תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרגע אני מתכנת תחת דוס בקומפילר Borland C ויש שם כל מיני פקודות ו includes כמו dos.h ופקודות כגון: delay, gotoxy, clrscr ויש עוד שאני לא מכיר שפשוט לא עובדות תחת שום בומפיילר של וינדוס אם זה Mucrosoft visual c++ ובים אם זה Borland c לוינדוס. האם יש לפקודות אלה תחילף לןוינדוס או שיש includes אחרים?
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי טבלה עם 3 טורים 1. id 2. name 3. parent_id עכשיו אני רוצה Query שתחזיר לי את כל הטבלה כאשר מתחת לכל ID יש את כל השורות שהID הרלוונטי כתוב להם בParent_id. אפשרי? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני מחפש ספר ללימוד בנית אתרים למתחילים, כמובן לא דברים ממש בסיסים באינטרנט... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
הפלט של התכנית הבאה אמור להיות מספר לא שלם, אבל כל הזמן מודפס לי 0 או 1. כשעשיתי debug הפלט היה נכון - מספר לא שלם. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את הבעיה? אגב, כשהורדתי את השורה srand((unsigned)time(0)); מהפונקציה randomNumber זה כן עבד כמו שצריך. מה הקשר? int randomNumber(){ srand((unsigned)time(0)); return rand()%3+1; } void game(int numOfAttempts){ double count1 = 0, count2 = 0, choice; for( int i = 0; i < numOfAttempts; i++){ choice = randomNumber(); if(choice == 1) count1++; //1 is the door with the car; else{ //choice = 2 or choice = 3; count2++; } } double noChange = count1/((double)numOfAttempts); double change = count2/((double)numOfAt…
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי תיבת טקסט, אפשר להגביל אותה כך שהמשתמש יוכל להכניס רק עד אורך מסויים של מחרוזת (נניח 10 תווים)? תודה רבה מאוד לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי ללמוד את"מ ואנו משתמשים ב- TURBO DEBUGGER ועכשיו מגיע הבעיה... אני משתמש במחשב נייד לצורך העבודות ומותקן עליו WIN7. אני מחפש דיבגר אחר שיכול לעבוד על ה-7 (ללא התקנה של XP MODE) הרצתי בגוגל חיפוש ולא מצאתי את מה שרציתי אולי למישהו יש המלצה על אחד כזה??? תודה,
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(C++) אז ככה, יש לי מערך (לדוגמא מערך בגודל 5 שמכיל [1,0,1,1,1]) הפונקציה הרקורסיבית צריכה להחזיר את המספר השלם המתאים (במקרה זה 23) הפונקציה בנוייה כך: int BinArr2Int (int arr[], int length) 0 בניתי את הפונקציה בלי רקוסיה וזה לקח חצי דקה, אבל ברגע שאני מתחיל לחשוב רקוסיבית אני נתקע. השאלה שלי היא איך בונים את הפונקציה הזאת ??? בצורה לא רקוסיבית זה נראה כך: int BinArr2IntN (int arr[], int length) { int i; int temp = 0; int powr = 1; int num= 0; for (i = length-1; i>=0; i--) { temp = arr * (powr); powr *= 2; num+=temp; } return num; }
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי בבעיה , אני צריך לכתוב תוכנית כך שתקבל משפט אותו תעביר לפונקציה והיא תחזיר את מספר המילים במשפט כתבת תוכנית כזו אך הבעיה שלי היא כשאני מכניס משפט התוכנית קולטת רק את המילה הראשונה ולא את כל המשפט, כאשר אני מגדיר מראש את המשפט בתוכנית הכל עובד מצויין אבל כקלט זה לא עובד לי, אשמח לעזרה. זאת התוכנית: כאשר אני מדביק לכאן הכל מתבלגן אז העלתי קובץ טקסט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שגיות כתיב, אני יודע!!! על תרדו עליי - אולי תעזרו לי בימקום?? עז ככה: אני מתחנת ב BORLAND TURBO C 3.0 וכמעת נגמרו לי הרעיונות מה אפשר לעשות עם זה... בסוף בה לי הרעיון לבנות תוכנת צ'אט - אבל אני לא יודע, לא מצאתי גם ב "אינדקס" של זה אפילו דוגמה אחת ל איך עושים את זה... גם בדיוק הסתיימה ההורדה של visual studio 6.0 ו החלתתי לעבור לעבוד עליו. גם הורדתי את ספריית MSDN - אבל זה לא ממש עוזר. הכל מסובך שם ו לא ברור, ויש יותר מדיי אפשרויות חדשות... עז אני שואל אם מישהו יודע איזה "סקריפטים" ל VISUAL C של לשלוח ו לקבל מידע בין מחשבים ?? או לפחות איזה אתר שאפשר למצא בו קודים מוכנים שאפשר ללמוד מהם, אווו אולייי במקרה מישהו יודע לעסות כזה דבר ב TC 3.0 ?? 8) 8) 8)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם כן , מישהו יכול להסביר לי איך עושים משחקון?? ממש קטן???
