עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by guyz6471,

שלום יש לי שאלה קצת מוזרה ואלי מפגרת אז בוקר טוב, האם מישהו יודע האם ואיך אני יכול להשתמש ב DLL שכתבתי שהוא לא COM במסגרת פרויקט ASP. יש לי אותו ב COM והוא עובד יחסית בסדר אבל בגלל כל מני אילוצים טכניים שקשורים למערכת שאני מתחבר אליה המערכת מתממשקת יותר טוב ב API שהוא לא מבוסס COM אז שוב השאלה האם ניתן להשתמש ב DLL רגיל (לא משנה C או VB כמובן) במסגרת עבודה ב ASP תחת IIS?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Astralk,

אילו שפות צריך כדי ללמוד את אלה שבכותרת?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  3. Started by adlanm,

למישהו יש? אני מבקש רק בגלל שהמורה לא ממש יודע להסביר על זה. אם יש בעברית אדרבה, אבל אם אין גם אנגלית טוב.

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by sos,

שלום! אני עושה פרויקט ב-C++ והייתי מעוניין לדעת אם יש אתר אשר נותן גישה למשחקים פשוטים ב-C++ (כלומר שניתן לראות את הקוד, אבל לא משחק מסובך משהו בסיסי כמו דמקה, שחמט...)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by tombcatz,

טוב,לפני כמה ימים סיפקתם לי הורדה של TURBO PASCAL 7,והוא באמת עובד אבל אני לא יכול לעשות בו כלום,יש לו תקלה מעצבנת שאני לא מצליח לתקן כל פעם שאני לוחץ על שיפט,ואז על אות או סימן,כל הסימנים לא מסודרים,חלק מהאותיות לא מגיבות וכו' כלומר:אם אני לוחץ על שיפט ועל האות a כדי ליצור אות גדולה,זה לא יגיב אם אני אלחץ על שיפט ועל המספר 9 או 0 כדי ליצור סוגרים זה ייתן לי סימנים שונים לחלוטין וכו'. יש למישהו מושג איך לסדר את הבעיה? )

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  6. המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Astralk,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, חבר שלי ואני בנינו אתר, ואנחנו רוצים שהוא יופיע במנוע חיפוש, GOOGLE למשל. השאלה שלי היא איך עושים את הזה? איך אני יכול לגרום לאתר שלי להופיע מבין השמות כאשר אני מחפש במנוע חיפוש? מישהו אמר לי שיש איזה משפט ב HTML שאני צריך להוסיף אותו לדף הראשי שלי ואז האתר שלי יופיע במנוע חיפוש, האם זה נכון? אם כן משהו יכול לתרום לי את המשפט, בבקשה? תודה מראש על העזרה. Some Thing...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כרגע אני מתכנת תחת דוס בקומפילר Borland C ויש שם כל מיני פקודות ו includes כמו dos.h ופקודות כגון: delay, gotoxy, clrscr ויש עוד שאני לא מכיר שפשוט לא עובדות תחת שום בומפיילר של וינדוס אם זה Mucrosoft visual c++ ובים אם זה Borland c לוינדוס. האם יש לפקודות אלה תחילף לןוינדוס או שיש includes אחרים?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  10. שיקל עליי שאני אלמד שפות אחרות איזו שפה מומלץ ללמוד ראשונה?

• 28 תגובות
    • 4.6k צפיות
  11. אני עושה פרוייקט סוף שנה בסביבת NET. , לקחתי על עצמי פרוייקט די קשה של בניית תוכנה למסרים מיידים כמו אייסיקיו, מסנג'ר וכו'. השימוש יעשה בWEB SERVICE ובסביבת ASP.NET תוך שימוש בVB.NET, בעיקרון אפשר כל שפה אבל איך אני יסביר לבוחן C# אם למדתי רק VB. עכשיו השאלה החשובה היא האם זה פשוט לבנות שיטות שיעשו לי את העבודה של השליחה המיידית של ההודעה ממחשב למחשב. כל השימוש הזה בפרוטוקולים, ששכחתי תשם של הפרוטוקול שמבצע את השליחה הזאת, הוא קשה? או שאני יוכל ללמוד את זה ? אם מישהו מכיר אתרים שיעזרו לי או אולי פורומים שונים שמתעסקים בנושא זה יעזור לי מאוד, אפילו דוגמאות מוכנות יעזרו-אני ינסה לשבת עם המורה שלי ולהבין מה קורה שם ולנסות לכתוב את זה בעצמי. תודה.

