עושה את זה דרך VS2008. הבעיה היא שאני לא מקבל תוצאות(אני מקבל טבלה ריקה). כאשר בוודאות אני אמור לקבל.. כמו ששמתם לב העמודה היא NVARCHAR, ככה שזאת לא הבעיה. חשוב לציין שאם הערך הוא באנגלית - זה עובד.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by leon16,

שלום אני כותב פרוייקט שנתי בasp.net. יצרתי gridview ששולף מידע מSQL, מה שאני מעונייך לעשות זה לבחור את אחת השורות (איפשרתי select) ולקבל את האובייקט שבחרתי (ולא את המפתח). למשל אם יש לי טבלת סטודנטים ובחרתי סטודנט, אז אני רוצה לתוך משתנה מסוג סטודנט להכניס את הסטודנט שבחרתי. איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by gng,

אני מנסה ליצור תוכנה שתוציא את האודיו מתוך קובץ MP4. התחלתי לחפש מידע על מבנה קובץ הMP4, מסתבר שאין מקום נח עם המידע. לבנתיים הצלחתי להבין באופן כללי את המבנה, אם יש מישהו שיודע על מקור מידע נח לזה אשמח לשמוע. בנוסף, בהנחה שאני מצליח להוציא, למיטב הבנתי זה יהיה בפורמט M4A, איך אני אוכל להמיר לMP3? (בכתיבת תוכנה, לא בתוכנה קיימת) בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by refael1983,

בניתי אתר (בשפת ASP+JAVASCRIPT+SQL+HTML ) שבו המשתמש מזמין רכב מהיום להיום, הוא בוחר שעת לקיחה ושעת החזרה (יש דף של הזמנה מהיום להיום ודף של הזמנה עתידית ) בדף של ההזמנה היומית יצרתי שני משתנים אחד מקבל את השעה הנוכחית ואחד מקבל את הדקה הנוכחית יצרתי ארבעה אוביקטים של option בשעת הלקיחה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 ובשעת החזרה אחד מיצג את שעה בו יש מספרים בין 0 ל-23 ואחד את הדקות בו יש בין 00 -ל55 בקפיצות של 5 מה שאני רוצה שכאשר המשתמש נכנס לדף של ההזמנה היומית אוטומטית תופיע לו השעה הנוכחית באוביקט OPTION בשעת הזמנה ובשעת חזרה החזרה ( והדקות הדקה הנוכחית עם תוסםת של 10 דקות תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by BURTON,

אני מנסה בכל מיני שיטות להוציא את מה שיש בתוך ה-textarea בעזרת JS אבל זה פשוט לא הולך document.form1.textarea1.value document.form1.textarea1.innerHTML document.getElementsByTagName("textarea1")[0].value document.getElementsByTagName("textarea1")[0].innerHTML יש למישהו עוד רעיונות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Aviv C,

יש לי בעיה עם שליפת מידע מקובץ gz גדול במיוחד (5MB). כל פעם שאני מריץ את הדף עם השליפה הדפדפן טוען את הדף במשך דקה וקצת ואז נותן לי את השגיאה הזאת: HTTP 500 שגיאת שרת פנימית הקוד הבעייתי הוא: $villages_url = "[url]http://en3l1.ds.innogames.net/map/village.txt.gz";[/url] $url = sprintf($villages_url); $lines = gzfile($url); מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. Started by bdoron,

הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקבל נתונים של טלפון נייד בasp.net האם זה אפשרי בכלל? שאעשה אתר שיודע האם המשתמש נכנס דרך הטלפון או שהוא נכנס דרך מחשב.. ואם הוא נכנס דרך הטלפון אני רוצה לקבל את המיקום שלו, הבעיה היא שגם אם כן אני לא יודע באיזה סוג טלפון הוא משתמש.. אשמח לידע בנושא

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך אפליקציה שתדע לשלוף נתונים מאתר אינטרנט, תדע לעשות עליהן מניפולציות פשוטות ולשלוח את התוצאות באימייל/SMS. אין לי אפשרות לעשות זאת בעצמי ואני מחפש מתכנת שיעשה זאת, השאלה היא אילו שפות צריך שהמתכנת יהיה בקיא בהן כדי לבצע דבר כזה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by psychuil,

היות ואני בדיוק מחפש דירה באיזור שמוצף בדירות, נורא קשה להסתפק בפילטרים שיד2 מציעים. אז חשבתי לעצמי שאולי אני אכתוב כלי שלוקח את כל זה, ואו מכין לי DB קטן שאני יכול לפלטר עם SQL או סתם זורק את זה לתוך קובץ אקסל. השאלה היא כזו: יש מצב לשלוף את המידע שבאתר איכשהו בעזרת SQL או API כלשהו, או שאני אאלץ לעבור ולפרק את הHTML כדי לשלוף את המידע? יצא למישהו לעשות משהו דומה מולם?

• 2 תגובות
    • 20.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.