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אני מעונין ללמוד לבנות אתרים בשפת PHP . אין לי נסיון בשום שפה אחרת..אני מתחיל מאפס בכל הקטע של התיכנות.... אז אני צריך לינקים למדריכים וגם תוכנות עם צריך תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום, תנו בבקשה ביקורת ותגובות בונות + דירוג מ 1-10 לאתר הזה: www.inewzonline.info/JobsBag/ דרך אגב ה AVIS שם למטה זה סתם ליופי, זה יורד עוד מעט.. כל השאר אמיתיים. ובינתיים עמוד ראשי צור קשר ואודותינו בנויים. תנו דירוג גם. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם, את החופש הזה ניצלתי ללמוד כמה שפות שתרמו לי לפתח את האתר (Javascript , PHP וכו...) ואני דיי חדש אז יכול להיות שאני עושה טעות טיפשית. אני כותב בJavascript קוד ומייבא אותו למסמך HTML שלי, וניראה כי הקוד לא נוסף (לפי ה-LiveCode של DreamWeaver), הינה הקוד שנמצא בתוך הקובץ itt.js: function Setup() { var tooltip = document.createElement("div"); tooltip.setAttribute("id","itt"); document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(tooltip); document.getElementById("itt").style.display = "none"; } window.onload=Setup(); והינה מסמך ה HTML: <html> <head><title>Something</title> <script type="text/javascript" src="itt.js"></script&g…
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, במסגרת פרויקט שאני צריכה לעשות, אני מפתחת אפליקציה שרצה על הפלאפון וברגע שמי שמשתמש בפלאפון נכנס לאפליקציה מסוימת (נגיד, סקייפ, אינסטגרם וכו') ורוצה להתחבר זה ממלא את שם המשתמש והסיסמה (שהמשתמש שמר במאגר נתונים לפני כן) אוטומטית בשדות המתאימים. בשביל זה אני צריכה לדעת מתי המשתמש נכנס לעמוד login של אפליקציה מסוימת, איך אני יכולה לעשות את זה? ואיך אני יכולה לגשת לתוך תיבות הטקסט?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שני שורות שעושות לי בעיות xchg turn,nextTurn mov game[gameLoction],"wn" אני מניח שבראשון זה קשור לזה שיש שני משתנים בשני הצדדים, ובשני שזה מחרוזת או הGAMELOCTION (אולי אפשר להכניס רק BX/SI/DI). השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? עריכה: וגם xor xLoction,xLoction
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אני חייב פונקציה שתשנה לי שם של קובץ זה קשור לתוכנה בVB עריכה: בעצם יותר חשוב לי פונקציה שתעתיק לי קובץ ותשנה לו את השם יעני ההבדל הוא שהפונקציה הראשונה משנה את השם והשניה מעתיקה ומשנה את השם ככה שהקובץ המקורי נשאר עם השם שלו
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי אני צריך לשלוח נתונים מ J2ME ל C# ע"י bluetooth אני מעוניין להעביר כמה סטרינגים לאפליקציה שלי אני לא מוצא דוגמה ב C# דוגמה / OPEN SORCE לגבי קבלת נתונים בסטרינגים ב C# ע"י bluetooth אשמח לעזרה , תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לכתוב פונקצית הצפנה למילה בינארית בעלת 16 סיביות, כלומר יש לי 2 בחזקת 16 צירופים של מילים כאלה. על תוצאת הפונקציה להיות שונה מהמילה המקורית ואסור שיהיו כפילויות להצפנה בין מילים שונות ( כלומר שלא תתקבל אותה תוצאה למילים שונות לאחר ההצפנה) האם הדבר אפשרי? אשמח אם תעזרו לי לממש פונקציה שכזו בשפת C או VB תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני עושה פרויקט לטכ"ם של זיהוי תמרורים וניתוח תמונה (זיהוי וניתוח תנועת גוף אחר). אילו אלגוריתמים לזיהוי מתאים ישנם? והיכן אוכל למצוא חומר יעיל לנושא?
-
- 9 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר גלריה כזה למוצרים , יש לכם משהו מעוצב יפה וקליל ? אני יודע ASP.NET וגם PHP אם זה עוזר. פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר מדי כרגע.. בעתיד אולי אפתח משו משלי. אשמח לשמוע על מערכות מומלצות של אתרים ( כמו JOOMLA וזה ). בברכה ,
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
צהריים טובים... אני עושה פרוייקט חמש יחידות בגרפיקה ממוחשבת בפסקל...(כן אני יודע שזה קצת מצחיק גרפיקה ופסקל אבל זה מה יש) אני צריך את הקובץ NewDelay.tpu למי שיש ויהיה מוכן לשלוח לי אותו זה יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-