• 41 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. שלום... אני מחפש לינק להורדת Turbo Pascal [עדיף גירסא 7] שתומך בWindows XP לפי מה שידוע לי,מדובר בתוכנה שממזמן הפסיקו למכור אותה,ככה שהורדה שלי היא לא ווארז או משהו לא חוקי אודה לכל מי שיעזור לי,אני צריך את זה באופן די דחוף.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by DrowNz,

שלום לכולם. אני מנסה לעצב אתר פשוט דרך Dreamwaver Mx 2004, וכאשר אני מריץ את העמוד דרך הדפדפן, יש לי בעיה לראות תמונה מסויימת באמצעות ה FireFox. מישהו יודע אם יש איזה קוד HTML או משהו דומה שיאפשר לי לתמוך בעמוד גם באמצעות דפדפן ה FireFox ? תודה מראש לעוזרים.

14. Started by adlanm,

איך עובדים עם תת מערך? מה החוקיות? ואם אפשר אז הנה השאלה(בגרות קיץ 2004, 2 יחידות): נתון תת מערך דו מימדי בגודל 12X12 המכיל מספרים שלמים מ-1 עד 30 (כולל). במערך יש "רביעייה K" אם המספר K מופיע במערך ב-4 תאים של תת מערך בגודל 2X2. מה שצריך לעשות: בוליאני אם יש "רביעייה K" או לא.

15. אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

אתר שבניתי, כרגע אין בו כלום(וגם לא מתכוון להיות בו). רק העיצוב לא שלי, מה אני יעשה, אני לא יודע לעצב. www28.brinkster.com/ghosthunter00/ מה דעתכם עליו(אנא הציעו הצעות כי אני מתכוון לשפר אותו)?

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי פלאפון דור3, (U8120), יש לי שורת קוד בג'אווה שהייתי רוצה להמיר כך שאני אוכל להריץ אותה בפלאפון, איך עושים את זה??? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. בנוסח מבזקי החדשות ב ynet . היכן אני יכול ללמוד כיצד עושים זאת ? נכתב על כך פה בפורום ? מישהו יכול לתת לי הפניה למה שנכתב פה בפורום, tutorial , הסבר ? האם זה נעשה בקוד html ? אם לא באיזו שפה משתמשים לצורך זה ? תודה !

• 19 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. אורח ברק דהן

יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by tal1988,

יש לי תרגיל לכתוב תוכנית שקולטת סידרה של מספרים עם סימנים ביניהם(רק + או -) ומחשבת את תוצאת הסידרה עד שנקלט הסימן *. יעני 24 + 3 - 7 - 2 * זה אמור להציג 18... קיצר ניסיתי לעשות את זה ו: #include <stdio.h> #include <conio.h> int main(){ int num1,num2; char sign='+'; printf("enter number: "); scanf("%d",&num1); while(sign!='*'){ printf("enter number: "); scanf("%d",&num2); printf("enter sign: "); scanf("%c",&sign); if(sign=='+') num1=num1+num2; if(sign=='-') num1=num1-num2; printf("enter number: "); scanf("%d",&num2); printf("enter sign: "); scanf("%c",&sign); } printf…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. איזו פקודה מוחקת את כל הקבצים ולא חשוב איזה באותה תיקייה בקבצי אצווה?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by DrowNz,

אהלן חברה. אני רוצה להכנס לקטע של תיכנות צד רשת, פעם הייתי מסוגל "לתכנת" בשפת ה HTML ברמה בסיסית, אבל לאחר כשנתיים שלא נגעתי בזה, אני לא זוכר כלום. אני מחפש מדריך טוב ומקיף, רצוי בעברית אך לא חובה, לשפת HTML ו CSS , משהו שיאפשר לי לבנות אתר ברמה סטנדרטית . אני מאוד יעריך את העוזרים DrowNz.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי. אני מקליט לעצמי סדרות הטלוויזיה דרך כרטיס TV , וגודל הקובץ היוצא הוא 2-3 GB לשעה(!). הסיומת של הקובץ היוצא היא mpg (כרטיס ה-TV הוא עם מפענח חומרה). להלן גם תמונה מה-Gspot(הקלטה של 10 שניות). עכשיו אני מעוניין לכווץ אותו בשביל להעביר לCD (כ700MB), אולם אני נתקל במספר בעיות: 1 הVirtual Dub הרגיל לא מזהה אותו, ולכן אני משתמש בגירסה החדשה (VirtualDubMod) אולם בה לא ניתן לכווץ קול, ולכן אני צריך לבצע קידוד פעמיים. בפעם הראשונה עם הגירסה החדשה - בשביל לכווץ את התמונה, ובפעם השניה עם הישנה בשביל הקול (שבפעם השניה אני שוב מקודד את התמונה). 2 בשביל להגיע לאיכות טובה (...אחרי שתי פעילויות כיווץ ) הקובץ עדיין יוצא גדול. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפרטים של הכיווץ, או…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  24. אהלן מיקרוזויפט שמו הגנה? g:FFFF:0000

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by zobi12,

שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים